Komentari na vest

Zvezda veruje omladincima: Potpisan ugovor sa Viktorom Radojevićem

KoToGovoriIstinu

pre gotovo 2 godine

Nazalost kao i sva talentovana Srpska deca,sledece sezone u graficaru,za dve potpisuje za Vozdovac ili Cuku,ako ne to onda pozajmnica Novi Pazar ili Radnicki Obrenovac,vec vidjeno.Zvezdu ne interesuje da stvara igrace,vec da pere pare.
K

KIMI 85

pre gotovo 2 godine

Ako se veruje, sto mali Lazic iz graficara nije prikljucen prvom timu, iako je desni bek, iako igra za reprezentaciju u19? Isto se moze reci da ovog malog.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Ovo su sve fazoni i seme da se tapne ko moze. Ne kostaju puno a ako ikoga prodaju odlicno.... ni jedan od momaka nece igrati ili ostati u klubu.
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Mladenovčanin naš! Hvala Pedji Jovanoviću što ga je napravio
П

Пеђа РС

pre gotovo 2 godine

Па што онда није узео његово презиме? Је ли му то хвала? 😬
z

zvjezdan R.Srpska

pre gotovo 2 godine

Nista od njegovog igranja u Zvezdi.Posle Graficara ide u Suboticu ili Nis i onda mu se gubi svaki trag.Utorkom u Sportskom zurnalu u rubrici Srbi u ligama Evrope naci ces ga da igra u Azerbejdzanu ,Moldaviji ili Gruziji njihovu drugu ligu.U mojoj Zvezdi ne igraju vise njena deca.
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

Pixi sa 18g.šutirao penal 84g.na EP.niko nije smeo i naravno pogodio.Ja sam otišao u vojsku sa 18g.Sada ovi novinari koji uzgred nisu služili VR.pišu deca, talenat i razne gluposti,moj deda i otac u 18 imali ženu i decu ovo sad sve nakaradno...
K

Kalabasas

pre gotovo 2 godine

Kad im ovako objasnis sprze ti 50 minusa,ali to je suva istina...Vladan Lukic sa 16.5 godina srusio partizan pred punom marakanom u 90 min. Azar sa 16 g debitovao u Lilu sa 18 kapiten i titula ,a ovi slave odlazak u graficar.
I

Iz sljivika

pre gotovo 2 godine

Kad ga tako lepo nahvaliste što ne igra kao back up Rodiću u prvoj ekipi? Nije dete, ako vredi vredi i sa 18. Ali po svemu sudeći još jedan krš.
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Jeste, baš im veruje. I sada će ovaj dečko da provede dve sezone u Grafičaru, a onad će kao slobodan igrač završiti u nekom Voždovcu ili čak u Novom Pazaru.
C

Chelsea123

pre gotovo 2 godine

Zbog cega to « ili cak »,ne igraju beton ligu