Komentari na vest

Zvezdaški referendum oko Šerifa Endijajea: Struka je zadovoljna, ali...

M

Milan911111

pre oko 1 mesec

Nije on napadač za Zvezdu, suviše spor, trapav. Samo se nadam da Terza i Mrkela nece da pravdaju 4,5 miliona koje su potrosene za njega time kako je u usponu forme, dao je toliko i toliko u drugom delu sezone itd. Vidi se da je netalentovan za Zvezdu. Bolje da se proda cak i upola manje dok ga jos hoce neko !
z

zaks

pre oko 1 mesec

Čitam pojedine komentare gdje kažu da sa njim nemamo šta da tražimo u LŠ.A šta vi to očekujete, inače , od Zvezde u LŠ? Da istu osvoji ili šta ? Pa koliko klubova lige 5 su finansijski višestruko jači od Zvezde, znate li taj podatak ? Budimo malo realni.Svaki bod u grupi LŠ je ogroman uspjeh.Neki realan domet Zvezde je , možda , uz dobar žrijeb plasman u grupnu fazu LE i pokušati se izboriti za prolaz u osminu finala ili slično.
Ž

Žak Vilnev

pre oko 1 mesec

Zašto rukovodstvo Crvene zvezde nije slušalo glas navijača koji nisu bili za dolazak Tomanea,Sumaile,Žandera,La Pare,Rišaira,Kulibalija…za bacanje miliona na Čaušića,istog tog Endijaea…? Zašto nije slušalo vapaje za oba beka,za štopera,za zadnjeg veznog…? Zašto nije čulo kad su se ti isti Zvezdaši bunili zbog vojnika Srnića,Gobelje i danas Mićka…kojima se izmišljaju pozicije,produžuju ugovori bez ikakvog razloga. I sad se najednom sluša glas navijača,hoće to tako,ali kad bi se šalili.
d

dr finansija

pre oko 1 mesec

ni sad se ne slusa nego tekst opravdanja za ulozene pare. Ko da ce tvorza da se drzne pa promeni odluku zbog nekog lika sa zapada? zna se koga on slusa i ko njega drzi u fotelji a vi sa istoka,zapada sikter bre, vi ste tu da punite kasu
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 1 mesec

Biće greška ako ga prodamo. Dovešćemo tehnički boljeg i atraktivnijeg igrača koji se sviđa publici. Taj i takav će onda pola utakmica biti povređen, igraće preko one stvari, isto kao i ovaj Kraso i šta onda. Ja sam za to da ostane i da se dovede još jedan igrač koji ne košta puno a koji može da bude dobar ili iznenađenje. Recimo Melo iz Čukaričkog ili Ivanović iz Vojvodine uz Sremčevića.Nijedan od njih ti ne donosi prednost u Ligi šampiona ali davali su golove Vukanović Jang Bojsu ili Pavkov Liverpul i Milanu pa što nebi i ovo. Ovaj Melo ima 22 godine a Ivanović 24,Sremčević 19.Sa ovakvim igračima možeš samo da dobiješ, ništa ne gubiš.
3

35 titula

pre oko 1 mesec

postavlja se jedno pitanje. Ima li Zvezda boljeg napadača od njega na toj poziciji ?
S

Sedorf10

pre oko 1 mesec

Nije po ukusu Zvezdine publike...hahaha...pa neka dovedu Halanda onda da bi 200 razmazenih skorojevica na Zapadu bilo srecno. Endiaje je igrac kakvog Zvezda ne moze da nadje na trzistu za te pare. Tako da povratak u realnost nije na odmet. A razmazene skorojevice malo iskulirati.
N

NDCZ

pre oko 1 mesec

Siguran sam da u zonskim klubovima iđu Srbiji ima mnog boljih igrača od ove neznalice Nedaje, kiji samo pada na terewbu kao pokošen i posle toga čisti nos! Katastrofa, ko sve igra u SLS!
d

dr finansija

pre oko 1 mesec

alo mozzart ajde ne pravdajte tvorzu. Ovaj lik je doveden zbog evrope i placen brdo para za srpske uslove. Zna se ko je uzeo procenat na jos jednog pretplacenog igraca kao i na Kulija, francuskog bika i mnoge druge. Cuj Vladan odusevljen njegovim fascinatnim trkackim brojkama i pro pristupom !!! Vladan je jedan pametan-namazan lik da opstane .Svakom drugom da si dao toliku minutazu u ping pongu i on bio i vise nego ovo drvo
F

Filip9922

pre oko 1 mesec

Da, da, Šerif je najveći problem Zvezde, a niko bekove da spomene? Darjane, hajde malo spomeni Rodića i njegovo kretanje po terenu, koje je po mom mišljenju, i verovatno mišljenju mnogih, sramota za jednog profesionalnog fudbalera Crvene zvezde. Ndiaye ionako ima sasvim dobru statistiku pod stručnim trenerom, a verovatno bi imao i još bolju kada bismo imali krštenog levog ili desnog beka koji bi mogao da ubode neki centaršut… Demantovaće me mnogi, ali mislim da je greh prema fudbalu da Mimović greje klupu a Rodić i Mićko (ne mislim na cdm) da igraju..
D

Don Vito Corleone*

pre oko 1 mesec

Sve je rečeno ovom ključnom rečenicom iz teksta: “Kada biste pitali isključivo struko odnosno Vladana Milojevića – ne bi bilo dileme. Oni bi čak i voleli da Endijaje predvodi napad crveno-belih u narednoj sezoni”! Onda se neko čudi zašto je Zvezda doživela krah u LŠ i osvojila poslednje 32. mesto, sa jednim osvojenim bodom! Pa “struka” je ta koja je dovela ovu fudbalsku cepanicu, kao i ostale Onjaliku, Gigu, Krasoa! Kakve neznalice vode moju Zvezdu!
N

Nekac035

pre oko 1 mesec

Hvala njemu na trudu i zalaganju. Ali ako Zvezda ne moze da nadje boljeg spica onda nema sta da trazimo u LS.
s

se ne lazemo

pre oko 1 mesec

on u Javoru gol ne bi dao ...nema dribling ne moze sam nista da stvori ,lako je u zvezdi dati gol u domacem prvenstvu .Za te pare morao je da 2 po utakmici
R

RadeSRB

pre oko 1 mesec

Poenta je da se rasproda pola tima ( pa se pola dovede) i napadaš LŠ,LE itd..Dali bi jedan Real,Siti,Arsenal bili to što jesu da svaku sezonu prodaju( i dovedu) po 6-8 igrača. Kod nas nije interes kluba već " pare" koliko će se strpati u svoje džepove!

Proficap

pre oko 1 mesec

Kraso i Olajinka, pa se smenjiju u napadu, i Srmcevic kao rezerva. Dobar je Serif, ali nije to to za tolike pare. Opet, bolji je od svih prethodnih napadaca. Ali, bilo bi i pitanje kakav bi bio od pocetka, da je umesto Bahara, tu bio Miloje. Ne bi ga Milojevic dzabe hvalio, ali ga svaki put bas nahvali Verujem Miloju.
P

Pedja108@Proficap

pre oko 1 mesec

@Proficap - Ne bi ga Milojevic dzabe hvalio (Nedaje), ali ga svaki put bas nahvali Verujem Miloju! Ovaj drug Proficap veruje Milojeviću, baš kao što su verovali i oni iz pet inostranih klubova koji su tom istom Milojeviću uručili otkaze!
m

mnogo brzo trce

pre oko 1 mesec

@ pedja ..miloje je namazanko pametan da opstane ,taj bi i za Kulibalija rekao sve super
P

Partymaker

pre oko 1 mesec

Davao je golove na derbijima, davao je važne golove u prvenstvu, u nekim drugim vremenima bi ga kovali u zvezde. Po mome mišljenju treba još jedan špic uz Šerifa da bude, klasičan napadač za rotaciju, Sremčević me nije nesto ubedio u talenat, doduše treba ga sačekati ali ne bih se na njega kladio
M

Mnogi nisu zaboravili

pre oko 1 mesec

Proslogodisnje kupoprodaje. Nepogresivi su nas bas nasekirali
G

Gile 88

pre oko 1 mesec

Ne znam šta bi uradio u prvom delu sezone je to bilo slabo kako je došao Milojević počinje da se popravlja i sad deluje ok a da li to ispunjava kriterijume to je drugo pitanje
S

Ssssssss

pre oko 1 mesec

Velike slicnosti kao Boaci, takav je Milojevicu neophodan
G

Gost13

pre oko 1 mesec

Kao i uvek, Darjan protiv stranaca. Covek mozda nije za prvog spica ali ima vrlo korektnu sezonu i treba da ostane za drugog spica bar. A Darjan da smanji pisanje o fudbalu posto, recima Grofa Bozovica, je na fizickom maksimalno preskakao lastis, ako i to.
B

Bez straha C.Z.

pre oko 1 mesec

Da li je Zvezdi potreban bolji, odnosni kompletniji igrač od Šerifa? Možda. Da li će Zvezda potencijalno uspeti da dovede takvog? Primeri iz prošlosti nam daju za pravo da sumnjamo u to. Značajnije je pitanje ko će igrati IZA i DESNO od Šerifa, nego treba li neko da zameni Šerifa. Ako je struka zadovoljna onda treba dovesti adekvatne igrače na pozicijama koje sam naveo koji će se uklopiti sa samim Šerifom i stvoriti SISTEM. To je fudbalski logično, a u logiku i kombinacije Don Terze se ne razumem. Ne sećam se da je neko pitao ili ne daj Bože uslišio mišljenje navijača po pitanju pozicije oba beka i defanzivnog veznog, s toga nema potrebe ni oko napadača.
P

Prcko33

pre oko 1 mesec

Neka prica ko sta hoce , svakako su ovde pretezno neznalice (ogradjujem se za sebe ) Ndiaye odlican spic ! Bila bi propast da ode jer boljeg ne bi nasli!
Z

Zula

pre oko 1 mesec

Olajinka špic, Kraso iza njega i to je to, sećate se priprema kako su kidali. Hvala Šerifu na golovima, ali mi njega nismo trebali da dovodimo. Em smo prenatrpali ekipu, em nam forma od tad krenula nizbrdo. Kao i uvek zaseremo ceo prelazni rok u poslednja dva dana avgusta.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Kakvu si glupost napisao, i jos skupio toliko lajkova...
P

Popsi

pre oko 1 mesec

Wow, čovek dao 10 golova u polusezoni i već ga teraju, a što igra timski i vraća se u vezni red i odbranu kad je potrebno to nema veze.
C

CaleB pravi

pre oko 1 mesec

Izes napadaca, koji je na silu boga i predlog nekog kvazi strucnjaka, od centralnog defanzivca (stopera) unapredjen u napadaca. Bolje da je ostao na stoperskom mestu, veci bi ucinak imao. Krajnje je nespretan za napadaca i seprtljav. Zvezdi svakako treba bolji. Istina je da je u poslednje vreme popravio utisak, ali to ne bi trebao da bude razlog da ga Zvezda zadrzi.
S

SRETA NUMERA

pre oko 1 mesec

Šerif je igrač veoma limitiran ,za našu ligu sasvim pristojno izgleda, za Evropu apsolutno ne dorastao. Ono što se čoveku mora priznati uvek je odigrao maximalno i pošteno, ali to nije dovoljno da bi igrač bio centarfor Zvezde. Trud i borba se Podrazumevaju. ... a da bi bio centarfor Zvezde on mora da igračko liči na Filipovića, Savića,Pančeva ili bar Drulića, da se oseća igračka klasa. Kod Šerifa toga nema niti će ikada biti, znači Šerifu se moramo zahvaliti na svemu što je dao i kao sa čovekom se pozdraviti. Ono što brine , to je veoma sumnjiv i trenutni kvalitet i potencijal Sremčevića. Tu do sada nismo videli baš ništa, ni šut, ni prodor, ni otvaranje ,ni skok, ni dribling, ni brzinu ,ni njuh za gol,,, baš ništa što treba da krasi mladog centarfora. Istinski potencijal je bio Joveljić a posle njega Mijatović, ali je tu kao i uvek preovladala pohlepa i lični interes a ne interes Zvezde. Naravno da nema nade ni za ubuduće i glupo je očekivati od likova koji vode Zvezdu bilo šta drugačije i bolje, svake godine ćemo slušati istu priču i gledati kako dolaze po 4-5 neupotrebljive drugoligaške rage, po 2-3 osrednja i upotrebljiva igrača i po nekog zaista dobrog kao npr. Ben, Donald, Le Talek, Hvang ili Olajinka..... i prodaju naših super talenata pisle 10-15 utakmica u bescenje i ogromnu ličnu ugradnju. Naravno da časni ljudi to znaju, botovi to revnosno minusiraju i bez srama to odobravaju.
m

milo123

pre oko 1 mesec

takva je zvezda - dovede igraca u minut do 12, odmah ga gurne u vatru, on odmah sagori, istrpi ga tu jedva polusezonu, i kasnije ga se resi. Koja je poenta svega? Pa sta treba opet isto u kvalifikacijama da prolazimo? Serif je sve bolji i bolji, i to ne govore samo brojke, nego i govor tela, raspolozenje i tako dalje. Videli smo da u LS jedino on je mogao fizikom da parira ozbiljnim ekipama, Bukari i Glazer. Ostali su svi bili na nivou LE ili LK. Pa vi kako otete.
М

Марлоне

pre oko 1 mesec

Ендијае је генерално оправдао очекивања. Код Србаља постоји проблем, што би они све и одмах. Очекивана адаптација играча на нову средину је око шест мјесеци. Неки се адаптирају чак и послије годину дана и дају свој врхунац квалитета. Пола година је отприлике и прошло, док Ендијае није кренуо да даје редовно голове. Највећи проблем Звезде у овој сезони, а поготово у Лиги Шампиона је то што су на крају августа довели три играча, који су одмах ускочили у први тим. То једноставно не иде и сулудо је очекивати резултат одмах. Екипе се уигравају годинама, а не у петнест дана. Није проблем ни што су их тад довели, јер је тржиште за нас такво, већ што су их одмах ставили да играју за први тим.
P

Pixy

pre oko 1 mesec

Igrač za domaću ligu, za Evropu nije.
Z

Za naručeni referendum

pre oko 1 mesec

On je rvač, a nije fudbaler. Bolno je gledati njegovo sedenje u krilu odbrambenog igrača i konstantno padanje na dupe. Pa onda ustajanje, kao da namešta kimono… I opet, i opet…
к

кикоман

pre oko 1 mesec

и тако измучи и одбрану ситија, и било коју одбрану...а не, просечан србаљ жели једног уметника са лоптом, додуше против сурдулице и јавора, јер га у европи носе у зубима...ми да имамо 15,20 милиона за нападача па да кажеш...

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Ja stvarno ne znam koja je to struka i cime je zadovoljna ?! Ako cemo realno, ukenjalo ga par golova i nista vise od toga inace je drvo od igraca. Doduse, nama na svakoj poziciji u timu fali bar po jedan igrac ili nemamo adekvatnu zamenu.
P

Popsi

pre oko 1 mesec

Hvala Bogu pa se ti ne pitaš.
к

кикоман

pre oko 1 mesec

они којима је посао то, они су задовољни...они који седе код куће а нису потрчали с лоптом од основне школе, они нису задовољни...е сад ко је у праву не знам, али статистика каже да му се посрећило да на 13 утакмица, од којих је само пар одиграо 90 минута, био стрелац 10 пута. Између осталог на последња три дербија је дао гол. Много среће има човек.
M

Mekmanaman

pre oko 1 mesec

Šerif Endiaje je jedini igrač Crvene zvezde u 21. veku koji je na tri uzastopna derbija dao gol čime je ušao u istoriju kluba. On je kod navijača Zvezde završio još kad je na debiju protiv Čukaričkog promašio onaj zicer jer mi smo takav narod. I još jedan podatak koji svi zanemaruju, a to je da je na svim najbitnijim utakmicama ove sezone dao gol ( Jang Bojs u Beogradu, Partizan na JNA i Partizan oba derbija na Marakani).
X

Xyz

pre oko 1 mesec

Ko ga proda za manje nego sto ga je doveo pre nekoliko meseci, da dotira razliku iz svog dzepa
P

Popsi

pre oko 1 mesec

Kako si samo mudar, svaka čast.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 1 mesec

Vox populi, vox Dei. Iliti glas naroda je glas Boga. Pošto je Darjan na Terzin zahtev raspisao referendum, da kažem i ja nešto za dnevnik. Mislim da Ndiaje treba da ostane, ali ne kao prva opcija i mislim da nam za Evropu treba tehnički potkovaniji napadač i igrač koji iz jedne, dve šanse daje gol. Znam da su takvi igrači skupi, ali to je posao skauting službe da nađe igrača odnos cena/kvalitet. U domaćem prvenstvu Šerif može da isporuči svoje. I ako mu Miloje veruje, a ja verujem Miloju, glasam da ostane kao druga opcija u napadu.
8

8

pre oko 1 mesec

Za Evropu Zvezda nema taj kvalitet da bi igrala u napadu na čovek kojiem su osnovni kvalitet fizičke predispozicije , tojest da ne može sam da kreira šansu za gol . Potreban je spretan i tehnički potkovan igrač , može Šerif da zadrži dugačku loptu ali to je to .
H

Hannibal

pre oko 1 mesec

Ovde nije reč o tome da navijači ne vole Šerifa, već da je novinar toliko ostrašćen protiv stranaca, da SVOJ LIČNI STAV nameće kao opšti. Ndiaje je odigrao odličnu polusezonu, slabe igre u prvih nekoliko meseci su, logično, bile posledica neuigranosti sa ostatkom ekipe. Čim je prošao pripreme sa OZBILJNIM trenerom, Šerif je pokazao svoje kvalitete, a oni su apsolutno u ravni sa Boaćijem i Falćinelijem, dvojicom centarforova koji su Zvezdi pružili najviše. Ndiaje treba i mora da ostane, kao prva ili druga napadačka opcija.
А

Александар1

pre oko 1 mesec

Шериф је се поправио, али је то и даље танко за Европу, а нарочито за ЛШ. Боље га продати, и њега и Красоа, а довести једног, али доброг шпица за 4-5 милиона, или неког без уговора, а дати му добру плату.
P

Partymaker

pre oko 1 mesec

I onda budeš osuđen na jednog napadača, jer ne daj Bože da se povredi ili padne u formi pa posle se kuka za Šerifa... Dovesti mu podršku u napadu, malo drugačijeg profila da možeš da ih kombinujes da igraju zajedno ili za rotaciju, po potrebi i zahtevima protivnika. Mi moramo još jednom da uložimo u 2-3 ozbiljna igrača koji se se profilom uklapaju u ekipu.
S

Samo konkretno

pre oko 1 mesec

U ovom trenutku ne bi mogli uzeti neki novac prodajom. I ja nisam mogao da ga smislom nakon jesenjeg dela. Međutim, najoptimalnije je, obzirom na dobro proleće i nisku cenu, zadržati ga i za narednu sezonu. E sad, ne bi bilo baš dobro osloniti se na njega kao jedinu ili glavnu opciju za kvalifikacije i eventualnu ligu šampiona. Da je ostao Mijatović, bila bi druga priča. Zato, pola para od Mijatovića uložiti u kupovinu dobrooog centarfora. Ima ih za 4-5 miliona. U slučaju uspeha i tom bi skočila vrednost...tako da...

ROSSONERO97

pre oko 1 mesec

Ja bih mu dao drugu šansu sad kad se lepo prilagodio i proradio od kako je tu Milojević!
b

bljuc

pre oko 1 mesec

sprema se javnost da se proda serif i onda da se dovede neki prosek i onda kao da Milojevic mora da izbori ligu sampiona???
M

Marinjo1

pre oko 1 mesec

Zadrzati ga kao drugog spica i dovesti prvog
P

Prcko33

pre oko 1 mesec

Jedino onda Halland da dodje , ili Kane 😁
T

Tuneki

pre oko 1 mesec

Dobar za Javor (drvo)
e

exe

pre oko 1 mesec

ajde oterajte Serifa pa da igramo bez napadaca, toliko dugo trazimo napadaca i ponovo ne odgovara...
D

Dejani

pre oko 1 mesec

Cuj struka zadovoljna sa njim. Ne znam kakav je covjek on i je li dobar na treningu. Ako je pozitivan onda mu svaka čast, ali na terenu je jadan igrač. Prodaji sto prije možeš, ako izvices milion za njega možeš biti prezadovoljan. Nula.
к

кикоман

pre oko 1 mesec

10 голова на последњих 13 утакмица.
X

XD

pre oko 1 mesec

Ne znam šta gledaš. Golovi nisu jedini posao. Pogledaj koliko dugih lopti pokupi i sačuva, koliko vrši pritisak. Eto, najbolje uporedi kako izgleda igre sa njim i bez njega, ako se razumeš u fudbal.
T

Ti kao

pre oko 1 mesec

veliki stručnjak znaš čak koliko i vredi,koliko ima ova Srbija stručnjaka....ti si verovatno zaposlen u baš jakom menadžmentu,važi još mama i tata daju za grad...
i

istinaa

pre oko 1 mesec

jadna li je zvezda klub gde navijacima se zelje ispunjavaju koji o fudbalu nemaju pojma a terzic tim navijacima ispunjava zelje , da bi oni uvek bili zadovoljni i da ne bi prozivali Terzica i ako tako unistavaju klub, Mi nismo klub mi smo palanacki klub
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Jedino sto mozemo da uradimo je da dovedemo drugacijeg napadaca od njega. A covek je sezonu odradio apsolutno posteno! Na kraju ce i statisticki biti jako dobar. Jako zahvalan igrac, timski odlican, i ja bih da ostane u timu. Ali, ocigledno je ovo opipavanje pulsa mase, da se vidi da li da ga prodaju ili ne. A znamo da masa nikad ne gresi, je l tako?
к

кикоман

pre oko 1 mesec

Од фебруара 10 голова на 13 утакмица, у просеку по 70 и нешто минута игра. Два гола на дербијима у овој полусезони. Два гола петом. Не знам шта још човек мора да уради...
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Realno, on ima problem sa laganim golovima. Tipa, ono sto bi 80% napadaca rutiniralo, on sa time ima problema. Jednostavno, ume da se useprtlja. A onda pogadja teze stvari. Ali, sto ti kazes, sta jos treba da uradi? Da nema mane koje ima, ne bi ni bio kod nas, nego u nekom Njukaslu. Zato sam i rekao da sam za to da ostane, jer je bas zahvalan igrac.
L

Lazaros

pre oko 1 mesec

Мени се искрено не свиђа, има неке своје квалитете. Али није комплетан Шпиц, фале му неке ствари, што би се рекло колико пара, толико музике!! Оно што је поправио је статистика у 2024 години!! Дао је 13 голова, док у првом делу колико се сећам само 3!!
G

GostPa

pre oko 1 mesec

Loše: Nije neki tehničar, nema levu nogu, nema dobru anticipaciju prilikom udarca lopte glavom. Dobro: izuzetno jak u duelu, borben, dosta pretrči, odradi dosta prljavog posla za ekipu. Pitanje je da li za boljeg imamo novca.
b

bljak

pre oko 1 mesec

bezi miloje od ovog ludog kluba... ovo nema nigde
d

delija02

pre oko 1 mesec

Davao golove surdulici,imt,radniku,javoru sve iz peterca ko panj,to mogu i ja sa dve leve noge,a dok se igrala evropa loptu nije pipao
к

кикоман

pre oko 1 mesec

па што не дајеш...дао је партизану 2, европу нисмо играли...размишљаш ли мало? 10 голова на 13 првенствених утакмица...
R

Radee

pre oko 1 mesec

A ti si davao golove gde ni u svojoj pambukovici nisi dogurao dalje od donosenja lopte kada ode u kukuruz
7

777

pre oko 1 mesec

navijaci zvezde u misiji da pucaju sebi u koleno jos jednom
7

777

pre oko 1 mesec

navijaci zvezde u misiji da pucaju sebi u koleno jos jednom
M

Mile vs pruga

pre oko 1 mesec

Retko kad komentarisem bilo sta... Jos kad je na Banovom brdu promasio onaj prazan gol videlo se koliko zna. Utakmicu u Bernu necu ni pominjati... Oni koji imaju slabije pamcenje neka pogledaju njegov sprint u prostor i sut levom nogom sa poslednjeg derbija... Tako da sto se mene tice hvala lepo na svemu i da se neljubimo...
к

кикоман

pre oko 1 mesec

10 голова на 13 утакмица
n

no comment

pre oko 1 mesec

mi boljeg igraca necemo naci na toj poziciji, ali to je kletva ovog kluba jer svako misli da moze da se igra menadzera i da oni odlucuju ko ce da igra i ko ce da bude trener, tesko zlo
v

v1ad

pre oko 1 mesec

Ovo je moglo da se prica u polusezoni kad nije licio ni na sta i dao samo taj jedan gol. Ali covek se i tad borio stalno. U drugom delu je dao covek 10 golova, od cega su neki bili cak i lepi (peta Radnickom). Dao je i 3 gola u 4 derbija. Ne znam kakvu "lepotu" ocekujete od njega. To nije njegov posao. Uostalom, i Pavkov je igrao mnogo ruzno pa vam nije smetao, sta vise.
b

bolestina

pre oko 1 mesec

ah da onim zvezdasima je dobar bio Ohi ,sto nije mogao da da gol celog proleca ,sto je bio nevidljiv,e takvi zvezdasi da odlučuju da li je Serif dovoljno dobar.
e

exe

pre oko 1 mesec

ah da onim zvezdasima je dobar bio Ohi ,sto nije mogao da da gol celog proleca ,sto je bio nevidljiv,e takvi zvezdasi da odlučuju da li je Serif dovoljno dobar.
K

Kimmi

pre oko 1 mesec

Čuj klub mora da sluša glas naroda.. to je toliko nebulozno da je to strasno. Ja mislim da je ndiaye ok, mislim i da nam treba bolji i drugačiji špic ali ako klub odluči da li da ga zadrži na osnovu toga što ja, kojem je jedina kvalifikacija to što gledam fudbal, i gomila drugih ljudi kao ja, onda je klub i zescem problemu.
V

Vin

pre oko 1 mesec

Znamo Darjane da ti smeta ali ima 3 godine ugovora. Navikni se 😁
l

ludilo54

pre oko 1 mesec

mi smo potpuno lud klub, ja da sam Milojevic bi samo napustio klub ako su ovakve okolnosti, stranac da cita tekst bi se smejao , ovo je bruka i dno od teksta
N

Nebitan63

pre oko 1 mesec

Da se razumemo on a i mnogi drugi nemaju nivo lige sampiona.Ako zelimo da udjemo u grupnu fazu LS treba nam na mnogim pozicijama kvalitetni igraci,iskreno po meni nemamo tu Kreativität, igraca jedan na jedan koji moze da napravi pometnju u protivnickoj odbrani, treba nam zadnji defanzivni ,odbrana je pod upitnikom,jer gledajuci zapadne ekipe kako igraju mi sa takvim timom nemamo sanse za grupnu fazu LS.
S

Stankovic

pre oko 1 mesec

Zvezda ne moze biti konkurentna sa ekipama od dve tri stotine miliona evrea /Feherbahce ima tim skuplji od 200 miliona , a u Rusiji smo lako tukli sto u tamicarskom dvomecu tesko da bi smo ponovili/ moze da pobedi takav tim ponekad kao Liverpul , ali se to retko desava . Na prste dve ruke mozes nabrojati timove prve kategorije koje su pbrdili Bate Borisov , Dinamo Zagreb, Luddogorec, Serif Tiraspolj, Ferencvaros Viktorija Plzenj sto su timovi zvezdinog ranga.Radije bi Zvezdu naredne sezone gledao u novom formatu Lige Evrope.Pozdrav zvezdasima
A

ApsolutnoJa

pre oko 1 mesec

Cekaj koji navijaci? Da li ovi sa mocarta? Ja nisam cuo da se iko od zvezdaske javnosti bunio...
C

Cirkus

pre oko 1 mesec

ah da onim zvezdasima je dobar bio Ohi ,sto nije mogao da da gol celog proleca ,sto je bio nevidljiv,e takvi zvezdasi da odlučuju da li je Serif dovoljno dobar.
e

ej brukee

pre oko 1 mesec

kakav tekst pa ovo nema nigde
D

Da povratis

pre oko 1 mesec

zvezdaski referendum 🤡🤡🤡 Ko je sve danas novinar pa ovo je smejurija
t

trolo

pre oko 1 mesec

Lepo, znači već idu rutom da će da svale na zle navijače ovaj promašaj, standardno.
s

sta reci

pre oko 1 mesec

ej ako internet navijaci kazu da nije dovoljno dobar, onda je to to, ko pita sta trenera kakva bolestina od teksta
P

PDK

pre oko 1 mesec

Momak igra za ekipu, kad bi imali krila sa bojom zavrsinicom (pogotovo Bukari) videla bi se njegova prava vrednost. Mozda da se prova sa Olijankom kad vec Krasoa zabole da igra...i da se proda Bukari a tu traziti resenje. Iskreno jeste placen lepo, ali mislim da pod Milojem kad nastima sprave moze dosta.
h

halo

pre oko 1 mesec

Struka je bila zadovoljna i raznim Pešićima, Srnićima, Gobeljićima, Spiridonovićima, Kulibalijima i tako u nedogled, daleko lepa kuća i struci i njenim ljubimcima.
n

nema pomoci

pre oko 1 mesec

a vi ste struka?
h

halo

pre oko 1 mesec

@nema pomoci Sa ovakvim ljubimcima struka može biti i moja baba, samo ni baba ni ja nemamo sreće da imamo partijske veze :)
b

bljak

pre oko 1 mesec

smesniji, besmisleniji, ludji tekst nisam procitao u zivotu,ovo je ludo samo napisati o tome, ej navijaci da biraju ko da se dovede ko da se proda? jadan Milojevic sa ovakvim okolnostima, bas mi ga je zao...
G

Gennaro

pre oko 1 mesec

Jel se ovo postavlja teren za dovodjenje najlosijeg coveka koje je proslo kroz moj klub, diznijevog junaka Šilje ili?
k

krstim se

pre oko 1 mesec

smesniji, besmisleniji, ludji tekst nisam procitao u zivotu
к

кикоман

pre oko 1 mesec

Па последњих 13 утакмица је дао 10 голова. Стрелац у оба дербија. Притом велику већину утакмица је играо око 70 минута. Да ли сте ви бре нормални? Па јел треба Зуба Роналдо да се реинкарнира да би вама одговарао неки нападач? Али не, знам у чему је овде проблем. Неко је из управе рекао вероватно ћемо морати да продајемо, па започните ви онако перфидну пљувачину, свака два три дана по текстић, чекаћемо неку лошу утакмицу да га максимално уканалимо, а све то да би навијачи мислили да је продаја добар потез, а не изнуђен, због дугова. Е па ја сам вас провалио, жао ми је што велика већина неће.
M

M. R.

pre oko 1 mesec

Ništa nije falilo ni Falčineliju, niti Dioniju, tek Ohiju. Barkosa ne bih pominjao, to je bilo davno. Vladaju neki jako visoki standardi kad je centarfor Zvezde u pitanju... Da probamo sa Halandom?
к

кикоман

pre oko 1 mesec

Халанд за те паре треба 5 голова по утакмици да даје, немач појма, звездашка јавност не воли његов репић
K

Krstim se

pre oko 1 mesec

Nije dovoljno dobar ni igrac koji daje 3 gola za redom u derbijma, NE postuje se misljenje Milojevica koji je trener i koji hoce Serifa, Koliko smo mi propali klub bez ikakve vizije i sramota me , Ej navijaci da se pitaju ko moze a ko ne????
B

Bmx

pre oko 1 mesec

Kako te nije sramota napisati ovakav tekst i potpisati se? Pa da neki stranac cita ovakav tekst krstio bi se da li smo svi ludaci u Srbiji ....
b

bolesnooo

pre oko 1 mesec

Nije vas sramota ovakvog teksta? Kakav bre zvezdaski referendum???
G

Gogsi

pre oko 1 mesec

Popravio se Serif ali mislim da nije on kalibar za Ls.Dosta je placen i bilo bi dobro kada bi bar polovinu novca izvukli na transferu.Ima toliko dobrih napadaca za manje para ali treba scauting
N

Neko iz Nes

pre oko 1 mesec

Pa ti skautiraj. Vidiš da se ovde pita i javno mnjenje. 🤣
e

exe

pre oko 1 mesec

E ako navijaci odlucuju ko ce da se dovede ko ce da se proda onda ajde lepo da ugasimo klub i da internet navijaci koji nemaju pojma o fudbalu da glasaju i da oni vode klub
J

Junker

pre oko 1 mesec

Burazeru, to je samo pokrivalica. Verovatno imaju novu semu da ga negde utrape, uzmu procenat, a dovedu novog gde ce opet da se ugrade, pod parolom "Mi smo porodica i postujemo nase navijace"
Ж

Жоржо

pre oko 1 mesec

Спиновање и продаја магле.
Z

Zvezdasnbd

pre oko 1 mesec

Učinak mu je sličan učinku Pavkova ili Sikimića i Mudrinskog. A taj je i neki rang napadača, samo su oni igrali za kiflu i došli za nula dinara. Dečko je jak kao zver, ume da se zagradi ali tu prestaje njegovo fudbalsko znanje. Može da daje golove u našoj ligi jer Zvezda dominira skoro svaku utakmicu ali u Evropi gde ima manje šanse, on će nas koštati svojim promašajima. Završnica mu je tragična.
r

rrrr

pre oko 1 mesec

Pavkov davao golove, Liverpulu,Milanu,Kopenhagenu.....Ovaj radniku i partizanu.
r

rrrr

pre oko 1 mesec

Pavkov davao golove Liverpulu,Milanu, Kopenhagenu.....
B

BOlesno

pre oko 1 mesec

"Kada biste pitali isključivo struko odnosno Vladana Milojevića – ne bi bilo dileme. Oni bi čak i voleli da Endijaje predvodi napad crveno-belih u narednoj sezoni. Međutim, Crvena zvezda je klub koji mora da osluškuje i glas naroda, odnosno publike" Da li je realno ovo sta sam sad procitao? jel smo mi ozbiljan klub ili se igramo menadzera ????
v

v1ad

pre oko 1 mesec

Ko pita trenera. Ajde da svi budemo treneri po Internetu i mesamo se Milojevicu u posao. Samo mu ovako nece trebati tri godine da mu prekipi i ode vec ce to mnogo ranije da uradi.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre oko 1 mesec

Posle prvih 5-6 utakmica u Zvezdinom dresu , ja sam bio jedan od najvećih kritičara Šerifa Ndajea.... ruku na srce i preterivao sam vređajući čoveka. Na kraju sezone mogu reći sledeće : Za razliku od La Pare, Dionija,Rišaira, Dionija i sličnih neupotrebljiv škart-igrača , Šerif je bio igrač koji je nesumnjivo dao svoj doprinos timu, i trudom i zalaganjem na svakoj utakmici Šerif je pošteno zarađivao svoju platu. Ono što smeta , je : 1. On je plaćen 4,5 miliona evra, i to je premnogo za igrača njegovog kalibra. 2. I pored svega , sigurno je da Šerif nema potreban kvalitet da bi bio centarfor Zvezde, zapravo daleko je od toga. Zvezda je imala vrlo sličnog centarfora čak i kvalitetnijeg i efikasnijeg Milana Pavkova ,pa jedva čekala da ga proda. Jednostavno , Terzić je morao ako već dovodi drugog i toliko skupog igrača da dovede mnogo mnogo boljeg, ,,,ali da se ne ponavlja 1000 puta prežvakana priča, Terzić je kao bivši fudbaler već znao da Šerif sigurno nije igrač kvaliteta potreban Zvezdi ali ga je ipak "kupio i preplatio" svesno i sa računicom. Dakle ukoliko Zvezda želi bar da se ne kompromituje kao u predhodnom ciklusu LŠ, bezuslovno mora da proda Šerifa a da dovede boljeg centarfora.
r

rrrr

pre oko 1 mesec

Upravo tako.Pavkov je Ibrahimović lično,za ovog nesretnika.
G

GostX

pre oko 1 mesec

Saul Guarirapa iz Socija. Klub ispada uz lige, on je na pozajmici iz Venecuele, idealna prilika da se za malo para uzme dobar napadac. Od Serifa ce sigurno biti bolji. Neka se bar neko raspita kod Grofa za njega.
T

Trnjina

pre oko 1 mesec

Dal si realan da ce covek da dodje iz Socija da igra ovu kukuruz ligu?
@

@trnjina

pre oko 1 mesec

A soči je sila, kad je došao Hvang, a neće neko iz kluba, koji ispada iz lige. Svi oni znaju, da za kratko vreme mogu u ozbiljne lige. Hvang je jedan od brdo primera.
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Javnost se ne osluškuje. Postoje ljudi koji su masno plaćeni za svoj posao. Meni se kao običnom gledaocu ne dopada ali se struka valjda bolje razume od mene. Te priče oko tržišta i skupih igrača uz dobar skauting ne piju vodu. Jel Boaći plaćen milione, a po meni je klasa za Šerifa. Sve što nam je Grof preporučio su bili pogoci i nisu skupo plaćeni. Naš skauting je očigledno loš. Ne sećam se kad smo otkrili mladog igrača kao talenta na vreme, a ne kad je cena drastično skočila. Tu mislim na strane igrače.
N

Nebitan63

pre oko 1 mesec

Eee moj druze, Terza i Mrkela stalno kupuju takve igrace i preplacuju ih, jer prave kombinacije sa menadzerima i pune svoj dzep a na stetu zvezde.,a nama navijacima prodaju maglu .
B

Bekshi

pre oko 1 mesec

Ja cu ostati misljenja da Serif nije dobar igrac ili bolje reci, nije vredan para koje su date za njega. Da je kostao do milion, ne bi bilo problema.
Đ

Đukin fan

pre oko 1 mesec

Za pare date u njegovu kupovinu 4 miliona € plus onaj mali iz Koreje čak 5 miliona € pa pride plate za titulu u livada ligi bukvalno ništa opravdali nisu!!!Nisu jedini pronasaji skauta Marina i Mite dunstera no Kraso i Olanjinka su bez obeštećenja dosli pa njihove slabe igre makar nisu koštale tolike pare!!!Ako mogu da ih zavale za makar iste cifre to treba pod hitno da rešavaju!!!Miloje je još Serifa i znatno unapredio pram onog guravog prevaranta koji nije znao ni kud ni šta da uradi s njim u špicu!!Na kraju još su igrači iz vremena uglavnom mandata Grofa,Katai,Rodic,Kanga,povremeno Milunovic te uz pomoć Dragovića,golmana i Mijailovica izgurali sezonu.I Ivabic bitno lošija godina u odnosu na prethodne.Bonusi su držali trcanjem i zalaganjem kad god im je data prilika.Sve u svemu jedva prosek ove sezone a srećom svi ostali za klasu gori ps su trofeji tu.U Evropi po običaju ništa
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Novi napadac je trenutno potpuno nepotreban! Sto vise davati sansu Sremcevicu, pogotovo u domacim takmicenjima. Ilic ce uzeti mesto Kangi, eventualne odlaske Hvanga i Bukarija moramo da nadohnadimo. OBE BEKA I ZADNJI VEZNI SU PRIORITET!
J

Jedan

pre oko 1 mesec

Bek je već dogovoren, ovaj iz koreje.Ako odu Bukari i Hvang pa i ovaj, može se pazariti dobar napadač.
P

PabloOsvaldo

pre oko 1 mesec

Gospodin Rade Bogdanovic je sve lepo rekao i objasnio o ovom sjajnom golgeteru u jednoj od emisija !
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Kad je gospodin Rade toliko pametan što ne bude menadžer ili trener. Najlakše je pametovati.
w

wjj

pre oko 1 mesec

da li je realno sta sam sad procitao ,Trener je za Ndiaja ali navijaci se pitaju? da li sam dobro procitao sta sam sad procitao.... tuga smo od kluba
2

2305

pre oko 1 mesec

ne veruj im sine i ponosan budi...trener jeste za njega ali da mu bude druga opcija sto i nije tako lose ali bolje ga prodati jer sad ima nekog materijala posle ovde polusezone.navijaci znaju da mu je ovo maks sto je pruzio i to je to nema tu tuge ide dupla kruna lagano mi za nas
I

Idemoo

pre oko 1 mesec

To je sve stvar ukusa. Svaki igrac moze da nadje svoje mesto u odredjenoj taktici. Ja licno me volim igru Serifa i vise volim tehnicki sposobnije igrace.
l

ludilooo

pre oko 1 mesec

ako je zvezda klub kiji ce da sluša navijace onda ne treba sa postojimo, jer da se oni pitaju, klub ne bi postojao
O

Ostani !

pre oko 1 mesec

Suvo zlato je Šerif. Sezonac sam . Gledao sam skoro sve utakmice na Marakani I kažem da he Šerif suvo zlato
G

Globus

pre oko 1 mesec

Decko ne ume loptu da primi, odbija mu se svaki pas od kostobrane, ne mlati.
a

aloo

pre oko 1 mesec

kakav bre zvezdaski referendum sta buncas bre?
Z

Zaim

pre oko 1 mesec

Ostaviti coveka da predvodi napad za ls.,dobar fudbaler to ce i dokazati.Boljeg necemo dovesti sigurno .
M

Mujagic

pre oko 1 mesec

Daleko mu lepa kuca…dajte nekog skolovanog spica, a ne ovog amatera…ako je nekom do trcanja uzmite atleticara
S

Srbue

pre oko 1 mesec

Struka zadovoljna... Zadovoljni su i političari da ih ne imenujem ali je rralna slika daleko drugacija. Covek samo ima snage i to je to, fudbalska inteligencija jako slaba, zavrsnica isto slaba, brzine nema, igra glavom ispod proseka. Covek je ima problem sa sutanjem lopte, ne zna da zategne stopalo a takve stvari se.prolaze u petlicima, bar su tako nekad nas ucili. Strasno je kakvog igrača je klub zvanicno platio skoro 5 miliona
D

Djape45║

pre oko 1 mesec

Kakve su ovo vesti. U pocetku ga jesmo osporavali i pljuvali ali vec neko vreme igra odlicno i niko ga od navijaca ne tera. Bori se i daje golove sto je najvaznije za napadaca. Ako mislimo nesto da uradimo u evropi onda ne treba njega da prodajemo nego da dovedemo novog spica koji bi bio susta suprotnost od Serifa.
b

budimo realni

pre oko 1 mesec

Budimo realni, nije Serif neka klasa od igraca, ali tesko ce Zvezda naci bolje od njega. Da je jak, da igra ledjima dobro, da dobro pritiska, kod Miloja je pokazao da ume i gol da da, i sad na sve to naci nekoga ko je tehnicki top. Mislim da ce biti dosta tesko i da ce opet biti kockanje sa nekim napadacem, pa ako bude pogodak bude, ako ne nista. A gledano na poslednje transfere napadaca vece su sanse da omasimo.
B

Burek

pre oko 1 mesec

Slažem se, primera radi Kraso je bolji tehničar, ali nema tu drskost koja nam treba
Z

ZA 4 MIL

pre oko 1 mesec

Mozes naci boljeg od Serifa.
C

Czv#

pre oko 1 mesec

Ima li možda neko viška kartu za Kup?
7

777

pre oko 1 mesec

Da se ne ljubimo serife treba nam neki bolji spic.
O

OBICNO

pre oko 1 mesec

Pranje para je terza odradio, dao ako se nevaram 4 mil. Za ovog Serifa, ne znam mozda je i dobar covek ali je OCAJAN fudbaler. Nema on to recimo kao BAOCI , Ugo Vieira, nema tu drskost da resi situaciju, kolilo je samo 100% sansi promasio za ginisa. Adios i hvala.
N

NN3

pre oko 1 mesec

I kad je bio u katastrofa formi, ja sam rekao da je ok igrač ali za džokera SA KLUPE i da ne vredi pare koje su date na njega. Sad kad je već dato 4 miliona na njega, suludo je prodavati ga odmah. Idealan je za nekih 20-25 minuta poslednjih, stvarno je požrtvovan i cima se i u odbrani, ali da nam on bude prvi i glavni špic za Evropu, onda nam se ne piše dobro.
B

Birokrata

pre oko 1 mesec

Tako je daki brate, pripremaj teren da se rasproda sve pa se opet pravi nova ekipa oko micka i rodica..uz masne provizije razume se
X

Xao

pre oko 1 mesec

Nisam hejter, ali covek nije kalibar za LS. Neka bude u rotaciji, ali ako je on prva opcija onda da se ne lozimo mnogo
B

Bbbbbr

pre oko 1 mesec

Nije to kalibar za Zvezdu