(FK Crvena zvezda)
(FK Crvena zvezda)

Zvezda dovela Aleksandra Lintu

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.09.24. | 14:27

Posle godinu dana na novom poslu

Promena kursa. Dosad je bio angažovan u seniorskom fudbalu, sad je rešio da se spusti u ridnik i kopa talente. Aleksandar Linta je posle godinu dana opet u sedlu, samo što će, umesto u Mozzart Bet Superligi, biti angažovan u Kadetskoj ligi Srbije.

I to na poziciji šefa stručnog štaba odgovarajuće selekcije Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Želeo bih da se zahvalim direktoru i ljudima u klubu koji su u meni prepoznali trenera koji deci može da pomogne da se razviju na najbolji način. Ideja nam je da stvorimo nešto prepoznatljivo i da takvim radom dođemo do ciljeva. Svako iskustvo je neprocenjivo, a zaista ga imam dosta. U fudbalu sam ceo život, međutim uvek sam spreman za nove izazove i radujem im se“, izjavio je Linta za zvanični sajt kluba.

Poslednji angažman imao je u pančevačkom Železničaru, pre toga je radio kao trener kragujevačkog Radničkog, Voždovca, Radnika i novosadske Mladosti GAT, uz napomenu da je bio selektor reprezentacije Srbije za dečake do 18 godina.

Alesandar Linta je dobro poznato ime u svetu fudbala. Iza njega je period rada u mlađim kategorijama Voždovca, a kasnije je trenirao i mnoge superligaške klubove. Imam zadovoljstvo da kažem da ćemo u narednim godinama sarađivati sa njim“, istakao je direktor Omladinske škole Crvene zvezde, Nikola Jelić.


 



tagovi

kadeti Crvene zvezdeAleksandar LintaFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara