Foto: FK Vojvodina
Foto: FK Vojvodina

Zvanično: Uroš i Nemanja Nikolić nova pojačanja Vojvodine

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.06.22. | 11:34

Dvojac ofanzivaca potpisao ugovore do leta 2024. godine

Povratak Nemanje Nikolića u Vojvodinu koji je juče najavio Mozzart Sport i zvaničnno je realizovan promocijom u Novom Sadu, a istovremeno je dres Lala zadužio i prezimenjak golgetera Uroš.

Nemanja, koji je za Vojvodinu već igrao u sezoni 2019/20. stigao je na stadion Karađorđe kao slobodan igrač posle rastanka sa spartakom i potpisao je dvogodišnji ugovor.

Izabrane vesti

"U razgovoru sa predsednikom, sportskim direktorom i trenerom mogao sam da shvatim da Voša ima najveće moguće ambicije, a to je izlazak u Evropu. U prošloj sezoni Vojvodina nije uspela da ostvari ciljeve, imala je neočekivane rezultate i ja se nadam da će ova sezona biti mnogo uspešnija. Verujem da će tim biti jači i da će konkurisati za titulu", rekao je 29-godišnji napadač koji je igrao za Grbalj, Rostov, Aktobe, subotički Spartak, Partizan, Al-Rid i Tobol.

Uroš Nikolić, ofanzivni vezista, takođe je stigao kao slobodan igrač i poput prezimenjaka je stavio potpis na dve godine saradnje.

"Očekivanja su velika jer je i projekat takav, sa najvišim ciljevima. Trenera Rastavca poznajem veoma dobro, konačno su nam se poklopile kockice da sarađujemo. Želimo da zauzmemo što viši plasman na tabeli i da osiguramo Evropu.Za početak je važno da se što pre uigramo, siguran sam da imamo odličnu ekipu, ali idemo utakmicu po utakmicu", kazao je Uroš, vezista čiji je poslednji klub bio Makabi Tel Aviv.

Pre Nemanje i Uroša Nikolića, novi članovi ekipe Milana Rastavca postali su Radomir Milosavljević i Iv Baraje, dok se sa pozajmice iz novosadske Mladosti vratio Milan Vidakov.



tagovi

Nemanja NikolićUroš NikolićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara