Artjom Dzjuba (©Reuters)
Artjom Dzjuba (©Reuters)

Zvezda dobila žestoku konkurenciju: Dzjubu hoće i Leverkuzen

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.05.22. | 16:51

Prošlog leta crveno-beli su iz Bajera doveli Dragovića, hoće li im se sada Nemci "revanširati"?

Ne kriju u Crvenoj zvezdi da im je velika želja angažovanje Artjoma Dzjube i da uveliko rade na tome da iskusni napadač Zenita i ruske reprezentacije obuče crveno-beli dres.

Pošto ruski klubovi definitivno neće igrati međunarodna takmičenaj sledeće sezone, nije nemoguće da 33-godišnji golgeter izabere dolazak u Crvenu zvezdu, međutim, Beograđani su po najnovijim saznanjima ruskih novinara dobili žestoku konkurenciju - Bajer Leverkuzen.

Izabrane vesti

Navodno je i nemački klub ozbiljno zagrizao za Dzjubu, koji za nešto manje od dva meseca poštaje slobodan igrač jer mu ističe ugovor sa Zenitom, a nije pristao na jednogodišnji produžetak saradnje.

U Bajeru se nadaju da će ruskog golgetera privući direktnim plasmanom u Ligu šampiona (Bajer je dva kola pre kraja treći, sa tri boda više od Frajburga i četiri od Lajpciga, a prva četiri tima iz Bundeslige idu u elitu), dok bi u slučaju da Crvena zvezda bude šampion mesto među najboljima na kontinentu morao da traži kroz kvalifikacije, kao i time da bi ga u Leverkuzenu dočekali nekadašnji saigrači iz Zenita - Andrej Lunev i Sardar Azmun.

Pored Crvene zvezde i Bajera pominje se da Dzjuba ima i ponude iz Italije, Holandije i Švajcarske.

Prošlog leta crveno-beli su Aspirindžijama uzeli Aleksandra Dragovića, hoće li sada oni njima Dzjubu? Težak zadatak je pred rukovodstvom crveno-belih. Veliku ulogu u donošenju konačne odluke Rusa sigurno će imati dužina ugovora. Pisali smo da je Zvezda ponudila godinu dana plus opciju produžetka na još jednu.


tagovi

Artjom DzjubaFK Crvena zvezdaBajer LeverkuzenZenitLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara