Komentari na vest

Zvezda 2025: Bez Kange i Rodića, fokus na Mirku Ivaniću

D

Dj.R.

pre oko 1 sat

Crvena Zvezda ima problem što nema kostur tima koji će igrati nekoliko godina zajedno.Jer to omogućava rezultate i stabilnost igre.Jer ove utakmice u izuzetno jakom takmičenju je odigrala sa 5 igrača koji su mesec dana u timu.Od ovog tima sa puno veoma dobrih igrača formirati kostur i dodavati onoliko koliko se transferiše.To će nama navijačima doneti pobede i radost,a timu potreban novac kroz rezultate.
P

Popsi

pre oko 1 sat

”U svom iscrpnom pledoajeu, drug D. Nedeljković, iznosi podatke za Riplija i kaže: “Prvog septembra 2025. Gelor Kanga će proslaviti 35. rođendan”! Neverovatno, kada se zna da Kanga ima nekoliko rezervnih izvoda iz matičnih knjiga, koje plasira po potrebi! Ista je stvar i sa Katompom Mvumpom, o čemu je Mocartsport već pisao! FS DR Kongo je već vodio spor, pred afričkom asocijacijom fudbala, gde je dokazao da je rečeni Kanga stariji za 4,5 godine i da se zove Kjaku Kjaku Kjanga, poreklom iz DR Konga, što znači da sada ulazi u 40. godinu, odnosno u petu deceniju života! Čudi me da drug Darjan nije svestan da se Afrikancima ništa ne može verovati kada su lična dokumenta u pitanju. Oni lako ubede lokalne matičare (sa nekoliko zelenih novčanica) i stvar je rešena, na obostrano zadovoljstvo!
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 sata

Da je Zvezda normalan klub a pre svega da je rukovodstvo normalno mi već maltene imamo tim za sledeću sezonu. Nikad bolju situaciju nije imalo ovo rukovodstvo. Na njima je samo koga će da prodaju u januaru a koga u julu. Ja bih već januaru prodao Glazera, Đigu,Olajinku Ivanića i Ndiaja. U julu bi prodao Silasa, Lekovića i Pumu, Kabića i Đurića koji su na pozajmicama.Sa Degenekom, Rodićem i Kangom ne bi produžavao ugovor ni pod tačkom razno. Spajića bi itekako ostavio do kraja karijere u Zvezdi. U januaru ili junu ali najkasnije do početka priprema otkupio bi ugovor Drkušića od Zenita i doveo prava vrhunska pojačanja na pozicijama golmana, levog štopera i špica. Iz Ofk bi vratio ili doveo Ada, Anana i štopera Vukičevića a iz Imta Lučića i na početku priprema za novu sezonu imali bi formiran tim od 26 igrača i čistu situaciju za Milojevića da samo uigra ekipu u sastavu 1-4-2-3-1 Golman pojačanje(Ilić) - Mimović(Seol) Drkušić(Spajić, Milosavljević) Štoper pojačanje(Vukićević) Anan(Avdić) - Krunić(Ado) Elšnik(Dalsio) - Radonjić(Prutcev, Lazar Jovanović) Maksimović((Luka Ilić, Šljivić) Milson(Lučić) - Špic pojačanje(Duarte, Sremčević). Tu su još dva golmana Guteša i Draškića plus recimo iz juniora Kostov, Đurić i Ranković koji bi igrali u Grafičaru. Ovakav tim bi imao sve i iskustvo pogotovo ako bi pogodili sa iskusni pravim levim štoperom i mladost i potencijal za prodaju. Ali pošto znamo kako razmišljaju u klubu oni će prodati Mimovića i Maksimovića, produžiti ugovore nekima od ovih najstariji, neće otkupiti ugovor Drkušiću i tokom celog leta sukcesivno dovoditi igrače sa različitim nivoom spreme i dok se igraju dođe januar pa sve iz početka.
P

PDK

pre oko 2 sata

Avdic u rotaciju sa Seolom, dovesti uz Mimovica ko ce desno kad se oporavi. Stoper Djiga ako ode mora baaas da se pogodi jer sem njega i nemamo ozbiljnog (cekamo Drkusica jos). Napokon zadnjeg veznog pravog obezbediti i ovo klinci da popunjavaju. Resiti se Degeneka, Rodica, Kange, Ivanica (ako ostaje Luka Ilic i Andrija Maksimovic), Kataija. Realno ovi navedeni vise ne trebaju, ponuditi im u strucnom stabu mesto ili neka idu u OFK-u, tu jedino Mirko moze da se nada negde drugde da ce igrati van Srbije.
S

Stankovic

pre oko 2 sata

Zvezda i njen sportski sektor imaju nekoliko problema koje moraju da resavaju u hodu i odmah. 1.Ivanic, Luka Ilic l Maksimovic. Andriju treba isforsirati kako bi sledece god. uzeli oko 15 miliona, a na njegovo mesto stavili Kostova. / krivo mi je sto smo ispustili Knezevica, mnogo koristan igrac, Sljivica takodje./ Ivanic se povredio i olaksao ovoj dvojici, ali sa Lukom treba oprezno, setite se kao je nasa igra na pocetku priprema drugacije izgledala kad je on u igri. 2. Igra defanzivne linije i zadnjih veznih mora da se utegne, da ne vracaju svaku loptu unazad i golmanu , da ne prave greskke u opasnoj zoni , da ociste loptu , a ne svaki put da igraju tika taka. 3. Iznenadjenje iDRSKOST u igri. Igraci Intera su znali da im od Zvezde ne preti nikakvo iznenadjenje ni opasnost ni drska i ostra igra. To je velika mana Miloje je bas PREDVIDIV. 4. Sutevi na gol i prekidi . Stice se utisak kao da se io dovoljno ne vezba, bezopasni smo. Zvezdo moras mnogo toga da promenis u brzini.
M

Mutommbo

pre oko 2 sata

Zvezda treba da gradi jedan novi tim oko mladih igrača. Katai nije više za ozbiljan fudbal, Rodića ne bih ni komentarisao, a Ivanić i Spajić mogu još toga da daju u naredne dve godine, ali će biti sve slabiji i slabiji. Zato ih treba pustiti da odu negde i da se naplate. Priliv novca će definitivno biti od Šerifa, kao i od Đige ako ga prodaju. Trebalo bi prodati i Glazera a da Ilić i Guteša budu rešenje na golu. Kanga je završion odavno sa Evropom. Bilo bi odlično da se napravi okosnica sa klincima iz Zvezdine škole + Timi Elšnik, Drkušić, Krunić, Duarte i Milson. Seol korektan, ali nije to taj kvalitet, mnogo slabiji od Mimovića u narednom periodu. Zadržati Maksimovića što dužem gurnuti u vatru Šljivića na proleće i videti može li on da donese kvalitet i prevagu ili ga prodati kao Gavrića. Zveyda sledeću sezonu da napadne sa igračima poniklim na Rajku, pa ako treba da igra i LE, nije smak sveta. Vratiti Kneževiće i Nikolu Stankovića u špicu dovesti besplatno Luku Jovića. Oni i Duarte u tandemu bi igrali odlično, jednog krilnog zadržati Milsona za drugačiju formaciju. Ali ako imamo ofanzivne bekove: Mimović i Avdić, ne možemo igrati sa dva klasična krila, već sa 4(2+2) vezna.
g

gosti hilti

pre oko 3 sata

mislim da spajicu ne treba da se produžavati ugovor tu je lekovic na kom se može zaraditi ako mu se da snasa da igra
k

krtolica

pre oko 2 sata

Lekovic je prespor za danasnji fudbal, tj. za bilo sta ozbiljnije od nase lige
D

DDF

pre oko 4 sata

Na zimu treba procisti sastav i znati sa kojim snagama se"napada"LŠ 2025/26,sa ovim trenutno"tanko"
Z

Zbirno

pre oko 4 sata

imaju 20 titula i 100 godina!
F

Frkče

pre oko 4 sata

Podeliti zahvalnice Kangi,Rodiću,Kataiu i Ivaniću!Sa Krunićem ozbiljno popričati na zimu da li želi ozbiljno da igra fudbal,ako da,onda mora kondiciono da se spremi i da pokaže zašto je doveden,ako ne,dovesti Ada iz Ofke i gotova priča!Od LŠ nema ništa,prema tome ubaciti u vatru malog Avdića,Maksimović da bude standardan i dobro razmisliti šta ćemo sa nažalost pošto to nije kalibar za Evropu.
K

Kalabasas

pre oko 4 sata

Bez Rodica nikako,još tri godine min. Kanga može do 46 .... A Katai je za SLS doktor...bog fudbala talentovaniji od bilo kog klinca ,svaki kontakt sa loptom nešto se dešava...moze da igra dok može da hoda...
l

lion zion

pre oko 4 sata

rodic mora ostati kanga takodje a sljivic ilic olajinka sila duarte dalsio lekovic cao
h

hepek

pre oko 4 sata

Ostaviti Kangu jos bar jednu sezonu, ali iskljucivo na ofanzivnom veznom, centralno iza napadaca. Prva opcija da bude mali Maksimovic, menja ga Kanga (u nekim varijantama u nasoj ligi mogu i zajedno). Kada bi imali pravog defanzivnog veznog i krila i spiceve koja traze loptu u prostor, ovo bi bio pun pogodak.
@

@hepek

pre oko 3 sata

Ostavi Kangu, Kataija, Degeneka, Rodića... dobri su za našu ligu! Našu ligu trebaju igrati Maksimović, Šljivić, Prucev, Leković, Avdić... a ne stariji igrači koji nisu više za evrotakmičenja. Predvodnici tih mladih mogu biti Ivanić, Radonjić, Elšnik, Ilić... i to je to, a ne ostavljati na ime ranijih zasluga...
h

hepek

pre oko 2 sata

To sto sam rekao za Kangu nije zbog starih zasluga nego zato sto je trenutno i dalje bolji vecine tih koje si nabrojao
P

Princip

pre oko 5 sati

nas domet je ulazak u ligu sampiona. to je to. pobede necemo imai ni jedne. mislio sam da ce mo nekoga pobediti. sad vidim nema sanse. za nest6o vise treba imati strucne i sposobne ljude u upravi. to ova dvojica nisu ni blizu.
S

Skeva123

pre oko 5 sati

Kataii i kanga nisu odigrali ni jedan minut u Evropi, ali zaboga treba im pomoci da ispune bonuse (pogotovo Kataiju koji izgleda kao pravi amater i puno nespremniji od Radonjica). Kanga moze da igra ako nije pod pritiskom (presingom). Da je on bio pod pritiskom kao Krunic on bi u dve utakmice sigurno poklonio dosta golova ili dosta sansi protivniku, dovaljno je bilo videti protiv Partizana kako je igrao pre 2 sezone. Umesto Kataija je bolje forsirati bilo kog drugog igraca (iskreno on jeste legenda kluba - ali ne bi trebalo da postane najbolji strelac kluba u istoriji i sramota bi bilo da neko ko nije mogao u Alavesu ili nekom slicnom timu da bude starter bude najbolji strelac kluba kao sto je Zvezda), jer i drugi igraci oko njega slabije izgledaju. Slicno je i za Kangu on nikada ne igra iz prve gusi tranziciju cak i kad je bio u najboljim godinama, dok je Ivanic najbolji igrac Zvezde i mislim da je jedini igrac koji je mogao da igra u nekoj Bolonji, Atalanti ili nekom slicnom klubu kao starter
S

Stankovic

pre oko 4 sata

Nasi igraci tesko da mogu iz nase lige da igraju za top 12 timova / Real, Barselona, PSG , Bajern, Arsenal , Celzi, Junajted , Siti, Liverpul, Juventus , Milan i I nter / Tako spekulacije da li je Katai mogao da igra za jace timove/ ili Ivanic/ su deplasirane. Bez obzira na sve Katai , Kanga i Ivanic su istinski majstori iako su u godinama i promenljive forme i neophodni su Zvezdi.
S

Stankovic

pre oko 4 sata

Nasi igraci tesko da mogu iz nase lige da igraju za top 12 timova / Real, Barselona, PSG , Bajern, Arsenal , Celzi, Junajted , Siti, Liverpul, Juventus , Milan i I nter / Tako spekulacije da li je Katai mogao da igra za jace timove/ ili Ivanic/ su deplasirane. Bez obzira na sve Katai , Kanga i Ivanic su istinski majstori iako su u godinama i promenljive forme i neophodni su Zvezdi.
S

SilverSurfer

pre oko 5 sati

Rodić, Kanga i Ivanić su igrači koji nigde nisu mogli da se prodaju i zbog toga su toliko dugo u Zvezdi. Prvi sedam, drugi četiri, ukupno šest ako računamo i prvi mandat, dok je treći pet godina u crveno belom dresu. Toliko dugo igrači nisu ostajali ni kada je važilo pravilo da fudbaler ne može napustiti zemlju pre dvadeset osme godine. Kataija je zeznula žena inače se ne bi ni vraćao iz Amerike. Spajića poštujem kao borca na terenu ali je kvalitet upitan. Čini mi se da Zvezda neće ništa izgubiti njihovim odlaskom već će se desiti jedno rasterećenje i otvaranje prostora za neke druge igrače. Cementirana mesta u ekipi, koja su dugo imali a neki imaju još uvek, nisu donela bog zna šta ali su zato mnogi igrači morali da igraju na pozicijama na kojima nikada nisu igrali i često postajali meta ozbiljnih kritika. Iz Zvezde su odlazili daleko kvalitetniji pa se od toga nije pravila nikakva fama. Nekada ovakvi nisu bili ni primećivani a danas imaju glavnu ulogu. Druga su vremena, drugačija je i Zvezda i to je jednostavno tako.
F

Fleks

pre oko 5 sati

Ben je najbolji stranac bio u zvezdi
Z

Zmi Zmi

pre oko 2 sata

Boaci odmah iza.
M

Mi cun

pre oko 5 sati

Svima navedenim veliko hvala sto su dali Zvezdi i srecan put u drugoj ekipi.

Fear The Beard

pre oko 5 sati

Cuj hvala,zasto hvala?To im je posao,debelo su placeni da igraju,plus sto se u slucaju dobrih igara nadaju prodaji.
A

A glazer?

pre oko 5 sati

Ne spominjete glazera koji je na 3 uzastopne utakmice primio svojom greskom golove
C

CaleB pravi

pre oko 5 sati

Zvezda mora da se resi viska igraca, uglavnom matoraca, koji vec predugo sede u Zvezdi...Da nabrojim - Katai, Rodic, Spajic, Kanga (na zalost), a i tek pridoslog Krunica, isto i Radonjica. Ni jedan od njih vise nema sta da pruzi Zvezdi, samo bespotrebno uzimaju dobre plate. Jedini koji jos nesto pruza od pomenutih je Kanga, ali godine ipak cine svoje. Mi sredinu terena nemamo, jer Krunic nije vise ni senka onoga sto je bio, a Elsnik je negde samo na ivici potrebnog kvaliteta za Zvezdu. Zadnjeg veznog uopste i nemamo. Bekove nemamo. Za golmana dovesti mladog Balevica, a Glazera pustiti da ide gde god zeli. Mali Balevic sa svojih 17 godina - decko kida kako brani, a uz to je i bonus.
P

Popsi

pre oko 5 sati

Sramota je što Kanga ne igra češće. Videli smo da je bio za dve klase najbolji igrač na terenu.
7

756756567

pre oko 4 sata

videlo se protiv dece iz imt-a a u evropi redja kikseve
G

Glavnajekupoprodaja

pre oko 5 sati

Nema tu vizije ni zelje da se dugorocno formira respektabilan tim
I

Ibrahima Gueye

pre oko 6 sati

Ma treba napraviti ozbiljan rez i rešiti se tih igrača. Degenek, Kanga, Katai, Rodić... Svega se toga rešiti. Videti i za Glazera može li se dobiti kakvo obeštećenje, Olajinku... Ostavio bi Ivanića ako nema preteranu želju za ino. Spajić ako ne digne formu u predstojećim utakmicama u LŠ i njega bi se rešio. Isto vredi i za igrače koji su pozajmljeni Zvezdi. Dalsio nema kvalitet za Zvezdu, Milsona bi ostavio i dao bih mu veću minutažu. Radonjića bih čekao do proleća. Mnogo veću minutažu u domaćem prvenstvu pružiti mladim igračima, pa neka se i izgubi, jije smak sveta...
M

Missisipi

pre oko 6 sati

Sta tek pocetak LS a vise ne fokusiraju, fokusiraju se na ligu i na 2025 kada ce da imaju najjaci tim koji ima da osvoji LE? Hahah komedija od kluba, rupa bez dna za prosipanje drzavnih para.
d

d. g.

pre oko 6 sati

To se Mozzart fokusira. Mora nešto da piše.
B

Bruka

pre oko 6 sati

Samo da vidim ledja Rodicu. Sedam sezona je bilo previse. Redovno je pravio kikseve, sporo se vracao u odbranu i gotovo svi su ga pretrcavali u Evropi. Kriv je zna mnostvo golova i poraza. Ni kriv ni duzan postade najtrofejniciji igrac Zvezde u istoriji pored Dzajica, Mitica i drugih legendi i kapitena. Sramota za klub da takav igrac bude najtrofejniji u istoriji, a sve je to rezultat raznih kombinacija u klubu. Kad zavrsi karijeru pravice stambene zgrade u Beogradu u dilu sa onima koji su mu omogucili da godinama bude jedini bek u Zvezdi.
V

Vlada79

pre oko 6 sati

Pa dobro, realno bi bilo da sad razmisljaju sta ce sa igracima kojima istice ugovor na leto. Pa nije to slucajno, svi ti igraci su slobodni vec od 1.Januara da potpisu ugovor sa drugim klubom, a da li ce to uraditi zavisi od njih, ponude i Zvezdine potrebe. Po meni licno niko od navedenih nije neophodan Zvezdi u narednom periodu, osim Ivanica, jer Katai, Kanga i Rodic su ozbiljni veterani a Spajic je prosecan igrac, nista specijalno i na tom mestu imamo Djigu i Drkusica i toliko hvaljene Lekovic, Milosavljevic....

Fear The Beard

pre oko 6 sati

Dosta je bilo za Kangu,Kataija,Rodica.Za Evropu vise nisu,a nama ne trebaju istroseni igraci koji su samo za domacu ligu.Ne bi smelo da bude dileme,Kanga,Rodic i Katai treba da zavrse karijeru.Sto se Ivanica tice,ako zeli da ostane,nek ostane.Spajic mora ostati,pogotovo jer ce Djiga biti prodat.Ostaviti Spajica,otkupiti Drkusica,i svakako dovesti bar jednog stopera,a mozda i dva,zavisi sta ce biti sa Lekovicem,kako ce se i u kom pravcu razvijati.Trebace nam i sestica,mada se mozda vrati Ado,trebace nam osmica,jer Elsnik i Krunic nemaju zamene,a i sam Krunic,kao i Dalsio deluju bas tanki.
F

Forosts

pre oko 6 sati

Sledece godine ubedite slicice zvezdine na trafici
T

Terzooooomadjijo

pre oko 6 sati

Daj bre zadrzite ekipu kompletnu bar 2,3 godine a ne dovodite stvarno dobra pojačanja ali ni Medi se ne bi uklopio u toliko brzu distribucijh u smenu ugrača
P

Pixy

pre oko 7 sati

Pretvorili su nam Zvezdu u eksport-import preduzeće.
P

Pixy

pre oko 6 sati

Ali sto je sladak ovaj Rodic mmmm... leptirici u stomaku
N

Nebitan10

pre oko 7 sati

Nije kraj ni jesenje sezone a vi vec pisete o narednoj, ovo nema nigde
G

Goust

pre oko 8 sati

Pre svega novi i ozbiljan trener, pa neka on seče ko mu treba, a ko ne.
g

ghost11

pre oko 7 sati

Sram te bilo. Ne zaslužuješ da navijaš za Zvezdu
G

Goust

pre oko 5 sati

@ghost11 Znači, da bih smeo da navijam za Zvezdu, ne smem da imam svoje, nego moram da poštujem tvoje mišljenje i one koji bez ikakve sramote žive na Zvezdin račun na osnovu starih zasluga. Care, ja za Zvezdu živim od rođenja, a nakupio sam lepih godina, i tu ljubav između ostalog i ozbiljno plaćam, pa za vernost, ljubav i novac, očekujem ozbiljnu klupsku politiku i maksimum na svakom nivou, od igrača, preko trenera do rukovodstva.
@

@ghost11

pre oko 5 sati

Pa on ni ne navija za Zvezdu.
a

auuu bre ljudi

pre oko 8 sati

Nisu igraci toliki problem koliki je problem taj sto mi nemamo sistem, pa nam se igra svodila na to sto Hvang kreira ili ti sad Kanga u 35 godina.Krunic je doveden da zameni Hvanga, mozda ne bi on gresio kad ga mi ne bi stavljali na zadnjeg veznog jer to covek nije.Zadnji vezni treba da bude neko ko kvari igru protivnika i dodaje prvom do sebe kreativnom igracu, a mi hocemo da kreativni igrac kvari igru.Nemamo transfer plan niti plan sta raditi za 4-5 godina, primer doveli smo Milsona koji je za svoju minutazu odigrao kako treba imamo Olajinku tu i ti dovodis nespremnog Radonjica koji ne moze duze od 15 min da trci.Doveden je Dalsio sacuvaj me Boze covek bez kluba bio na Kipru.Umesto da su pare bile ulozene u zadnjeg veznog i bekove, ako nemas bekove igraj sa tri stopera i sa krilima koja ce trcati nazad.Doveli smo SIlasa da mu Kanga prevodi jer niko u klubu ne zna Francuski, jos covek igra super s obzirom da je nov i da se jos nije snasao u ovoj nasoj ligi.Hoces ozbiljan klub da budes a stoper ti je Spajic, desni bek Prucev i levi bek Rodic a zadnji vezni covek van pozicije Krunic pa ne ide to tako
H

Hermano7

pre oko 1 sat

Kanga kad je imao 35 godine, Pizon je debitovao u seniorski fudbal
A

Adrian Mutu

pre oko 8 sati

Uopšte ne kapiram šta ljudi zameraju silasu kao prvo čim je došaorekao je da je napadač a kod nas je krilo. Dao je gol u derbiju maestralnim pregledom situacije uvek se vraća nazad retko gubi lopte ima dug korak konstantno opasan. Šta vi očekujete od njega da da 30 golova na 6 utakmica pritom saigrači u štutgartu i saigrači u zvezdi jel to uopšte za poredjenje. Moglo bi se porediti kad bi zvezda imala još 6 igrača od 10 miliona. Uz to vidite da je idalje tražena roba šta to oni vide a mi ne
Z

Zema

pre oko 8 sati

Kanga je možda najstariji ali je spremniji i više se pokaže na terenu od svih igrača Zvezde
K

Kangin brat

pre oko 8 sati

Kanga bude konkretniji za 27 minuta nego gomila ovih novih za 270 ...
А

Александар1

pre oko 8 sati

Вратити Станковића из Чуке. Солидан десни бек, бар за ротацију.
S

SSSR

pre oko 8 sati

Trener Dejan Stanković,utakmica sa Radnikom iz Surdulice.Sedim na zapadu 5-6 red dole,Dejan ga stavlja na desnog beka,tada i nikada više.Veruj mi da je bio smešan a protivnik RADNIK-SURDULICA.Pozdrav.
Z

Zn

pre oko 7 sati

Auuu SSSR, decko proglasem za igraca utakmice i stavljen u tim kola, da, posle toga nije dobio sansu, momak je odlican igrac pogotovo u sredini kad igra na svom mestu
а

ађутант

pre oko 8 sati

Катај је дефинитивно рекреативац и тренери на име старе славе троше минуте младим играчима...Родић делује презасићено, пензионерски, окачиће копачке о клин и неће се научити да упути користан центаршут...Канга је многим фудбалским незналицама доказао колико вреди.Његове лопте имају "очи", и просто је невероватно како га тренери не користе као офанзивног везног због слабијих физичких карактеристика.Дефинитивно Радоњић не испуњава очекивања,Силас погубљен, Крунић правио кобније грешке од Канге..Елшник и Дркушић су пун погодак, а Пруцев откриће сезоне...Тим ће се у сваком случају подмладити а филијале ОФК и Графичар имају пет шест јако добрих играча за Звезду за наредну сезону...
D

Dejan Pizon

pre oko 5 sati

Adjuntant svaka cast na komentaru pricam vec pet godina da Kanga treba da igra ofazivnog da deli lopte ali uvek ga stavljaju defanzivno veznog.
v

vrteska

pre oko 9 sati

Jbt..ovde niko nije normalan vise.Svi bi samo pricali i pisali o nekim prelaznim rokovima. Tek pocele lige fakticki i vec rade preseljenja i zaludjivanje. A sto niko ne zna da razmeni dva pasa kako treba i predribla dva graca a da ide na njih direktno nikad clanak nije bio.
M

Maestro

pre oko 9 sati

Dal' bila Zvezda 2023,2024 ili 2025 sve je to uvek nova prica-stari scenario,nema strategije,vizije,sistema,prodaj sve sto mozes na prvu loptu,onda nabacaj neke igrace na gomilu,pa zadnjeg dana prelaznog roka dovedi jos neke koji su cekali nesto bolje pa nisu docekali i onda zagrej siroke navijacke mase pricama o Srpskom Bajernu,najjacem timu posle Barija...I tako prodjose godine,mi se vrtimo u krug a neciji racuni sve jaci i jaci...

gemathegreat

pre oko 6 sati

I gle čuda vrtimo se u top 30-et. Kome se ne dopada nek se javi da preuzme Zvezdu i odma osvoji LŠ.
K

Kup

pre oko 9 sati

35 godina...izgleda je on taj rođendan više puta proslavio...
T

Tarzan

pre oko 9 sati

Oterati Terzica,Mrkelu i Miloja.Kupiti pet provereno dobri igraca i da se nadamo osvajanju bodova u ls.Sve ostalo je gubljenje vremena.Nema se vise sta cekati.
m

madmix

pre oko 9 sati

Stižu pojačanja Želji iz Pančava mada sa Kangom ne bi pogrešili
P

Pobeda je resenje

pre oko 9 sati

Zvezda treba jos nekoj legendi da da funkciju u klubu.
Z

Zvezdo zvezdana

pre oko 9 sati

Apelovati na klub da konacno da sansu mladim igracima jer na dokazu Andrije Maksimovica vidimo da mogu!!! Imamo opciju da vratimo Knezevica iz Ofka sa njim i Nikolu Mituljikica sa pozajmice najbolji su igraci tamo a kvalitet i talenat imaju i da se razumemo to sto sad imamo igraca od 17 godina ne znaci da su oni sa 21 odjednom “matori”. Sljivica pustiti da igra ba poziciji osmice ili desetke da vidimo koliko moze kada igra na svojoj poziciji, Avdica na levog beka Mimovica na desnog, mi cemo ja pola drugog dela sezone vec imati titulu u dzepu i tada treba isforsirati ove momke ali i ne praviti galanu ukoliko u pocetku ne ide sve kako treba dajte im 10 utakmica vezanoh pa da vidimo ko koliko moze.Lazar Jovanovic ako sredi glavu isto ozbiljan potencijal retko koji klinac ima predispozicije kao on. Vasilije Kostov takodje ne mora igrati startnu mozda je i premlad ali moze kupiti minute svakako.
P

Pobeda je resenje

pre oko 9 sati

Mitjeland,Kopenhagen,Nordsjeland prepuni dobrih igraca za Zvezdu.
С

Сантрач

pre oko 9 sati

има и нас из Вршца који можемо да завршимо велики посао за звезду....
H

Hshahah

pre oko 8 sati

Pola njih nece da dodje, uslovi igranja, plate, drzava koja nije u EU, komicna liga.Sto bi oni to sve menjali da dodju ovde da ganjaju loptu po njivama?
Z

Zn

pre oko 9 sati

Kakva neizvesnost oko Spajica? Zasto? Zbog jedne izgubljene lopte? Pa jedino ako imamo pamet od juce. Spajic i Ivanic obavezno da ostanu, jer i fizicki izgledaju dobro i da mogu da odigraju sigurno jos jednu sezonu, Kanga, Rodic i Katai - i za ovu sezonu je previse, steta sto i sad uzimaju mestu mladjima jer vise ne mogu ovaj nivo
2

2305

pre oko 9 sati

spajic ne moze da se sastavi
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 8 sati

Odgovor za zn Šta te čudi ovo za Spajića, završio je on sa ozbiljnom minutažom u Zvezdi, napravio je kiks protiv Intera ali nije to razlog, razlog je njegova izjava posle utakmice gde je opasno naljutio velikog vođu koji mu je replicirao posle dva dana. Da nije žalosno bilo bi smešno. Čovek se pita bukvalno za sve u ovoj državi pa i fudbaleri ne smeju da daju izjave koje se ne slažu sa onim što on misli o utakmici i jačini timova. Ovo je dno dna onaj koji se u ovoj državi pita za sve i koji se u sve razume određuje i sastav Zvezde u tom cilju je i plasiranje ovog teksta kao i dva teksta za 24 sata o prodaji Silasa. Ode Spajić u januaru u Emirate zapamti šta sam napisao. Od proleća Drkušić i Leković tandem štopera pošto će i Điga biti prodat, izgleda da baš puno para fali u državnoj kasi odnosno privatnim računima jer od januara ove godine i prodaje Koste, Mijatovića i Stefana Mitrovića Terza iskljulivovi puno radi da napuni kasu i zadovolji nadređenog, otuda i naglo guranje Maksimovića uz pomoć Piksija. Znači svi njegovi ljudi na zadatku su maksimalno angažovani. Srbija nesmem da stane.
Z

Zn

pre oko 7 sati

Bilo bi tuzno, pogotovo sto Lekovic ne moze da igra ni nasu ligu
T

Tačno tako

pre oko 5 sati

pa ako si gledao utakmicu spajic je na istoj utakmici LS napravio DVE indeticne greske, samo kod prve koja je bila u prvom poluvremenu smo se srecno spasili...Spajic sem sto je veliki zvezdas i sto je hrabar u duelima nikakvu drugu osbinu kvalitetnog igraca nema...da igra za bilo koji klub iz nase lige brzo bi postao rezervni, jer nema brzinu niti ume sa loptom...sasvim obican, prosecan igrac...
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 4 sata

Odgovor za ovog tačno tako Ne slažem se sa tobom, Spajić nije ekstra fudbaler ali je u sistemu gde se tačno zna ko šta radi i ko šta igra odličan igrač pogotovo za Zvezdu. Proletos je bio naš najbolji igrač u odbrani, dobro Dragović mu je čuvao leđa ali čuvao je i on Đigi u par utakmica proletos kada se Dragović povredio protiv TSCa i par utakmica nije igrao. I ove sezone da se ne lažemo najsigurniji štoperskim tandem je Điga-Spajić bez ikakve dileme. Za ovo što ti pišem najtipičniji primer ti revanš utakmica protiv Bodea koju je ceo tim odigrao taktički perfektno i Spajić je odigrao bez greške i stigao je da da i Evrogol.Ovo protiv Intera gde se ne zna ko šta igra i gde on prvi put igra sa Drkušić u paru a Đigom koji nezna dali igra štopera ili levog beka jer stalno mora da bude blizu Olajinke koji kao igra nekog ving beka nije uopšte nikakav reper. I još nešto nemojte da potcenjujete ekipu Bodea koja je kao tim i celina možda i jača od nas. Eno imaju 4 boda u LE a pobedili su u prvom kolu Porto i dali mu dva gola sa igračem manje. Taj revanš protiv Boda je naša ubedljivo najbolja utakmica od početka sezonr i putokaz kako treba da igramo i u toj utakmici Điga i Spajić su funkcionisati kao švajcarski sat i dokazali da su naš najbolji štoperski par. Ja sam uveren da mi nebi izgubili od Benfike da su ostali Hvang i Puma i da ovo trojica što su dovedeni u poslednja dva dana prelaznog roka Krunić, Radonjić i Silas nisu ni došli. Ili samo da je onaj Meite iz Benfike došao umesto Hvanga. Milojević je u revanšu protiv Bodea došao do idealnog sastava uključujući i 4 rezerve koje su ušle i iz utakmice u utakmicu bili bi sve bolji i bolji. Ovako dođu tri nova igrača od čega jedan potpuno nespreman a drugi poluspreman i hajde sve iz početka. Prošao je prvi ciklus nakon njihovog dolaska i samo da se nadamo da je naš trener raskrstio više ko može a ko nemože.
P

Pobeda je resenje

pre oko 9 sati

Zvezda,Partizan,Vojvodina,Tsc,Mladost iz Kuvana,Cukaricki ce da stvore igrace za Srbiju.
P

Pobeda je resenje

pre oko 9 sati

Mladost iz Lucana.
K

Kizaaa

pre oko 9 sati

Realno rodic nikako da ostane..spajicu i ivanicu ugovor na jos dve god..Nzn zasto podcenjujete kangu..on moze da pruzi mng u evropi za zvezdu ..imao ke kikseva al koji igrac nije. Po mn on sa elsnikom i krunicem i ivanicem dao bi ozb stabilnost veznom redu..mng je bolji i od ilica i od ostalih veznjaka..a proekcija za sl sezonu ce biti prednji vezni maximovic..zadnji vezni krunic..al elsnik u sredini..zvezdi treba mastovitosti u vezi..sigurno zadrzavanje lopte..a sve to kanga ima. I molim doticne da prestanu da pljuju olajniku..covek je ozb krilo a kod nas igra beka..mng se trosi..otud i slabija igra u zadnjoj trecini..
&

&

pre oko 9 sati

Maksimovic ide u januaru, to je makar ocigledno
Х

Х Х

pre oko 9 sati

Због Канге смо 3 пута изводили за ЛШ - Лудогорец, Шериф и Макаби. Једном нас је увео у ЛЕ. Он је уз Декија Станковића највећа штеточина по Звезду у овој ери.
s

sajsi

pre oko 8 sati

Stanković sa Zvezdom osvojio 25000 bodova u dve sezone aj navedi bilo kojeg našeg trenera da je sa bilo kojom ekipom osvojio toliko bodova u evropi?
M

MANOL0

pre oko 6 sati

Skratio si mnogo reci jer te mrzi da kucas ali si zato tako pismen udario 124 tacke.
N

Nenad1246

pre oko 9 sati

E al ključna dodavanja. To je bitno. Nema veze što nije gol pao al je bilo ključno. Kakve sve gluposti neće se brojati. Tek ono xG epska glupost.
P

Pobeda je resenje

pre oko 9 sati

Komsije hajde pobedite Monako i pokazite da ste bolji tim od Dinama.
U

Ujka Zitkoo

pre oko 9 sati

Mislis na Kroaciju koja je tvoj voljeni tim razvalila 5-0 97'? 😂
J

Jack Sparrow

pre oko 9 sati

Andriji Maksimovicu pruziti sve moguce minute i nikako ga se ne odreci kao Mijatovica i Nedeljkovica. Avdicu dati sansu isto kao i Mimovicu. Nikoku Mituljikica vratiti iz OFKa za njega je pricano da ima talenta kao sto se sada prica za Andriju ima tu sad vise stvari zasto on nije krenuo sa 17 nego tek sa 21 godinom i nije se namestilo da dobije sansu u prvom timu a i psihilogija sportista blizanaca je jako nezgodna pogotovo kada su dugo zajedno u timu ali Nikola je krenuo da pokazuje kvalitet u Ofku i jedan je od najboljih igraca na poslednjih par meceva ako tako nastavi sansu treba dobiti. Takodje Sljivica staviti na njegovu poziciju ako na njoj isto ne bude mogao da odgovori zahtevim prvog tima poslati ga na pozajmicu pa kao neki pre njega mozda proigra. Minuti i za malog Kostova momak je biser ima tek 16 godina a izdvaja se nadaleko. To je to od nasih klinaca stranci me i ne zanimaju. Kataia ostaviti u klubu kao legendu da se povuce, Ivanicu kapitenska traka.
P

Pobeda je resenje

pre oko 9 sati

Zvezda treba da pojaca tim treba dovesti nekog jakog i tehnicki,taktički dobrog zadnjeg veznog a mozda i dva.Treba dovoditi pojacanja iz Olimpijakosa,Panatinaikosa,Slavije Prag,Slovana iz Bratislave,Genta,Henks,Serkl Broza,Anderlehta,Sarloe,Fejnorda,Az Alkmara,Tventea,Vitesea,PSV-a,Klub Briza,Sparte iz Roterdama,Sparte iz Praga,Salcburga,Sturma.
G

GostLazar

pre oko 9 sati

podrzavam, dosta vise dovodjenja pojacanja iz Apoela i takvih ekipica. Samo te jace ekipe, uvek ima neko kome ce vise odgovarati nasa igra od te ekipe i mozda eksplodira, a cene nisu previsoke, opet mozemo da priustimo sebi to. Evo npr. Silas. Mislim da ce biti pojacanje, dao 2 gola, a u kanalu je jos uvek, sta ce biti kad bude zaigrao kako zna
В

Владимир

pre oko 9 sati

Схватам потребу да се на спортском порталу (заправо, на сваком порталу) свакодневно пишу и објављују текстови. Али писати о квалификацијама за сезону 2025/2026 је бесмислено, да се благо изразим.
m

mozdaaaa

pre oko 8 sati

Mislim da i nije toliko, izvinjavam se ako gresim.Mi vec sad trebamo tim da pravimo za narednu LS, jer smo sampioni ovde svakako.Treba se resiti suvisnih krila jer ne mogu svi da igraju, nama Krunic igra zadnjeg veznog a covek to nije, o odbrani da ne pricam.Mora mnogo para da se ulozi u defanzivni deo tima a ne krila da se menjaju samo
S

Sky888

pre oko 4 sata

Svi pricaju o igracima a dug niko ne pominje.
2

24.232

pre oko 9 sati

Klub koji igra LS, nema levog beka... levonogog beka. Jer Rodic vise ne igra beka, generalno ne treba da igra ni levog stopera... ali eto Zvezda na leto, kao, treba da dovede 2 beka, ako ne vec na zimu.
c

cccc

pre oko 10 sati

ne treba biti filozof da bi shvatio da zvezda u sledecu sezonu ne sme sa glazerom,rodicem,spajicem,olajinkom,da je upitan na ovoj poziciji krunic.mirko ivanic je novi kapiten i vodja tima.sale katai neko ko mora da ostane jer je legenda i bilo bi jadno odreci ga se na kraju karijere.mali maksimovic,ilic,prucev,mimovic,su neka nova prica.obavezno golmana ofk dovesti decko je klasa
g

gostinjo

pre oko 10 sati

Kanga 9,6 na sofascore, ali treba gurati mlade invalide.
G

Gosttt

pre oko 9 sati

I to nije dovoljno za tim kola. Bolji je bio Pejovic koji je dao penal i Natho koji je dao nista.