Prosinečki u rizičnoj grupi, mora autom za Istanbul

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.03.20. | 13:47

Liga u Turskoj se i dalje igra

Fudbal se u Turskoj i dalje igra. Barem je takvo stanje do danas, jer tek treba da usledi susret ministra sporta i ministra zdravlja sa predstavnicima sportskih saveaza na kojima će se odlučivati šta dalje.

I dok se zvanično još vodi da se fudbalska liga igra, ekipa Kajzerija se sprema na put za Istanbul, gde je čeka meč sa Fenerbahčeom. Put od 600 i kusur kilometara ekipa će prevaliti avionom, ali u njemu neće biti prvog trenera, Roberta Prosinečkog.

Izabrane vesti

Nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde mora da preduzme mere predostrožnosti. Zbog problema sa zdravljem poslednjih godina i operacija na koje je morao da ide, Prosinečki upada u visoko rizičnu grupu kada je virus korona u pitanju. I zbog toga neće put Istanbula ići avionom. Šef struke će na put automobilom.

Ovaj meč je od izuzetne važnosti za Kajzeri, jer je ekipa koja je bila precrtana, otpisana u borbi za opstanak, sada u ravnopravnoj borbi sa ostalim timovima, posle serije dobrih rezultata i pobeda. A, s druge strane Fenerbahče je potpuno posrnuo i gosti nisu bez šansi da uzmu makar bod na Šukru Saracoglu stadionu.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara