Zvezda prodala desnog beka u Austriju!

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.06.24. | 16:40

Boris Matić karijeru nastavlja u Volfsbergeru

Crvena zvezda je napravila jedan od najvećih ulaznih transfera prodajom Koste Nedeljkovića u Aston Vilu, čeka se eksplozija Ognjena Mimovića u narednoj sezoni. A srpski šampion uspeo je da proda još jednog desnog beka, stasalog na terenima omladinske škole.

Prema saznanjima Mozzart Sporta trogodišnji ugovor sa austrijskim prvoligašem potpisao je momak rođen 2004. godine Boris Matić. Reč je o denom beku koji je kompletan omladinski staž odradio u Crvenoj zvezdi. U prošloj sezoni bio je deo Grafičara i jedan od zapaženijih bekova u Prvoj Mozzart Bet Ligi Srbije. Odigrao je 34 utakmice u svim takmičenjima i zabeležio dve asistencije.

Izabrane vesti

Crvena zvezda nije dobila obeštećenje, ali je zadržala određene procente od dalje prodaje. Volfsberger je prošlu godinu završio na sedmoj poziciji austrijske Bundeslige. Za narednu takmičarsku godinu ambicije su nešto veće.

Biće Boris Matić, bar gledajući trenutni roster, jedini Srbin u Volfsbergeru. Međutim, imajuv pozitivna iskustva u tom klubu sa Srbima. Korektan utisak je u Volfsbergeru ostavio Dejan Joveljić tokom pozajmice iz Ajntrahta iz Frankfurta, dok je zapažen učinak imao i Nemanja Rnić.

Transfer Borisa Matića u Volfsberger određen je posredstvom menadžera Zorana Miljuša i Stevana Mikovića.



tagovi

Grafičar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara