Komentari na vest

Zvezdaši mirno spavaju: Seol će biti spreman i za Ligu šampiona i za derbi

Z

Zvlat BG@Stručnjak iz fotelje

pre 9 dana

@Strucnjak iz fotelje – Dilson je strašno dobar, ali nije toliko dobar, koliko je strašan! Da je sve tako idealno kao što ti kažeš, zašto su onda iz Zvezde hitno reagovali i doveli dva nova krila Radonjića i Katompu Mvupea (zvanog Silas)?! Verovatno zato što je Dilson toliko dobar, da ‘oće da ga štede za finale LŠ! Inače, za tvoju informaciju u 4-5 odigranih utakmica za Zvezdu, tvoj strip junak Dilson još ni jednom nije rešio situaciju “1 na 1”! Uživaj u minijaturama na terenu Dilsona!
Z

Zvlat BG@Sendvic

pre 9 dana

@ Sendvic – druže Sendvic, ti si isključiv i svako ko ne razmišlja kao ti i drug Terzić, po tebi je bot! Samo nastavi da živiš u tvom začaranom svetu Diznilenda i tvojih strip junaka, Paje Patka i Mikija Mausa! LŠ će te vratiti u stvarnost!
D

Doktor Terza

pre 9 dana

Dinamo 9 Nordsjeland 6 Fejnord 8...itd ukupno cak 23 primljena komada od samo 3 prosecna tima,to treba uvek podsecati!
P

Pedjahn

pre 9 dana

Bice 🧹-nja fuzionisane igokeje i sl.sezone,ali ovaj put sa 10-0.
T

Tim za derbi

pre 9 dana

Glazer - Mimović, Drkušić, Spajić, Rodić - Šljivić, Krunić - Olaynika, Katai, Radonjić - Silas
Z

Zvlat BG

pre 9 dana

Tačno, mi Zvezdaši mirno spavamo, jer proradio je neuhvatljivi Nilson! Sada je on u dresu Angole pokazao sav raskoš svog talenta. Afrički kup nacija je jako takmičenje, tu je negde po snazi na nivou LŠ, pa se nadam da će tako nastaviti i ovamo u LŠ! Glavno je da je proradio i skinuo mrak sa očiju i rešio prvu situacju u životu "1 na 1"! Sada će on da dribla kroz LŠ! Napred Zvezda s a preporođenim Nilsonom! Sa Nilsonom u nove pobede!
V

Vau

pre 9 dana

Ako si pokusao da budes duvit sa tim poredjenjima, nije ti uspelo
S

Sendvic

pre 9 dana

@zvlat Evo ga ostojin bot!
S

Strucnjak iz fotelje

pre 9 dana

@Zvlat... Evo ga "strucnjak" iz fotelje sto fudbal u zivotu igrao samo na igricama na kompu i telefonu,sad ce ovde da nam objasnjava kako to Milson toboze "ne valja" a decko za samo 4-5 meceva koliko je odigrao u Zvezdi postigao Gol vec na prvom mecu,zatim asistirao za gol,pa iznuduo penal protiv Bode-a koji nas je i uveo u LS, i na sve to sve jos sad postigao i gol za reprezentaciju....stvarno "los" igrac nema sta haha
d

dejanera*

pre 9 dana

I ja sam dosta vremena proveo čitajući vesti o stanju Seula, posle povrede u dresu reprezentacije J. Koreje! Dobro je što povreda nije teže prirode, jer Seul nam mnogo znači za LŠ! Neka bude samo na onom nivou, kao u Bodeu, a u Bodeu je bio sjajan!

VecaBg1971

pre 9 dana

Kao sto sam i rekao, cim je on nastavio jos 10 minuta da igra ne moze da bude teza povreda. Dobro je, samo da ne gledam sakatog Rodica...
P

Prcko33

pre 9 dana

Bravo legendo vrijedjas Rodica , a ovaj nista bolji od njega !
R

Remass

pre 9 dana

Hahah, pazi naslov, bice spreman za derbi... koji derbi bre prijatelju? Evo ka kao grobar kazem, protiv ovakvog Partizana svaki igrac Zvezde moze lagodno da dodje i bez jedne noge :)))
V

Videćemo

pre 9 dana

Opet sad odlozili za ponedeljak, nece kada dodje nedelje da ga odloze kao prosli put 2 meseca.
Z

Zaza Paculia

pre 9 dana

Ovaj sada po pravilima UEFA, ne bi smeo da pocne pre Nedelje u 21h, a nasa policija vec ko zna koliko godina ne dozvoljava pocetak derbija posle 19h, iz kog razloga, nije mi poznato. Pauza po pravilima UEFA izmedju kraja Evropske utakmice i pocetka naredne u domacem takmicenju mora da bude minimum 72h.
@

@Zaza

pre 9 dana

Koliko mora da prodje da bi se primenilo novo pravilo od 2 bonusa, 7 dana ili 3 meseca?
R

Ris

pre 8 dana

Sto odlazu derbi za pon ako mogu igrati sa jednom nogom?
S

SEOL NATONEUNIŠTIVI

pre 9 dana

Pokušali su da ga povrede ljubomorni sunarodnici crnom magijom jer nastupa u Srbiji za komunistički simbol severnog omraženog suseda, ali nisu uspeli jer Seolova Nato zaštita bila jača ovoga puta.
Z

Zvezdaš NBG

pre 9 dana

Batice, hitno se javi u Lazu.
S

Spacebound

pre 9 dana

Ono, kad si nemocan, pa ti ostaje samo da vredjas, Imas 18-20 god, devojke vidjas samo na x stranicama. Tuzna sudbina grobara.
G

Gladiola

pre 9 dana

Tužno je što zavisimo od jednog igrača, konkretno levog beka. Da nismo mogli da dovedemo bar još jednog. Ovako ćemo u svakoj reprezntativnoj pauzi da se molimo da se ne povredi Seol, a i Mimović koji sledeći put dobija poziv..
K

KRASO MAJSTOR

pre 9 dana

Dao dva gola za 2:0 a nama takav igrac nije bio dobar! STETA.
h

ha,ha.....

pre 9 dana

Majstor čega?
B

Bu2nin

pre 9 dana

Za derbi nije ni bitno al za LS je bas bitno da bude fit!
т

такмацо

pre 9 dana

У змском прелазном року нападач и јермен Закарјан.задржати Радоњића и Крунића до краја каријере да буду темељи јаког тима у најави и за европске услове
n

nekooooo

pre 9 dana

Ove egzoticne reprezentacije su zlo kakvog nema. Palestina, Liban, Tajvan, Novi Zeland itd gomila drvoseca od igraca koji mogu karijeru da ti zavrse startom. Jaoo kako bih to tukao niste svesni. Setite se Borise Simanica u kosarci protiv Sudana kada mu je bubreg otisao. Dosao drvoseca na minusu razlike i iz sve snage se laktom zabio u Borisu onako bespotrebno...
I

I TI TO ZNAŠ

pre 9 dana

Crvena petokraka je zlo kakvog nema.
v

v1ad

pre 9 dana

"ali se čini da je reprezentativac Južne Koreje, ipak, u prednosti." Stvarno? Sta vas je dovelo do tog zakljucka? Inace, Zvezda je trebala da zadrzi Anana kao opciju umesto da ga salje u OFK.
R

Raša P

pre 9 dana

Anan je dobar bek a u OFK je poslat da bi pokušao da izbaci preteranu agresivnost u opasnim zonama. Odlično igra i nije više preterano agresivan i očekujem da se na zimu vrati. Veliki je potencijal sa 22 godine.
Z

Zvezdale

pre 9 dana

Svidja mi se kod Seula sto ima dosta dobru kontrolu lopte,dobar pas isto za beka.
D

Dejoooo

pre 9 dana

Seol igra na oko sedamdeset posto svoje mogucnosti.Covek odigrao par utakmica u Zvezdi poslije povrede ona prva i ove zadnje utakmice nemogu se porediti.Dobro je forma i igra idu mu uzlaznom putanjom ,na njemu ce Zvezda zaraditi .
m

milo123

pre 9 dana

Takođe. Vidi se da je veoma fudbalski pismen i da iako greši vidi se da je dobar fudbaler. Dobro napada, dobar prvi dodir, sve fudbalski. Vidim mnogi pljuju Samardžića, ali i kod njega se vidi sve ovo isto i on isto greši. Sve to kao posledica neuigranosti. Nisu sinhronizovani sa timom. Pritom Seol je bio van treninga zbog ramena, prvi put van zemlje (kontinenta), ne govori jezik. Kad sve to prebrodi biće odličan i ide za 1o+ miliona iz zvezde za dve godine.
T

Tln

pre 9 dana

Lako cemo za njih, nego mene zanima....kako je spavala partizanija??...onako pitam.
r

realnooo

pre 9 dana

BMK
2

24.232

pre 9 dana

I sad ovako do kraja sezone... gledanje u pasulj da li su dobro Mimovic i Seul, da bi morao aktivni penzioner Rodic da ulece u vatru... Na svakoj poziciji po 3 igraca ukljujuci i mlade, samo eto na 2 beka samo 2 igraca?! Jel ima neko u LS takav jos?
R

Raffa

pre 9 dana

Neces verovati ali ima i to Siti iako su oni univerzum za svakoga. Imaju samo jednog proverenog desnog beka Vokera,ostalo sve stoperi.
A

Asad

pre 9 dana

E ja sam se baš fino naspavao, dal’ zbog Seola ili ove kiše ne znam ali da sam odspavao, jesam
G

Gelor Kanga

pre 9 dana

Mangava ćekerava, brate ja primati 650 hiljade evradi za godina danu! A treća sam postava, toliko nemaju igrači u Germaniju i Italija!
@

@kanute

pre 9 dana

Pravi si poliglota... Uz matrnji hrvatski, natucas i srpski...a sad i romski... bravo grobare, kriza identiteta udara jako...
G

Gost1234

pre 9 dana

A sta tebe grobare briga za naseg brata Kangu?? Mozda ti se svidja??))) Hoces broj da ti nabavim??))) Ne brini bice on do penzije u nasem klubu, zasluzio je to debelo jer bez njega ne bi bilo ni ove lige sampiona!!!!!!!!!!!!!
S

Sinke Melbourne

pre 9 dana

Ulazak srpskog fudbalskog kluba Beli Orlovi u visi rang takmicenja. https://www.facebook.com/share/v/USU6kzTQ8Y2b9fqw/?mibextid=oFDknk
M

Muki86

pre 9 dana

Ja sam do sad mirno spavao, sad će biti problem :)
K

Kure BL

pre 9 dana

Derbi????? Mislim da bi brojanje derbija trebalo zaustaviti neko vreme,do srecnijih vremena
g

gost1978

pre 9 dana

sto bi terza rekao delijama 2017 mirno spavaj nano sve je zakljucano. I dodjr celavi i otme grofu zakljucanu titulu
@

@1978

pre 9 dana

To u nekom vasen, paralelnom univerzumu... igrali ste preko 20 prijateljskih utakmica, surebje nigu na krovu itd... ali lepo sto se secas te godine, to ste uradili tada i vise nikada... secanje bledi, skoro da si i zaboravio kako izgleda biti sampion...
@

@1978

pre 9 dana

ja koliko se secam sine, 4 derbija, 3 pobede partizana i remi
R

Raša P

pre 9 dana

Ta titula je upropastila Partizan i dugo, dugo će biti zadnja osvojena. Ona je bila snaga koja je pokrenula Zvezdu i prevarila Partizan. Nikad više 2017. ali lepo je što se desila.
@

@rasap

pre 9 dana

tako je, a i ti znas i ja , a i svi, kad kazes ta snaga na sta mislis. Pojacala se tortura i mobing. i cekacemo titulu, al kad dodje ta nas jedna ce se vise slaviti od vasih x uzastopnih
S

Samo gost

pre 9 dana

Pa normalno da se nešto što se dugo čeka baš dugo proslavlja... Vi bar u tome imate iskustva jer ste već par puta čekali titulu deset i više godina ...
s

svasta

pre 9 dana

Koja to partija Milsona? dao gol sa 1 metra, dajte molim vas
£

£

pre 9 dana

Treba se naci na metar od gola da bi ga ponovio. Koliko supljoglavih kompleksasa koji samo traze razlog da nekog pljuju...
D

Djape45║

pre 9 dana

Pa nije covek pljuvao nikoga ?
D

Dzonsi

pre 9 dana

Ajmo seule, brz oporavak
0

090

pre 9 dana

NAJLOŠIJA KARIKA U DVOMEČU SA BODEOM!!

Dorcolac

pre 9 dana

brat pomesao Korejance
E

Eze

pre 9 dana

toliko krila a bekova nista..nije mi jasno
d

darkobg

pre 9 dana

Tvoje je da kupis sezonsku da budes makar na Mari svaku tekmu jer nije isto kada je na utakmici 10000 ili 30000 navijaca