Kosta Nedeljković (©MN Press)
Kosta Nedeljković (©MN Press)

Zvezdi se smeši još 1.500.000 evra od Aston Vile

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.09.24. | 13:06

Nastupi Koste Nedeljkovića za nacionalni tim zaokružiće transfer na pominjanih 9.000.000 evra

Uspeo je Kosta Nedeljković da se na pripremama Aston Vile nametne treneru Unaiju Emeriju i izbori za status prvotimca umesto da ga, kao što se možda očekivalo, klub iz Birmingema pošalje na pozajmicu. Mladi bek dobrim partijama zaslužio je šansu u Premijer ligi, a uskoro bi trebalo da zaigra i u Ligi šampiona pošto se Aston Vila posle dugo vremena vratila među kontinentalne velikane.

Na uspon klupske karijere nadovezao se i debi za A reprezentaciju Srbije. Nedeljković je odigrao ceo meč protiv Španije (0:0), a potom i bio starter u duelu sa Danskom (0:2). Zadovoljni zbog pozitivnog razvoja karijere 19-godišnjaka iz Smedereva mogu biti i u Crvenoj zvezdi.

Izabrane vesti

Naime, šampion Srbije je prošle zime prodao Kostu Nedeljkovića i u ugovor stavio stavku o bonusima koje neće biti teško ostvariti. Jedna od njih glasi da crveno-belima pripada 1.500.000 evra zbog nastupa mladog fudbalera u reprezentaciji Srbije, piše Sport Klub. Sa tim novcem biće kompletiran pominjani iznost od 9.000.000 evra.

Do kraja godine, odnosno završetka Lige nacija, Orlovima su ostale još čeitri utakmice. U oktobru protiv Švajcarske (kod kuće) i Španije (u gostima),a u novembru protiv Švajcarske (u gostima) i Danske (kod kuće).

Nema dileme da će talentovani bek imati minutažu u tim mečevima, a potreban uslov za bonus mogao je da bude ispunjen i ranije, da Nedeljković nije bio povređen za martovski ciklus utakmica Srbije, što ga je i udaljlo sa spiska Dragana Stojkovića za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.


tagovi

FK Crvena zvezdaKosta NedeljkovićAston Vila

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara