Zule na treningu posle četiri meseca

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.03.20. | 16:42

Vežbali i Martinez, Ernandez i Koman

Posle turbulentne jeseni, sada sve u Bajernu ide kako se samo poželeti može. Tim je prvi na tabeli Bundeslige, u Ligi šampiona je ostalo da samo overi prolaz dalje posle pobede nad Čelsijem u Londonu (3:0), a i igrački kadar je sve jači.

Na današnjem treningu - široki osmesi. Četvorica igrača koja su bila van pogona, ponovo su tu. Svi su se najviše obradovali povratku Niklasa Zulea, 24-ogodišnjeg štopera, kojem su stradali ukršteni ligamenti kolena.
Posle četiri meseca sjajan je osećaj vratiti se treninzima s loptom. Mogao je danas da pada sneg, da udari oluja, ali meni to ne bi bilo važno. Presrećan sam što sam ponovo na treningu, što mogu da udaram loptu i spremam se za naredni nivo”, rekao je Zule za klupski sajt.

Izabrane vesti

Štoper Bajerna još nije kandidat za mesto u timu, tek je počeo da radi vežbe s loptom, promene pravca u trčanju, ali neće mu biti potrebno mnogo vremena da konkuriše za povratak u prvih 11.

Na današnjem treningu sa ekipom bili su i Havi Martinez i Lukas Ernandez, iako je gro tima imao slobodan dan. Njih dvojica su tek izašla iz povreda i zato su rešili da ne koriste dan predaha, već da nastave da rade, da bi što pre “uhvatili” nivo potreban za nastup u prvoj postavi.

Vežbao je danas i Kingsli Koman, koji je van tim od utakmice sa Čelsijem, na kojoj je povredio mišić. I njegov oporavak ide u dobrom pravcu i trebalo bi da bude spreman za meč Augzburgom u nedelju.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara