Komentari na vest

ZVEZDA - TIM ZA MAKABI: Stanković proverenim snagama napada Ligu šampiona, umesto kadrovske taktička izmena

P

Ponosan budi

pre gotovo 2 godine

Pricace ti da su oni bolji, da su davno prosli nasi dani, al' ne znaju kad se Zvezda voli svi su dani ponosni i slavni. Pricace ti da se ona gasi, ti sto nikad nisu tako sjali. Ljubomorni neka im uzdasi, jer ostace tek komsija mali. Ne veruj im sine, i ponosan budi, sto zvezdasko srce bije ti iz grudi. Ne veruj im sine i ponosan budi, sto zvezdasko srce bije ti iz grudi.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Citam ove komentare i ne mogu da se nacudim ljudima koji prizivaju Gobeljarda i Srnalda u prvu postavu. Jedino sto oni sa uspehom rade u Evropi je dobijanje crvenih kartona i davanje glupih penala protivnicima. Srecom pa bar Pavkova ne moram da gledam zbog virusa.
V

Vladimirson

pre gotovo 2 godine

Svaka cast Dekiju na promeni filozofije izbacivanjem neproduktivnog zadnjeg veznog, i istrajavanjem na timu koji je i ostvario odlicne rezultate. Odavno zagovaram tezu da i defanzivni vezni mora da daje golove i ucestvuje u napadu, a to ne rade ni Sanogo, ni Srnic, ni Gudelj u reprezentaciji, ni ranije Duljaj i Nadj... I svi ostali koji su igrali na takav nacin. Od defanzivnih veznih pocinje napad i moraju da budu znalci sa loptom a ne odbrambeni igraci. Deki Stankovic je na toj poziciji da 51 gol u Italiji, a koliko su dali pomenuti igraci. I veceras ce Deki i Zvezda da pokazu svu silinu i prednost ove postavke i sve mane one stare, sa pobedom u Haifi, iz 2-2.
V

Vladimir.

pre gotovo 2 godine

Koliko se plašim naše odbrane, pogotovo Milunovića i Rodića.
G

Gost997

pre gotovo 2 godine

Ako ti Rodic za ovih 5 godina, a Milunovic stavljanjem u idealni tim LE nisu dokazali da ne treba da se plasis onda ne znam kako bih ti pomogao
A

Anunaki

pre gotovo 2 godine

Dokazali brate...a'l kiksaju gore od Gobelje. 🏠!

Stoska92

pre gotovo 2 godine

Dobijamo ovo, redno je da u zadnjem kolu oduvamo i mi nekog. Sto bi se reklo treba da bude ovo treca sreca za grupnu fazu pa ako bog da nam se poklope rezultati da budemo u trecem sesiru🔴⚪️🔴💪🏻
P

Preko vode do slobode.

pre gotovo 2 godine

Svaka utakmica domačina pred svojom publikom je prednost ali treba da prevaga kvaliteta to da je publika velika prednost videlo e na utakmici CZvezda-Liverpul pa može ova haifa zaista da bude opasna kuči.
N

Nista neobicno

pre gotovo 2 godine

Mnogi prate desavanja na terenima vise od mene. Vjerovao sam da su ñam Apolon a onda Serif na neki nacin plitka voda. Ali eto bez obzira na sve (realno mogli smo proci oba rivala koje sam pomenuo) vjerujem da Makabi prolazimo. Tim je dobar i fleksibilan a i namazan za ovakve utakmice i u svakom slucaju jaci nego u zadnje dvije sezone. Nadam se da za nekih sedam dana slavimo novu grupnu fazu LS.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Omonia, ne Apolon. Pomesao si.
I

Igraj i pobedi.

pre gotovo 2 godine

naravno da treba biti oprezan ali sa borbom,trčanjem i zalaganjem dolazi sigurno i dobar ili zadovoljavajuči rezultat tako da nebi ja ništa dirao i menjao eventualno zatvaranjem utakmice pobednička ekipa sa pobedničkim mentalitetom idemo do zadovoljavajučeg rezultata.
V

Vukvanja

pre gotovo 2 godine

Ljudi uglavnom kukaju na odbranu, prvih 7 utakmica, primili smo jedan gol. Ja licno ne vidim nikakav problem. Funkionisu i napad i odbrana
M

Mutommbo

pre gotovo 2 godine

Stanković je ipak na slatkim mukama kod sastavljanja tima. Imam utisak da su Eraković i Dragović najbolji štoperski par u ovim kvalifikacijam u stazi šampiona. Nije Pierot toliko dominanta u vazdušnim duelima da bi ga čuvao Milunović, a nije toliki brzanjac da ga ne može stići naša odbrana. Eraković je za njega prebrz igrač, kad u sprintu stiže Lazar Markovića. Imaju dobra krila, ali je Gobeljić korektno igrao i protiv boljih krilnih igrača. Mislim da niko ko poznaje fudbal ne bi znao odgovor da li da igra Gobeljić ili Milunović, odnosno šta je u tom slučaju uloga Erakovića. Oni ne smeju da izađu toliko visoko zbog naše brze igre i tranzicije. Ako Deki odluči da približi linije tima i skrati prostor, mislim da smo mi u prednosti. Ima Makabi solidan vezni red ali ne tako kreativan kao naš. Jedina opasnost je što sudija pusti neki duel i ne sudi faul, tu su kritični Kanga i Kangwa kada ih udvoje. Sa njima dvojicom je protok lopte kvalitetniji i dovoljno je da iskoriste neki presing i udvajanja da proslede loptu do Ivanića ili Kataija. Na golu imamo Borjana koji je velika prednost, što je pokazivao i u LŠ kada nas je nekoliko puta vadio protiv jakuh ekipa. Ovde čak i Ben može u nastavku da napravi potez kao rezerva, da se izvuče, gurne loptu i iznudi faul na nezgodnoj poziciji. Možda je rešenje i Mitrović na desnoj strani jer pokriva i odbranu a da Katai igra lažnu devetku, gde je mnogo opasan kada dobije loptu i igra 1na1 sa orotivničkim defanzivcem. Taj prvi korak i kratak trk sa loptom mu je jako oružije. Mitrović pokriva i defanzivu a igra direktno jako dobro. Mitrović - Katai - Bukari ostavljaju prostor za Ivanića. Ako im razvučemo zadnju liniju od ofanzivnog dela mi smo onda u prednosti. Na većem prostoru Kanga - Kangwa - Ivanić su bolji od njihovog veznog reda. Sigurno da Deki najbolje zna kako da postavi igru, pokazao je to u grupnoj fazi LE. Da smo imali normalnog centarfora i da nam je igrao Kanga, mi bi prošli Šerif prošle godine, koji nije slabiji od ovog Makabija. I naravno da je postojao VAR, poništio bi onaj gol iz ofsajda a možda i onaj kada je njihov igrač stajao u živom zidu. Podrška Dekiju i ekipi.
a

argh

pre gotovo 2 godine

Ko ne poznaje fudbal, ne bi znao da li da mu igra Milunović ili Gobeljić. Gobeljić samo kod takvih može da igra. Jedino ako hoćemo da nas uništi. A njihov špic je jako opasan u skoku. Ne znam koga si ti gledao, ali je zver u skoku.
@

@bezEU4ije

pre gotovo 2 godine

Na Marakani znamo svi kako ce izgledati i sta ce biti ali isto tako sutrasnja utakmica je velika prednost za Zvezdu jer je prva utakmica i uz jaku odbranu ici na kontra napade...cekati sansu jer je na Makabiju prevelik pritisak...znaju i oni da se nece vas naigrati fudbala u revansu, zato...samo JAKO I STRPLJIVO💪🧠
B

Boljeee

pre gotovo 2 godine

Bolje i Gobeljic da igra a Erakovic na stopera nego da igra ovaj Milunović kiksara. Primicemo gol zvog njega pazite sta sam vam rekao. Znam da cu dobiti mnogo minusa ali na kraju cete videti da sam bio ul pravu
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Ajde skinite se vise sa coveka, sta ako ga Milun zabije iz kornera, sta ces onda da pricas. Da bi odbrana bila jaca, ceo tim mora da igre blize protivnickim igracima i da ide na loptu a ne da trckara oko igraca. Znaju oni da im je sutra odlucujuca utakmica za LS, pa shodno tome moraju da budu i veoma motivisani da daju i poslednju kap znoja. Srecno Zvezdo, bez straha, ali ne srljati, pokrivati sve njihove igrace ne dati im da kombinuju, i onda u kontru do gola. Ako ih razbijemo na pocetku utakmice nece se sastaviti do Beograda.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Evo ti jos jedan minus ako ti nesto znaci. Sa Milunovicem smo 20% bolji u branjenju centarsuteva, odbrani i napadu prekida. Koji je to kiks napravio? Primili smo jedan (1) gol ove sezone.
G

Gosttttt

pre gotovo 2 godine

Ali kad procitam primili smo jedan gol ove sezone. Jesmo, stvarno super. Ali... kad vidim ekipe sa kojima smo igrali, pitam se sto smo i jedan gol primili.. Od svake ekipe smo bolji za minimum dve klase i nisu pravi pokazatelj jacine odbrane i ekipe cele. Realno, smesno je na tome pokazivati nasu silu gde smo bolji abnormalno. Pocinju teze tekme polako, pa cemo da vidimo.
m

milittao

pre gotovo 2 godine

sa ovom postavom koja je više za igru na gol više sutra će teško da bude! promaja u odbrani je evidentna kada igra ovaj sastav. čisto sumnjam da će krenuti bez Sanoga ili Srnića, treba neko da juir i njihove igrače, a ovaj sastav koji ste naveli nema igrača koji bi ušao u trku sa njima. na ovako tromu odbranu bez pomoći veznog reda Mllunović,Dragović dobijaju kartone na prve startove, živi bili pa videli.....
D

Deki maky

pre gotovo 2 godine

Bice tesko ,remi ,minimalan poraz ukoliko bude srnic igrao ili sanogo. Revans je Zvezdina sansa

angrychainsaw

pre gotovo 2 godine

Mislim da Stanković zna šta radi u ovoj jako bitnoj utakmici, da je dobro skautirao protivnika, sve njegove vrline, a posebno mane. Moglo bi sutra da bude iznenađenja u startnoj postavi, da proba sa tri štopera (Dragović, Milunović, Eraković) i bočnim wing bekovima (Rodić, Srnić), Sanogo kao zadnji vezni, ispred njega Kangwa(Kanga), levo Ivanić, ispred Katai (false 9), desno Bukari... Ili da od starta krene sa 4-1-4-1, ali svakako štoperski par Dragović, Eraković, pa nek ide Milunović da pokriva desnu stranu ili Srnić (Gobeljić), levo Rodić, zadnji vezni Sanogo, ispred njega Kangwa-Kanga, Ivanić, Katai, Bukari... Izmene: Srnić, Pešić (Ohi), Stanković, Ibrahim, Ben (ako je povoljan rezultat za nas)... Dragović na klupu prvi - čim damo gol više!!! Ne treba izdržati njihov nalet nego ih napasti u prvih 20 minuta i zabiti im gol a onda kontre preko Kangwe, Kange, Bukari, Ivanića i Kataija!!! Ajmo Zvezdo sutra jedna slaba dvojka da bi kod kuće bio kec kao vrata!!!
v

vlajko jagodinac

pre gotovo 2 godine

Au, jbt!
h

hahaha 1

pre gotovo 2 godine

Hvala ti Klope.

angrychainsaw

pre gotovo 2 godine

@Vlajko Jagodina Nisam baš najbolje razumeo ovaj uskličnik... Ako može bolje pojašnjenje, zamolio bih...

angrychainsaw

pre gotovo 2 godine

@hahaha1 Nema na čemu, ali videćete da je moja projekcija vrlo slična postavi koja će večeras izaći na teren, samo u drugoj formaciji... Borjan, Dragović, Milunović, Eraković, Rodić, Sanogo, Kangwa, Kanga, Ivanić, Bukari, Katai (False 9)...
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Svidja mi se postava, nista ja tu nebih menjao, jedino ako dodjemo do zeljenog rezultata u sredinu ubaciti Sanoga ili Srnu a izvuci nekog iz napada, i polako privesti utakmicu kraju. Ako budu srljali lakse im je iz kontre zabiti jos koji. Napred Zvezdo!
S

Sale76

pre gotovo 2 godine

Samo da Gobelja nekog ne osakati pa da igramo sa igračem manje. Sve ostalo će proći fino i ulazimo u LŠ. Nema straha.
R

Realno123

pre gotovo 2 godine

Realno posto prvi mec czv igra u gostima treba probati formaciju 3-4-3 kao prosle sezone; Borjan-Erakovic, Milunovic, Dragovic-Gobeljic, Kanga, Kangwa, Rodic- Katai, Ivanic, Pesic.

angrychainsaw

pre gotovo 2 godine

Pa ovo nije 3-4-3 već 4-3-2-1 Ovako izgleda 3-4-3: Borjan, Dragović, Milunović, Eraković, Rodić, Srnić (Gobeljić), Sanogo, Kangwa, Ivanić, Katai, Bukari...
N

Neša78

pre gotovo 2 godine

Da li je realno da staviš Gobeljića a izbaciš Bukarija iz prve postave?!
O

Oprezno i pametno

pre gotovo 2 godine

MORA SE IGRATI PRESING NA NJIH PO CELOM TERENU,AKO IM DOZVOLIMO DA DOMINIRAJI NA SREDINI TERENA,PROCICEMO ISTO KAO OLIMPIJAKOS,SREDINA I BRZI NAPADACI,TO IM JE NAJJACE ORUZIJE!
O

Ohi i Pavkov

pre gotovo 2 godine

AKO DEDA PESIC BUDE U SPICU GOLA DATI NECEMO DO BOZICA,COVEK NIJE NAPADAC U OPSTE,VIDECETE I SAMI SUTRA!
B

Bane15

pre gotovo 2 godine

Imas na lijevoj strani tastature tipku na kojoj pise Caps Lock. Probaj da je pritisnes ponekad...ne ujeda
Z

Zabrinut

pre gotovo 2 godine

Ma prolazi Zvezda opusteno.
m

moni

pre gotovo 2 godine

ma kakvo iskustvo, treba napasti svim snagama od starta...nedati protivniku da diše...za to su potrebni brzi igrači koji igraju napred, a ne srnić, sanogo koji vraćaju lopte golmanu i koče igru...samo jakk i rezultat je tu...

Dejan Htzl

pre gotovo 2 godine

Borjan Rodic Dragovic Milunovic Erakovic Gobeljic Srnic Kangva Ivanic Katai Pesic Ocekujemo neko ovako sokantno iznenadjenje Stankovića i igru na 0:0 , a u napadu ako nas nesto usere ...
G

Gost 014

pre gotovo 2 godine

Prolazi Zvezda.
D

DP

pre gotovo 2 godine

Neće izaći sa ovim sastavom sigurno. Neće igrati napadački. Jedino što me brine su kartoni. Nadam se da ce Dragović odigrati bez kartona i da nećemo dobiti crveni pa pola tekme igrati sa igračem manje.. Neka Stanković pokaže zašto je trener u Zvezdi!!! Zvezda nikad jača i nema opravdanja.... Poz
2

20 min

pre gotovo 2 godine

ma samo da izdrzimo prvih 20 min posle ce sve biti lakse
Д

Драгиша Мишовић

pre gotovo 2 godine

Плаши ме једино то што до сада у овој сезони нисмо одиграли ни једну јачу,неизвесну утакмицу,све су то били наши просечни прволигаши и то све на Маракани,такорећи лакши тренинзи,такође и Пјуник недорастао противник...биће сутра скроз друга прича ,добар противник,врућ терен и за разлику од нас они су превалили већ два тешка кола, са Олимпијакосом и Аполоном ...квалитетнији јесмо свакако и са наших 100% требало би да се вратимо са позитивним резултатом.
R

Real

pre gotovo 2 godine

Sutra formacija 3-5-2 Borjan, Erakovic Dragović Milunovic Srnić Kanga Kangava Ivanic Rodic Katai Pešić
A

Avanti BAL

pre gotovo 2 godine

Sanogo ima godina i iskustva, njegova snaga, zagradjivanje i duel igra je ozbiljna prica. Al’ ako Stankovic misli da nije za startnih jedanaest, ok. Sudicemo nakon tekme. Svim srcem uz tim, pa kako bude! Hrabro, ciganijo!

магикоо!

pre gotovo 2 godine

Све то стоји, али Саного је тренутно тотално ван форме, што се види и у његовој игри, дуелима, брзини. А за тако нешто му треба утакмица у ногама.
S

Saša_PFC

pre gotovo 2 godine

Potpuno si u pravu sto se tice Sanogo...igrac iznad kvaliteta vecine igraca u Zvezdi ali posto mu kasne primanja koja su ugovorom zagarantovana u C.Zvezdi je trenutno van forme.Ukoliko se dugovanja izmire na vreme bice Sanogo opet onaj stari.
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Igra Zvezda u najjačem takmičenju u Evropi a meni srce puno. Ja kao navijač Zvezde strepim, nadam se, maštam i šta god da uradi moj klub ja ću i dalje biti ponosan jer je i PLAY-OF LŠ i osigurana grup LE veliki uspeh. NADAM SE!!!
G

Gost1212

pre gotovo 2 godine

odlično,ako bude tako
S

Srndać

pre gotovo 2 godine

Nismo mi ni Olimpijakos koji je u strahovitom padu, ni Apolon, mi smo Zvezda. Oni nek razmišljaju o nama. Na svim pozicijama smo kvalitetniji, ne znam što ih novinari predstavljaju kao nekakve vanzemaljce. Nadam se pobedama u oba meča.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD ()

pre gotovo 2 godine

Daj Bože da ovih jedanaest startuju,,,,,, u tom slučaju komplimenti Stankoviću, 👏👏👏👏👏👏👏👏👏i realna šansa da pobedimo u Haifi. NAPRED ZVEZDOOOOOOOOOOOOO 💪💪💪💪💪💪🔴⚪💪🔴⚪💪🔴⚪💪🔴⚪💪🔴⚪💪
M

Moje misljenje

pre gotovo 2 godine

Nemoj samo da bude ako izgubimo da posle pises zasto nije igrao Sanogo, dobijamo vise na defanzivi, skok igri i snazi, zasto se nismo zatvorili pozadi, cekali kontru itd itd, zasto igra Katai kada nije bas u formi i tome slicno. Voleo bih da gresim, nosu ovi Real Madrid, ali svi od reda ih posmatrate kao da su Pjunik ili Surdulica. Nije transfermarket bas pravo mesto za nabavljanje informacija i uporedjivanje timova. Oni su nabili 8 komada i Oly-ju i Apolonu, a mi poluamaterima iz nase lige. Nije bas za poredjenje. Ali ajde, nadam se da gresim.
S

Sale444

pre gotovo 2 godine

Ako je ovo istina, velika muda ima mister.
Y

YayaT

pre gotovo 2 godine

Seti ga se kao igraca i sve je jasno. Borac, timski igrac
A

Ako igra Srnić

pre gotovo 2 godine

I ja mislim da je Srnić siguran u prvih 11. Lično nemam ništa protiv momka. Verovatno vise oseća pripadnost klubu od većine prvotimaca kao Zvezdino dete ali kada pričamo o kvalitetu on je samo trkač. Borbeni trkač bez želje da preuzme odgovornost i pridje po loptu i pokrene napad. Ako već zeliš u ligu šampiona onda napadaj jer imaš s kim. Stavljanje u tim igrača poput Srnića ili ranije Vukanovića Jovančića, Milića meni govori da mi imamo kompleks niže vrednosti, seljački mentalitet onakav kakav imaju razni Javori i Surdulice kad dodju na Marakanu i brane se 90 minuta. Ako smo oprezni protiv Makabija šta onda da očekujemo protiv Barse, Juventusa ili Reala. Verovatno Srnića i Krstičića od starta ali onda izadji i reci kupio sam Bukarija za domaću ligu jer tamo imam muda al u Evropi mi se skupe jer sam kukavica. To je isto kao kad bi ja mogao da smuvam Jovanu Guzijan ali se uplašim i odlučim za babu od 60+ jer se bojim da će neko od mojih ortaka da smuva Jovanicu a ja ne zelim da budem povredjen. Pretpostavljam da Deki tako rezonuje. Sve u svemu puno sreće sutra prolazimo dalje.
R

Reakcija na komentar

pre gotovo 2 godine

🤦‍♂️

radonjica

pre gotovo 2 godine

dobra je Jovanica, iskreno 😁
I

Ildzo

pre gotovo 2 godine

U Izrealu se sve resava. Ukoliko budemo izvukli aktivan rezultat, mislim da nece biti problema zavrsiti posao na Marakani. Sa Bukarijem i Kangvom konacno imamo brzinu, da odgvorimo kontranapadima, ako se decaci budu previse zaletali... Malo me brine sto Milun nije u ritmu, a Erak igra desnog beka gde se takodje lose snalazi. Nadam se da nas ta rupa na desnoj strani nece previse kostati. Neka nam daju i dva gola, samo da im uzvratimo dva komada (ili makar jedan) i sa aktivnim rezultatom se vratimo u BG... Napred Zvezdooooo... ajmo LS!!!!

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Samo da Milun ne zabije lakat Pjeru u prvom poluvremenu
J

Jole91

pre gotovo 2 godine

Erakovć na desnom beku, Bože uzmi me! Neverovatno je da mi nemamo sposobnost kupiti desnog beka!
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Mozda Vam je 1 detalj promakao....Sudija je Spanac...I nisam ni malo spokojan zbog toga. Imam neki blagi osecaj da ce navlaciti za domacina.
D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Ovo ce biti sudar dve ekipe sa istim stilom igre na domacem terenu, istim vrlinama i manama. I Zvezda i Makabi imaju sporu odbranu, a igraju ofanzivni fudbal kod kuce. Mogla bi se utakmica zavrsiti 4:4 ako Zvezda bude isla na pobedu u Haifi. Ako bude igrala kao protiv Pjunika u Jerevanu defanzivno, rezultat ce biti negativan. Mora se napasti, i vrsiti presing na napadaca, krilne igrace i stopere Makabija koji imaju fantasticne centarsuteve, a isto tako primaju golove iz centarsuteva i prekida.
F

Fakerica

pre gotovo 2 godine

Igrao Sam 3:1 I na zvezda I na makabi... Takva je utakmice...
Z

Zoon politikon

pre gotovo 2 godine

Nikad laksi raspored za ulazak u LS. Terzic vec "masti brke" od silnih miliona.
G

Gost5

pre gotovo 2 godine

Kako delije menjaju sijalicu? Ne menjaju, pričaju da je radila 91' ahgagaga
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Како гробари мењају сијалицу? Не мењају, мисле да још светли. Хехехе
F

Faketica

pre gotovo 2 godine

Al nam ga zavuce😆😆😆 Pozdrav od Zvezdasa - Sabac

Dejan Htzl

pre gotovo 2 godine

Grobarima sijalica radila 15 min 1966. i od tada su u mraku 🤣🤣🤣🤣🤣
V

Vi uskoro

pre gotovo 2 godine

Necete menjati sijalice, vec brt FENJER ili KATANAC.
G

Goatinjski

pre gotovo 2 godine

Mislim da Srnić igra sigurno sutra startnu. Ko će da izvisi od ovih ne znam.
K

Krst

pre gotovo 2 godine

Stankovic je izmislio novu taktiku bez klasicnog zadnjeg veznog i bez desnog beka... Prosto neverovatno kako ulazimo u playoff LS....
F

Fakerica

pre gotovo 2 godine

Za te junske (junaci 😆😆😆) I ne treba ni desni bek ni z. Vezni... Dovoljni su Borjan, krilo, kanga, Ivanic I neraspolozeni Katai😀😀😀
M

Mhm

pre gotovo 2 godine

Rodić ima crevni iz prošle utakmice
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Nisam dobro ispratio.kako znate sastav? Ili je ovo samo nagadjanje autora teksta
P

Pa naravno

pre gotovo 2 godine

Kao i obično se nagadja sastav.
S

Samo kazem da

pre gotovo 2 godine

Realno mi vise uliva poverenje Sanogo na štoperu sa svom svojom snagom i sigurnošću, nego Milun. Treso bi ih panter ko miševe
I

IvanUmek

pre gotovo 2 godine

Pa dobro sustinski cemo igrati sa 3 stopera jer Erak nece ici ofanzivno sigurno vec ce ostajati pozadi tako da cak ovako mozemo i da ih iznenadimo bez desnog beka!Srecno momci!

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Mozda da probamo i bez golmana da ih iznenadimo
G

Gost1243

pre gotovo 2 godine

Ali zasto ste toliko prokleti za taj kes? Zasto ne pazarimo tog desnog beka pobogu?? Zasto unistavamo malog Erakovica?? Pa stvarno nemam reci!
d

dekili

pre gotovo 2 godine

Ako Srnic bude igrao ovu tekmu ovaj lazni mister nek odmah da otkaz!!!Alo srbine ispali smo od omonije i serifa i ako sada od makabija ispadnemo pored ovoliko ulaganja u ovaj tim odmah otkaz da das majstore!!!Ako jedan Srnic bude igrao u ovako nam bitnoj utakmici odmah pakuj prnje ...Nasa liga me ne zanima jer jedan nam igrac kosta kao pola lige i to mozes neku decu da zamajavas sa ovim pobedama ali ako treci put ispadnes za ls svi otkaz da dobijete!!!Ej pa za Motiki ste dali dve ipo milke a on decko na tribinama?!Ja i dalje tvrdim da ovaj mister veze nema sa ovim poslom i ako sada ispadne nek svoje bajke i price ostavi za decu.
R

Real

pre gotovo 2 godine

Za Srnića si u pravu a Motika relno nema mesto.
G

Gost15e

pre gotovo 2 godine

Mozda se mnogi nece slagati, ali sroperski tandem treba da bude Erakovic-Dragovic i uprkps tome sto u tom slucaju Gobeljic igra desnog beka, Erakovic-Dragovic je uigran, proveren tandem a Gobeljic kakav god da je igrao je godinama desnog beka, Milunovic em nije dugo sa ekipom em ne deluje savrseno u ovim utakmicama, a time se odricemo Dragovica i Erakovica u tanedmu
R

Real

pre gotovo 2 godine

Jos ni jednom niste pogodili tim tako ce i sad da bude. Sutra ima da uleti Srnic ili Gobelja
G

Gorostas

pre gotovo 2 godine

I srna i gobelja sutra
J

Jacimovic

pre gotovo 2 godine

Sigurno ovaj sastav Zvezde nece igrati! Erakovic ce igrati stopera jer je bolji i brzi na toj poziciji od Milunovica i Srnic ce igrati umjesto Pesica,a Katai ce biti lazna devetka!
R

Real

pre gotovo 2 godine

Moguće da krene bez napadača.
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

Ne verujem da ce bez Pesica. Njihovi stoperi bi imali komoditet da izadju visoko i da nas pritiskaju. Mirise mi na neki Dekijev special smislice nesto zasigurno.
P

PonizavajHamrune

pre gotovo 2 godine

Hamrune isponizavaj Partizane u cetvrtak zasluzili su.
Г

Гробар54

pre gotovo 2 godine

Могу да честитам Станковићу,што може дан пре, да издиктира састав тима!То значи,да има стандардан састав,што је јако битно за нека већа остварења!Одавно то нисам видео у нашем фудбалу,јер се махом купује по систему,ваљда ће бити добро!Партизан је ове године баш лош,са појачањима,а уз то су играчи неспремни,што је кривац тренер Столица,али и кондициони тренер!
S

Stefan71

pre gotovo 2 godine

Ja ne verujem da će Deki izvesti ovu postavu ovo je mnogo otvoreno
A

Astore

pre gotovo 2 godine

Erakovic mora sa Dragom u paru. Gobelja moze dobro da odigra na beku kad vec boljeg nemamo. Nemoj da se Erakovic izlaže nečemu što može biti opasno za dalju karijeru...
o

oh boze....

pre gotovo 2 godine

Stankovic je izmislio novu taktiku igra bez zadnjeg veznog, sacuvaj nas boze sutra...
J

Joksa1986

pre gotovo 2 godine

BUM : Fiorentina ponudila 12,5 miliona evra Zvezdi za Mirka Ivanica.

Delija penzioner

pre gotovo 2 godine

Odakle ta novost ....
J

Joksa1986

pre gotovo 2 godine

Delija penzioner@ Informacija iz kluba i od agenta igraca, i Ivanic i Erakovic imaju strasno dobre ponude i po klub i po njih same 👍. Ivanic je igrao protiv Vozdovca samo zato sto su dosli ljudi iz Firence da ga gledaju, inace trebao je da presjedi cijelu utakmicu na klupi takav je dogovor bio, da odmori, upao u sastav dan pred utakmicu... Lijep pozdrav !!!
D

Delija penzioner

pre gotovo 2 godine

Ako je vest tačna , to je odlično ako smo počeli da prodajemo za 10+ ml , jeste Ivanić jedan od najboljih , ali mislim da smo trenutno klub koji po toj ceni treba da prodaje igrače .....
d

djole1236

pre gotovo 2 godine

da li mozda znas da li ce doci neko kao njegova zamena?ili da li ce uopste biti jos pojacanja i na kojim pozicijama
Z

Zvezda padalica

pre gotovo 2 godine

Bez klasičnog zadnjeg veznog u gostima, u plej ofu lige šampiona? Hrabro u svakom slučaju. Ja bih pojačao vezu, samo umesto Kataija počeo sa Srnićem ali Delije rešio hrabro da pogine
D

Dukiii

pre gotovo 2 godine

Greota je da nakon sto se ulozi ovoliko novca (za nase uslove) i sklopi ozbiljna ekipa na nekoj od pozicija nadje prinudno resenje. Pa dovedite beka zaboga nemoj da ceo tim trpi zbog toga. To nam je sto nam je do grupne faze u svakom slucaju
P

Pavkovv

pre gotovo 2 godine

Ima koronu?
H

Hladni sever

pre gotovo 2 godine

Ako je ovo istina onda Milunovica stavlja zbog nasih prekida. S druge strane je tanak i neuigran sa Dragovicem. Cupo nije za beka. Sretno
0

0sven

pre gotovo 2 godine

Borjan-Erakovic-Milunovic-Dragovic-Rodic-Srnic-Kanga-Kangva-Bukari-Ivanic-Katai.
!

!?!?

pre gotovo 2 godine

Mi ako ovako krenemo može svašta da nam se dogodi, ne zato što su ovi neki mnogo jak tim nego što mi ovako izgledamo premekano. Ko je ispratio sve utakmice Zvezde do sad mogao je da vidi da Kanga i Kangva ne mogu da pokriju prostor kvalitetno, kasne, ne postavljaju se dobro. Glupo bi bilo da izvisimo zato što neko ne sme da se preeli na klupu, plašim se da se ne budemo kajali posle utakmice.
1

12

pre gotovo 2 godine

Mora bar jedan zadnji vezni da krene sutra od starta
Z

Zzzt

pre gotovo 2 godine

1:2
G

Greska u startu

pre gotovo 2 godine

Ako su stvarno tako jaki na sredini i po bokovima. Erakovic i Rodic pazare kartone kao 1 na 1. Nadam se da ce proci bez crvenih.Rodic i ruke su vec klasicna prica.Mali nista ne zaostaje za mjim sto se tice toga...Tako da ako su sve one analize sredine terena i bokova istinite, crno nam se pise...
M

Modri

pre gotovo 2 godine

Tako je Dinamo Zg prepustio bokove Totenhemu,jer su “jaki,baš jaki”
D

DS1989

pre gotovo 2 godine

Vazno je da su oni pozadi brzi sa Planicem liderom... Bukari da ponese 2 kofera i ranac da stavi na ledja pa je duplo brzi od Planica... Inace imate na Yt mec Makabi Tel Avi Makabi Haifa 2:2 Pesic je dao jedan gol i upravo je planica poslao u pekaru po burek decko nije znao gde je Pesic a gde je lopta...
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Crno ti u glavi jer si grobar ili neverni delija.

07.08.16

pre gotovo 2 godine

Svako od nas ima neke ideje,razmisljanja,stavive,ali Deki je trener,on odlucuje.Verujem da zajedno sa stabom zna sta i kako.Pa,nek je sa srecom.
И

И

pre gotovo 2 godine

Не бих ја ту ништа дирао.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Gobeljic mora na desnog beka umesto Erakovica jer je objektivno bolji na toj poziciji,a pomeriti ga na stopera sa Dragovicem,a Miluna ostaviti na klupi,takodje Sanogo treba da igra od pocetka umesto Kange ili Kangwe,jer je suvise rizicno da udjemo sa njima dvojicom u mec.
K

Kragujevac1996

pre gotovo 2 godine

Pročitao sam tvoj komentar do prvog zareza i tu prestao i dao ti minus, jer brate mili reci da je Gobeljic bolji od Erakovića je ludost.
S

Sukrija

pre gotovo 2 godine

Kud izmalerisaste sastav, ovo bi svakako bilo najbolje, al kad ga vi najavite vec vidim da ce biti Bukari na klupi.
R

Rubikova kocka

pre gotovo 2 godine

Bez Sanoga biće mnogo problema za Milankovića 🤷‍♂️

Ivica Gasic

pre gotovo 2 godine

A koji ti je taj Milankovič?
b

boban milenković

pre gotovo 2 godine

kako ne znaš ko je boban milenković
S

Svasta..

pre gotovo 2 godine

Milunovic proverens snaga?.
G

Greska

pre gotovo 2 godine

Milun suvise kikseva u pasovima od kada se vratio...Dosta kilava igra od njega trenutno,mozda bolja opcina Erakovic i Dragovic od starta...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Provereno ce kiksnuti