Zvezda bez Boaćija u Atini!

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.12.19. | 10:00

Nema ni Dušana Jovančića

Postojala je nada da će Ričmond Boaći biti spreman za sutrašnji meč protiv Olimpijakosa vredan plasmana u šesnestinu finala Liga Evrope, ali će pogledi navijača Crvene zvezde biti usmereni iskčljučivo ka Portugalcu Tomaneu. Popularni Boćko je poslednji meč u crveno-belom dresu odigrao protiv Mačve 20. novembra, kada je postigao pobedonosni gol.

Tada se povredio, i nije uspeo da se oporavi, pa je ekspedicija crveno-belih krenula put glavnog grada Grčke bez najboljeg strelca u Evropi ove sezone. Njega bi trebalo da odmeni Tomane, dok će na klupi biti oporavljeni Milan Pavkov.

Izabrane vesti

Holanđanin Radživ Van La Para se oporavio od povrede leđa, pa je zauzme mesto u avionu. Ipak, šanse da se nekadašnji član Hadersfilda nađe u startnoj postavi nisu velike. Na spisku nema ni Dušana Jovančića, što predstavlja veliko iznenađenje, posebno što je rođeni Beograđanin bio u sastavu na poslednjem meču protiv Spartaka. Njegovo mesto trebalo bi da zauzme Miloš Vulić. 

Šef stručnog štaba Vladan Milojević na put je poveo 19 fudbalera. Na spisku se nalaze: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Miloš Degenek, Santana Žander, Milan Rodić, Miloš Vulić, Hoze Alberto Kanjas, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Veljko Simić, Mateo Garsija, Radživ van La Para, Aleksa Vukanović, Marko Marin, Milan Pavkov, Tomane.

Posle pet kola u grupi B, Crvena zvezda se nalazi na trećem mestu sa tri boda, dok je Olimpijakos poslednji sa samo bodom. Crveno-beli sa bodom ili pobedom ostaće na trećoj poziciji koja vodi u šesnaestinu finala Lige Evrope.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara