Potpisao u četvrtak, otišao u subotu: Kejn napustio Megu i otišao u Grčku

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.02.20. | 16:45

Doneo važnu pobedu sastavu Dejana Milojevića u borbi za opstanak i preselio se u novi klub

Potpisao u četvrtak, otišao u subotu

Mnoge je iznenadila odluka bivšeg igrača Makabija iz Tel Aviva Deandrea Kejna da potpiše otvoreni ugovor s Megom, ali odluka je bila prilično logična. Bio je tu praktično samo dva dana kako bi pomogao Megi, timu svog agenta Miška Ražnatovića, da ostvari važnu pobedu u Zagrebu protiv Cibone. I u tome je uspeo! 

Izabrane vesti

Mega Bemaks je na gostovanju u Draženovom domu slavio rezultatom 87:76 što je Megu izbavilo iz zone ispadanja pred samu završnicu u kojoj će se izabranici Dejana Milojevića i dalje boriti za živu glavu i ostanak u elitnom društvu. Ali, sada su šanse malo veće. 

Kejn je posle 14 poena (2/3 za dva, 3/6 za tri), pet skokova, tri asistencije, jedne ukradene lopte i tri iznuđena faula za indeks 15 spakovao kofere i već u subotu ujutru preleteo do Grčke gde je potpisao za Peristeri do kraja sezone.

On je bez kluba bio od prošlog leta, kada mu je istekao ugovor s Makabijem, a do početka februara trenirao je individualno kako bi održavao fizičku spremu. Megi je pomogao, sada će s Peristerijem pokušati da ostvari što bolju poziciju uoči plej-ofa, pošto se tim iz predgrađa Atine nalazi na četvrtoj poziciji, iza Aeka, Prometeasa i Panatinaikosa.

Što se Mege tiče, do kraja su ostale tri utakmice – protiv Igokee na Novom Beogradu, zatim sledi gostovanje Partizanu i onda duel protiv Mornara u dvorani “Ranko Žeravica“. Mega trenutno ima skor 5-14, dok Krka (6-12) i Zadar (4-14) imaju po utakmicu manje.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara