Komentari na vest

ZVEZDA – TIM ZA KUP: Milojević igra na sigurno! Velika dilema i nevolja na levoj strani

C

Che t

pre 12 dana

Da je grama pameti u C. Z. utakmicu bi počeli Radojevic, Mimović, Šljivić i Sremčević... Ovo što Milojević igra više liči na hrkljuš... Em je ružno, negledljivo, nije atraktivno, em nema nikakvu perspektivu, u smislu iskoraka i konkurentnosti u Evropi. Da li iko misli da Zvezda može da pobedi iole ozbiljniju evropsku ekipu sa Miailovićem i Đigom na vekovima...?? To je suludo i može da prođe samo po JSL oranicama ili uz obilatu sudijsku ponoć
n

novosađanka

pre 12 dana

Gospodo sa Mocarta, da li je ovo finale Kupa, ili polufinale? Za vas postoje samo blizanci! Drugi polufinalni par za vas ne postoji! Sramota!!!
D

Don Vito Corleone@Aca smederevac

pre 12 dana

Aca smederevac – kažeš da se Zvezda mora zaustaviti u krađama! To će biti vrlo teško jer u pitanju je uhodani sistem! Takozvani domino efekt! Kažu da riba od glave smrdi, tako i ovde treba početi od glave, pa preko FSS, sudiske organizacije i nižih operativaca u Zvezdi, Partizanu, Vojvodini. Ali, sve zavisi od glave!
D

Don Vito Corleone@Dario1104

pre 12 dana

@Dario1104 – pročitao sam tvoj autorski članak! Vidim da nisi baš u nekom raspoloženju! Najčešći uzrok tvoje promene raspoloženja mogu biti istine kad ti ih neko iznese! Moraš da shvatiš da “istina koja nije izrečena u pravo vreme, gora je od laži” (Ivan Turgenjev). Istina koju iznosimo, ja i na desetine istomišljenika je sledeća: 1) Zvezda ima veoma lošu igru, koja je rasterala gledaoce sa Marakane, 2) Zvezda ne daje šansu svojim mladim igračima (tu ne računam zaustavno vreme od 5-6 minuta, na svakoj 4-5 utakmici, 3) Zvezda brutalno forsira nedorasle olupine iz Afrike, 4) Zvezda je osvojila 32, poslednje mesto, u svim grupnim fazama LŠ, a glavni igrači su joj bili 6-7 Afrikanaca! Šta u ovome nije istina?! Je li neko bot ako kaže istinu!
D

Don Vito Corleone@Zvezdas

pre 12 dana

@Zvezdas – kažeš: “Zasto Olajinka ne bi igrao levog beka”? Ko kaže da Onjalika treba da igra?! A, šta misliš da se Onjalika malo preseli na klupu, pošto je isti učinak i kada igra i kada je na klupi?!
M

Mjv

pre 12 dana

Sta mislite, da li ce mocart pogoditi sastav nekog tima prvi put od osnivanja portala? Nece
A

Aca smederevac

pre 12 dana

Neće se igrati...cz se mora zaustaviti u kradjama.
E

Eseks

pre 12 dana

Zivot je cudo,prepun je obrta i najcesce pravda izadje na videlo..Sve je ovo sada posledica vladavine don toleta i svaka suza grobarska je nista naspram onog sta su nama radili..Mi smo sada bolji i posteno smo pobedili a oni nek pevaju k..va gasi se!! I pored pobede i njihovog siktanja mi smo zadrzali dostojanstvo i ocutali smo na njihove uvrede iz nemoci.Onog natka penaltka treba da bude sramota,kao i busnjaru kralja i sve koji izmisljaju i lupetaju.Danas cemo ih pobediti jos jednom jer volimo da slusamo kako placu dok se secaju toletove diktature.Zivela Zvezda i majka Srbija!!!
P

Pamet u glavu

pre 12 dana

Kako znamo i umemo ne smemo vise dozvoliti da Jurimo prednost tokom svakog derbija! Aman ljudi moji,zadnja 3 derbija non stop dozvoljavamo da primamo lake golove i onda ganjamo ceo mec da stigemo prednost ili povedemo, a ovi iz croatizana cim povedu padaju ko pokoseni i valjaju se po travi pola sata samo da ukradu sto vise vremena,tako je bilo sva 3 zadnja derbija upravo zato sto nismo prvi dali gol i sto nismo pojacali i zategli odbranu,to ne smemo vise dozvoliti sad u kupu!
P

Prizeman

pre 12 dana

meni samo nije jasno zasto Nedeljkovic i dalje trenira s ekipom ako ne moze (ne sme) da igra utakmice... na klipovima treninga se jasno vidi da je s ekipom, ako je vec potpisao neku klauzulu da ne sme da igra, posaljite decka da trenira u klubu koji ga je kupio, nek se barem razvija i uigrava u boljim uslovima.
г

гост 1312

pre 12 dana

Човеку би пре вратио Вујадина из пензије да покрије позади него дао неком клинцу шансу. Канга, Букари, Шериф, Мијаиловић, са тим квартетом ми не можемо да прођемо плеј оф за ЛШ!
A

AJDEEEEE

pre 12 dana

SVE IM UZMITE !!! NE DAJTE IM NISTA!
V

Veliki Krki

pre 12 dana

Mislim da ćemo danas videti pokaznu vežbu kako se igra na rezultat od strane Miloja. Partizan bez šuta u okvir gola.
J

Jgg

pre 12 dana

Dobili ste 6 golova u zadnja 3 derbija...
1

12345m12345

pre 12 dana

@jgg bravo za vas!
O

Ojo

pre 12 dana

A realno šta će partizanima Evropa,na prvoj utakmici popiće Petardu.
f

fixdana

pre 12 dana

domacin 2+ penala - kartona i gost 1 crveni +
O

Ojo

pre 12 dana

Jedan je Pavle
S

Stoko..

pre 12 dana

ZASTO CENZURISETE KOMENTARE BAGRO BESRAMNA?
D

Dario1104

pre 12 dana

Evo kunem se da od danas više ne ulazim da čitam komentare, a pogotovo da ih pišem. Jel bas ovde se vidi da se komentari pišu manje više od istih osoba, svi su slični, negativni i pucaju protiv igrača i trenera. Stvarno ne razumem čime se stvara ta negativna atmosfera … toliko negativna da se meni smucila. A najviše mi smetaju komentari od milojevića. Taj “ziheras” je partizan oducio od fudbala zadnje 2 utakmice partizan. Prvo mesto u ligi sa 10 bodova više, ali vama ništa ne odgovara. Ako vam je sve tako loše i sve vam smeta šta gledate koj moj onda Zvezdu, gledajte City ili penal Madrid. Pa tamo komentarišite karla i Pepa i igrače koji tamo igraju. Pustite više nas sirotinju da uživamo u ono sto imamo ovde .. hvala Mocartu sto podržava gluposti i širenje mrznje i negativne atmosfere od par ili možda čak jednog iskompleksiranog čoveka koji umesto da se psihički leci i pita koji je razlog njegove mržnje i zašto sve vidi crno, sme ovde da prazni svoje emocije da bi se osećao malo bolje u svom bednom životu. Meni je dosta, jel sam osetio da njegova negativnost i mržnja prelazi na mene … za sve ostale, normalne ljude koji pišu normalne analitičke, smešne, pozitivne i zahvalne komentare, bez obzira iz kog su tabora, želim Sve najbolje i najlepše u životu ! Sport je samo igra, i razonoda… ono sto bi trebalo da nam ulepšava život i dan, da nas puni emocijama, sreća, tuga, pesma, suze, nada, peckanje sa prijateljima. To je to od mene !
a

aman

pre 12 dana

pa to nisu navijaci zvezde to su botovi, ovaj sto spominje africke kapitalce je navijac jsd koji botuje protiv Milojevica
e

ej covece

pre 12 dana

pa to su botovi naruceni da okrenu navijace zvezde protiv Milojevića kako do sad nisi provalio?
R

Raspad sistema

pre 12 dana

Nisam siguran, hoće li danas biti 10 hiljada gledalaca! Partizanovi navijači su u rasulu, zbog svih događaja oko Partizana (kiksevi tima, sumnjivo suđenje, frakcije navijača), a Zvezdini navijači znaju da nemaju trenera, koji je potpuno rasterao navijače Zvezde sa Marakane, budalastim forsiranjem neznalica iz Afrike, sa kojima smo osvojili zadnje 32. mesto u svim grupnim fazama LŠ! UPRAVE NAPOLJE i u Zvezdi i u Partizanu! Na potezu je Oskar!
@

@Raspad sistema

pre 12 dana

kakvo sumnjivo sudjenje? dokle vise potencirate pricu da ste pokaredeni? ta prica sluzi kako bi vam se uprava sakrila od odgovornosti a vi se pecate
@

@raspad sistema

pre 12 dana

kakav je sendvic?
n

napaceni

pre 12 dana

pa ti ne znas gde udaras ...
b

bljuc

pre 12 dana

sta ti kao navijac jsd mislis da postignes? kada glumis navijaca zvezde?
M

Mislim da,

pre 12 dana

na prvo nameštanje sudije treba da igrači sednu na centru i odbiju dalje igrati. Treba prekinuti to iživljavanje nad Partizanom.
n

nemoj nista ti da mislis

pre 12 dana

o kakvom crnom namestanju ti pricas, nauci decko pravila
M

Maxim

pre 12 dana

Čim nema penala za vas odmah je namešteno. Navikli se od 1992. do 2000. pa ne razumeju da nisu oni najbolji. Samo kuknjave!
U

Uuuups da

pre 12 dana

Pitanje svih pitanja je kada će kuglice dodeliti domaćinstvo Partizanu? Neverovatno je kako te kuglice i fortuna vole zvezdanu. Neverovatno! Od 12 poslednjih utakmica u Kupu bili su domaćini 11 puta. Odnos je 11 : 1. Pre će asteroid opaliti u zemlju nego što će FKP biti domaćin u Kupu. U poštenje tih izvlačenja teško je sumnjati, ipak su oni čuveni po poštenju, ma, gde bi oni namestili, hajte. Više su za igre na sreću nego za fudbal, koliko su srećne ruke. Zvezda je to, le le.
@

@Uuuuups da

pre 12 dana

evo ga jos jedan teoreticar zavera, a pa i planeta zemlja je ravna ploca zar ne?
N

Nenad1246

pre 12 dana

Onaj ko je gledao prošle godine grupnu fazu LE i ove godine grupnu fazu LŠ, taj sigurno zna (ako nije bot), da smo sa 6-7 Afrikanaca osvojili zadnja mesta! Valjda se svako uverio u njihov nekvalitet! Šta oni sada rade u Zvezdi?! Jel' možda neko misli da će oni danas igrati bolje?!
D

Don Vito Corleone*

pre 12 dana

Od trenera neznalice ne očekujem ništa dobro za Zvezdu! Na velikim utakmicama se postaje igrač, a gde su njemu naši mladi igrači, da neko od njih postane veliki?! Važno je da su tu neznalice iz Afrike! Ako Milojević ne shvata svu pogubnost igre ispodprosečnih Afrikanaca, zaista me čudi kako ga o tome nije obavestio njegov mentor Rodić!
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

@Mali kradljivac mog Nika. Možeš Milojeviću i Afrikancima da... znaš i sam šta... i to sa velikom slašću...
К

КУД

pre 12 dana

"Павле Илић"
O

Oprez i Pametno

pre 12 dana

NE SMEMO VISE DOZVOLITI DA JURIMO PREDNOST U DERBIJU,MORAMO POJACATI ODBRANU I PRVI DATI GOL.
С

Сантрач

pre 12 dana

Договорено бураз....
B

BogOtac

pre 12 dana

Nama je jedini spas kad se povrede Rodić i Mijailović...dva najgora beka u istoriji
M

Manche

pre 12 dana

Imas 13 god cim mozes da das ovako glup komentar za Rodica.
M

Miloje dunster

pre 12 dana

Danas mu izlaze djiha dragovic spajic mijailovic ---UŽAAAAAASSSSSS kanga hvang stamenic ivanic bukari šerif Ubacio bi on srnića al nezna gde je
O

Ok

pre 12 dana

Mali Radojevic ne moze gore od Rodica. Ovaj je rupa primili smo sve golove u El preko Rodica. Covek loptu ozkad je u Zvezdi glavom udario nije. Ne igra beka vec glumi krilo. Svi ga pretrcavaju i centriraju. Stegni m... i pusti Radojevica i Mimovica uz Spajica i Dragovica da odigraju.
г

гост1986

pre 12 dana

Како није, дао гол Браги главом...
l

ludilo...

pre 12 dana

koliko internet strucnjaka koji uce Milojevica poslu.. koji ne znaju da se raduju pobedi zvezde a uce uspesnog trenera ko da mu igra
R

Robert Lewandowski

pre 12 dana

Ilic mora da bude neizostavni clan startne postave, covek je u stanju da za delic sekunde promeni citav tok meca.
Z

Zvlat BG@ludilo

pre 12 dana

@ludilo – jeste, sram vas bilo, vi internet stručnjaci! Znate li vi da je fudbal isto što i atomska fizika, njega razumeju samo odabrani ljudi, kao Gvardiola, Klop, Kapelo, Milojević i mali broj izabranih! Zapamtite, ne možete vi obični dunsteri za fudbal da učite jednog Milojevića, laureate sa pet uzastopnih otkaza u inostranstvu! On je jedan i jedini! Treba da igra što više tragikomičnih fudbalskih kreatura iz Afrike! Tako se radi! Podrška za nosioce ovog pogubnog projekta, za doktora virtuelne ekonomije Terzića i laureate Milojevića!
@

@SilverSurfer

pre 12 dana

Takvi kao ti su sramota za navijace zvezde
C

Comi81

pre 12 dana

Bitno da je Terzić prodao Azarova pa mu sad Djiga igra levog beka...Mora da se Maši žurilo za džip...
S

Simpatizer kluba

pre 12 dana

@Comi81 Dok je Azarov bio tu ti si ga prvi pljuvao i pisao kako ga treba prodati odmah,sad kad je prodat sad ti kriv Terzic haha...klasican Simpatizer kluba kojo nikad u zivotu nije kupio Sezonsku kartu smem da se kladim!
C

Comi81

pre 12 dana

Mi 10 godina nemamo bekove,ovaj nesrećni Djiga treba da igra levog beka a spor je kao puž svi ga pretrčavaju...
V

Versaci

pre 12 dana

Sto posto je to
S

SilverSurfer

pre 12 dana

Jedini razlog zbog kog je Zvezda jedan derbi odigrala nerešeno a drugi pobedila na jedvite jade je ziheraš na klupi. Limitiran trener koji u odnosu na prethodni mandat nije napredovao a jaše na staroj slavi.
p

paliiii

pre 12 dana

Idi slobodno navijaj za jsd, lazni navijacu zvezde
k

koji je tvoj problem

pre 12 dana

izvini ti kazes nesto za milojevica, ti? idi bre igraj menadzera pali
f

fenomeno

pre 12 dana

Svaka čast Milojeviću, mora mu se priznati i u prvom mandatu i sad da je rezultat na prvom mestu i čovek stvarno i pravi rezultat. Ali ponekad stvarno preteruje sa ziceraškim i kukavičkim pristupom. Zašto negde ne bi malo i odrizikovao. Stavljaš Đigu na levog beka koji sve pozicije u odbrani može pokriti osim levog beka, užasan je bio u subotu. A imaš tog malo Radojevića kojeg je on lično nahvalio, i koji i jeste baš levi bek. Pa zašto dečko da ne počne. Pa ne igraš protiv Reala. Kad bi se ušlo opušteno u meč, bez grča, bez stegnutosti, ubeđen sam da bi im dali 3-4 komada ladno
v

vidi sw

pre 12 dana

nemas ti pojma o fudbalu
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

Ehhhh kada se setim utakmice finala kupa na Marakani partizan -Vojvodina 2011te. Ono je bila najveća pljačka u istoriji fudbala, na Svetu. Ali tada je sve bilo ok, jelte. Tada su vam sudije bile ok, jelte. Kada se setim onog poništenog gola Milijaša u kup derbiju kod rezultata 2:2. Milijaš daje gol za 3:2 a pomoćnik maše ofsajd a igrač partizana dva metra bliži svom golu od Milijaša. Kada se setim derbija pri kraju sezone na jna koji je odlučivao o tituli. Kod rezultata 0:0 u drugom poluvremenu, prvo se ne sudi penal nad Kaduom, pa se ne sudi penal nad Lazetićem. Mogao bih još 100tine primera da navedem. Ali važno da su ONI VEČITE ŽRTVE.
m

molim?

pre 12 dana

Videćemo koji će tim da istrči sutra. Tipujem da je uočio neke greške, ko može kojim zahtevima da odgovori, sem na poziciji levog beka, tako da, tu nam nema spasa, ko god da igra, do kofe i to je to. Glazer, Mijailović, Spajić, Dragović, Rodić, Stamenić, Hvang, Ivanić, Bukari, Olajinka, Šerif. Ulaze, Điga, Kanga, Katai, Kraso.
M

Mile led

pre 12 dana

Sutra na derbiju navijače partizana čeka specijalno iznenadjenje na južnoj tribini, na svakoj stolici postavljena je Mišolovka.
P

Pedja108

pre 12 dana

Rodic je zaista dao Zvezdi puno. Koliko puta sam citao kritike na njegov racun, a niko ne gleda kokiko je utakmica igrao povredjen. Ja ne znam sto je to toliki problem sa bekovima. Nikokic, ako je jis u Zvezdi moze levo, a Mimovic desno. Stalno kritikujete Djigu, a civek je stoper, a ne bek. Meni je mnogo strasnije bilo kad je usao Milunovic, pa poceo da promasuje lopte, lose ih izbaci. I niko to ne napisa. Mijailovic treba kao zadnji vezni sa Stamenicem. Kanga kad ga pritiskaju, nema ga nigde. Hvang je tu daleko bolji.
Z

Zvezdas!

pre 12 dana

Zasto Olajinka ne bi igrao levog beka?
@

@zvezdaš

pre 12 dana

Šta ti pišeš i ko ti daje pluseve majko mila.A zašti ne bi bio trener golmana recimo?
A

Ahahaha

pre 12 dana

Ma da, može i Glazer na desnog beka lagano.
R

Robert Lewandowski

pre 12 dana

Ja bih stavio Ilica na levog beka, covek je bio najbolji igrac Cz na prethodna 2 derbija.

angry_chainsaw

pre 12 dana

Miloje idi na standardnu formaciju na koju su ovi igrači navikli da igraju, 3-4-2-1, uz dva zadnja vezna koja bi pomagala po levoj, odnosno desnoj liniji - štoperima... Glazer, - Dragović, Spajić, Điga, - Ivanić, Kanga, Stamenić, Mijailović, - Hvang, Bukari, - Kraso (Endiaje)
e

exe

pre 12 dana

ko tebe sta iko pita? ti si pokazao mnogo puta da si lazni navijac zvezde
p

pali!

pre 12 dana

lazni navijacu zvezde
a

aloo

pre 12 dana

Kakav Radojevic kakav mimovic igrali su u kupu i sta su pokazali? Dokle vise da pisete nebuloze.
R

Robert Lewandowski

pre 12 dana

Mimovic je klasa, svi klubovi se raspituju za njega, ocekujem da ce biti prodat za 10+ miliona evra.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 12 dana

Znači Stamenić ide na leto, Radojević će videti možda ukupno 10 minuta fudbala, na kraju ili ide na pozajmicu ili negde transfer za manje od miliona plus 20% od sledeće prodaje. Kanga sutra startuje, Miloje ga izvodi iz igre do 50. minuta maksimalno jer će igra pucati na njegovoj poziciji. Još ako bude nervozniji meč, a deluje da će tako biti, svašta se može desiti sa njim. Svejedno smo bolji od njih i da se sutra dozovemo pameti i realizujemo svoje šanse. A uprava na leto, ako imaju kome da se dozovu i dovedu bekove.
O

Ok

pre 12 dana

On ima bekove ali je prioritet Rodic. Kako prijatelju da neko pokaze kvalitet a ne igra. Kanga nikako kao zadnji vezni. Pogresi u predaji lopte bar dva puta po utakmici a posto je spor to je odmah kontra. Nemam ja nista protiv njegove odanosti klubu. Jos samo fali lobiranje za dovodjenje bekova stranaca. Dovodili su vec promasaje.
P

Psy

pre 12 dana

Farsa kao i prosli derbi
Z

Zvezdas!

pre 12 dana

Znate sta je zlo po Zvezdu sto navijaci Zvezde misle da ima bolji 3x bolji tim od Zvezde a stvar je da zvezda nema zadnjeg veznog igra bez bekova ima superligaske igrace , Ovo je maksimum ovog tima i sto vise nabijate pritisak time rusite klub.
I

Igokea since 2007

pre 12 dana

Теци, теци, Дунаве, Лети, лети, Дуљаје...
V

Volim fucu

pre 12 dana

Miloje je klasican ziheras, ima bekove , a ne veruje u njih , katastrofa. Daj levo sansu ovom klincu, a desno Nikoliću i kidaj. Kakav Micko , kakav Djiga. Ogadilo mi se da gledam ove raspade.
!

!!!

pre 12 dana

Da igraju ti i da izgubi ti bi ga prvi odma pljuvao znamo vas takve, lazne zvezdase
S

Sima Arauho

pre 12 dana

Jel gotov hibridni rat?!Jel smeo neko od "novinara" da ga pita to?!
a

as77

pre 12 dana

ti si dokaz da nije s ronjo
G

Ggostt

pre 12 dana

Ja mislim da je mijailović mason!Ni reč o njemu u tekstu.
O

Olayinka Peter

pre 12 dana

Levi bek. I ne razumem toliko pisanije na ovu temu.
S

SAX

pre 12 dana

Zvezdo budi sutra pametna. Na svaki način će protivnik gledati da sabotira i provocira kako bi se prekinula utakmica. Napadački i rešiti tekmu što pre - bez penala.
S

Samo fer

pre 12 dana

Treba im naplatiti što se prave budale. Te napuštaju teren pa neće da krenu sa centra pa prekidaju dim.bombama. Sutra je normalno da naprave neku glupost . Priznaj poraz muški svi će te ceniti ovako sramotite vaše prave navijače
G

Ggost

pre 12 dana

Đšiga je igrao beka i to levog novinare, pročitaj šta si napisao.
A

Amater

pre 12 dana

Rodic i ponekad Kataji ( znamo svi za dve utakmice) dva najveca aduta Partizana u Zvezdinom dresu.
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

Baš bih voleo da se nadje neko pametan pa da odgovori na ova pitanja. Ako igrači partizana napuste teren čim počne utakmica, ili ako izadju sa omladincima pa isto napuste teren čim počne utakmica, ko će svim ljudima koji su došli na stadion, nema veze ko za koga navija, da im vrati pare za ulaznice i za troškove dolaska, pogotovo za one ljude koji nisu iz BG????????? Ja bih prvi voleo da se derbi odigra, jer sam ja odrastao na derbijima, jer sam za ovih nešto više od 30 godina redovnog odlaska na stadion, odgledao više od 100 derbija uživo na stadionu, računajući prvenstvo i kup derbije. I hoću da taj kult derbija ostane, i ako je to neuporedivo na nižem nivou nego 90tih, a sada se pretvara u cirkus.

Delija

pre 12 dana

Stvarno dobro pitanje, i razumem te u potpunosti, ako se tako nesto desi, " postoje indicije za to" onda bi relevantno bilo da partizan snosi sve troskove, od -do ok ovo organizuje FSS a ne Zvezda! Tako da mora neko biti odgovoran ako ispadne neki cirkus! Po meni to mora biti onaj koji glumi klovna!
@

@Delija

pre 12 dana

Polufinale organizuju klubovi, u ovom slučaju Zvezda, savez organizacije samo finalnu utakmicu.
R

Robert Lewandowski

pre 12 dana

Mene vise interesuje ko ce snositi odgovornost za skandalozno sudjenje Ilica na prethodna dva derbija. Moramo gledati sta je uzrok, a sta posledica.
B

Bogdan58

pre 12 dana

Ako bude igrao Djiga, biće katastrofa. Treba da igra Mimović desnog, a Nikolić levog beka. A Mijailović zadnjeg veznog !!!
V

Vo iz Tilave,Rade

pre 12 dana

Miloje je majstor da zgadi fudbal svakom pravom navijacu Zvezde. Sreca tu su njegovi navijaci u crnim majicama koji ce da velicaju trenera koji ponekad na jedvite jade pobedi moje partizane. Covek koji ne moze polu sezonu u Kipru da sastavi dobija podrsku da vodi Svetskog prvaka. Sutra bunkerica i ako nabasom na gol eto srece. Kako ce dva puta za redom pobediti moje partizane i tolikih partizanovaca u drzavi i samoj Zvezdi da ih ne nabrajam.
!

!!!

pre 12 dana

Vreme je da posetis lekara
B

Bavi se

pre 12 dana

Duljajem,zašto se opterećuješ Milojem?
3

35 titula

pre 12 dana

Vidi se da ti nije lako.
T

Tarantula

pre 12 dana

Šta će na Kipru prijatelju,kad ovde prazni kohones ?!Inače,za Tumbom i Vujoševićem plaču preko,prepričavaju njihove epske mečeve!Haaaaahahhahahah
C

CZV PETAR

pre 12 dana

LAZAR NIKOLIC ! ALOOOOOOO
L

LK1962

pre 12 dana

Moze Pavle Ilic bio je odlican na predhodnoj tekmi
Š

Šta kažeš

pre 12 dana

sviđatise?
d

d.g.

pre 12 dana

Naš bekovski par je i od grobarskog gori. Dok nisam uživo gledao Šerifa mislio sam daa ljudi preteravaju sa kritikama. Čovek stvarno ne zna kud tera.
E

Exe

pre 12 dana

Djiga i Rodic igraju jer nema ko, dokle vise cete pljuvati trenera?
d

d.g.

pre 12 dana

Nikoliić je bolji bek od Đige.
C

CZV PETAR

pre 12 dana

Kako nema,decko igra od svih bolje,Lazar NIKOLIC.......
.

.....

pre 12 dana

Ako Điga bude igrao trebaju da mu objasne da ne mrda mnogo od leve aut linije. On je kriv za drugi gol u subotu jer je po navici u toj akciji izigravao štopera, umesto da bude na blokadi Severine kod šuta.

Delija

pre 12 dana

Ko god da izadje, svi mi u crveno belom ocekujemo adekvatan odgovor na sve ove crno bele medijske propagande, lazi i kuknjavu! "ZVEZDO ZNAS STA TI JE ČINITI" ZGAZI IH !!!!
m

moni

pre 12 dana

opet taj Mijailović na desnom beku...čovek nije za tu poziciju...nit brzine nit centaršuta...šta vide u njemu...
J

Jera 12

pre 12 dana

ima najbolji centaršut u Zvezdi
e

e

pre 12 dana

Jednostavno je,pustis Kataija od pocetka,resis utakmicu za dvadeset minuta i posle mozes da kombinujes sta ti volja.
G

Gost ali bukvalno

pre 12 dana

Znači, ti bi pustio Kataija od starta, čoveka koji nema snage, da se rve sa odmornim i svežim štoperima Partizana?! Srećom, nisi trener. Katai je idealan za ulazak u drugom poluvremenu, kad protivnički igrači nemaju onu svežinu kao na početku meča... Odličan igrač ali na žalost fali mu snage.
A

Art

pre 12 dana

Samo da Rodica ne gledam, primamo gol sa njim sigurno! Takodje umesto Mijailovica da igra Mimovic, mali ce da grize, a i da kiksne nece mi smetati kao ova dvojica.
S

Sramota me

pre 12 dana

Uvazeni Mlojevic mi je pokazao da nemam pojma o fudbalu. Izjavio je da je djiga dobar igrac, a ja sam bio ubedjen da on nije bek, ni desni ni levi, da ne ide na loptu, ne ume da se postavi, i da uopste ne hoda kao fudbaler.
P

Pertini

pre 12 dana

Svaka cast upravi sto smo dosli do toga da nemamo bekove uopste
Z

Zgdudirhe

pre 12 dana

Djinga i mijailović bekovi? Opet će nam uvaliti bar 2 komada. Sreća pa se raspadaju pa ćemo i mi njima.

Пол Џорџ

pre 12 dana

Стаменић је најнебитнији фудбалер на свету. Лик се врати у одбрану да му дају лопту, одигра буквално сваку уназад и кад одигра, онда отрчи негде напред и као тражи лопту... У две ситуације је показао какав шут има са дистанце, ја мислим да кад он прими лопту противници вичу пуати га, не зна.
J

Jöle 39

pre 12 dana

Znači igra na sudiju. Ne može sigurnije od toga.
R

Robert Lewandowski

pre 12 dana

Lako je Milojeviću kada igra sa 12 igrača.

Delija

pre 12 dana

Pa normalno igramo na domacem terenu i SEVER CE BITI PUN! Kao i svuda u svetu navijaci su 12 igrac, to jedino nema u humskoj!
R

Robert Lewandowski

pre 12 dana

Naravno, puna Marakana ce voditi Cz do nove pobede. Ne znam zasto sam dobio silne minuse, verovatno zato sto su mislili da je sudija 12. igrac. 😅😅😅 Sudija nikada ne ide sam,vec i pomocnici, var soba... tako da bi to bilo 15+ igraca. Kada se kaze 12 igraca, zna se na sta se misli. A sto se tice tvog komentara o Partizanu, to nema veze sa onim sto sam ja napisao. Partizan je dobio derbi kod kuce, tako da ne bih rekao da si u pravu. Tek kada je Cz izvukla Ilića kao keca iz rukava sa kompletnim sudijskim timom uspela je da se spasi blamaze protiv Partizana, ne smemo to da zaboravimo .. Nije valjda da si zaboravio ono postavljanje živog zida na rastojanju od 11m, nedodeljivanje crvenog kartona Hvangu, nepostojeći crveni za Severinu, faul Šerifa nad Markovićem... To smo svi videli, nema tu sta puno da se diskutuje, kamere su sve snimile...
1

12345ss

pre 12 dana

kad ćeš da shvatiš da SILA BOGA NE MOLI, jer smo tako u mogućnosti.
R

Robert Lewandowski

pre 12 dana

Gricni malo 🥪 i smiri se, jako si se uzbudio. Niste vi sila, vi ste bruka i sramota.