Zvezda prodala vezistu u Seriju A za 500.000 i procente

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.08.19. | 22:21

Dogovoren transfer

Talentovani vezista Bogdan Jočić napušta Crvenu zvezdu i seli se u Seriju A.

Kako MOZZART Sport saznaje, Jočić će karijeru nastaviti u redovima novog italijanskog prvoligaša Verone. Klub sa Bentgodija je dugo snimao srpskog vezistu, celo leto je trajalo interesovanje Đaloblua i poslednjih dana su kontakti dva kluba intenzivirani. Verona je procenila je Jočić potencijal za Italiju i postignut je dogovor sa rukovodstvom srpskog šampiona.

Izabrane vesti

Crvena zvezda će na ime obeštećenja za Jočića inaksirati 500.000 evra plus procente od dalje prodaje. Igrač bi narednih dana trebalo da optutuje za Italiju i da u finišu prelaznog roka potpiše ugovor sa nekadašnjim prvakom Italije. 

Jočić je dugo vremena važio za jednog od najtalentovanijih igrača u generaciji igrača rođenih 2001. godine. Prošle zime se šuškalo da ga snima Ajaks, ranije su se pominjali Inter i Sampdorija. Za prvi tim Zvezde nije debitovao, ali je u omladincima imao dobar učinak. Prošle sezone je igrao za Crvenu zvezdu u Ligi šampiona za malde timove i tu je verovatno i skrenuo pažnju Verone.

Ovog leta je prekomandovan u redove filijale Grafičara, prošao je pripreme sa njima, ali je prihvatio ponudu Verone svestan da će u prvom timu Zvezde teško dobiti ozbiljnu šansu. Na Bentegodiju će se pridružiti zemljacima darku Lazoviću i Borisu Radunoviću koji su ovog leta pojaćali Veronu kao jaki aduti u borbi za opstanak po povratku u Seriju A.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara