(©Printscreen)
(©Printscreen)

Zvezda odustala od Iranca, ali hoće ga Rusi i spremni su da plate skoro 1.000.000

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.08.24. | 00:31

Džavad Hoseinedžad bi ovoga leta, ipak, mogao da promeni klub

Zagrebali su u Crvenoj zvezdi po neotkrivenom tržištu, češljali su po Iranu i primamljiva opcija bio im je Džavad Hoseinedžad. Želeli su u Ljutice Bogdana da provere kvalitet talentovanog ofanzivca, da se uvere u ono što su čuli i na malom uzorku materijala videli, međutim, sve je propalo.

Džavad Hoseinedžad je bio na oku skauting tima crveno-belih, ali su u Sepahanu odbacili mogućnost da igrač prvo u Beograd dođe na probu. Iranski reprezentativac je ostao u klubu, ali bi, ipak, ovoga leta mogao da napusti zemlju i otisne se u – Rusiju.

Izabrane vesti

Iranski mediji pišu da su Rusi, kao i Crvena zvezda, navodno, spremni da izdvoje skoro 1.000.000 evra za Džavada Hoseinedžada. Preciznije 920.000, mada reč je o okvirnim ciframa, mogle bi da variraju. Ali, za sada nije poznato koji klub je zainteresovan da ga angažuje.

Jedno je sigurno, Sepahan ga se neće odreći bez ozbiljne finansijske naknade, iako nema previše relebvantnih podataka o igraču koji je za reprezentaciju Irana upisao dva nastupa. I zasigurno neće pristati da igrača prvo pošalje na probu.

Džavad Hoseinedžad je ponikao u Sepahanu, prošao je mlađe kategorije i može da pokrije sve pozicije u navali. Nije mu strano da igra po krilu, ali se najbolje snalazi iza napadača.


tagovi

Letnji prelazni rok 2024Džavad Hoseinedžad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara