(©AFP)
(©AFP)

Zvanično: Ugarte potpisao za Junajted, ali sa zakašnjenjem za derbi

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.08.24. | 22:33

Urugvajac neće moći da nastupi za Mančester Junajted protiv Liverpula u nedelju

Pojačao je Erik ten Hag sve linije tima, a za kraj prelaznog roka ostavljena je "šestica". Uloga centralnog veziste defanzivnih karakteristika na Old Trafordu odavno je namenjena Manuelu Ugarteu, ali je Urugvajac tek danas zvanično predstavljen. Sa zakašnjenjem da konkuriše za veliki derbi protiv Liverpula (nedelja, 17.00), pošto je rok za prijavu igrača bio do petka u podne.

Moraće 23-godišnjak iz Montevidea da sačeka da prođe reprezentativna pauza, pa da obuče dres Mančester Junajteda. Biće to verovatno u susretu sa Sautemptonom 14. septembra.

Izabrane vesti

Ugarte je u Englesku došao iz Pari Sen Žermena za 60.000.000 evra, od kojih je Francuzima 50.000.000 garantovano, a dodatnih 10.000.000 ukoliko budu ispunjeni potrebni bonusi. Toliko je Urugvajac plaćen Sportingu iz Lisabona pre nešto više od godinu dana, tako da u Parizu i te kako mogu biti zadovoljni ovim poslom.

Po dolasku na Park prinčeva Ugarte je imao bitnu ulogu u timu Luisa Enrikea, ali je u drugom delu sezone pao u drugi plan i minutažu dobijao uglavnom u mečevima Lige 1, dok su u Ligi šampiona prednost imali Fabijan Ruiz, Vitinja i Voren Zair Emeri. Na Old Trafordu reprezentativac Urugvaja bi trebalo da preuzme ulogu startera od vremešnog Kazemira.


tagovi

Manuel UgarteMančester JunajtedPari Sen ŽermenLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Man. Junajted
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara