Komentari na vest

Zvezda svim silama na Vojvodinu: Bukari počeo da trenira

Н

НС ДУНАВ

pre 4 meseca

Нису ми јасни ови звездаши кад се буне против гомиле Африканаца у тиму. То све иде упоредо са политиком коју води њихов газда,творац "економског тигра". Обојени су све више присутни у нашој привреди,што не би и у НАЈСРБСКИЈЕМ тиму и држави,јесте да петокрака и Србство не иду баш заједно ,али шта ћеш,зна се ко их је створио. Ето,нисам псовао ,вређао ,само сам рекао истину ,а ви ако сте праведни ,објавите.
6

687

pre 4 meseca

Ako u timu Zvezde budu Olanjika, Nedaje, Điga i Brukari, Voši se piše dobro, jer će se igrači Voše unerediti od straha i onda tako uneređeni neće moći da trče! Navijač sam Zvezde, ali u finalu navijam za Vošu, iz razloga da se demontira ova farsa ilaž sa neznalicama iz Afrike!
V

Veliki Krki

pre 4 meseca

Kako li je naš fudbal propao pored ovolikih eksperata. Puni komentari stručnjaka za sve živo.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

E kad je pored eksperata.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Hoćemo još kapitalaca iz Afrike. Hoćemo da celu startnu postavu čine igrači iz Afrike. Sa našim Afrikancima galaktikosima napadamo četvrtfinale lige šampiona.
B

BUKARI JE DOBAR

pre 4 meseca

Ali da je sebican jeste, od 10 pukusaja gde sam zeli da da gol da je asistiro bilo bi bar 7 pogodaka, ovako mozda 2. Dobar ali sebican.
l

lutilo tesko

pre 4 meseca

pogledajte sad ove botovake metode BokiUSA ukradeni nik i onda lik sa tri ukradena nika replicira sam sebi ,ovi botovi su presli igricu
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Lik ostavi komentar i odgovori više puta sam sebi menjajući nikove. Daj zaokupite ih nečim u Lazi ili im isključite internet.
A

A u Nišu muk

pre 4 meseca

RADNIČKI NIŠ-JAVOR 2
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Skroz tehnički neobučen, osim brzine nema ništa. Dokle više da dovodimo drugoligaške Afrikanace. Sada ide prekazni rok, Terza nam dovodi još 4-5 kapitalaca iz Afrike.
g

gemathegreat.

pre 4 meseca

Tako je brate skroz te podržavam. Šta su nam doneli ovi Afrikanci galaktikosi sezonski radnici čuvari luna parkova i cirkusa po Africi. Sa takvim Afrikancima zauzeli smo odlično 32 mesto u ligi šampiona.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Ljudi pa vi ne znate, spas leži u Afrikancima. Terza daj još 10ak kapitalaca iz Afrike pa da igramo četvrtfinale lige šampiona.
E

E moj ti...

pre 4 meseca

Koliko si ti jadan. Prvo ne krades jedan, nego dva nika. Drugo, odgovaras samom sebi. Jadno.
E

E moj ti ..

pre 4 meseca

Pardon, tri, ne dva. Za sad.
P

Podrška Terzi

pre 4 meseca

Zato što nam svake sezone dovodi po 5 velemajstora iz Afrike. Sada ih u klubu imamo 20. Ne zna se ko je bolji od koga. Cela Evropa se plaši naših Afrikanaca. Svi hoće da nas izbegnu u ligi šampiona, jer su čuli da imamo mnogo dobre virtuoze fudbala iz Afrike.
b

bije dareglo

pre 4 meseca

@@@@. Nemojte tako, kada budemo opet osvojili Evropu i Svet sa našim Afrikancima, biće vam krivo. Mi nismo ni svesni koliko potencijal leži u našim Afrikancima. Prodaće Zvezda svakoga po 20 miliona evra pojedinačno, posle se nećete smejati našim igračima iz Afrike.
E

E moj ti... . .

pre 4 meseca

Koliko si jadan. Ajde sto krades ljudima nikove, nego sto si sam sebi odgovorio nekoliko puta. Jadno da jadnije ne moze biti. I objavite komentar, pokusavam da pomognem coveku.
@

@boki

pre 4 meseca

Momci, evo vam 🥪🥪🥪🥪 podelite, zasluzili ste...
m

mirkosavković

pre 4 meseca

Dolaze li sve ekipe Firmine? Hoće ih jednom u poslednjih 7, 8 godina biti makar 1000 ha ha
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Fudbal se igra vikendom tako da sva osmorica neće doći jer su zauzeta besposličarenjem ali će zato biti Slaninara pravih navijača Vojvodine.
I

Igzi

pre 4 meseca

Nije vezano za ovu vest,moram da napišem da me odavno nije oduševio igrač kao Knežević ...
t

turneja

pre 4 meseca

Apsolutno ništa od njega osim trčaanja u prazno.
1

11221122

pre 4 meseca

Карте за финале купа! У недељу од 14 до 18 часова у просторијама Звездине ревије, продаваће се преостали део карата за финале купа у Лозници. Цена карте је 1500 динара.
K

Karte

pre 4 meseca

Treba da se prodaju na Zvezdinoj blagajni a ne kod ultrakopača.
h

hm

pre 4 meseca

Jel se zna nesto za karte za finale?
G

GutaCZ

pre 4 meseca

Sever je podeljen izmedju grupa. A karte za istok ce se prodavati u nedelju u reviji. 1500 din karta.
M

Marko 932

pre 4 meseca

U reviji, nedelja 14 do 18
g

gunnersi

pre 4 meseca

Rekose odbili 10 miliona za njega. Hahah na kraju 10 miliona dinara ce biti premija ako dobiju.
L

Lee Addy

pre 4 meseca

Da i? Zasto to tebe toliko pogadja? Nastavi da kmecis i da sanjas trofje, mozda i osovjite nesto, za 5-10-15 godina.
l

lol2

pre 4 meseca

@gunnersi Niste vi bas u poziciji nekog da sprdate za cenkanje i prodaju igraca jer ste jednog Vlahovica oterali za tepsiju ribe iz kluba :)
Z

Zaza Paculia

pre 4 meseca

Odbijeno je 10 miliona dolara od LA Galaxy-a, to je sigurno, jedino sto je po meni to greska. Nego su vec prodali Nedeljkovića i Mijatovica, pa nisu smeli. Problem je sto su Hvangu obecali da ce otici za 10m, i bojim se da moze da bude problem ako ga zadrže na silu.
g

gunnersi

pre 4 meseca

@Lee Ady druze ja navijam za Zvezdu otkad znam za sebe. Zato me i izludjuju potezi koje ova uprava pravi. Na stranu titule, ali za ove godine koliko vladamo domacim fudbalom mogli smo sastaviti mnogo kvalitetniji i u Evropi konkurentniji tim, a takodje i dug koji imamo mogao je biti mnogo manji da se sve postenjacine iz uprave ne ugradjuju debelo. E o tome se radi. Osvajamo titule, igramo Evropu, a igraci nam odlaze uglavnom za sicu ili za dzabe uz oprost plata, uz neki izuzetak poput Nedeljkovica i Mijatovica. Prica za 10m za Bukarija ako nije bila lazna, a siguran sam da jeste, onda su tek duduci svi u upravi jer ovaj decko maksimum vredi 3-4 miliona.