Radost Crvene zvezde (©Starsport)
Radost Crvene zvezde (©Starsport)

Zvezdani minuti Pitera Olajinke (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.04.24. | 19:45

Partizan u nokdaunu

Sjajno se Partizan nosio u sva tri prvenstvena derbija sa Crvenom zvezdom, dobro počeo i u polufinalu Kupa, ali crno-belima se sve urušilo u razmaku od svega dva minuta koliko je večitom rivalu bilo dovoljno da stigne do vođstva od 2:0.

Najzapaženiji akter u ta dva minuta bio je Piter Olajinka, koji je tako u potpunosti opravdao odluku stručnog štaba da mu ukaže poverenje u startnih 11, nakon dva derbija koja je počeo na klupi.

Izabrane vesti

S tim da se prvi Zvezdin pogodak piše kao autogol Aleksandra Filipovića, koga je pogodila lopta posle udarca Olajinke u 27. minutu. Prethodno je Inbom Hvan savršeno zalomio Alda Kalulua i centrirao na suprotnu stativu, dok Filipovićeva greška nije toliko u tome što je u okretu nespretno ćušnuo loptu u sopstvenu mrežu koliko u tome što je uopšte dozvolio Olajinki da bude sam.

Vrlo slična situacija i kod drugog gola Zvezde, opet ubacivanja sa desne strane, centrirao je tada Srđan Mijailović, opet Filipović u direktnom duelu sa Olajinkom i opet pobeda Nigerijca. Ovog puta isuviše laka.



tagovi

Piter OlajinkaAleksandar FilipovićKup SrbijeFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara