Fudbaleri Crvene zvezde (©MN Press)
Fudbaleri Crvene zvezde (©MN Press)

Zvezda i Atletik Bilbao su uz Mozzart najisplativije opcije

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.08.24. | 10:42

Nigde nećete naći veće kvote na njihove pobede

Ove srede su na programu revanš mečevi 4. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, kao i utakmice prvenstvo Španije, a bukmejkeri Mozzarta su probrali dva duela na kojima će biti najveća kvota na svetu.

Reč je najpre o susretu u kojem Crvena zvezda dočekuje Bodo/Glimt u borbi za plasman u najelitnije međunarodno klupsko takmičenje, ali i okršaju 3. kola španske Primere u kojem Atletik Bilbao igra sa Valensijom na "San Mamesu". Kečevi u tim megdanima nigde neće nositi tako veliku kvotu kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde imaju priliku da se po četvrti put u 21. veku domognu mesta u Ligi šampiona. Zadatak neće biti lak, jer ispred sebe imaju ekipu koju je trener Vladan Milojević opisao onu koja igra u sistemu kontinuirano. Iz prvog meča crveno-beli imaju zaostatak od jednog gola (2:1), tako da će danas pred punom "Marakanom" morati da idu u juriš od prvog minuta.

ATLETIK BILBAO - VALENSIJA (SREDA, 19.00) KEC, 1,70

Duel dve ekipe koje još nemaju pobedu u šampionatu Španije. Baskijski tim je nakon remija sa Hetafeom (1:1), položio oružje protiv Barselone (1:2) tako da sada ima idealnu priliku da upiše prva tri boda. Tim pre pošto su "slepi miševi" uknjižili dva poraza i ne nalaze se u pohvalnoj formi.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara