Milan Pavkov protiv Javora (foto: MN Press)
Milan Pavkov protiv Javora (foto: MN Press)

Zvezda odbila Kineze za Pavkova

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.12.20. | 08:01

Ponuda ispod očekivanja

Tekući prelazni rok još jedan je tokom kog će se dosta pričati o odlasku Milana Pavkova iz Crvene zvezde.

Iako ima ugovor do januara 2023, visoki napadač ima dozvolu da napusti Ljutice Bogdana u slučaju zadovoljavajuće ponude. Jedna je već stigla na stadion "Rajko Mitić", ali kako ne ispunjava očekivanja Zvezdinih čelnika - odbijena je.

Izabrane vesti

Po saznanjima Mozzart sporta, kineski drugoligaš Čengdu Beter Siti ponudio je crveno-belima oko 700.000 evra, dok bi Pavkovu godišnja plata bila blizu 1.500.000, međutim, rukovodstvo srpskog šampiona traži najmanje 1.000.000 evra za transfer momka iz Begeča. Pomenuti klub to nije spreman da plati...

U nedavno završenoj sezoni Čengdu nije uspeo da se domogne promocije u viši rang, pa su se nadali da bi im u tome pomogao Pavkov, koji bi u špicu sarađivao sa bivšim napadačem Voždovca i Partizana, Nikolom Đurđićem.

Nije ovo prvi put da 26-godišnji centarfor ima poziv iz Kine. Podsetimo, leta 2019. je čak i otputovao u Aziju oprostivši se od crveno-belih, ali se nekoliko dana kasnije vratio neobavljenog posla. Od tada nikako da uđe u golgeterski ritam, pa je u međuvremenu izgubio i poverenje trenera Dejana Stankovića.

Rastanak bi verovatno bio najbolje rešenje i za Zvezdu i za Pavkova, a na "Marakani" već imaju spisak potencijalnih zamena. Pisali smo već da je na njemu i reprezentativac Švedske, Isak Kise Telin.



tagovi

Milan Pavkov

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara