Komentari na vest

Zvanično: Zvezda poslala Kahvića u Pančevo

G

Globus

pre 4 meseca

Mala smo zemlja i stvarno ispada da nam je svaki klub "filijala" ali je sve po pravilima Fife.Mislim da je do sada moglo 8 igrača da se pozajmi koji su stariji od 21.godine a od jula ove godine taj broj se smanjuje na 6.Što se tiče igrača koji potiču iz kluba i koji su mlađi od 21,e tu nema apsolutno bar za sada nikakvog ograničenja.Ovo štancovanje Zvezdinih talenata nije od juče nego je dugoročni plan i sada polako izlazi na videlo koliko je taj potez tada bio odličan, nešto slično kao što je Partizan radio u svoje vreme pa na kraju nisu istrajali ili kako oni vole da kažu " neko im nije dao"!Dobra investicija i dobra saradnja su se isplatile i u sledećem periodu će Zvezda dobro profitirati od mladih igrača i udariti temelj daljim titulama koji će iz godine u godinu biti teške da joj se uzmu!
B

Bida

pre 4 meseca

Sto saljete 5 igraca bas u zelju kada imate imt i graficar ko vas nezna
z

zaks

pre 4 meseca

@Bida A inače mi strahujemo od IMT-a i takvih ekipa pošto su mnogo kvalitetnije od nas pa se moramo unaprijed osigurati.
p

pedjast3

pre 4 meseca

Posto od Sremcevica nema nista izgleda onda nam traljavi Serif ostaje jedini izbor.
l

lazzzza

pre 4 meseca

Zvezdina liga, ceo tim IMTa zvezdini igraci, u NP isto..
a

a ko je to

pre 4 meseca

u np?
P

Pedja108@Gostgost

pre 4 meseca

@Gostgost – ovakav komentar može napisati samo jedan mediokritet palanačkog duha kao što si ti, sa kolonijalnom svešću! Ovaj tvoj komentar je tipično ritualno posipanje pepelom!
G

Gostgost

pre 4 meseca

Hahahaha, sta si hteo da kazes, majke ti? Prevedi, molim te. Ti nekome pricas da je mediokritet i palanackog duha, a sta si ti koji si ovde ostavio desetak komentara pod razlicitim nikovima? Prepoznaju se lako, evo ovde imas tri zaredom. I sve sto sam ti napisao je tacno, sve u metu, zato te je i pogodilo.
D

Don Vito Corleone@2305

pre 4 meseca

@2305 – kod tebe je laž-informaciona agenda u koju ti slepo veruješ! Odakle ti podatak da je Nedaje bolji igrač od Kahvića, kada Kahvića nikada nisi gledao u SLS ili Evropi, a Nedaje i Olajinka su kroz igre u SLS i Evropi dokazali da su prave fudbalske cepanice. Sramota je što takvi nazovi igrači nose sveti dres Zvezde!
G

Gost1246@Ma mukice mala

pre 4 meseca

Ma mukice mala – poznao sam te! Ti si onaj lik koji se ponekad potpisuje sa kao jedan od onih, pod nikom “Don Vito Corleone”, a koji daješ nesebičnu podršku upravi Zvezde na čelu sa Terzićem i afričkim “kapitalcima”. I ti si jedan od prikrivenih grobara, čim daješ podršku diktatoru Terziću!
p

podrska

pre 4 meseca

Aco tamo ti želim da iskidaš..i jedva čekam da te konačno zvezda uvrsti u tim ... Moglo je i sad... Ali ajd sad rešetaj i u superligi i taman da dođeš nazad u našu zvezdu
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Ne smeš nikom igrača pozajmiti jer će grobari da kukaju. Mozga bez.
M

Ma mukice mala

pre 4 meseca

potrešena, zbunjena, poštena..kako su svi bez mozga a ti ga imaš za izvoz.. kakva si ti komedija od lika 😁
Ћ

Ћелави препотенко

pre 4 meseca

Не могу да верујем да је некоме нормално да Звезда са буџетом од 50 милиона евра има своје “филијале” у Суперлиги, зато што је тобоже имао и Партизан у време Толета Караџића. То само доказује да су оба ова клуба зло српског фудбала који коче развој остатка лиге. Када би приватизовали само један од ова три клуба, Воша, Раднички Ниш или Крагујевац, и онда тај клуб да покупи све ове клинце што у Вечитима не добијају шансу, обрисали би патос са Шерифом и осталим полуиграчима.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Znači svaki klub kome pozajmimo igrača name je filijala? To baš i nije isto kao kad su presednici klubova prve lige bili u upravnom odboru Partizana.
P

Pedja108

pre 4 meseca

Afrikance Nedajea i Olajnjnku na pozajmicu, a Kahviću pružiti šansu onoliko koliko je pružena ovim fudbalskim cepanicama iz Afrike, prošle jeseni! UPRAVA NAPOLJE! Podrška za Vidića!
G

Gostgost

pre 4 meseca

Kakav komentar napisan samo za lajkove. Kahvić se predstavio u ove dve pripremne utakmice, pitanje da li je spreman za prvu ligu, a da ne pričamo za Zvezdu. Ali bitno je da si ti napljuvao strance i napisao da se nekom random igraču pruži šansa da sa njim napadnemo titulu. Kakva tabula raza.
D

Don Vito Corleone.

pre 4 meseca

Sjajan potez menadžmenta Zvezde! Oni su prekaljeni vukovi i znaju da Kahvić nema nikakvih šansi da zaigra pored takvih znalaca poput Nedaje i Olanjike. Prvo, mora se ispoštovati dogovor sa ovim sjajnim galaktikosima, tteba im dati još jednu šansu (u nizu), a za Kahvića ima vremena, neka on stiče minute u Železničaru! "Napred u nove poraze" (Vlada Bulatović Vib)!
2

2305

pre 4 meseca

ndiaje je nazalost bolji , kahvic nasa liga maks i to za godinu dve da bude standardan u ofki kad udju u superligu vise od toga ne
G

Gostgost

pre 4 meseca

Pogledaj moj komentar ovom iznad tebe. Apsolutno isto.
б

братов

pre 4 meseca

клуб
A

Apoel

pre 4 meseca

Mene bi vise bila sramota da ostavim ovakav komentar a pritom da sam nesretni grobar!!!
р

ринге ринге

pre 4 meseca

раја.....😛🥚🥚
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Koliko filijala imamo? Celu ligu??? Ovo je smesno... Samo nas Partizan ne pusta, svi se sklanjaju i zauzvrat dobijaju ovako fudbalere na pozajmicu itd. Ajde malo manje providno radite, ide u Pancevo, perspektivan tim, a? :D koliko me je sramota sto sam zvezdas
V

Visente Del Boske

pre 4 meseca

A nije ti smetalo kad je u toletovo vreme partizan drzao sve superligase kao svoje filijale hajduk kula,bsk,smederevo,rad...itd itd,provaljen si da si navijac onog malog kluba sa druge strane brda.
l

lol12

pre 4 meseca

Mene bi bilo sramota i anonimno izjaviti da sam partizanovac a vidim ovde se botuje stalno kako su zvezdasi a ustvari partizanovci.Placite dok gledate kako imamo dovoljno talenata da snabdevamo dve lige (i pored izlaznih transfera u inostranstvo) dok vi nemate ni za sebe i kupujete bonus igraca da bi vam neko igrao.
P

Poštovalac fudbala

pre 4 meseca

Ne, nije uopšte smešno. Koliko je meni poznato, a pratim domaći fudbal već punih 30 godina, ne postoji elitni rang koji je toliko statičan kao što je naš. Vi i ove vaše komšije ste u potpunosti obesmislili fudbalsku igru, nadmetanje za trofeje. Ne treba ni da vam kažem da ste inaogurisali najbesmisleniju domaću podelu. A ego koji ne podnosi apsolutnu domicijau bilo vašeg ili tog komšijkog kluba je neverovatan. Evropska klupska takmičanja su jedini pokazatelj prave snage domaćeg fudbala, kom bilo drago, kom mrsko.
G

GostO

pre 4 meseca

Nista nije toliko providno koliko to da si Grpbar koji se pazno predstavlja. Na stranu to sto si redovan na sajtu pa vec znamo da si Grobar, ali ovaj komentar ti je vrhunac gluposti i providnosti.
D

DS3

pre 4 meseca

Ne jedi ono što se ne jede!
k

kikoman

pre 4 meseca

mene je sramota koliko ne znas da sta je pozajmica...
P

Partymaker

pre 4 meseca

Nisi ti Zvezdaš sigurno... Providan si