Terzić i Ivanović
Terzić i Ivanović

Zvezdan Terzić je direktan: Ni Bane, ni Kolarov!

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.12.19. | 08:50

Niišta od dolaska iskusnih defanzivaca na Marakanu

Raspalila je državna ruska novinska agencija maštu navijačima Crvene zvezde, zagrejale su se Delije povodom eventualnog angažmana Branislava Ivanovića, međutim, Zvezdan Terzić ih je – ohladio. Prema tvrdnjama generalnog direktora srpskog prvaka šanse da štoper Zenita, a sa njim i levi bek Rome, Aleksandar Kolarov, na leto dođu na Marakani ne postoje.

Povod za takvo razmišljanje ruskih i nekoliko puta italijanskih medija je saznanje da Ivanoviću krajem sezone ističe ugovor sa Zenitom i da se nalazi u grupi igrača s kojima klub iz Sankt Peterburga neće produžiti saradnju, kao i da aktuelni papiri vežu Kolarova za Romu do juna. Doduše, na Olimpiku žele da naš reprezentativac ostane, ali potpisa (još) nema, pa je možda i zbog toga pokrenuta – ne prvi put – priča da bi mogao da završi karijeru u crveno-belom.

Izabrane vesti

Dodatni razlog za optimizam u i oko Ljutice Bogdana bio je u saznanju da su se Kolarov i Ivanović igrački afirmisali u OFK Beogradu, kad je klubom sa Stare Karaburme rukovodio upravo Zvezdan Terzić, kasnije nadređen i kao predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Međutim...
Informacije da Ivanović i Kolarov dolaze u Zvezdu jesu gluposti. Suvišno je i komentarisati, nije realno da neko od njih dvojice sad dođe kod nas. Video sam da se piše da Bane napušta Zenit na leto, ali to nema veze sa nama. Što se ostalih pojačanja tiče, rano je da pričamo“ , uverava Terzić u razgovoru za Informer.

Crveno-beli će danas, u 13 časova, promovisati Dejana Stankovića u novog šefa stručnog štaba i tek kad naslednik Vladana Milojevića počne da radi, poručuju sa stadiona „Rajko Mitić“, znaće se više detalja ko odlazi, a ko dolazi. Zvučnih imena, u liku ražalovanog i aktuelnog kapitena reprezenatcije Srbije, po svemu sudeći neće biti.
Tek kad novi trener stupi na dužnost, moći ćemo da govorimo o pojačanjima, sad ta priča nema smisla. Moramo najpre da mu predstavimo igrački kadar, onda da vidimo ko će od tih igrača da ostane, a ko da ode. Posle toga slede predlozi koga bismo doveli, na kojoj poziciji nam fale pojačanja i slično. Nikakvog licitiranja o imenima nije bilo, pa tako ni o Kolarovu ili Ivanoviću“, dodao je Zvezdan Terzić, generalni direktor Zvezde.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara