(Star sport)
(Star sport)

Zvezda šalje darovitog špica u Pančevo: Kahvić novi napadač Železničara

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.12.23. | 10:45

Posle pozajmice OFK Beogradu sledi dokazivanje na višem nivou

Pomogao je OFK Beogradu, već sad može da se kaže da su Romantičari jednom nogom u Mozzart Bet Superligi, ali će tokom proleća Aleksandar Kahvić osetiti kako izgleda igrati u elitnom rangu, jer će obući dres pančevačkog Železničara.

Talentovani špic će na novu pozajmicu, imajući u vidu da je i dalje pod ugovorom sa Crvenom zvezdom, koja ga je prosledila na Omladinski stadion, gde je tokom jeseni postigao devet golova na samo deset utakmica i bio od velike koristi Romantičarima. Uslediće tokom zime prelazak na viši nivo fudbala, imajući u vidu da se privodi kraju pozajmica u Želju.

Izabrane vesti

Kahvić je nekoliko puta minulih meseci bio na skeneru skauta i trenera crveno-belih, međutim, procenjeno je da ne bi dobio mesto u prvom timu, pa je odlučeno da sreću potraži u Pančevu. U toj ekipi špicevi su Jevgeniji Pavlov i Đorđe Šušnjar, Ukrajinac je dao tri, a Srbin dva gola, pa stručni štab na čelu sa Nenadom Mijailovićem želi dodatnu opciju. I dobiće ga u vidu mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Kavhić je od 2020. u Zvezi, koja ga je sve vreme slala na pozajmice, najpre u kadetski tim Grafičara, pa omladinski Makabija iz Haife, sad OFK Beograda, a uskoro će i Železničaru.




tagovi

Železničar PančevoOFK BeogradAleksandar Kahvić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara