Ebenezer Anan (©FK Crvena zvezda)
Ebenezer Anan (©FK Crvena zvezda)

Zvezda poslala Anana u OFK Beograd

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.07.24. | 14:37

Mladi defanzivac moraće za šansu na Marakani da se bori u plavo-belom dresu

Dobrim partijama prošle sezone u Novom Pazaru 21-godišnji Ebenezer Anan privukao je pažnju Crvene zvezde i za 200.000 evra stigao u redove srpskog šampiona. Ipak, nekadašnji đak Bolonje nije se dugo zadržao na stadionu Rajko Mitić. Kao što je Mozzart Sport ranije najavio, mladi levi bek, po potrebi štoper, naredne mesece provešće na pozajmici u OFK Beogradu.

Prošao je Anan kompletne letnje pripreme sa crveno-belima, ali očigledno nije uspeo da ispuni sve kriterijume Vladana Milojevića za ostanak u timu koji će se boriti za plasman u Ligu šampiona i novu titulu u Mozzart Bet Superligi. Kako ne bi stagnirao, dogovorena je pozajmica u sredinu u kojoj se očekuje da će fudbaler iz Gane imati veću minutažu.

Izabrane vesti

OFK Beograd je po povratku u najjači rang domaćeg fudbala već doveo nekoliko mladih igrača Crvene zvezde koji će pokušati da se pod vođstvom Sima Krunića nametnu za povratak na Marakanu i pomognu Romantičarima da, pre svega, sačuvaju superligaški status.

Anan je prošle sezone za Novi Pazar odigrao 32 utakmice u svim takmičenjima i upisao dve asistencije. Najčešće je igrao na mestu levog beka, ali povremeno i u veznom redu, na levoj strani romba.

Od igrača koji su stigli iz Crvene zvezde u svojim redovima OFK Beograd sada ima Aleksandra Kahvića, Uroša Lazića, Alekseja Vukićevića, Aleksu Cvetkovića, Jovana i Nikolu Mituljikića, Edmunda Ada i Novaka Gojkova, a tu je i bivši univerzalac Marko Gobeljić.


tagovi

OFK BeogradEbenezer AnanFK Crvena zvezdaLetnji prelazni rok 2024Mozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara