Zvezda promovisala Petrovića, Mrkela ga nahvalio: Najbolji je u Srbiji

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.08.19. | 15:31

Talentovani vezista najavio plasman u Ligu šampiona

Novi fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović izjavio je da je srećan što je došao u najveći klub na ovim prostorima i kao glavne ciljeve postavio plasman u Ligi šampiona i odbranu titule prvaka Srbije.

Talentovani vezista, rođen 1999. godine, stigao je iz Rada u transferu vrednom 400.000. Bivši omladinski reprezentativac nosiće u Zvezdi dres sa 20.
„Hvala upravi kluba i stručnom štabu što su mi ukazali poverenje da dođem u Crvenu zvezdu. Jako sam srecan sam što sam došao u najveći klub na Balkanu. Siguran sam da ćemo uspeti da dostignemo uspeh, a to je najmanje grupna faza Lige šampiona i da budemo na vrhu u Srbiji", rekao je Petorivć.

Izabrane vesti

Bivši član Rada poručio je da je imao ovog leta ponude inostranih klubova.
„Mesec dana se puno pričalo o ponudama iz inostranstva, ali Zvezda je bila jedina želja. Kad sam dobio poziv nijednog trenutka nije bilo dileme".

Sportski direktor Mitar Mrkela izrazio je zadovoljstvo dolaskom talentovanog veziste.
"Naša procena je da je Petrović najbolji igrač na toj poziciji u Srbiji i da će doprineti još boljim rezultatima. Poznajem ga jako dobro, sarađivali smo dugo jer je bio reprezentativac Srbije u mlađim selekcijama. Želim mu da u Zvezdi ostvari snove", zaključio je Mrkela.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara