Zvezda prodala Marka Marina!

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.01.20. | 10:05

Gotovo je, ovo niko nije očekivao

GOTOVO JE! Crvena zvezda prodala je Marka Marina Al Ahliju iz Džede.

Grom iz vedra neba! Ovo zaista niko nije očekivao, iako je bilo stidljivih najava da bi kapiten Crvene zvezde mogao da napusti redove srpskog šampiona. Al Ahli je nešto pre 10 časova po centralnoevropskom vremenu objavio na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se Marin nalazi u društvu klupskih čelnika, a u kratkom saopštenju objašnjeno je da je klupski predsednik Ahmad Al Sajeg lično postigao dogovor s bivšim nemačkim reprezentativcem oko detalja saradnje. 

Izabrane vesti

Marin će, kako je objašnjeno, potpisati ugovor pošto bude prošao medicinske preglede u novom klubu. Prema saznanjima MOZZART Sporta, Crvenoj zvezdi sleduje obeštećenje od 2.500.000 dolara. Ali, ostali detalji nisu poznati. Ni dužina trajanja ugovora, ni koliku platu će zarađivati dojučerašnji kapiten crveno-belih. 

Marko Marin je u Crvenu zvezdu stigao u smiraj letnjeg prelaznog roka 2018. kao apsolutna bomba kluba iz Ljutice Bogdana 1a. U poslednjem danu Zvezda je Olimpijakosu platila 700.000 evra za kreativnog vezistu koji je za godinu i po dana ostavio dubok trag na stadionu Rajko Mitić. Na 58 utakmica u svim takmičenjima Marin je postigao 11 i namestio još 24 gola, a bio je među najzaslužnijima što je Crvena zvezda prošle jeseni ponovo igrala grupnu fazu Lige šampiona, ali i što je odbranjena titula šampiona Srbije.

Foto: Al Ahly Jeddah Official Twitter

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara