Komentari na vest

Zvezda ga upoznala u Ligi Evrope: Vezista Midtjilanda na pragu Lige 1 za 10.000.000

S

Sashki85

pre preko 2 godine

I onda zvezda ne može da proda jednog svog igrača ni za pola te cene. Jel vam je jasno sad ko vodi zvezdu. 5 godina igranja u evropi ne možeš igrača da prodaš za 10 miliona.
N

NeValjaA

pre preko 2 godine

Nema veze, pobedili smo Liverpul i zaradili dva miliona evradi od jedne utakmice zbog pobede u Ligi Sampiona i prodaji ulaznica. Za grobare misaona imenica i nikad dosanjani san. Jos nesto, Zvezdi i nije cilj da bude filijala Fiorentine.
P

Pera Popajev

pre preko 2 godine

Njega sam zaboravio ali mi dođe muka od onog njihovog krilnog napadača.Prolazio je pored naših kao da ih nema i luda sreća u Bg nas je spasila od četvorke ili petarde.Bio bih zahvalan ako se neko sjeti imena,vratiću u utorak.
N

NeValjaA

pre preko 2 godine

Gde ce oni iz Flore, jer idu barkom na put oko sveta? Joj, jedva čekam da Partizan igra sa kako vi kazete MiĆelandom. Nikad jači Belgijanci bili, evo sad će i Sparta, nju Zvezda i Spartak isprašili.

Ivan Radovanović

pre preko 2 godine

Најјаче што поредиш Спарту од пре 3-4 године и сада ... као небо и земља, мало се распитај па онда пиши нешто
N

NeValjaA

pre preko 2 godine

Evo raspitao sam se. A jel smem da uporedim belgijance od ove i od prosle sezone?
E

Eh

pre preko 2 godine

Sparta tad imala fantastičan sastav. Rosicki, Karavaev, Mavuba, Mark Janko, pokojni Šural, Civić. Dubravka na golu. Sad ima jedino Hložeka, eventualno Hančka, stopera koji mogu da igraju u ligama petica.
G

Gostgost

pre preko 2 godine

I Sta si ukapirao Kad si se raspitao?

Pule

pre preko 2 godine

Samo kad je zdrava sredina kako se igraci lepo razvijaju i prodaju za lepe pare,danska liga sasvim solidna nije ni jaka ni slaba,al primer imaju svoje izgradjene igrace zato je i reprezentacija dobra,isto iz mitilenda evander odlican igrac
B

Bfbx

pre preko 2 godine

Za te pare mogu da ga prodaju zato sto ne igraju linglong ligu. Kad smanjimo ligu na maksimum 12 sa plejofom i plejautom, a idealno bi bilo na 8 klubova, e tada mozda i nasi pocnu da prave redovno ovakve transfere.
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Ni tad zvezda neće prodavati igrače po 10 miliona, već po starom milion dva plus procenti, zna se i zašto.
G

Gost11

pre preko 2 godine

Ma najbolje ligu skratiti na dva kluba tridesetokruzni sistem, plus plej of 7 kola, i finale pobednika plej ofa na 5 dobijene utakmice