Komentari na vest

ZVEZDA - TIM ZA DERBI: Modifikovan sistem i Leković kao drugi bonus, Endijaje pre Duartea

s

samo

pre oko 1 sat

Vracajte Kataija,neznalice neopevane.
G

Grobarcina

pre oko 2 sata

Smejemo se nesto Zvezdi sto svake sezone osvaja sve moguce Titule koje postoje,A sta tek mi da kazemo, u Fudbalu titule videli nismo cak 9 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u Kosarci jos i gore, cak 14-15 punih godina bez ijedne osvojene titule i odigrane EL u ovoj deceniji + izgubljena 3-pla kruna ove sezone + ispadanje iz EL i top 12 ove godine, i na sve to jos i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
b

buca987

pre oko 2 sata

Elsnik na levog beka!
S

Svabo

pre oko 2 sata

Genijalan dan i satnica za derbi?!
V

Vin

pre oko 2 sata

Milson igrao tri poluvremena i za to vreme postigao...Nad njime skrivljen penal protiv Bodoa. Dao gol u LS protiv Benfike , Imao gol u SLS i sve to za tri poluvremena koliko je igrao. Ja ne znam sta se ocekivalo da uradi da bi bio "dobar" mozda da za to vreme da 8 golova i da ima jedno 6 asistenicija.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 1 sat

Tačnije odigrao je 110 minuta u tri utakmice u Evropi i dao 1 gol i napravljen penal nad njim. U našem prvenstvu je odigrao 160 minuta u četiri utakmica i dao je jedan gol. Ukupno je u sedam utakmica odigrao 270 minuta ili cele tri utakmice i dao je 2 gola i iznuđen penal i novinari pišu kako nije zadovoljio. Ja stvarno ne znam šta ljudi očekuju. U svakom slučaju bravo za komentar.
t

tastatura

pre oko 1 sat

Katai dao sto golova i imao 50 asistencija,ali nije dobro igrao beka.
D

Dragan 1985

pre oko 2 sata

Sa obzirom da Zvezda igra losije u gostima, a Partizan ce parkirati autobus, to znaci 0-0 i jedna od ocajnih derbija kao i po obicaju kada se igra na JNA. Bice boda da prvenstvo ne bude pre vremena gotovo.
N

Nik Sloter

pre oko 2 sata

Kurton sastav.Ako ovaj alternativni sastav izvede,pusimo u derbiju.Bez Kataija,Kange nema ovde nista.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 2 sata

Krunić, Silas, Radonjić i Drkušić došli potpuno van forme. Neki izgleda i kubure sa povredom. Krenula LŠ, sutra Derbi koji kakvi nam god bili timovi i liga, je i dalje jedna od najbitnijih utakmica. A pojačanja koja treba da nose prevagu na tim mečevima iz ovog ili onog razloga ne mogu da pomognu u potpunosti. Kad se uigraju protiv IMT-a nam neće trebati.
I

Igram FM

pre oko 2 sata

Ilic - Djiga, Spajic, Lekovic - Prucev, Krunic, Elsnik, Seol - Ivanic, Silas - Duarte 3-5-2-1 a moze i umesto Silasa Endijaj i lepo sa 2 napadaca.
M

Mozzartsport агенција

pre oko 2 sata

Па ви знате тактику Звезде за утакмицу која још није ни почела? Најјачу службу имате! Него, је л' може дојава за резултат? Паре неке да се узму.
С

Софроније

pre oko 3 sata

Сутра нерешено 0:0 или 1:1 живи били па видели. Тако да без нервозе и много узбуђења резултат знате.
.

....

pre oko 3 sata

Guteša - Seol - Djiga - Spajić - Olayinka - Krunić - Elšnik - Silas - Ilić - Ivanić - Ndiaye rešen problem bonusa sa Gutešom među stativama, privremeno i beka sa Olayinkom, jer zaista ne vidim da bi mogao Zubairu ili Kalulu da mu napravi problem, a pregazili bismo ih u vezi sa Krunićem, Elšnikom i Ilićem, a Ivanić je svakako i najopasniji sa leve strane kada kreira. 2. opcija moguća Glazer - Djiga - Leković - Spajić - Seol - Krunić - Elšnik - Olayinka - Ivanić - Silas - Duarte U svakom slučaju, nejasno je zašto je prepušten OFK Beogradu Uroš Lazić, kada je mogla da postoji sigurna opcija na bonusu na poziciji desnog beka.
A

Ammmmmamm

pre oko 3 sata

Dva Srbina u 11.
B

Bss

pre oko 2 sata

Ivanić I Krunić su po nacionalnosti Srbi ali grobarski mozak ne zna razliku izmedju državljanstva i nacionalnosti.
А

Аспера

pre oko 2 sata

Govorimo o razvoju igraca za reprezentaciju. Drkusic, Krunic, Degenek, Ivanic i pre toga Stamenic, Borjan, Dragovic, Filipovic sve su Srbi ali svi igraju za strane reprezentacije tako da nikako nisu domaci fudbaleri.
V

Vucic na aparatima

pre oko 3 sata

2:0 u najavi i opet blamaza kao veceras u rukometu i kosarci....
n

nema sta

pre oko 3 sata

svasta se desava u vasim bolesnim glavicama
R

Radujte se

pre oko 3 sata

sampioni septembra meseca, mi cemo standardno u maju u svim sportovima
g

gost952

pre oko 3 sata

I sva ta pomeranja koja su katastrofa SAMO da bi branio Glazer koji je potpuno van forme , sa razlogom, a ne Guteša. Jeste, problem je počeo sa Mimovićevom povredom, ali najbezbolnije je zameniti golmana koji nije branio 3,5 mes nego pomerati bukvalno ceo tim i formaciju, blagi užas.
U

UrkeCar

pre oko 2 sata

Sa ovim se potpuno slazem, stavljati Glazera na gol koji nije odigrao nista 3 meseca je zaista glupo i videli smo rezultat. Ilic je skroz dobro branio i bio je u formi. Kakav Gutesa? Decko ne brani, i opet bi uradio isto kao sa Glazerom. Ilic koji je branio od pocetka sezone je morao da brani protiv Benfike i sada protiv Partizana, a Glazer polako da ulazi u formu u SuperLigi protiv slabijih protivnika i da stice samopouzdanje a ne da mu buse ugao u kojem stoji. Gutesa jeste talenat, ali za njega bi ipak bilo najbolje da ode negde na pozajmicu gde ce braniti svaku takmicu.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 sata

Guteša je večeras branio za Grafičar i on nije u konkurenciji za sutra. Na poslednja tri treninga prvog tima bio je Draškića.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 3 sata

Ako se već odlučio za Lekovića onda on neka igra tog desnog beka u modifikovanom sistemu i ne dirati tandem Điga-Spajić koji je već uigran proletos kada Dragović nije igrao a i tokom ove sezone najviše utakmica su odigrali njih dvojca. Leković u središnjice odbrane je hodajući kiks, protiv Napredak tri šanse Napredak za sve tri direktan krivac Leković. Ja bih Drkušića stavio na desnog beka, Olajinku na klupu a Šljivića, Maksimovića ili Jovanović umesto njega. Ja bih njega svakako na klupu i ako igra Leković, pošto je Šerif nagrađen za asistencije protiv Benfike onda nagraditi i Milsona za gol a ne ovako, izgleda da Olajinka mora da igra i da je nezamenjiv. U svakom slučaju bilo koji sastav da izađe trebao bi sutra da pobedi ovaj i ovakav Partizan.
C

Czz

pre oko 3 sata

Kaze trener da nece znati tim do pocetka utakmice. Kako vi znate sve meni nije jasno
K

Keket

pre oko 3 sata

Ne znam uopste sta ce nam i bekovi i stoperi protiv ovih pacera, narokamo svih ovih 10 krila sto imamo i serif i to je to, ni golman nam ne treba 😜
D

Djapex

pre oko 3 sata

Evo ovo glupo pravilo o bonusima. 2 bonusa I dodjemo do situacije da mora da igra Lekovic pre Drkusica na primer, a taj lekovic nije prošao u Viljarealu. Guramo na silu igrace iako nisu zasluzili da igraju, a kad nije bilo to pravilo igrali su i Jankovic, Basta, Jovetic, Milenkovic, Pavlovic, Kacar itd. Svaki klub ce staviti u prvih 11 mladost igrača ako to zasluzuje ili ako je klupski projekat... sa tim pravilo nismo ama bas nista, svake sezone su nam mladje reprezentacije sve losije i losije.
1

12345m12345

pre oko 2 sata

pa i za djigu ste pricali da nam ne treba kad ni za drugi tim bazela ne moze da igra, a sad se kunete u njega... erakovica pljuvali, pljuvali pa kad je stasao svi kukate sto je prodat...
D

Djapex

pre oko 2 sata

Djiga je dosao na pozajmici sa pravog otkupa, zadovoljio i otkupljen. Lekovic je bio na pozajmici u viljarealu, nije ni debitovao za prvi tim, i na kraju nije otkupljen. Nije baš isto.
S

Skeva123

pre oko 3 sata

U Zvezdi bi ceo skauting tim trebao da ode, pre neki dan su im dali za prelazni rok ocenu 8, a i to za ove novo dovedene igrace. Sad Miloje kaze Radonjic da je povredjen i nespreman (ovaj pre neki dan kaze nikad nije spremniji). U ligi im Seri iz Vojvodine koga su mozda mogli da otkupe za 3-4 miliona, a doveli su samo 4 krila za ovaj prelazni rok i za ovog Salasa ne znamo, ali ovi ostali su mnogo slabiji od Serija (Radonjic je povredjen). Nijedan bek nije doveden. A svaki igrac osim Dalsija (koji ima 2 leve noge) i ilica je skupo placen. Sad treba Olajniku vratiti 1 poziciju (posto krila imamo za izvoz). Da se Zvezda pojacala samo iz nase lige mogla je bolja pojacanja da nadje i kako to da Vojvodina 2 kvalitetna stranca kupi za male pare (Sicenje i Seri), dok u Zvezdi sto vise par to vise promasaja.
E

Elenor

pre oko 2 sata

Slazem se, Seri je najbolji igrac u ligi posle odlaska Hvanga, pred nosem je Zvezdi i oni ne dovedu njega za LS koji vec igra u Srbiji godinu dana i u takmicarskoj formi je, vec penzosa Radonju i to samo zato da ne bi Vojvodini morali da plate obestecenje 3-4 miliona evra iz ciste ljubomore, decko je za Radonjica igracina !
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre oko 3 sata

Ajde vise da ih dobijemo na ovom uzoranom "stadionu".... Znam da svaki put u poslednjih nekoliko godina ovo pricam kad se kod njih igra ali kad ako ne sad?!?!. Pa bolji smo makar 30%...minimum.... Nikakvi "dupli blokovi", cekanje njihove greske i slicno... Od 1. minuta napasti i sabiti ih u 16 metara...Kao u onom prolecnom derbiju kada samo pukom slucajnoscu nisu doziveli rezultatsku katastrofu.... Ajmo bre vise Zvezdo!!!
O

Olajinka

pre oko 4 sata

bi morao na jedno hladjenje,jer je u padu forme i ne zna gde bije .....Silas bi morao nesto i da pokaze od toliko najavljivanog,ovo za sada je bas mrsavo ...... Vreme je da Radonjic dobije pola sata,ima za toliko snage i bio bi silno motivisan zbog same utakmice ..... Samo da derbi ne prodje kao skoro svaki put,nereseno bez golova i traljave bezidejne igre .....
p

pupi

pre oko 4 sata

Ljubomorni neka im uzdasi, jer ostaće komšija mali
I

Ivan...

pre oko 4 sata

Miloje uvek iznenadi u derbiju nekim glupim iznenadjenjima, i napravi od sastava ekipu koja uopste nije ni jaca od partizana.
B

Biba28272

pre oko 4 sata

A gde će da se igra i kad? Koliko vidim na netu teren na stadionu partizana je malopre spaljen.
Ć

ĆAVARIJA

pre oko 4 sata

Partizan prima pet golova sutra Šerif Endijaje 3 komada Vucela dolazi Dolazi Ostoja
R

Ris

pre oko 3 sata

Partizan ako primi jedan gol bice prekid utakmice. Kakvih crnih pet komada
G

GorostasNeskolovani

pre oko 4 sata

Znaci ako SNS ne bude placaonhudzet KK Partizan u nacijaci Partizana će da uniste Arenu?
Г

Горан Гоги

pre oko 4 sata

Немој само без силаса и глазера јбл вас они
S

Sherlocked

pre oko 4 sata

Apsolutno nikakav ritam ti ne treba da postavis zivi zid kako treba. Za prvi nije on kriv nego Krunic. Ter Stegen je napravio gresku 10x vecu od Omrijeve , potpuno zdrav , niko mu nista nije rekao ni razapeo na stub srama

Bojank91

pre oko 4 sata

Možda bi Olajinka trebalo s klupe. Šteta za Kataija
S

Sale Tru

pre oko 4 sata

Jedini derbi koji je odlicno odigran u ovoj zvezdinoj eri od 2017 do danas je bio onaj na Marakani pocetkom 2022. Dobili smo 2-0 a moglo je biti 4-0 da se Ivanic nije izmasio. Kontrolisali smo igru, prodori, akcije itd a Partizancek bezopasan. E takav derbi zelimo, jel mnogo trazimo?
.

........

pre oko 3 sata

Задња 3 на Маракани су била одлична
B

Bojan767

pre oko 4 sata

Bilo koji navijac Zvezde ima jednu zelju,da odigramo napadacki od starta,pa i po cenu poraza.Deset godina kalkulisemo u gostima sa Partizanom,a vecinom i na domacem terenu.Isto smo poceli sa Benfikom.
2

2305

pre oko 2 sata

miloje napadacki haha
m

ma dajte, ljudi

pre oko 4 sata

Šteta za Mimovića, definitivno pravi razliku, ali ne sme to biti opravdanje... samo hrabro do pobede. Ipak bolje sa Duarteom umesto Šerifom.
D

Delija NBGD

pre oko 4 sata

Ocekujem 2-0 za nas. Skoro 9 godina u lavoru nismo pobedili bre. Ne zelim nikakvih 0 0 1 1 nego POBEDU. Secam se onog derbija za vreme pandemije pod Dekijem, 1-1 na ovom pasnjaku, Katai pri kraju daje iz penala a najbolja sansa na utakmici je gol Partizana iz greske Erakovica pred golom. Ne zelim takav fudbal, hocemo pobedu. Rasturanje! 🔴⚪🔴⚪
n

nekooooo

pre oko 4 sata

Jao jel to onaj derbi kada je Sanogo pokazao srednjaka gore ka lozi Principima jer su mu dobacivali? Mislim po tome jedino i pamtim taj derbi. Toliko je dobar fudbal bio...
C

CaleB pravi

pre oko 4 sata

Ne razumem zasto Olajinka uporno na krilu, i zasto nije na levom beku ?? Svi smo videli da je odlican u odbrani, a kilav na krilu. U napadu je beskoristan, osim kada igra kao drugi napadac.
Х

Х Х

pre oko 4 sata

Само је требало да Олајинка буде замењен Јовановићем. Зашто Дркушић не игра, ово је нечувено.
N

News

pre oko 3 sata

Zato sto Vanja moze samo da igra kad ekipa igra bunker.
s

segrtt

pre oko 4 sata

Endi Jaje tj Nedaje je odlican ako cemo igrati na 0. Dakle 0-0 na kraju, po bod radi mira u kuci.
Z

Zarkovina

pre oko 4 sata

Treba Radonjic da igra,Katai takodje kao i Kanga.
s

salesman999

pre oko 4 sata

tacno sam znao da ce fizikalac serif nakon one asistencije ekspresno da se vrati u 11. onu poprecnu loptu sto je dao pre toga gde smo skoro primili gol - to nema veze. bruno je za njega Fudbaler sa velikim F. jos samo dalsio fali i svi puleni ce biti tu.
t

tsss

pre oko 4 sata

umesto Olajinke smesnog Milson!
K

Komentator

pre oko 4 sata

Sve mogu da razumem, ali da stavi Đigu (visine 192 cm) na mesto desnog beka... bilo bi suludo.
K

Kad

pre oko 4 sata

Klar Kent sam ne zna sastav, kako onda zna Moccart?
v

vvz

pre oko 4 sata

Bice bonusi DJiga i Prucev, nas stub srpstva

gost iz Draznja

pre oko 4 sata

Moze da izadje bilo koji tim,Zvezda nece da pobedi Partizan zbog mira u kući. Bice 1-1 kraj i svi zadovoljni. Zvezda nije pobedila na Jna 7 godina, zadnji put ako se ne varam je bila pobeda 1-2 kad je Ibanjez dao iz slobodnjaka.
d

dosta

pre oko 4 sata

Najzad Serif, dosta je vise nevidljivog Duartea
s

sramotaaaa

pre oko 4 sata

Navijaci Zvezde su jako razmazeni. Oterali su Duartea na klupu svojim pritiskom i prozivkama da mora da da 3 gola Benfici i sada mora da igra nevidljivi Serif. Duarte bar ulazi u sanse i daje golove a sta radi Serif? Navijaci Zvezde su nekad stvarno sramotni. Fuj.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 4 sata

Оспоравани Ндиаје уколико почне дерби даће гол по обичају. И мени је Португалац технички поткованији фудбалер али шепртља Шериф има енергије за тројицу! Како год, сигурно има већи утицај на игру што ће мало ко и констатовати!!! Интернет "навијачи" ЦЗ када некога узму под своје то излази из оквира реалности, па Мићу Иванића су сада већ далеку прву годину у клубу исто овако "мазили" па су га итекако заготивили!
E

Etooo

pre oko 4 sata

Zasto ne bi lekovic mogao na desnog beka? bolje da ne diramo stoperski tandem
W

Wiena

pre oko 4 sata

Sta se desava sa Katajem? jel istina da je u svadji sa svima u klubu.? pozdrav
g

genije

pre oko 4 sata

U svadji je sa Milojem neznalicom ocigledno..koji drzi mrtvaka flegmu ivanica koji sve akcije upropasti...dok Katai magiko to resava u potezu