Zvezda iz Leskovca dovela vezistu za 5.000.000 dinara

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.06.24. | 09:34

Talentovani Nikola Tasić prešao u redove srpskog šampiona

Crvena zvezda je u svoje redove dovela talentovanog vezistu Dubočice, Nikolu Tasića. Kako prenosi Sportski žurnal, tu vest je otkrio gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, na sednici Gradskog veća. Navodno, od ovog transfera Dubočica će inkasirati oko 5.000.000 dinara, dobiće i procente od naredne prodaje.

Tasić ima 17 godina i prošle sezone je zaigrao za prvi tim leskovačkog kluba, sakupivši 32 nastupa u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije, uz tri postignuta gola. Radi se o ofanzivnom vezisti, koji može da zaigra na više pozicija u manevru.

Izabrane vesti

Ostaje da se vidi kakvi će biti dalji planovi crveno-belih sa Tasićem, s obzirom da nije realno da ovog leta konkuriše za prvi tim srpskog šampiona. Verovatno će uslediti pozajmica u neki od klubova sa kojima Crvena zvezda blisko sarađuje, poput Grafičara, koji predstavlja idealnu sredinu za razvoj talentovanih igrača.

Ovaj transfer se može smatrati sporednom aktivnošću srportskog sektora crveno-belih u aktuelnom prelaznom roku. Od igrača od kojih se očekuje da donesu dodatni kvalitet ekipi u borbi na više frontova do sada su stigli Luka Ilić, Dalsio, Anan, Nemanja Stojić, Puma Rodrigez i Seol Jong Vu, a na stadionu Rajko Mitić se nadaju da bi i ovog leta mogao da se dogodi i povratak Nemanje Radonjića u Crvenu zvezdu.


tagovi

DubočicaNikola Tasić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara