Pol Pogba (©Reuters)
Pol Pogba (©Reuters)

Zvezda može i na Mančester junajted!

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.12.20. | 23:06

Crveni đavoli povlašćeni na žrebu za Ligu Evrope

Popunjava se broj klubova za žreb za šesnaestinu finala Lige Evrope, u kojem će igrati Crvena zvezda, a imena su sve jača i jača.

Crveno-beli su večeras saznali imena još dva potencijalna rivala na žrebu. Srpski prvak bi mogao da ukrsti koplja sa Mančester junajtedom ili Klub Brižom!

Izabrane vesti

Crveni đavoli su završili kao treći u grupi porazom od Reb Bul Lajpciga (3:2), pa će evropsku misiju nastaviti u manje cenjenom kontinentalnom takmičenju. Ipak, sa devet osvojenih bodova u grupnoj fazi Lige šampiona, Junajted je obezbedio da bude u grupi nosilaca na žrebu.

Isto važi za Klub Briž, koji je u grupi osvojio osam bodova, a nije imao sreće, jer je u 92. minutu meča sa Lacijom (2:2) pogodio prečku. Da je bio gol, Belgijanci bi čekali žreb za Ligu šampiona.

Ostala su još dva mesta za timove koji su trećeplasirani u Ligi šampiona, a ko će ih popuniti, saznaće se u sredu uveče. Gotovo je sigurno da će jedan biti iz grupe B, gde pred poslednje kolo Mehengladbah ima osam bodova, a Real Madrid i Šahtjor po sedam, dok Inter ima pet. I drugi će doći iz grupe D, gde će treći biti ili Atalanta (sada ima osam bodova) ili Ajaks (sedam).

Na listi nosilaca su i Roma, Arsenal, Viljareal, Dinamo Zagreb i Hofenhajm, koji su tu poziciju stekli kroz Ligu Evrope.


tagovi

FK Crvena zvezdaLiga Evrope

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara