Zvezda sprema transfer leta: Naser Điga od 5.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.08.24. | 09:57

Konačna odluka posle današnjeg žreba

Očekivalo se da In Bom Hvan donese ozbiljan novac u kasu Crvene zvezde, ali izgleda da će srpski šampion profitirati od prodaje mladog štopera Nasera Đige! Reprezentativac Burkine Faso mogao bi da do kraja prelaznog roka napusti Ljutice Bogdana u transferu teškom 5.000.000 evra.

Za sada su čelnici Crvene zvezde vrlo oprezni kada je u pitanju sudbina Nasera Đige, ali podatak da nije počeo utakmicu u Bačkoj Palanci protiv Tekstilca nagoveštava da se nešto iza brda ozbiljo valja. U slučaju da Naser Điga zaista ode za pet miliona evra, bio bi to jedan od najboljih poteza sportskog sektora crveno-belih predvođenim sportski direktorom Mitrom Mrkelom i tehničkim direktorom Markom Marionom. Crvena zvezda bi konačnu odluku trebalo da donese posle današnjeg žreba.

Izabrane vesti

Štoper rođen 2002. godine došao je na jednogodišnju pozajmicu u Crvenu zvezdu, da bi ga srpski šampion ovog leta otkupio za 2,2 miliona evra od Bazela.

Prema nezvaničnim informacijama Naser Điga će karijeru nastaviti u nekoj od najjačih liga Evrope. Informer ovog jutra donosi informaciju da Crvena zvezda ima na stolu dve ponude, premierligaša Kristal Palasa i člana francuske elite Lansa. I da će Naser Điga moći da bira u zavisnosti od ponuđenih uslova.

Potencijalni odlazak Nasera Đige napravio bi mali problem Vladanu Milojeviću. I kada je u pitanju štoperska pozicija, ali i status bonus igrača, pošto je reprezentativac Burkine Faso imao status bonusa. Od centralnih defanzivaca crveno-beli, osim Đige, imaju kapitena Spajića, tek pristiglog reprezentativca Stojića i mladog Lekovića. Deluje da će Leković biti opklada crveno-belih u ovoj sezoni, neko ko će dobiti značajnu minutažu. Ali potencijalni odlazak Nasera Đige aktivirao bi priču o dolasku reprezentativca Slovenije Vanje Drkušića.

Naser Điga je u pretohodnoj sezoni odigrao 36 mečeva za Crvenu zvezdu. Imao je promenljiva izdanja, ali je izazvao pažnju na tržištu svrlo dobrom partijom na Etihadu, kada se muški sudario sa Erlingom Halandom. Pored toga, Đigin adut su i godine.

Crvena zvezda je ovog leta već prodala Osmana Bukarija, Marka Stamenića, Žan Filip Krasoa, Kingsa Kangvu, dok se očekuje ozvaničenje transfera Srđana Mijailovića u Al Vasl.


tagovi

Naser ĐigaLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara