Zvezda dala 250.000 evra za talentovano krilo Olimpije

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.01.20. | 14:41

Letos su ga hteli Fenerbahče i Bešiktaš

Najavio je novi trener Crvene zvezde Dejan Stanković da će se svi igrači iz trenutnog sastava od prvog dana zimskih priprema ravnopravno boriti za svoje mesto u startnih jedanaest, a dok u zvezdaškim krugovima još traje neizvesnost oko toga ko će napustiti, a ko doći u Ljutice Bogdana 1a, srpski šampion završio je prvi posao u nastupajućem prelaznom roku.

Naime, pravo iz Slovenije stižu informacije da je Crvena zvezda otkupila talentovanog krilnog napadača ljubljanske Olimpije Vanju Panića za sumu od 250.000 evra. Potpisnik ove informacije je slovenački sajt Nogomanija, koji takođe navodi da će izdanak Kopra i bivši igrač Domžala prvo zaigrati za Zvezdinu filijalu Grafičar, te da će od leta dobiti šansu da se bori za svoje mesto u prvom timu.

Izabrane vesti

Ova informacija poklapa se s najavama da će mladi Željko Gavrić biti povučen iz Grafičara i prebačen u prvi tim Zvezde bar tokom zimskih priprema, a verovatno i za prolećni deo sezone posle sedam pogodaka i pet asistencija u Prvoj ligi Srbije.

Nije poznato na koliko je Vanja Panić potpisao sa Crvenom zvezdom. Ono što je poznato jeste da je Panić prvenstveno desnokrilni ofanzivac, mada po potrebi može da zaigra u samom špicu napada, što radi nešto ređe. Još nema zvaničnih utakmica u prvom timu, pošto je leta 2017. iz mladog tima Kopra prešao u Domžale, da bi samo godinu dana kasnije bez obeštećenja stigao u Ljubljanu. Prošlog leta za Panićev potpis borili su se Fenerbahče i Bešiktaš, ali na kraju do dogovora s Olimpijom nije došlo. 

Pomenuti izvor tvrdi da su u transfer bili uključeni agenti Ismet Dizdarević i Saša Župan, inače bliski saradnici Falija Ramadanija i Nikole Damjanca.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara