Zvezdi Rendžers doneo 600.000 evra, derbi će petinu toga

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.04.22. | 10:46

Crveno-beli će na ime prodaje ulaznica zaraditi oko 120.000 evra

Uspešnost Zvezdine sezone meriće se posle večitog derbija. Crveno-beli imaju kolosalnu priliku da pobedom praktično dođu na pola koraka od nove, pete uzastopne šampionske titule. Verovali su na Marakani da će se izboriti za domaćinstvo, pošto su na svom bunjištu nepobedivi od aprila 2017. godine. Ali nije zanemarljiva ni finansijska strana cele priče, odnosno prihod od prodaje ulaznice.

Očekuje se da u subotu veče na najvećem srpskom stadfionu bude više od 40 hiljada navijača, i da se ponovi slika iz prethodnog okršaja dva najveća srpska kluba. Takav scenario doneo bi Crvenoj zvezdi zaradu od blizu 120 hiljada evra. Ne baš kapitalna cifra, ali ni zanemarljiva u finansijskoj situaciji u kojoj se nalazi klub.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je ovog proleća inkasirala lepu sumu novca. Iako su važile ulaznice sa duela protiv Ludogoreca, srpski šampion je lepo zaradio na revanšu sa Glazgov Rendžersom. Taj meč doneo je Crvenoj zvezdi dobit od 600 hiljada evra... Dovoljno da crveno-beli bez stresova obezbede licencu za UEFA takmičenja.

Ulaznice za večiti derbi su značajno povoljnije, ali dobro će i projektovanih 120 hiljada evra doći odgovornima iz Ljutice Bogdana.


tagovi

167. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara