Komentari na vest

Zvezda bolja u slabom derbiju: Vigo otvorio vrata Lige šampiona

S

SB

pre preko 1 godinu

Kako god ovo bilo, mi (Partizan) jesmo losi ali ni cz nije ama bas nista bolja. Tu se sad tesite kao igrali koliko nam treba, jeste sigurno, pokazali ste svu svoju slabost. Pri par naleta onako raspalog Partizana niste znali gde vam je pedu a gde glava. Grebete i rukama i nogama, za dres vucete valjate se po terenu , igrate ko p*kice. Niste imali ni jedan ali pazi ni jedan sut u okvir gola. Kad bi se ovi nasi uozbiljili i doveli malo ozbiljnije fudbalere, brisali bi stative sa vama gde god stignemo. Nadam se da su ovi nasi naucili lekciju i da MORA da se investira u tim
V

ViscaBarca

pre preko 1 godinu

Prvi šut u okvir gola: GOL. Drugi šut u okvir gola: Katai sa 10m (prvo poluvreme). Treći šut u okvir gola: nespretna reakcija Popovića, golmana FKP. Ovo je samo sa highlightsa što sam video. Poenta: kada komentarišeš, drži se činjenica i...Nemoj da lažeš.
h

hip, hip, yeah

pre preko 1 godinu

ViscaBarca| Prvi šut u okvir gola je uputio Urošević i postigao autogol. Argentinac je želeo da centrira. Šta tu nije jasno. Urošević je promenio pravac lopte i ona je otišla gde ne treba. Regularno je, gol za vođstvo ali, autogol. Dakle, imali ste 2 šuta u okvir gola i nijedan gol uz toga. Da li treba uopšte govoriti o čistoj sreći + sudijska gurka i svi srećni i slavimo.
D

Dobro

pre preko 1 godinu

sta Kaze statistika,da li su objasnili na Areni,ko je bolji u medjusobnim susretima Partizan ili Zvezda?
д

дуда

pre preko 1 godinu

16 бодова разлике...Зашто би гулили земљу.Таман колико нам треба.Ви гулите земљу вама је потребније.Иначе успут 7 година нас не победиште
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Ма није ово страшно, не очајавајте, има и та подела бодова
S

Sani Boj

pre preko 1 godinu

Šta je derbi pokazao? Prvo da nam je nivo fudbala u Srbiji očajan, drugo da Zvezda nije toliko dobra, trece da Partizan nije toliko los s obzirom koliko je satiran i spolja i iznutra. Tri drasticne sudijske greške koje su uticale na krajnji ishod, start Pešića nad Belićem, zamalo mu glavu nije otkinuo i samo žuti, na objektivnoj Areni nije cak ni naveden kao sporni detalj, Dragović vuče Rikarda svo vreme za dres dok nije izgubio loptu, zvezdas Jokic kaže nema dovoljnog intenziteta za penal, zaista sramno, Dragović ga nije povukao nego citavo vrene drzi i vuce, velika razlika, penal čist kao suza, naravno VAR ćuti, treće Erakovic pravi faul za zuti i nastavlja da se zalece i provocira igrače Partizana, crveni ko vrata, plus pada kao pokosen kad ga je Rikardo odgurnuo, pa ustaje posle par sekundi i slavi sa Dragovićem crveni Rikardu, crveni i po tom osovu je trebao dobiti. Sta reći osim da ovako jadni i uništeni Partizan Zvezda niti je nadigrala niti je zasluženo pobedila niti bi da nije bilo navedenih odluka sudije. Sumrak fudbala u Srbiji traje, ali to je tako kad se jednom timu daju donacije veće nego svim ostalim klubovima zajedno, a to traje 10 godina.
r

realnooo

pre preko 1 godinu

Prvo ni Partizan nista objektivno nije pokazao.Sut Urosevica i šansa Meniga nisu pokazali da je veceras Partizan bio bolji.Posle svega prikazanog mislim da nije alibi vaditi se na sudije.
Z

Zakon i red

pre preko 1 godinu

Lepo elaborirano. Desile su se neke sitnice oko suđenja, pa tako nije sviran očigledan penal i nije isključen Pešić. To nikako nije moglo da utiče na krajnji rezultat, ne daj Bože. A to što sam se nagledao takvih penala po ligama petice i za manje, ma šta znam, Jokić zna. Predlažem da se VAR sudije na utakmicama zvezde ne angažuju. Oni se u onoj sobi kartaju uz kafu i pićence. To mogu o svom trošku raditi i od kuće, jer utakmicu ne prate, to je sigurno. Na Areni se hvale dronom ali, ne mogu više puta, iz više uglova ponoviti sporne momente. Mogao bi ovde jednog dana raditi Juventusov scenario, lako je moguće, koliko god mnogi mislili drugačije. Previše je ovde prevare i lova u mutnom.
G

Gost3566

pre preko 1 godinu

Sani boj sve sto si rekao je laz.Prvo zasto lazes da na Areni nije start Pesica pokazan kao sporni kada jeste a crveni karton nije zato sto ga nije kolenom udario nego su se sudarili u vazduhu.Na penale ste vi vec navikli jer zadnjih 6 prvenstvenih derbija gol niste dali iz igre nego samo sa penala.Je li strucnjace i postenjacino sto nisi naveo ponasanje od prvog minuta tvojih vedeta Natka i Rikarda.Sto nisi spomenuo da je sudija trebao da prekine igru kod vase najbolje sanse koju ste imali kada je Milunovicu glava razbijena.
P

Pristrasni posmatrač

pre preko 1 godinu

Fudbal užasan, na nivou Srpske lige, a ne dve evropske ekipe... Ponašanje igrača na nivou zonaša... Ali utisak večeri (negativan nažalost) je podrška Severa Draganu Džajiću (ne zbog samog Džajića, već zato što znamo da je to indirektna podrška zna se kojim likovima) i ćutanje na prozivke Juga da zajedno pevaju "Vučiću šećeru" (što je takođe licemerno, jer da im njega nije FK bi bio već u PLS, a KK ne bi video Evroligu još deset godina). Jbt, plaćenici sa Severa šta rade... Mene je sinoć bilo sramota! Nekad su se svakoj vlasti gaće tresle od Severa, a danas im Sever potpora, fuj!
w

wtf

pre preko 1 godinu

Odlično Zvezdo. Koja domininacija. Kao žabari - tačno koliko treba
S

SAX

pre preko 1 godinu

Taman koliko treba za pobedu. Bravo Zvezdo.
3

33 titula

pre preko 1 godinu

Ali kada pročitam ovo Parni valjak ili čujem to ne mogu da prikrije mučninu. Odavno mi sve ovo liči na neregistrovani kamion .
D

Duh iz boce

pre preko 1 godinu

Zašto se VAR pravi mrtav kad igra Zvezda. Odluke koje bi mogle ići protiv njih nikada se ne proveravaju. Zbog toga je potrebno pod hitno uvesti, recimo, dva čelendža, s tim da se ne oduzima ako trener pogodi s njim. To već odavno ima u tenisu, košarci, mislim i u američkom fudbalu, možda još negde. Zašto trener ne bi smeo 'izazvati' sudiju da pregleda događaj još jednom. Pritom da jasno i glasno, u mikrofon kaže zašto je nešto presudio. Da imamo tu sitnicu ja ovo ne bih ni pisao.
А

Америчка глупост

pre preko 1 godinu

Хајде што си написао, али што си сам себи лупио 116 лајкова у сред ноћи (02:30)!?
A

Argentina

pre preko 1 godinu

PRVO IM KAMPACO RAZBIO IGOKEU U KUPU A SAD VIGO U FUDBALU...ARGENTINA RODJACI!👊👍
R

Rekoh ja

pre preko 1 godinu

Resili ih pravi "Srbi" Nije li te bre sramota, sta si napisao?
S

Ssl

pre preko 1 godinu

Jako loš derbi, pre svega užasno suđenje. Sudija koji ne prekida igru kod sudara glavom, prosto nema šta da se priča više. Dalje, nismo videli reprizu onog šuta gde je lopta pogodila Vujačića u ruku. Generalno utisci su da 1. Je Zvezda za klasu bolja, ali kada ne iskoristi prilike do 60-tog minuta, apsolutno nema alternativu 2.Milojević nije trener kalibra za Zvezdu u ovom momentu 3. partizani kao partizani, uvek isto, dranje skakanje tuča 4. Vigo - ono radovanje ne podržavam, ali kako se sada zgražavaju svi, a ništa Everton, ništa ono sramoćenje Uroševića tokom dodele medalja za kup prošle godine. Kakve su to priče “imaće problema” - šta ste vi, neka mafija? Krivična prijava svakom ko čoveku pravi problem 4. Derbi ispod svakog očekivanja, bez obzira na rezultat
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Lagana pobeda. Partizan sveden na bezopasan, kontrola utakmice od početka do kraja. Partizan na svom krljačkom maksimumu, maksimalno motivisan, sudija u principu dobar, ali propustio je da dosudi nekih 10ak faulova za Zvezdu, naročito u prvom poluvremenu. Možda i najveća greška, ali razumem ga, je ta što nije zaustavio igru kad se Milunović povredio, jer je bila povreda glave, ali kao što rekoh, razumem ga, njegov Partizan je imao šansu, nije smeo da prekida igru. Ali skidam mu kapu, u odnosu na prošlu utakmicu, smeo je da da žuti Uroševiću koji mu se opet isčestitao celoj užoj i široj familiji. Crveni Rikardu opravdan, i morao je da ga da i da nije hteo. Natho neka kuka neopravdano, Urošević neka priča da su bili bolji, piše se rezultat i njihova nemoć. A ovi koji su hteli 10:0, vi niste normalni. Sad vam ne valja trener jer je pobedio, sad hoćemo i veliku razliku. A da nije pobedio, onda bistega pljuvali zbog toga. Čovek održao doktorsku disertaciju kako se sprema i vodi utakmica, Milojeviću, kapa dole za ovaj derbi večeras. I skinuo bih još jednu kapu Erakoviću koji je u isto vreme napravio pametan faul u potencijalno opasnom napadu Partizana, izvukao žuti i crveni karton njihovim igračima i faktički završio utakmicu. Bravo mali! Gazi Zvezdo, najjača si!
S

Smislov

pre preko 1 godinu

A ti si mi kao neki eminentni stručnjak.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Na stranu potpuno zasluzen crveni karton za Rikarda, meni je kao prvo nejasno da se Erakovic baci kao da ga je grom pokosio. A onda vrhunac, igrac Dragovicevog renomea bukvalno slavi (!?) crveni karton protivnickog igraca i skace od srece, jos usput cestita Erakovicu i grli ga. Ovo samo u Srbiji ima.
s

staa reciii

pre preko 1 godinu

Strasno kakvo tendeciozno sudjenje, pogotovo ne-sufliranje iz VAR sobe. U prvom poluvremenu u sesnajstercu Rikardo je vucen za dres par sekundi... Start Pesica kolenom u glavu Belica, glavni sudija dosudjuje faul za zuti, VAR soba ne zove za proveru ociglednog crvenog! Onda crveni Rikardu, igrac Zvezde vuce igraca Partizana tako da se ovaj zarotira 360 stepeni, potom se napravi guzva i koskanje igrac Zvezde dobije zuti a Rikardo crveni...
R

Realnooooo

pre preko 1 godinu

-16 utice na funkcionisanje mozga
d

d. g.

pre preko 1 godinu

Dok je takvih navijača Partizanu neprijatelji ne trebaju.
G

Gost Лк

pre preko 1 godinu

Таквих повлачења за дрес има у сваком уласку у казнени простор, није фудбал за бабе. Пре целе гужве није свиран озбиљан фаул над Пешићем, али то наравно ниси приметио. Чудиме само да такође ниси приметио, да сте најбољу шансу на утакмици имали после разбијања главе Милуновићу, а ако постоји ситуација у којој је неком од постанка фудбала до данас дат црвени за ударац дупетом при скоку, слажем се да вам се да, једно десет бодова, као накнада за претрпљену штету.
B

Bane15

pre preko 1 godinu

Претпостављам пенал кад је Блеки Миленковић буквално скинуо дрес Боаћију у финалу купа није постојао...?
S

Smislov

pre preko 1 godinu

Pa znaš za onu čuvenu: "Pustite da institucije rade svoj posao." Rade li, rade i kada se prave mrtve, rade.
b

brine

pre preko 1 godinu

Nije koleno nego kuk idi kod očnog ili nemoj lagati
D

DakaCz

pre preko 1 godinu

Realno Zvezda ovo odigrala ispod svojih mogucnosti i to me nervira zadovolje se da protiv ovakvog rivala spuste gas i rizikuju da dobiju gol ni iz cega.Zvezda mora da tezi i dobrom utisku a za Ls treba mnogo bolja igra sa vise ritma i inteziteta.Treba nam neuporedivo bolji i iskusniji trener za vece rezultate.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Ja ne mogu da verujem da vi i dalje pripisujete gol Vigu, da li znate pravila fudbalske igre? Je l centarsut isao u okvir gola, nije, Urosevic preusmerio loptu, i kako to onda moze da bude gol Viga?
3

33titula

pre preko 1 godinu

Pa daj da poništimo utakmicu ako je tako.
0

00998877

pre preko 1 godinu

Било би боље да је Пешић био у саставу
G

Gostlg

pre preko 1 godinu

Opet Argentinac
t

tviter.navijac

pre preko 1 godinu

Zaista mi nije jasan trener Zvezde, nije se otvorio da Partizan postigne gol, ne valja nista trener. Tviter navijacu pozdravi tatu sto te vaspitao tako lepo.
d

d. g.

pre preko 1 godinu

Što se više zatvarao Partizan bio sve bolji. Očekivao sam Srnića umesto Kange i Gobeljić umesto Bukarija za svaki slučaj.
S

SI0ba

pre preko 1 godinu

Milojević je nedostojan Zvezde!
t

tviter.navijac

pre preko 1 godinu

Morao je da se otvori i da Partizan da gol, ovako ne valja.
t

tviter.navijac

pre preko 1 godinu

Burazeru, nisam očekivao tiki taku, ali moraš da imaš glavu,telo i rep...on nema ništa...nema potpis...jednostavno nije trener za nas...trenera prati taktika, autoritet, znanje, da bude motivator...bojim se da ovaj malo toga ima...daj Bože da nisam u pravu!
G

Gost6515

pre preko 1 godinu

Pozdravio vas Vladimir Lučić #freefacu
G

Gost4577

pre preko 1 godinu

Izgleda da ti je najveci uspeh kluba protiv Zvezde to sto nas Bajern pobedio.
t

tviter.navijac

pre preko 1 godinu

Jel te to zadrti tata posavetovao da napises dok ste drhtali nakon jos jednog derbija?
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Поздравио вас Недовић.
B

Bane15

pre preko 1 godinu

Pozdravio Zoca pomocni trener ;)
S

SAX

pre preko 1 godinu

Odličan derbi - neka bude i naredni ovakav.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

Ti mora da si sa šipke…džabe karta, sendvič i platica
Д

Дејв Франкфурт

pre preko 1 godinu

ХРК-ЉУШ😊 -13 бодова више, водиш, и вадиш Магика (душа у носу у 65 мин) и убацујеш Деду🤦‍♂️ -Рода није више бек, он не може више два пута тамо вамо да истрчи, распада се. Може само да евентуално игра левог штопера -Шићпе-душа у носу -Мали Митровић најагилнији и ти га првог мењаш -Мићко као да има 40 година, чини ми се да је Саного са 35 бржи -Иде 10 пута поновљен снимак повреде Милуна, ова двојица са Арене 10 пута причају како крвари па не може више, а ћорав види да је сео на колено и ухватио се одмах за њега (лигаменти или менискус вероватно) -гробље боље да врати мустафу, овај Поповић гори од оног Павловића што је бранио код нас пре десетак година
A

Apoel

pre preko 1 godinu

E moj Milojevicu... umesto da uvedes napadaca da ih napadnemo i satremo do kraja ti uvodis Milunovica da se branis... Ok pobeda ali drugo poluvreme je kriminalno i da su nam dsli gol i uzeli bod ni malo nezasluzeno ne bi bilo!
D

Da se zna...

pre preko 1 godinu

Zvezda je pobedila , mali klub je vracen na -16 Sve je odlicno
A

AVAXED

pre preko 1 godinu

Draga gospodo, postovani navijaci oba kluba: FUDBAL U SRBIJI JE UMRO
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

Šta si očekivao ? Brdo menadzersko -upravnih kombinacija na terenu . Nemaš trojicu da igraju zbog znanja
s

severnjak

pre preko 1 godinu

Bravoooo!!!!!😀😀😀😀😀
G

Gost министарка

pre preko 1 godinu

Хитно, да се поднесе захтев за забрану трансфера спортиста из Аргентине у Европу или бар у Србију. Лоше утичу на здравље дела нације, као дувански производи.
М

Мозак у шпицу

pre preko 1 godinu

Дерби. Празник фудбала. Светковина српског спорта. Барем би тако требало да буде. Прилика да покажеш да си добар као што мислиш или да си бољи него што јеси. А шта смо данас видели? Ништа. Двоструко ништа. Један тим који не жели да игра, а други који не уме. Два прекида због бакљаде, тучу на трибинама, неколико повреда, дугачко указивање лекарске помоћи, несигурно суђење, стални притисак и псовке, тучу и међу играчима и црвени картон. Празан терен би оставио бољи утисак. А зашто би и било другачије? Зашто би црвено-бели играли другачије на +13 и 1:0? Зашто би црно-бели играли другачије кад им је победа мисаона именица? Због навијача? Ма не, фудбал се одавно не игра због навијача. И ко су уопште навијачи? Деца која одвајају од ужине за улазницу и беже из школе на утакмицу? Броје дане до дербија и питају се како се рачуна ноћ пред дерби. Љубитељи фудбала који дан на послу проводе размишљајући како да стигну на утакмицу, правећи анализе и претпоставке како би прекратили време? Таквих навијача више нема. Бити навијач је сада занимање. И то врло уносно. Зато је данас највише дешавања и било на трибинама. Пиротехника, кореографија (чак две!), обиље парола и порука, често политичких, увежбавање нових песмица и певање на грчком преко петнаест минута. Јер треба испоштовати навијачку браћу. Није битан онај који је превалио дугачак пут и дошао да бодри свој клуб. Тај је ионако залутао, и то изгледа и у простору и у времену. Залутали су сви којима је спорт на првом месту. Данас спорта скоро да није ни било. Играју два тима која ће ићи у Лигу шампиона, дај Боже један и директно, а фудбала само у траговима. Зато и не чуди што смо директан пласман већ изгубили, а ускоро ћемо и то друго место у квалификацијама. Нама то изгледа и не припада. То је за оне који играју фудбал. Ми се више бринемо да ли ће на чело Савеза доћи Џајић или Видић. Такве две легенде у оваквом блату. Ни то није за нас. За нас су Недимовић, Љајић и Тончев. И слободно вратите Бјековића, Кокезу, Караџића и Терзића. Нисмо за боље. П.С. Нисам веровао да је могуће да се овако осећам након победе у дербију. Али, да променим тон, јер не волим депресивне крајеве. Враћајући се, у аутобусу сам чуо уморно дете од око седам година, како усхићено подиже главу са дединог рамена и каже: "170. дерби се игра код нас!" Шта зна дете шта је дерби?
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Mozak u špicu, 👏👏👏👍👍👍💪💪💪svaka ti čast, pravo u centar!
S

Sta ima

pre preko 1 godinu

Svaka ti čast za komentar. Sve si im rekao, samo neznam odakle ti volja za ovakav text.. Ovo je najbolje od zadnjih jadnih 10 ak tzv. Derbija. Njih bolik. R. C za nas navijače. To se bezosjećajni likovi, nisu vrednini gledanja ni komentara. Neznalice i ljudske i fudbalske. 3 balkanska liga
1

1389

pre preko 1 godinu

wow! bravo brate, pravi navijac i posten...ja sam rekao da ce pobedimo bio sam uveren ali toliko bleda igra...neznam kako da opisem...ovi matori kao ja sad, svi na klupi...i mladi do kraj.
Л

Лаик

pre preko 1 godinu

Да је Партизан победио био би никад бољи дерби у последњих сто година. Е то су ти гробари који цене искреност. Звезда с пола гаса рутинирала наводно највећег ривала. А ви гробари и остали “фудбалски стручњаци” кукајте до прекосутра.
i

iz 1 u x

pre preko 1 godinu

Pola gasa je vaditi najboljeg igraca i ubacivati treceg stopera
1

1389

pre preko 1 godinu

ti stvarno mislis da bi nas mogli da pobede..od poslednih derbija sem prvih 20 min mi mozda nismo igrali ovoliko lose i opet smo pobedili..ali ja ne mislim na superligi vec LS kako cemo tamo da igramo egal ako moze
G

Gost, ne gost

pre preko 1 godinu

Vrhunski komentar, svaka čast!
A

Aspinall

pre preko 1 godinu

Pratim fudbal dugo već, ali ovakav fudbal još nisam video. Velika sramota i jednih i drugih. Lupanje po lopti, tuča, krvave glave...Ali veze sa vezom to nije imalo, ništa. Kao "navijač" Crvene zvezde, sramota me je da slavim ovakvu pobedu. Izađi, igraj fudbal, pa šta bude... Ovako je 15% dece odlučilo da odustane od fudbala.
m

mz7771

pre preko 1 godinu

Jad i beda. Od nekadašnjeg praznika fudbal, do ovog danas. Negledljiva utakmica.
Z

ZAL

pre preko 1 godinu

Partizan je krš ekipa i tu bi bilo samo bez veze drvljenje, međutim oni će svoje neznanje barem sačuvati kod kuće. Ali zamislite samo na šta će to ličiti kada na jesen ova Crvena zvezda sa ovako pobrkanim igračima i sa verovatno još jednim genijalnim letnjim prelaznim rokom Mrkele i Terze izađe na veliku scenu Lige šampiona, među najbolje evropske timove. Pa to će biti šou! Dakle, ja sada kažem: Svima kojima je crveno-bela boja u srcu treba da bude cilj NEIGRANJE Lige šampiona naredne sezone i da do kraja leta sve snage treba usmeriti ka tome! Šta će oni tamo? UEFA ih direktnim plasmanom podstrekuje da igraju, samo da bi im se svi smejali. To će biti putujući cirkus, grupa pajaca za uveseljavanje publike širom Evrope utorkom i sredom, da im lakše prođe naporna radna sedmica. Pišancija!
g

grehota

pre preko 1 godinu

Da li je moguce da pored ovakvog Partizana mi strepimo za rezultat.Ono sto je Vigo uradio je za svaku osudu i nadam se da ce ga klub kazniti.Milojevica ne treba ni komentarisati nego ga pod hitno proterati sa sve njegovim strucnim stavom i to sto pre.
A

Ajde mrsss

pre preko 1 godinu

Za sta kazniti ? Sta ti pricas nesreco jadna, lazni zvezdasu
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Daj da pustimo ekipu TSC-a da se malo zakuva borba za to drugo mesto,mi ostajemo sampioni svakako.
R

RS595

pre preko 1 godinu

Liga Šampionaaaaaaa !!!!!!
G

Gost26

pre preko 1 godinu

Mogu da kazem da smo osteceni od strane sudije, da je dao Pesicu crveni Partizan bi imao igraca manje jos u 70 minutu.
3

33 titula

pre preko 1 godinu

Pošteno rečeno slađe pobeda od ovih pobeda nad Partizanom nema. Pa neka je i sa 1:0. Zvezdo volim te!!!
T

Titula 1946

pre preko 1 godinu

Aj ne s. Svi bi voleli da dobiju 5:0. I jedni i drugi.
G

Gost samo gost

pre preko 1 godinu

Eno grobari vec na Viberu kukaju za penal.Ajte molim vas grobari vi vec pet utakmica u prvenstvu u derbijima gol niste dali a do to nije bio penal.
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Pocinjem da verujem da ovo vise i nema tolike veze sa trenerima Zvezde. Neki ziheraski mentalitet se uvuce u igrace kada se igra derbi. Ovako lose nikada tim ne izgleda u evropskim utakmicama. Umesto da igras rastereceno na plus 13, i igras na gol vise. Ti Igras bunker 30 minuta, da ne bi primio gol od raspalog partizana koji je u najgorem momentu u poslednji 30 godina.
G

Gost е

pre preko 1 godinu

То најбоље осликавају измене, Кангва уместо Митровића и Милуновић уместо Катаија. Немој засмејавати људе овде.
O

Otvarac za oci

pre preko 1 godinu

Svakom ko je platio kartu treba da vrate pare. Osecam se kao retard jer svaki put pomislim da ce nesto da se promeni. Pesic je izgovor za napadaca.
P

PFC

pre preko 1 godinu

Jel' pao rekord režima generala Franka sa Realom? Jel' nas pobio Argentinac? Neko živ?
G

Godt2467+

pre preko 1 godinu

Nije te valjda ranio pa sada pises iz Urgentnog centra sa operacionog stola.
1

1122334455

pre preko 1 godinu

Treba imati jak stomak za ove scene. Naročito kada se Aleksandar Pešić dočepa lopte.
Z

ZAL2

pre preko 1 godinu

Na Večitom derbiju nisam video ono što je najdragocenije u sportu – dribling. Ali sam zato video stanje kao na ukrajinskom ratištu. Rakete, dim, paljenje, krljanje, padanje u nesvest, ranjenike sa čalmom na glavi... Zaista, na trenutke deluje kao da je reč o direktnom uključenju iz Bahmuta, a ne o prenosu fudbalske utakmice.
R

RangoNS

pre preko 1 godinu

Haha odlican komentar, Belic orden da dobije sto je preziveo dvostruki headshot. On bi jos i nastavio da se on pita. Nikad do sad nisam video da se utakmica prekida zbog cini mi se cak tri sudara glavama.
B

BdF48

pre preko 1 godinu

Odlazi neznalice sa Zvezdine klupe . Na 1:0, na plus 13, ti menjaš Kataija i uvodiš Djeda. Za 112 minuta imsli smo svega nekoliko udataca u okvir gola.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

🤮🤮🤮
S

Slaba Zvezda

pre preko 1 godinu

Start Pesica nad Belicem je direktan crveni karton. Sudija uplasen od Zvezdinog suda. Zvezda nije bila bolja , naprotiv , to pokazuje i statistika. Sudija i Zvezda cepkali igru u drugom poluvremenu.
G

GostRadan

pre preko 1 godinu

Crveni za Pesica. Crveni za Viga, ko poznaje pravila zna zasto. Erakovic prvi udario Rikarda u lice, u najmanju ruku zasluzio takodje crveni. Ali to je nemoguca misija. Sudija nije dorastao mecu. Bice bolje kada ode uprava.
p

prti

pre preko 1 godinu

To nigde na svetu nije crveni. Udarac dupetom u glavu u skoku nije dosudjen za crveni od kad se lopta kotrlja...
G

Gost samo gost

pre preko 1 godinu

Odlican rezultat sada lepo da pustimo TSC da nas pobedi.
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Posle stručnjaci traže četvoro kružni sistem takmičenja i 10 ekipa. Majko moja kakav bi tek onda derbi bio. Ovo je za izbegavanje. Kada bi se igrala samo dva u sezoni siguran sam da bi bio bolji fudbal. Jer bi svi jedva čekali utakmicu.. Sećam se tamo 80-tih godina nedelju pre i nedelju posle se pričalo i prepričavao derbi. Igrači su bili prijatelji međusobom ali je na terenu sve prštalo i naravno oni koji izgube nema im grada. Ovo sada luk i voda. Treneri nikakvu viziju nemaju, neznaju izmenu da naprave pogotovo Milojević, Duljaj i nema koga. Sve se svodi na bez veze trčanje i besomučno udaranje protivnika. Strahota!
3

33 titula

pre preko 1 godinu

O igri nećemo, ali da nismo pobedili ispalo bi da nismo overili titulu. Jel tako Grobari? Ovako to je to.
D

Dingo

pre preko 1 godinu

2 sata slusamo zalopojke 2 komentatora a sada cemo u narednih 5 dana citati zalopojke Joksica
N

NdQ47

pre preko 1 godinu

Ako ovako budemo igrali u Topoli, izgubićemo tamo....mada nije to ni toliko loše ako izgubimo u Topoli a veću minutažu dobiju igrači sa klupe i mladji
G

Gost ево

pre preko 1 godinu

Ја као Звездаш навијам да изгубимо, нек се закува бар за друго место.
V

Vinnie Jones

pre preko 1 godinu

Jeziva utakmica... Prosto da covek ne poveruje! Kad mislis da ne moze biti losija utakmica nego prethodni Derbi, kad ono medjutim...
A

Ahahahah

pre preko 1 godinu

Kada sam pročitao tvoj Nik, kad nisam umro od smeha. Svako neka pogleda na youtube snimke ubilačkih startova Vinija Džonsa, to je upiš u ćega. Čovek ide na protivničke igrače kao da je u MMA oktagonu. A onaj start nad Kantonom, umro sam. On bi mogao da radi u klanici bez problema.
V

Vinnie Jones

pre preko 1 godinu

Praaavi batinas! Bolju karijeru ima kao glumac nego kao fudbaler 😂

Aleksandar Trajkovic

pre preko 1 godinu

Hajd pare za kartu al baceno vreme na ovo ....Odakle poceti Bukari koji u 100 min izgleda kao da moze da trci jos tolko valjda su to i scautirali ali covek da nekog predibla misaona imenica, Mitrovic solidno slab mora to bolje mnogo prva utakmica gde je izgledao mlitavo doduse mozda se bojao i da ce mu slomiti nogu, Katai jedan od retkih koji ima neki kontinuitet al samo prvih 45/50 min ....Al hajde bitna je pobeda sad pustati klince da igraju Prsuceva/Mitrovic/Lekovic itd do sledeceg derbija da se malo uvezbaju ...Bice ovo drugacije na leto sa pojacanjima, al mora mnogo bolje....Mozda i prodati Kangwu/Bukarija i uzeti zamene mada na Bukariju se trenutno i nemoze zaraditi 3milke i to je to...Nisam pametan videcemo zreb ako sve ostane ovako i budemo u 3 sesiru i dalje verujem u prolaz al neko ce da nas nakanta iz 1/2 sesira zestoko.
1

1389

pre preko 1 godinu

u ok! bukari da prodamo...bez njega di bili za staracki dom,nas najopasniji igrac i sa kome da igra kanga koje trci kao deda sima i pravi kontre za protivnnika! vec sam rekao od sad samo mladi do kraj.. pesic,kanga,mijailovic a katai i ivanic sa klupe ako trebaju
n

no name_

pre preko 1 godinu

Nerealni navijač C.Zvezde. Za treći šešir treba barem koeficijent 50. Nerealno do bola! Možda se Dinamo Z plasira pa igrate sa njima.
n

no name_

pre preko 1 godinu

Nerealni navijač C.Zvezde. Za treći šešir treba barem koeficijent 50. Nerealno do bola! Možda se Dinamo Z plasira pa igrate sa njima.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Neko ovo prati? A joj...
P

Pamti

pre preko 1 godinu

Se rezultat, ko će za par godina znati kakva je utakmica bila. Svi ti gradski derbiji su svugde isti, samo se gleda da ne izgubiš. Ne razumem ljude koji su očekivali neku lepotu, kad su bili mnogo jači, uvek je tako bilo.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Na stadionu gledam derbije i sve ostale utakmice preko 30 godina. I za to vreme sam odgledao više od 90 posto svih utakmica koje je Zvezda igrala na našem stadionu i u BGu uopšte. OVO JE NAJLOŠIJI DERBI POSLEDNJIH 30 GODINA. Treba i jedne i druge da vas bude sramota. Svaka utakmica Nemačke druge lige je kvalitetnija od našeg derbija. Mi za pola godine igramo LŠ, jel može neko da zamisli sa ovakvom igrom i ovakvim timom da se suprotstavimo onim Alama i Aždajama u LŠ. Ali ok, slušaćemo bajke kako smo najjači tim od Barija, kako nam ne treba Ohi jer smo podigli standarde, a treba nam antifudbaler Pešić, za koga je Doktor Arizona lično izjavio da je igrač za Reprezentaciju. Ali ok, brzo će LŠ pa ćemo da vidimo gde smo i šta smo. To što mi dominirao pored raspalog partizana, to nije merilo kvaliteta. Pa njih Mladost rasturi na njihovom stadionu, o čemu pričamo. UŽAŠ OD DERBIJA. A iskreno ako se nešto mnogo na bolje ne promeni, crno nam se piše u grupi LŠ.

Delija

pre preko 1 godinu

DERBI JE SLEDECE KOLO!!!
g

gott

pre preko 1 godinu

Odradili vas na vrh gasa, još vam golgeter neće igrati bar dve tekme.U kanalu ste rođaci i teško ćete i drugo mesto zadržati.Ali ,eto vas tamo
a

ahahahah

pre preko 1 godinu

Pre 3 meseca na sva usta protiv Bjekovica, a sad podrska Dzaji u cijem timu je Bjekovic podpredsednik . Ahhhahahhaha
E

Emperador

pre preko 1 godinu

Nije mi jasno kako neki igrac moze da dobije crveni karton a da nije ni igrao utakmicu?
d

d. g.

pre preko 1 godinu

Ono što je Milojević uradio je zločin. Kao Zvezdaš sam navijao da primimo gol. Sudija je nekažnjavanjem prigovora u početku upropastio derbi. Verovatno je to strah od raznih pretnji. Derbi užasan.
G

Gazi zvezdooo

pre preko 1 godinu

Milojko ce ponovo morati da uzima lekove za smirenje veceras.
0

0070012

pre preko 1 godinu

Zvezda igracki 3x bolja ekipa, ali trener veliko nista.
#

#p

pre preko 1 godinu

Da, da, baš se videlo. Samleli smo ih. Naročito u drugom poluvremenu.
g

gostsmost

pre preko 1 godinu

Cz bolja taman za sudije i var sobu
V

Vo imja oca i sina i svjatoga duha!

pre preko 1 godinu

Derbi je bio CIZAS KRAJST! Koja je ovo kukuruz liga 'leb te jeb'o! Orite te livade da 'ranimo gladnu decu! Amin!
P

PfkNis

pre preko 1 godinu

Nikad manje prozivki medju drugarima u istom drustvu oko derbija....sve jasno sta se misli o ovom anti fudbalu
d

djsjnsjsj

pre preko 1 godinu

Samo da ode Milojević od ovoga gore ne može, tužan sam prvi put u životu zbog pobede Zvezde jer na žalost ove pobede protiv ovih trećeligaša ga i ostavljaju na klupi.
v

vaaaaži

pre preko 1 godinu

Sreća pa su sudije stale na Partizanovu stranu inače bi ih razbili.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Срећа па гробари не прате фудбал.
Z

Zvezda sampion!

pre preko 1 godinu

Likovi koji su pisali da ce biti nereseno zbog "mira u kuci" sada su kivni sto je zvezda pobedila... Auuu zvezdo sta im radis ovim laznim navijacima zvezde
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Rikardu podići spomenik. Alal vera majstore!
S

Skakadak

pre preko 1 godinu

Hipotermija opasna stvar
Г

Гост Ад

pre preko 1 godinu

Звезда е једним ударцем убила две муве узела је три бода и сачувала управу Партизана да не буде најурена што би се сигурно десило да је апартизан доживео бродолом.
@

@

pre preko 1 godinu

😂😂😂, zar nije trebalo da bude nereseno?! Jbt pa vi niste nista bolji od nas, taman za sudije
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Гост999, ништа од титуле ни ове године.
a

aeiou

pre preko 1 godinu

Ne samo sad, na ovom "derbiju," već generalno Zvezda bolja ni za ovaj gol, možda za 0,5 golova, možda. Jadni smo oboje. Negledljivo i taj fudbal nema mnogo dodirnih tačaka s onim što gledamao iz nedelje u nedelju po Evropi. U analizu mi ne pada na pamet da ulazim. Mene je Partizan anestezirao. Ako je odgovornima u klubu to bila namera, i ako ovo pročitaju, priznajem da su kod mene uspeli u tome. Priželjkivao sam gadan poraz s više golova razlike ne bi li se rešili svih čija prezimena počinju sa V, ali opet su to iznivelisali tako da Zvezda upiše pobedu za statistiku a da FKP ne bude ponižen, čak i jalovo bolji u 2 poluvremenu. Svašta mi pada na pamet pa čak i da je u poluvremenu dogovoreno da izjednačimo, samo nije imao ko ili možda jedini Borjan nije znao. Luda glava. I ovo je previše što sam napisao. Zvezdašima čestitam na pobedi, ako oni misle da ima na čemu. Eto.

Marko Milivojevic

pre preko 1 godinu

Pravedan komentar. I meni je svašta palo na pamet, slično kao i tebi. Hvala na čestitkama ali, zaista, nema čemu
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Ništa nemojte brinuti tu su Evropski kupovi iza ćoška, čekaju jedne i druge "Galaktikose" iz 11. lige Evrope da ih ispraše i da im ligu srozaju na 20. mesto koje objektivno i pripada našoj ligi.
a

aleksa101

pre preko 1 godinu

Da nam ne bi Borjana, izgubimo..
G

Gost е

pre preko 1 godinu

Да би изгубио, мора прво да буде дат гол за изједначење, према томе могао си да кажеш, да није било Борјана било би нерешено, никако изгубили би.
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Rezultat se pamti,gazi samo.Ali Popovic je u pravu niste se povlacili.
G

Gost Лк

pre preko 1 godinu

А овај што уводи Милуновића уместо Катаија, на +13,на Маракани и при резултату 1:0,треба да нас води у Лш. Јадна нам мајка.
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

Sva sreća pa je Netflix došao da snima, da i ono malo sveta što nije videlo koliko zvezda krade pogleda u dokumentarcu
S

Skakadak

pre preko 1 godinu

Hipotremija mnogo opasna stvar,prvo utice na psihu
G

Gost јел

pre preko 1 godinu

Шта је украдено, то што неко исфрустриран тиме што не може дати гол на сто дербија, удари човека и добије заслужено црвени?
r

realnooo

pre preko 1 godinu

Zvezdina pobeda, kuknjava jugoslovena na sudije, recite da nema ništa bolje...
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

Sva sreća pa je Netflix došao da snima, da i ono malo sveta što nije videlo koliko zvezda krade pogleda u dokumentarcu.
R

Realni Arth

pre preko 1 godinu

Cestitke Zvezdi na poedu, ali ja definitvno vise ne vidim nista kvalitetno, leprsavo, majstorije, akcije, ovo je dno dna! Zalosni su i jedni i drugi, nema vise tu ni Zvezdine ni Partizanove dece, ZALOSNO! Nema sta da traze ni jedni ni drugi u Evropu, mislim sa ozbiljnijim timovima. Zato i fusbal je dataknao dno u Srbiji, jedino TSC i donekle, Cukaricki, ostalo uzas.!
T

Tite

pre preko 1 godinu

Ko ovo još gleda?
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Cestitke Milojevicu na fantasticnoj igri i unapredjenju ofanzivnog Zvezdinog i uopste kvaliteta fudbala. Ako sam mu do sada i pronalazio izgovor za neke partije i davao alibi...veceras je definitivno izgubio... i ako on vjerovatno misli da je dobio ovaj derbi. Ovakvu Zvezdu ne zelim da gledam ni u prijateljskim utakmicama a kamoli u derbiju i u situaciji kada ti rival kaska 13 bodova i nalazi se u nikad goroj formi. Imas pravu priliku da demonstriras sve svoje kapacitete i potencijal koji posjedujes a ti odigras kukavicki i zatvaras utakmicu na poluvremenu. Jedina svjetla tacka vecerasnje utakmice je Vigo...ne samo zbog gola, vec zbog pristupa igri...zelje i ponavljanja po desnoj strani. Sve u svemu ocajan derb, i jos jednom ponavljam...poraz trenera Zvezde!!!
B

Big Lebowski

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Звезда немам речи, а ипак победа, значи Партизан је у дубоком каналу. За ових 6 година, једна победа Партизана у дербију и то врло дискутабилна.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

Šteta sto nije završeno nereseno jel sam rekao da je i zvezda krš nego od dva krša jedan mora da osvoji prvenstvo jel treći klub u Srbiji nema
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Žuti Eraković hahahaha , samo u Srbiji
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Žuti Eraković hahahaha , samo u Srbiji
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Žuti Eraković hahahaha , samo u Srbiji
G

Gazi zvezdo

pre preko 1 godinu

Kakav plac jugoslovena, ahahahahhahaha
K

Karamopolistu

pre preko 1 godinu

Igra ocajna rezultat idealan za kmecanje KALCOPOLISTE.
e

esex

pre preko 1 godinu

Vidi se da je igra zvezde dosta slaba i da bez razloga zavisi od kange koje je nesto i igrao samo prvih 20 mimuta..odbrana nam je dosta dobra,vezni red u srcu terena dosta spor,posebno za nivo lige sampiona..videlo se i da pesic nista ne moze pored cak osrednjih stopera partizana,sto znaci da u ls loptu ne bi ni pipnuo ali bukvalno..mitrovic dva puta pokazao eksplozivnost ali nije konstantan..bukarija kao da izbegavaju..micko solidan ali ni on nije level za ls.lepa je ovo pobeda ali vise otkriva slabosti i to je dobro.ocajan partizan ne bih komentarisao,jedino cu spomenuti da im je nekulturni urosevic kapiten sto je sramota za klub koji je nekada predvodio jedan sale ilic..uglavnom,mnogo je posla pred milojem i upravom zvezde jer ovo nije ni blizu nivoa potrebnog da se bar ne sramotimo u ls..
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Ако ово чита неко са арене,докле више мечеви са Маракане без тона???? Мени уништава угођај гледања. Меч...анти-фудбал, срамно!!! Нису достојни ни публике ни дербија. Пешић је један од најгорих шпицева у историји мог клуба,ако онај Кулибали не би био бољи. Тренер који мења Катајиа за Милуновића,није за Звезду...Нисмо ми Кремонезе и не играмо против Јувентуса. Вигу је стало до дербија,али му треба рећи да трчи ка Делијама а не да провоцира госте. Коментатори исти као и утакмица. Судија уплашено ...Митровић у ауту он прекида игру,иако играч лежи у ауту...офсајд не пушта предност....једна од те две грешке ,уреду пад концентрације....надокнада у првом само четири минута,у другом свира крај у минут а први минут се није ни играо. Ови са арене кад виде надокнаду,креће трка који ће да каже ,не играће се 11 минута...већ...играчће се минимум 11 минута ... Какав је Мијатовић ако Пешићу греје клупу? Отвориш меч голом и станеш. Дерби = арена = "врхунски" Још кореографија ултра коп... Ма ужас
S

SB

pre preko 1 godinu

Mogu samo da kazem da ja kao nevijac Partizana, jedva cekam da vidim pustolovine CZ u Ls. Osecam da ce biti obaranja nekih rekorda. Totalno nemocni protiv nase raspale ekipe, bruke i jedni i drugi, za nas se zna kako i sta ali galaktikosi?! ....
G

Gost да

pre preko 1 godinu

И ви ћете у то такмичење, ако не планирате да будете трећи. Немој да мислиш да и квалификацијама неће бити неки Псв или неко сличних квалитета, зато пази шта другом желиш.
G

GostE75

pre preko 1 godinu

Jer ovaj covek svestan u kakve se probleme uvalio.
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 1 godinu

U kakve probleme se uvalio? Ne lupetaj, onaj vaš došao pred sever pa slavi gol, pa jel imao kakve probleme, to su stranci i ne uzima im se za zlo.
3

3323

pre preko 1 godinu

Problemi u fazonu kako da odbije gomilu sponzoriusa na splavovima.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Буквално му се ништа неће десити. Буди сигуран у то.
M

Milojko Arsenić

pre preko 1 godinu

Klasika dobijen derbi uz suđenje
B

Bezi

pre preko 1 godinu

Idi prati kosarku ajde
G

Gost Лк

pre preko 1 godinu

Ма сви вас мрзе, што би рекао неки ваш лик, на вестима о кошарци.
G

Gost Pera Trta

pre preko 1 godinu

Ima li bar jedan derbi od kada se igra a da je Zvezda pobedila bez sudija.To me bas zanima.
C

Chelsea123

pre preko 1 godinu

Jaci derbi Radnicki-Np.10 godina jedan krsten mec nisu odigrali.
m

monterooo

pre preko 1 godinu

Koliko zle krvi,razbijenih glava,zbog nicega,fudbala nigde.... Urosevica ne znam kako nije sramota,autogol,najgori na terenu,jos samo da je spucao onu desnom pod precku popovicu ,to bi bilo nevidjeno dva autogola u derbiju... S druge strane napaceni erakovic,pojma decko nema da nije dragovica...bio bi jos mnogo gori... Iritantno koliko obojica nista ne doprinose a ne zaklapaju... Ovo je bas dno....jak tresak ...ne zna se ko je gori
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Ераковић најбољи српски штопер, прерастао Павловића и Миленковића.
5

56789

pre preko 1 godinu

ERAKOVIC JE STARIJI
l

lool

pre preko 1 godinu

-16brrrrr nista od proleca
G

Gost1424

pre preko 1 godinu

top16 brrrr #freefacu
A

Aebre

pre preko 1 godinu

Ocajan fudbal,slucajan gol,zatvorene sudije da sviraju domacinski...sledeci derbi 15k ljudi ako dodje bice dobro
q

qjmeee

pre preko 1 godinu

obrisi Suze sa lica
l

lool

pre preko 1 godinu

Sudija vas je pustio da krljate. Prvo poluvreme ste parkirali bus i krljali. Dosli ste prestravljeni na Marakani. Sto se nasa ekipa zadovoljila jednim golom i sto je trener ocaj je nas problem. Partizan ti je ocajan druze moj
С

Стручњаци

pre preko 1 godinu

фудбалски у Звезди, само срамотите наш грб! Ово није Звезда. Јако јадно. Дегутантно.
Y

Yamb

pre preko 1 godinu

Kako koji derbi dolazi sve gori i gori fudbal gledamo, ovo je blagi uzas jednostavno tesko za gledanje, ni jedan jedini igrac nije ostavio neki utisak, nivo Srpska liga... Jadna nam liga sampiona koju ćemo igrati. Milojević pod hitno da napusti mesto trenera nije dorastao da vodi ni omladince a kamoli prvi tim.
v

vigooo

pre preko 1 godinu

Druga ligo širi svoje grane dočekaj svoje partizane.
T

TUGA

pre preko 1 godinu

2 sata uzalud potrošenog vremena. Toliko o derbiju. Druga stvar, sad da se pusti TSC .. mislim ja da se pitam 🙂 Ako se razumemo 😉
M

MMXXIII

pre preko 1 godinu

Šta da pustite, TSC. Oni su bolja ekipa od vas i od nas. Bjihova igra ima i glavu i rep, dobro stoje na terenu, voljni momenat odličan, dobro vođeni s klupe. Unapred ću vam reći, ako izgube to je zato što su morali. Smejete se nama što nas malo- malo neko ošuri. Zar stvarno mislite da i vas ne bi isto tako, možda malko manje, ali često. Da se ova liga otvori jednom bili bismo u čudu i vi i mi, verujte. Ko je slep pored očiju ili zaslepljen, tu mu ja ne mogu pomoći.
s

slavuj

pre preko 1 godinu

@tuga. Tuga je jedino tvoj komentar , kao i mnogi drugi Zvezdinih navijača. Jadan je fudbal u Srbiji kada jefini sudija koji sudi LŠ sudi derbi druge lige a ovaj Živković iskasapi derbi i Partizan. Crveni za Pešića kao kuća, karton za Viga zbog provociranja navijača, sviranje prekida a igrač na aut liniji, vraćanje ofsajda a lopta u nogama partizanovih igrača pred Borjanovim golom. Zvezda od šuta Kataia u prvom poluvremenu nije šutnula u gol. Statistika Popović 1 odbrana Borjan 6. Radovanje Dragovića i nabacivanje Erakoviću nakon isključenja Rikarda,dno dna. Igrač više i nadoknada 11 minuta ,a Borjan liježe na loptu na gol liniji i čuva vrijeme. Partizna je dno i takav vas je odučio od fudbala u 2 poluvremenu. LŠ je za vas druga dimenzija i sa ovom igrom biće bruke. O ovim jadnicima osim nisu oni krivi što igraju u klubu već oni što su ih doveli. Var ne postoji u Srbiji na Zvezdinim utakmicama , a to smo vidjeli i ranije. Slika fudbala i države, kao ogledalo svih nas i vas.
T

Tato Zvezda samooo

pre preko 1 godinu

Najveca je najvecaaaa Zvezda crvena ale ale aleee oooo grobljane da kar..o idemo pobeda ovako slatka 1-0 da ih odrzimo ovakve pametno lukavo i mudro od taktike.VIGOOOOO
g

gost3568

pre preko 1 godinu

Ocu ja u Zvezdu mesto Peseci za 20% njegove plate a i sigurno sam bolji od njega.
P

Patetika

pre preko 1 godinu

Dajem 10 pesica za jednog Pavkova!!!!!
P

Prc..

pre preko 1 godinu

Od 20 igrača na terenu plus oni koji su bili na klupi, sve bih ja to poslao da rade fizikaliju za platu koju mučeni narod dobija. Ovde 2 krštena igrača nema koji su rođeni da igraju fudbal. Uostalom, postali smo kolonija Amerike i Evrope u politici, a Afrike u fudbalu. Šta drugo očekivati od nazovi igrača koji više vremena provedu u teretani, a nikad ranije nisu ni znali da igraju fudbal. Ovo je vreme mafije, prevaranta i lopova
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Bukvalno brate,u rudnik Katai,Rodic,Pesic i Katai
D

Delija 75

pre preko 1 godinu

Da bi nešto uradili u budućnosti u fudbalu na sportskom planu tj.ligi šampiona i slično ovom Milojeviću koliko večeras da daju otkaz....pa nek ide u Švedsku u 3 ligu gde je i bio....
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

Delija 75 Neka zavrsi sezonu do kraja pa onda neka ide.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Hocu da nadjem tu kafanu u kojoj je Cokna naucio zvaku da proda da je veliki trener, tamo treba covek da ode da se pripremi za zivot.
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Koliko netalenta na jednom mestu…
r

ranGo

pre preko 1 godinu

mislio sam da ce biti 1:2 izgleda da se glavesine bas dobro zamerile pa nema dogovora
V

Voip

pre preko 1 godinu

Oduzeti bodove i jednima i drugima.
A

AP11

pre preko 1 godinu

Sačuvaj nas Bože Lige šampiona sa ovakvim predstavnicima u sledecoj sezoni.
D

DeDa O jea

pre preko 1 godinu

Pobeda pobeda pobedaaaa talasaaaajjjj sampioneeeee a grobulje u rupe u rupe u rupeeee i da kukaju kako samo oni znaju!
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Tragikomičan trener Zvezde. Imamo sreće što protiv ovih neznalica klub može da vodi i ekonom.
A

Alessandro

pre preko 1 godinu

Razočaran sam. Milojević dokazao da nije trener za Zvezdu, ima dobre igrače a ne zna da iskoristi potencijal. Ovo je kao kada bi meni dali da vozim formulu a nisam još ni golfa dizelaša prevazišao!
B

Big Lebowski

pre preko 1 godinu

Kakva smo mi antifudbalska nacija, čudo jedno. Zvezda prvi šut i jedini u drugom poluvremenu napravila u 98.minutu kada je Pešić šutnuo iz očaja. Partizan, sve ukupno gledano, bio bolji tim. Napisao sam u komentarima pre dana da ćemo odigrati jadno kako smo uglavnom i igrali u poslednjih par godina u derbijima. Džajić predsednik FSS (čitaj Nedimović) , Terzić muljari u Zvezdi kako mu se hoće, Partizan pruža logistiku mafiji koja ubija ljude i melje ih u mašini za meso. Uprava Partizana koja ne napušta fotelje pa makar se klub i ugasio. Spletke i skandali na svetskom prvenstvu i na kraju debakl. Zbogom Zvezdo, zbogom srpski fudbale.
Ž

Žal' Bože opreme

pre preko 1 godinu

onda se cudite sto vas gleda "samo" 25k ljudi pa budite srecni sto vas uopste neko gleda i preko TVa ludji je onaj ko otkupi prava prenosa, RTS najpametniji pusti "Srecne Ljude" jeftinije ih izadje a dosta zanimljivije...
N

News

pre preko 1 godinu

Zvezda treba da se resi Pesica koji jedino moze dati gol ako se lopta odbije od njega.
G

Gost1987

pre preko 1 godinu

Za lep i dobar fudbal potrebne su dve ekipe, Partizan ili Zvezda kad igraju u gostima igraju da ne izgube, ziheraski, tako da lepote od fudbala necete videti, ko prvo postigne gol sigurno nece izgubiti i to je to
d

dovlinho

pre preko 1 godinu

Kad protiv ovakvog jadnog partizana cuvas 1:0 90+ minuta kod kuce a imas 13 bodova prednosti... Koja tragedija od "fudbala", a pesic ko zna koji vec put pokazuje da je malo bolja verzija kulibalija. Sta ce nama raditi u ligi sampiona sledece sezone i kakve cemo vendete dovuci na leto evo vec sada mi je muka kada pomislim.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Prvo Zvezda je pocela dobro utakmicu, igrala je od noge do noge, tako da h ovi mesari i kostolomci nisu mogli faulirati. Medjutim kada je tempo malo oslabio, ovi su poceli svoj sov uz pomoc sudije po zadatku. Medjutim kada je Zvezda videla da je vrag odnjeo salu poceli su i oni da igraju kao i partizanovci. I naravno da su ovi igrali kao drogirani jer je njihova cela koncepcija prvenstva da izlome noge samo da pokazu kako mogu parirati Zvezdi. Kazacu opet nista bez stranih sudija.
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Rutiniranje očajnog Partizana sa 40% snage.
R

Ris

pre preko 1 godinu

Kakvih 40%, kad ste disali na skrge na kraju
E

El Capo

pre preko 1 godinu

Ako si ti zadovoljan igrom svog tima onda čestitam! Ako ovako budete igrali u LŠ rutiniraće vas oni iz 4-tog šešira. Ja sam jedan od grobara koji prvo voli da gleda lep i sadržajan fudbal. Srčani i borbeni su bili i jedni i drugi. Na kraju rezultatom zvezdaši mogu biti zadovoljniji ali igrom sigurno ne, dok je u drugom poluvremenu naša ekipa bolja i bliža golu, samo jedan traljav šut Pešića koji sve gori vremenom umesto sve bolji. Kada se podvuče crta zvezda prvo poluvreme bolja, onaj auto gol je uneo nervozu kod igrača Partizana ali u drugom se niste videli. Ekipa koja ima +13 i brani se čitavo drugo poluvreme pred domaćom publikom bez jedne opasne ili lepe akcije treba da se zabrine jer ni Partizan niti je u nekoj formi,niti imaju dobar momentum u klubu. Nama je najveći benefit za sledeću sezonu ukoliko Milojević ostane na Zvezdinoj klupi i sa ovakvom bezidejnom igrom nećete imati mnogo čemu da se nadate. Duljaj za razliku od Milojevića, deluje kao da je smirio strasti i sasvim korektno vodio ekipu. Sa nekoliko pojačanja Partizan će da poraste kao ekipa i biće to zaista dobar tim za LE ili LK. Ponavljam, vama sve najbolje i srećno sa Milojevićem, što se mene tiče neka ostane 2-3 sezone, taman da se i Partizan malo podigne dok prodaje vama maglu o tome kako ste dominantan tim.

Marko Milivojevic

pre preko 1 godinu

Posle ovakve igre ne mogu ni da se radujem. Ma kakvo radovanje, osećaj je kao da smo izgubili. Čak ni do zezanja Grobara mojih mi nije. Tuga, jad i čemer od obe ekipe. Beton liga, horor, maltretiranje svih nas koji smo gledali, a da ne pričam o ovima na stadionu. Zaslužujete potpuno prazan stadion. Izjave trenera kao na traci već godinama. Marš!

Senad DjZappe

pre preko 1 godinu

u mom kraju kazu "ne bandaj'
d

delija02

pre preko 1 godinu

bio jednom jedan derbi,ovo danas na nista ne lici bolje su utakmice u srpskoj ligi sramota
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Zvezdu treba da je sramota, da ovakav Partizan ne moze da dobije posteno, nego opet sudijski marifetluci. Jos se raduju, kao da ne znaju da karma vraca kad najvise boli.
G

Gost997

pre preko 1 godinu

A sta vas je to sudija ostetio samo reci, ili ste ipak neaposobni gol da date

goranc333@gmail.com

pre preko 1 godinu

Srušiti svaki fudbalski stadion koji postoji u Srbiji i na tom mestu napraviti bilo šta pametno: plastenik, dečje igralište, vrtić, fontanu, park... bilo šta.

goranc333@gmail.com

pre preko 1 godinu

Srušiti svaki fudbalski stadion koji postoji u Srbiji i na tom mestu napraviti bilo šta pametno: plastenik, dečje igralište, vrtić, fontanu, park... bilo šta.
g

gost999

pre preko 1 godinu

Borjan, Dragović i Eraković dobri. Vigo i Mijailović solidni. Rodić za penziju. Kanga loš. Katai i Mitrović moraju bolje. Katai pomagao Rodiću u odbrani, ali napred tanko. Mitrović okleva previše. Bukari mi se ne sviđa i ne bih voleo da ga gledam naredne sezone. Pešić neupotrebljiv. Milojević kao i u prvom delu sezone. Prvih 20 minuta pas igra, posed i dominacija. Drugo poluvreme potop i kukavičko ponašanje. Čovek je na mestu što se tiče puno stvari, ali teška je ovo sredina za njega. Duo Deki kao glavni i on kao pomoćni je bila prava stvar. Deki nije gubio glavu sa njim, a Miloš nije imao kilave momente sa Dekijem. Nije ovo Švedska, šta da se radi.
d

doce

pre preko 1 godinu

to Murinjo nismo te prepoznali...
1

1389

pre preko 1 godinu

E sad kad idemo direktno u LS Od sad necu vise da gledam u prvoj ligi Pesic Kanga Rodic Mijailovic Katai-ako gubimo I sad pamet u glavi svi znamo gde nam treba pojacanja
T

TheMladen

pre preko 1 godinu

Lepši osećaj mi je bio posle poraza od Bajerna sinoć, nego posle ove pobede. Sramota Zvezde, pre svega trenera.
R

Realan posmatrač

pre preko 1 godinu

Ne znam zašto se navijači Zvezde lože na ovu pobedu... Voleo bih da je Partizan izgubio 10:0, da eventualno to natera upravu da ode. Dok je ova uprava na čelu kluba, verovatno malo ko želi biti deo ove šarade, makar i na tribinama...
д

друже

pre preko 1 godinu

не ложимо се, бринемо се искрено.
T

TheMladen

pre preko 1 godinu

Ne znam druže gde ti vidiš da se ložimo...
m

milutin 15

pre preko 1 godinu

Kakav sudar titinih komunističkih blizanaca,sudar titana,divova,do dna ste doveli srpski fudbal,ali sada će poletni Pantelija tj.pošteni DŽaja regenerisati i u neslućene visine dići
Л

ЛукаТони

pre preko 1 godinu

Добио сам оштећења ма мозгу од овог фудбала...
g

godt358

pre preko 1 godinu

Siguran si da ti to posedujes.
Л

ЛукаТони

pre preko 1 godinu

@Godt358 Ако си ми рекао... Ако већ хоћеш да испрозиваш нешто, научи да је то што си ти написао упитна реченица. И не знам чему прозивке, нити сам кога увредио, нити прозвао, само реалан коментар на квалитет фудбала на овој утакмици.
M

Milan cica Gurovic

pre preko 1 godinu

Ovo je u rangu Srpske lige nas fudbal je dotakao dno bruka i sramota da se ovo nazove derbijem.
B

Big Lebowski

pre preko 1 godinu

Ajde ne glupiraj se, utakmice srpske lige su interesantnije. Ali stvarno 😁
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Kako bolja? Po cemu? Pobedila je al sanse i statistika govore drugacije.Za mene je utisak da Zvezda hoce u ls a realnost je lk kao i Partizanu
G

Gost. е

pre preko 1 godinu

Зато што статистика не значи ништа, ако не знаш да је прочиташ. Шта очекујеш, да видиш у статистици ако је један тим повео и наставља утакмицу са јединим циљем, да не прими гол. Да није дала гол у петом минуту, Партизан не би имао три преласка преко центра. Да је та статистика била у утакмици која је завршена нулом, могао би да кажеш како сте били бољи, овако не вреди.
V

Veksiko

pre preko 1 godinu

Pesic antifudbaler
G

Gost123321

pre preko 1 godinu

Sramota me je ovakvog derbija, ovakvog izdanja mog kluba, činjenice da nas u drugom poluvremenu nije bilo nigde. Sramota me je što na klupi imamo trenera amatera koji veze s vezom nema, što će uprava ovu pobedu da slavi narednih mesec dana i na sva vrata baljezga o tome, sramota me je i zbog svih onih kratkovidih koji će u ovoj tragikomičnoj pobedi da veličaju upravu (čitaj: Don Terzinja). Sramota me je na šta ovaj klub liči sada, a najveća sramota nas tek očekuje na jesen, kada će nam gol razlika na kraju grupne faze Lige šampiona biti tipa 0:22
G

GostNisliski

pre preko 1 godinu

Ali moj sugradjanin Pesic🤣🤣🤣
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Ovi iz arene totalni amateri. Prenos katastrofa. Moram kasnije da vitlam po jutjubu da vidim koreografije i da cujem kakvo je bilo navijanje. A jos oba komentatora placu sto partizan gubi
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Nema cemu da se nadamo u ovom korumpiranom sistemu.
P

Pioli

pre preko 1 godinu

Utakmica TSC-Zvezda će očekujem biti najzanimljivija utakmica možda i cele sezone. TSC igra moderno, lepo. Jeste igra u poslednjim derbijima očajna, ali derbi je emocija, strast... Uvek je lepo dobiti derbi.
G

Gostлдјеј

pre preko 1 godinu

Бламаге
b

beogradjanin

pre preko 1 godinu

Kao navijac Zvezde moram da kazem da je ovo sramota kolko su uzasni i jedni i drugi.Pa mene bi bilo sramota da sam na mestu igraca i jednih i drugih kolko oni ne znaju nista.Sem pobede za mene kao navijaca Zvezde u ovom mecu nema apsolutno nista pozitivno , uzasni smo i bolje i da ne igramo LS jer cemo biti balon za naduvavanje .
G

Gost PFC

pre preko 1 godinu

Da si prav ..prav si. ovo sto igra i jedna i druga ekipa je na nivou sramote, bedote. Mozda su moji, kog nas se kace DRVA..ali j ovi tvoji nisu nista bolji 🤣🤣
P

Pjer Karden

pre preko 1 godinu

Šta je ovo hrkljuš NFL,Red Star Tajtansi protiv Partizan Komandersa,dajte im šlemove i pancire sledeći put,fudbal u rangu 5 engleske lige,preko 40 faulova,ludački startovi,Partizan skoro sat vremena bez šuta u gol,Zvezda jedan šut u okvir gola u drugom poluvremenu.Partizan kriminalan,Zvezda takođe seljački hrkljuš tim srušiće sve negativne rekorde u LŠ,trener na nivou 3 švedske lige,neznalica,osim ovog argentinca koji se makar trudio ostali blagi užas,Kanga i Mitrović i Pešić najgori.Na sledećem derbiju neće biti ni 10 hiljada ljudi.
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Срам те било Милојевићу. Друго полувријеме изашли да не изгубимо. И шта рећи тек о увођењу "ђеда" умјесто Катаи-а??? Умјесто да их унакази, он још пружа Партизану шанду да постигне гол и окрене.
M

Marinjo1

pre preko 1 godinu

Sta kaze Vigo? Ratatatata
G

Gostddusus

pre preko 1 godinu

videcemo sta kaze kada bude prvi put sutra izašao napolje iz stana..
M

Marinjo1

pre preko 1 godinu

Sto, oces ti iz Guncate da ga juris hahahaha? Dam dam
@

@Marinjo1

pre preko 1 godinu

jurićemo i tebe foteljašu...kad odu tenderi i On nema vam spasa!
M

Marinjo1

pre preko 1 godinu

Jedina utakmica gde mozete da dokazete vase tvrdnje i tu izgubite isto.. Rrrrr rrrrrr. Kisa metaka
P

Proka grobar

pre preko 1 godinu

Hahaha...Koji hrkljuš majko mila! Za pohvali jedino mali Eraković, i solidni ovaj Aleks Vigo...A prelazne ocene kod Zvezde još Borijan, ipak nije primio gol, standardni Dragović i Kanga, 95% pasova precizni...Kod Partizana prelaznu ocenu Belić (po meni najbolji u Partizanu) i Vujačić...Ostalo je bilo da Bog sačuva...
G

GostRider

pre preko 1 godinu

SRAMOTA,treneru sa siskicama idi sam molim te,vodi Pesica,rodica i Kangu
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Kangu??? Veze ti nemaš o fudbalu!!!
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Samo da ne postave Vujadina umesto njega, ne bi bilo skroz neocekivano.
D

Dragooo

pre preko 1 godinu

Sudija je kriv zbog ovih svađa i tuče. To odmsh na početku sasiječeš sa par žutih kartona i ćao. Mirni. Derbi je postao kao bojno polje, kao da će biti smak svijeta ako se izgubi. To je samo fudbal ljudi moji.
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

Hahaha zvezda bolja, joj boze pojma.nemaju neka uzmu titulu ako ih nije.sramota...
b

bambo

pre preko 1 godinu

Mozda da je daju partizanu?

Bojank91

pre preko 1 godinu

Zvezda 6 utakmica do kraja prvenstva neće izgubiti, a Partizan neće dobiti sve tako da je ovo 97% rešeno. Imaju taj 3. derbi da poprave utisak.Čini mi se da su igrali po dogovoru (kao što se i priča zbog mirau kući) ali ušao onaj autogol i Zvezda nikako da se poveže. Čim krene napred neko zastajanje, petljanje, lopta unazad, sitan faul... Sudija se pogubio, a samim tim i igrači pogubili živce. Nema tog sudije koji će utakmicu odsuditi 100% bez greške ali je morao ranije da rešava proteste igrača na svaku odluku, a ne da čeka da se pobiju. Belić je dobio ono što na svakoj utakmici daje. Prestrogo bi bilo da je Pešić (najgori na terenu danas) dobio crveni za ono ali vrlo vrlo neoprezno i bez mozga, kao i cela utakmica.
5

56789

pre preko 1 godinu

ONESVJESTIS IGRACA I NE DOBIJES CRVENI. TO JE SRPSKI FUDBAL
L

Lupas ali to od muke

pre preko 1 godinu

Malo gledas Englesku ligu pa onda vidis da to nije istina.Dobro covek moze da ti oprosti sto lupas od muke.
1

123453

pre preko 1 godinu

Zasto MINUSI je li to FUDBAL koji cemo gledat
l

lol12

pre preko 1 godinu

Bio bi to prvi crveni karton napravljen dupetom.Ne znaci da ako neko padne u nesvest mora protivnik dobiti crveni.Milunovic krvav izasao napolje a nije dobio ni faul,cak je u nastavku akcije bila najbolja sansa partizana na utakmici pa nikom nista.
5

56789

pre preko 1 godinu

Na svakoj utakmici ENGLESKE lige neko je u NESVJESTI. UZAS OD SRPSKOG FUDBALA
G

Gost...

pre preko 1 godinu

Zvezdi treba novi trener... Za početak.
t

trn

pre preko 1 godinu

Navijam za Zvezdu citav zivot i prvi put se osecam posle pobede kao da smo izgubili derbi. Na sta ovo lici? Covek vadi Kataija ubacuje Djeda, Pesic uzas, al trener je sramota
G

Gostinaterenu

pre preko 1 godinu

Umetničko ime derbija "Mrtva priroda" Koškanje najzanimljiviji detalj na utakmici. Svi kod Save i Vase na obuku, možda nešto i bude od vas, Od fudbala se leba najesti nećete.
g

gadge12

pre preko 1 godinu

Zvezda ne zna a Partizan ne ume,eto to je naš fudbal! Čemer i jad.
d

djule13

pre preko 1 godinu

Ja bi to rekao, rutinska pobeda Zvezde, kao i svaka druga, TSC u ligu sampiona...
G

Gost 123331

pre preko 1 godinu

Derbi je bio negledljiv, zali bože para koje se bacaju u rupu bez dna zvana domaći fudbal
D

Deka PG

pre preko 1 godinu

Kad je najbliži Ligi šampiona, u Srbiji se igra najgori fudbal u zadnjih nekoliko godina. Očaj, šta reći. Valjanje, povrede, udarci... Jeli ovo fudbal ili hrkljuš? E čemu se nadamo u Evropi na jesen
b

bokibre

pre preko 1 godinu

Katastrofa. Gol Viga unistio Derbi. Mi nismo vise hteli, oni nisu vise mogli. Ovako ne mozes u LS. Nisam zadovoljan sa trenerom a ni sa igracima. Prolaznu ocenu jedva da bi dobio i jedan igrac. Mozda Dragovic, Mijailovic i Vigo. pisu se tri boda ali nisam zadovoljan
a

ahahahah

pre preko 1 godinu

Pa vi da stw nogli dali bi 5 komada, na kraju ste u 2. pol spasavali zivu glavu
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Ocajan je mec zbog sudije, dopusta da mu Natko i Rikardo kreiraju atmosveru na mecu. Onaj Belic za start nad Kataijem zasluzio zuti i opomenu da sledeci takav start dobija crveni, sudija daje.loptu Partizanu. Toliko o sudjenju, treba nam stranac da sudi derbi, ali pod stranim sudijama ne smatram Natka i Rikarda, jer ovaj derbi oni sude.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Јад и беда од фудбала, најслабији и најружнији дерби у историји дугој 78 година. И ових 20 000 је много, следечи пут че бити 7000! Плејада фудбалски неписмених играча на обе стране, жали боже нашта је ово спало, а било је дерби некада!
G

Gostrralno

pre preko 1 godinu

zvezda bolja hahahha slucajan gol i jedna sansa katajia.. u drugom pol zvezda 1 sut partizan 7..
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Zvezda igrala da ne izgubi kao i zadnjih godina Partizan bolji u drugom ali bez nekih veliki šansi i to je realno stanje našeg fudbala. Rikardo zasluženo crveni jer je čitavu utakmicu pregovarao i bio nervozan i na kraju krajnje nesportski
J

JaSamZvezdinDelija

pre preko 1 godinu

Najgori Derbi ikada ! Nismo stvorili nijednu akciju aman nista ! Jeste vazna pobeda za nas, ali ocekivao sam mnogo vise od zvezde ! Milojevic odlazi nisi ti za nas !
G

Gost888

pre preko 1 godinu

sram bilo i jedne i druge.toliko
G

Gambula

pre preko 1 godinu

Dame i Gospodo, veceras smo gledali smrt sprskog fudbala. Kosmicka je nepravda da ce neko od ova dva tima igrati direktno Ligu Sampiona, bruka i sramota za ovaj sport. Kao navijaca Crvene Zvezde, mene je sramota kao nikad. Ni kada smo igrali sa poluamaterima na terenu nismo ovako pogubljeno izgledali. Razni diletanti su sedeli na klupi Zvezde, ali ovakvu budalu i neznalicu kao ovu coknu nisam video u zivotu. +13, dobro prvo poluvreme, mi izlazimo da se branimo, uvodi Milunovica umesto Kataia kao da branimo rezultat protiv Pepove Barse za finale Lige Sampiona. Bruko jedna, mars iz Zvezde, bolje da nas niko ne vodi, sa ovakvim timom sami medju sobom da se dogovore osvojili bi ovu bednu Ligu. Tuga cemer i jad i jednih i drugih.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Još jedan u nizu očajnih derbija. Malo je reći katastrofa. Nebitan mi je rezultat.Ok pobedila je moja Zvezda ali se nije imalo šta gledati.Ma užas.

Marko Milivojevic

pre preko 1 godinu

Nemojte više da igrate ni jedni ni drugi.
I

Iskreno

pre preko 1 godinu

Otvorena su odavno.Razlika u klasi je više nego velika
p

prti

pre preko 1 godinu

Odavno ne vredi ici na derba a vec neko vreme ni gledati ga na tv. Kao da gledas vremeplov fudbal pre 30 godina...
s

strašan

pre preko 1 godinu

Derbi kakav derbi,sramotna igra Crvene Zvezde,igru Partizana neću komentarisati to ostavljam njihovim navijačima!
C

Cipiripi LE2

pre preko 1 godinu

Koliko godina Zvezda nije pobedila Partizan?
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Sramota me kao navijaca Zvezde sto Pesic nosi dres Zvezde.
N

Nishlija

pre preko 1 godinu

Ljudi hajde jednom da budemo normalni sa komentarima i da se svi slozimo da je ovo TUGA, CEMER, JAD i jednih i drugih. Sa ovakvim ekipama i ovakvom igrom mi jurimo rezultate u Evropi! Bore se, u redu je...ali limitirani su do bola! Ima par igraca koji se izvajaju i sa jedne i sa druge strane ali LOSEEEE....
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Pamtim mnogo derbija ali ne pamtim da sam gledao lošiji nego ovaj danas. Na poluvremenu sam morao da prebacujem na drugi kanal da bi mi se moždane ćelije oporavile bar malom. Naša liga je realno za neko 27-28 mesto u Evropi, i to je odlično. Kakvo crno 11. mesto i direktna Liga šampiona za prvaka, nemojmo ljudi da se zaj....amo.
b

brt

pre preko 1 godinu

sta reci
G

Gost123456

pre preko 1 godinu

Zonska liga derbi.
S

SP.

pre preko 1 godinu

JADNO I ZALOSNO KAO DA SE VODI RAT A NE FUDBAL.
G

Gostt9

pre preko 1 godinu

Veciti derbi=zlocin koji traje...tragedija od fudbala
G

Gost7

pre preko 1 godinu

9 derbija nisu bili ni blizu pobede
G

GrobarNS

pre preko 1 godinu

Ocekivao sam vise od Partizana, ali jos vise od Zvezde u ovakvim uslovima i trenutku kakav jeste.
b

brine

pre preko 1 godinu

Ovo nije videlo fudbala.kao da su pustili krdo ovnova koliko je bilo sudara glavama.sa ovakvom igrom ni jedni ni drugi nemaju se čemu nadati u evropi.
G

Gost Pana

pre preko 1 godinu

Slab derbi,nezna se ko je losiji,ovo nije za Evropu,ni jedni ni drugi,uzas.

Marko Milivojevic

pre preko 1 godinu

Za nas nije ni LK.
l

lool

pre preko 1 godinu

E moj Milojevicu... Daleko bilo sta napravi sa izmenama. Cela ekipa se pogubila, ne znaju sta da rade. Idi decko ako srama imas

Kontraudar

pre preko 1 godinu

K bolja. E Cigani kad ovaj Partizan ne možete da dobijete. Rikardo crveni, Dragović se raduje u stili Džajića kada da gol.
K

Komedija sa tobom

pre preko 1 godinu

Pa dobili smo, ako si prespavao....

Kontraudar

pre preko 1 godinu

K'o da niste.
g

goran kos.

pre preko 1 godinu

Bio je cist penal nad Rikardom zbog povlacenja za dres Dragovica. Sramota
s

standard9

pre preko 1 godinu

Ovo je vec postala monotonija , kad je zvezda jaca bar 3 puta , ovako slabom partizanu ne mos da das bar 2 3 komada !!! Pfffff#
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Poheba ve sudija. Izvanredna igra Partizana samo zahvaljujući sudijama nije krunisana pobedom. Sa ovim su se složili...
A

Arsito

pre preko 1 godinu

Oba sastava treba da bude sramota za sta oni treniraju decenijama, elem, vrhunac mi je reakcija Pesica gde se drzi za glavu u nameri da se ne onesvesti nakon sto je zadnjicom onesvestio onog nesretnika. lol
L

Ledeni

pre preko 1 godinu

Jad I cemer I jedini I drugi a sudija se jadan sav pogubio
G

Gavrillo

pre preko 1 godinu

Kako bre slabom derbiju ?! Ovo treba zabraniti prenose na tv. Bruka i sramota.
n

nekitamo55555

pre preko 1 godinu

Zali boze vremena.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Dajte tabelu da vidimo koji je Partizan Mozzartsport. nemojte da se stidite.
G

Gost1978

pre preko 1 godinu

kako ne bolja. Jedva cekam da igrate sa ovim timom ovako u LS
Z

Zmaj93

pre preko 1 godinu

Od sad po kazni ljudi da se salju da gledaju derbi umesto u zatvor, bice manje povratnika sigurno.
c

coa 90

pre preko 1 godinu

Užas.
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Kao po navici,Zvezda vodija Derbi,Rikardo u dzepu,a Delije drze cas navijanja. Rikardo jedino ovako moze nesto da uradi kad ga Strahinja drzi u dzepu,jedino samaranjem moze nesto da uradi,a pozdrav i komentatorima sa Arene,nek placu jos jace. Sad ce manjina ono njihovo,ko prati jos fudbal mi pratimo samo kosarku. Srecna titula i LS vecini u Srbiji!
H

Hermano7

pre preko 1 godinu

Delije drze cas navijanja 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
k

krkljan

pre preko 1 godinu

Pogledaj snimak zasto je Rikardo uradio to sto je uradio. Ako ne vidis, onda ni Rikardo ni ja ne vidim sta je Rikardo uradio Erakovicu da onako padne na travu.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Nivo borbe za opstanak u trecoj ligi engleske, ali verovatno bi ispali I u nekulturi, nevaspitanju su prvaci
G

Gost1212

pre preko 1 godinu

tuga, sramota, jad, uzas...nastavite niz
p

pfc

pre preko 1 godinu

Sudjenje sramno da sramnije ne može biti. Čestitke zvezdi na pobedi.
N

Negledljivo

pre preko 1 godinu

Kvalitet nula
G

Gost66666

pre preko 1 godinu

Realno ovo je derbi sa najmanje kvaliteta od vecih derbija na svetu. Tuga od fudbala, ali ljudi Koliko je Partizan los to je jezivo, minus 16 u OVAKVOJ ligi imati... pa to je nemam reci.. jednom je bilo i minus 32 xaxaxaxaxaxaa, Pesic je top 2 najgora spica ikada uopste u fudbalu. CESTITAM NAM NA TITULI BRACOOOO ZVEZDASI !!!!!! sprdamo se sa njima 7 godinaaaa
g

gustavklimt

pre preko 1 godinu

VIGOOOOO PAPAPAPAPAPARAPAPPAAPAP!!!! :-)
0

0711

pre preko 1 godinu

Koja katastrofa od fudbala,fudbalera,trenera,sudija!
4

4323

pre preko 1 godinu

"Cokna je takticki mastermajnd", au jbt zamalo da ga nadigra Duljaj sa kantom od tima. Deki je za njega Ljupko.

07.08.16

pre preko 1 godinu

Uprkos pobedi,nema nikakvog razloga za zadovoljsvo.Derbi na nivou meca Hetafe-Kadiz,eventualno Specija-Salernitana.Kako mi imamo direktnog predstavnika u LS,a jednog u kvalifikacijama,nije jasno nikom zivom.To samo pokazuje kakve je fenomenalne rezultate pravio pre svih,Vladan Milojevic.Zvezda na nivou LK,eventualno da se prodje ta grupa,u tom smesnom takmicenju,a “gromada” je vise za LK2,ako je bude.”Gromada” opet nije dobila,vec 9 Derbija u nizu.Skor 5-4-0.Da se zapitaju kako nisu bar remi uzeli,protiv nas ovako jadnih I kilavih,kad vec imaju istorijske evro rezultate,I kad su najbolji,ali im ne daju. To samo pokazuje kakvia je ta Lk koju su igrali.Ali,I mi da se zapitamo,Cokna pre svih,kako I zasto igra sa 3 stopera,I kako se grcevito brani kuci,protiv ovakve “gromade”?Uzasna igra,bez suta u nastavku.Deki bi ovo rutinski dobio,bar 2:0,a o velikom Vladanu Milojevicu,da ne pricam.Mi smo za klasu bolji tim,ali imamo ocajnog trenera.Iskreno se molim,da se nekako resimo Cokne.Covek je upropastio malog Mitrovica.Sve sto je Mitrovic uraadio,uprskao je.Dve tranziije,dobre kontre.Razlog?Ne igra,sedi na klupi,nema ritam.A Cokna nek filozofira negde drugde,sad je jasno svima,on nije trener za Zvezdu.To mora da bude prvi potez,pre bilo kog pojacanja,da dovedemo boljeg trenera.Strah me je LS.
D

Daki...

pre preko 1 godinu

tuzan derbi,realan rezultat 0-0,samo tuca i nista vise...partizan u kanalu ,a zvezda ne znam sta ocekuje od lige sampiona
D

DSB

pre preko 1 godinu

Krš utakmica ovo ne treba vise ni da se gleda
J

Jel tako????

pre preko 1 godinu

Jel smo ponovo igrali nereseno zarad mira u kuci???
a

asd

pre preko 1 godinu

kako smo igrali bolje da nismo

Thanos

pre preko 1 godinu

Mi se branimo protiv nikad slabijeg Partizana...trener bolje da ode sutra sam. Tuga.
G

Gost12345678910

pre preko 1 godinu

Uspeli su da od derbija naprave Farmu...sa sve komentatorima...fuj...
J

Ja u gradu

pre preko 1 godinu

Farmu i zadrugu. Muuuu. Bravo za komentar
ž

željko pantić

pre preko 1 godinu

opet smo pokradeni
B

Buraz

pre preko 1 godinu

Kao navijača Zvezde raduje me pobeda, ali kakav je ovo bio fudbal Bože me sačuvaj!
D

DrvoMama

pre preko 1 godinu

Kako bolja mnogo losija i sramna na svom stadionu Pobedili jesu ali ni sami ne znaju kako
i

inžinjer Milenko Janjić

pre preko 1 godinu

IDEMO NA F4 KOGA BRIGA ZA FUDBAL
A

ANTICOKNISTA

pre preko 1 godinu

COKNO ODLAZI !!!!
Р

Реалан

pre preko 1 godinu

Победа али срам вас било на игри. Ремонт тима и мењање тренера, иначе ћемо бити канта за напуцавање у Лиги Шампиона... Један од најгорих дербија годинама...
G

Gosthahaga

pre preko 1 godinu

Partizan ubio cigane,nisu mogli meda ali ponovo sve izvuku uz pomoc sudija u dfugom poluvremenu klasika hahahahahbahaba
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Sramota Milojevića i Zvezde, trebalo je napuniti stoku 5:0, on se povukao kao jajara
O

OkosBokos

pre preko 1 godinu

SRAMOTA!