Zvezda predstavila Dalsija: Milojević kaže da mogu da igram sve

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.24. | 15:17

„Najbolje se osećam kao osmica“, poručio dojučerašnji član Apoela

FK Crvena zvezda je u Medija centru stadiona "Rajko Mitić", predstavila Dalsija Gomesa koji je potpisao ugovor na dve plus jednu godinu, a ujedno i zadužio dres sa brojem 22. Reprezentativca Gvineje Bisao je predstavio sportski direktor Mitar Mrkela.

Izabrane vesti

„Hvala klubu na tome što su me doveli. Prvi utisci su sjajni, ovo je viši nivo igre za mene i ostvarenje sna mi je da budem deo ovako velikog kluba. Želim da igram Ligu šampiona sa Zvezdom i srećan sam što sam ovde. Srećan sam i što ponovo sarađujem sa trenerom Milojevićem koji mi je pomogao dosta u tome da napredujem kao igrač. Verujem da će sve biti dobro“, počeo je Dalsio.

 Osvrnuo se i na navijače Crvene zvezde.

„Čim sam potpisao, stiglo mi je preko hiljadu poruka na Instagramu od Zvezdinih navijača. Nikada to u životu nisam osetio i želim da im vratim ljubav kroz igre na terenu“.

Ima bogato internacionalno iskustvo.

„U Grčkoj sam igrao u manjim timovima, ali na Kipru sam igrao u ekipama koje pretenduju na titulu. Znam kakva je liga u Srbiji, neće biti nimalo lako, ali sam spreman za sve izazove“.

Polivalentan je igrač, a otkrio nam je i gde se na terenu najbolje oseća.

„Milojević mi je uvek govorio da mogu svuda na terenu da igram, ali lično se najbolje osećam kao "osmica“.

 Upoznat je Dalsio sa timom Zvezde, a otkrio i da poznaje Kangu.

„Gledao sam neke Zvezdine utakmice, tako da znam šta me čeka. Interesantno je da sam za reprezentaciju igrao protiv Kange, koji je odličan igrač, mislim da smo sličan tip. Ne volim puno o sebi da pričam, hoću da se pokažem na terenu“.


tagovi

Dalsio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara