Komentari na vest

Zvezda i Partizan plaćaju po 1.200.000 dinara zbog ispada na derbiju

4

420

pre preko 1 godinu

Treba Dzaji za operaciju kuka.
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Bezveze zbog baklji placati kazne moze super koreografija da se napravi bez baklji to se vidi kad se izadje u Evropi.
d

d. g.

pre preko 1 godinu

Mene zanima kako su pirotehnička sredstva uneta na teren. I da li je snimljeno bar neko lice koje je koristilo pirotehnička sredstva ili lomilo stolice. Onda ništa. Sa ovim su svi problemi rešeni.
b

batabane

pre preko 1 godinu

Pa normalno jednako,posto se igralo na neutealnom terenu.Podjednako su krivi za losu organizaciju meca.
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Znaci kaznjeni su klubovi za nedela navijaca ? I kako ce ovim kaznama da uticu na iste te navijace da ne ponove paljenje i lomljenje , kad ih boli uvo ? Nikako. Mogu da promene njihovo ponasanje kad oni budu udareni po dzepu za paljenja , nerede i demoliranje. Mada njima trebaju kazne zatvora cim upalis baklju i polomis stolicu.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ma, ko će da plati kaznu?! Nemaju Zvezda i Partizan ni prebijene pare na računu, a navijači-primitivci će i dalje da rasteruju nas prave navijače sa stadiona. Vidića za precednika!
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ne kradi nik! To je jadno!
s

sg018

pre preko 1 godinu

Treba to biti rigoroznije. Za upaljenu baklju 5godina ne smes na stadion bilo gde u Srbiji. Klubu novcana kazna i 5 utakmica bez navijaca pa da vidimo kako bi se tada ponasali, i redari i svi ostali.
M

MegaBot

pre preko 1 godinu

Zakon postoji ali se ne primenjuje, u Evropi se skrivaju takve stvari a kod nas na TV-u oduševljavaju komentatori pa čak i dronom pokrivaju prenos navijača. Ipak moraju i u FSS da primaju plate. Ovo je kazna samo za derbi a gde su ostale utakmice, mesečno su to fine cifre za klubove koji nemaju prebijene pare a za izgrede niko ne odgovara
N

News

pre preko 1 godinu

Derbi treba da se igra bez gostujucih navijaca dok se navijaci ovako ponasaju. Vecina njih dodje samo na derbi da pravi probleme. Koliko Zvezda i Partizan imaju navijaca se vidi na utakmicama superlige.
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

News To sto si napisao zabrana za gostujuce navijace to pravilo vazi samo za Grcku na primer kad igraju Olimpijakos- Panatinaikos u bilo kom sportu nebitno da li je muski ili zenski samo su domaci navijaci prisutni ako je Olimpijakos domacin samo Olimpijakosevi ako je Panatinaikos donacin samo Panatinaikosevi sad ne znam kako je kad igraju sa klubovima iz drugih Gradova za njih znam da je tako
B

Barba Papa

pre preko 1 godinu

Samo udri
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

Hahahaha koja ravnopravnost
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

I ja to kazem. Pirotehnika kod nas, pirotehnika kod vas, vi lomili i palili stolice, mi nismo, a kazna ista.
z

zivoraddd

pre preko 1 godinu

Pa sto ih niste i vi lomili i palili kad vec ulazi u cenu