Srđan Mijailović (©MN Press)
Srđan Mijailović (©MN Press)

Zvezda prodala Mijailovića: Klubu 1.200.000, njemu 1.000.000 i bonusi

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.08.24. | 18:17

Srpski reprezentativac večeras putuje u Ujedinjene Arapske Emirate

Pokorio je Miloš Milojević Ujedinjene Arapske Emirate već u prvoj sezoni na klupi Al Vasla. Doneo je bivši trener Crvene zvezde klubu duplu krunu nakon 17 godina čekanja na trofeje (ne računajući regionalni Gulf kup), ali ne želi time da se zadovolji. Svestan da je teže odbraniti nego osvojiti titulu, Milojević želi da pojača ekipu, a jedan od najvećih transfera biće dovođenje Srđana Mijailovića iz Crvene zvezde.

Po saznanjima Mozzart Sporta sve je dogovoreno. Reprezentativac Srbije večeras ide put Dubaija, gde se očekuje da potpiše dvogodišnji ugovor po kojem će zarađivati 1.000.000 evra po sezoni, uz bonuse, dok će crveno-belima pripasti 1.200.000 evra.

Izabrane vesti

Mijailović i Milojević već su sarađivali u sezoni 2022/2023, kada su sa Crvenom zvezdom osvojili Mozzart Bet Superligu i Kup Srbije. Iskusni defanzivac je te sezone sakupio 25 nastupa u prvenstvu, od kojih 22 kao starter, dok je u Kupu sve četiri utakmice koje je igrao počeo od prvog minuta.

Mijailović i Milojević već su sarađivali u sezoni 2022/2023, kada su sa Crvenom zvezdom osvojili Mozzart Bet Superligu i Kup Srbije. Iskusni defanzivac je te sezone sakupio 25 nastupa u prvenstvu, od kojih 22 kao starter, dok je u Kupu sve četiri utakmice koje je igrao počeo od prvog minuta.

Nekadašnji đak beogradskog kluba u dva mandata je bio prvotimac crveno-belih. Prvo kada ga je kao 17-godišnjaka 2010. u vatru bacio Robert Prosinečki, a onda i kada se nakon epizoda u Turskoj, Rusiji i Čukaričkom vratio u klub septembra 2022. Nešto ranije ekipu je preuzeo upravo Miloš Milojević.


tagovi

Srđan MijailovićLetnji prelazni rok 2024FK Crvena zvezdaMiloš Milojević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara