Komentari na vest

Zvanično: Stigao je novi gazda Juventusa! Za skoro 60.000.000

м

мацоо

pre 19 dana

навијач сам Бајерна али после њега највише волим јуве искрено мрзим кад се сретну Бајерн и јуве и не гледам ја та утакмица јер незнам који више волим али полако јуве е јуве увек зна да се врати на прави пут сећам се кад су ги послали у другом лигом пали су мртве а су се вратили као звери одма су освојили скудето и онда умало лигу шампиона да није био мафије реал мадрид код колико да изгледа лош јуве он никад се неда такав клуб остаје никад не умире ко мрзи јуве нек мрзи јер превише је јак мрзе се јачи а не слаби поз напред јуве
R

Roby Baggio99

pre 22 dana

Dosao sam da citam komentare,ali realno ovoliki hajp se dize samo radi Dusana silnog. Da Vlahović igra za Romu ili Lazzio lupam ovoliko naslovnica definitivno bilo za ta dva kluba a Juve bi i dalje iskakao ponekad ,mozda mesecno neka se zahvale Dusanu.
M

Marchisio

pre 22 dana

Najjače od svega su mi navijaci intera koji pate na svaki post o velikom Juventusu. Forzaaaa
I

Interamala

pre 22 dana

Hahaha...Patimo Da..ovaj roster vam dovoljan Da budete 10ak bodova Iza na kraju sezone...🤣
Т

Тијаго Мота :)

pre 22 dana

Сад по Санча, па по скудето :))))))) ФОРЦА ЈУВЕ 🤍🖤🤍🖤
D

DjoleKV

pre 22 dana

Najveca dva pojacanja su Djuntoli i Mota
I

Inter

pre 22 dana

Sjajno pojacanje za Juventus, naravno, ako bude na nivou kao u Atalanti (a znamo da dosta igraca nije pruzalo igre u novim klubovima kao u Atalanti). Nego sta kazu njegovi doktori, jel se sad oporavio, opravdanje mu vise ne treba?
t

toldo1908

pre 22 dana

Boze moj, kad vidim ove dislikeove ili minuse, najezim se... ja ne znam da li vecina vas onanise na Dusana silnog ili samo navijate za najprljaviji tim na svetu. Iskreno lakse bi mi palo da je ovo prvo... Cinjenica je sledeca, Motta je ozbiljan strateg, al opet treba dokazati to sad kad na ledjima imas imperativ pobede, Skudeta, dobrih rezultata u Evropi, utakmice na 4 dana... ja jesam Interista, i da MRZIM Juventus iz dna duse, ali samo neko ko je bas subjektivan i slep moze da kaze da je Juventus 1. favorit za skudeto. Polako, tek je sve pocelo, nikad se ne znam kako ce biti jednima i drugima... trecima :) Inter jeste odradio losiji prelazni, tj ne tako bomastican sto se tice cifara. Ali mi smo manje vise pokrivetni na svim pozicijama. Malo su nas usrali Marko i Corra sto nisu otisli, tako da mu je jedino malo skepticizam, ako se povredi Lautaro, kao sto je sad slucaj, to moze da bude problem, i sto tako i mozda mala zasicenost ekipe, al ne moze da se kaze da nema nove krvi, Taremi napadac, Zielinski vezni, Martinez golman i ovaj poslednji klinac Palacions odbrana. Jbg, ovi Ameri nas zavezali, traze kome da nas uvaljaju i ja to razumem. Ali iskreno mislim da osvajamo, ne lagano kao prosle godine, ali osvajamo :) FORZA INTER :D JUVE MERDA :D
r

redmi

pre 22 dana

Ne mogu da čitam gomilu gluposti što si napisao, aj objasni u jednu, dve rečenice?
t

toldo1908

pre 22 dana

@redmi jednom lopov uvek lopov. Vuk dlaku menja ali cud nikada. Juve Merda. Krace ne moze, pametni :)
E

Enzo

pre 22 dana

Najjaci su mi ovi navijaci intera. Toliko su iskompleksirani od Juventusa da vise vrze Juventus nego sto vole inter. Godinama jedno te isto ponavljaju kao papagaji..lopovi itd... Daj odrastite vise. A ustvari se zna ko su najveci lopovi i mutivode.
I

Inter

pre 22 dana

Enzo@ pa eto zna se. Godinama i za svaku aferu Juventusa je navodno Inter kriv, i stalno to ponavljate. A sluzbeno (jedino to je i merilo) se zna ko je lopovski klub. Kad bi gledali i ono nezvanicno tek tad bi ocrnili taj klub, dovoljno je malo bolje pogledati zasto imaju toliki rivalitet sa nekim klubovima (Fiorentina, Roma...). Ovaj vas redmi je klasican tip da vise mrzi rivala, nego sto voli svoj klub, jer skoro da nema komentara gde ne spomene Inter.
1

13libero

pre 22 dana

Ne valja ti ta mržnja... Kad neko nekoga mrzi, taj nije baš zadovoljan sobom u životu, odnosno pun je neke gorčine...ja sam navijač Juventusa ali poštujem Inter i čestitam mu na uspjesima posljednjih 3 godine. Ako osvoji ponovo titulu, a mislim da je favorit broj 1, opet ću čestitati njegovim navijačima. Međutim, biti prvi favorit ne znači i da će osvojiti. Čeka nas puno dobrih utakmica, uživajte u fudbalu, navijajte za svoje, a poštujte ostale.
B

Brankoni84

pre 22 dana

Bog te na pet godišnjih rata, ko ček na poček.😁
K

Krle Interista

pre 22 dana

Хахахах полако пријатељу, не залећи се. Појачања јесу добра, реконструкција је одлично урађена, али треба све то уиграти. Сви сте се попалили после две победе над слабашним Комом и Вероном. Немој отписивати Интер који тек треба да темпира праву форму, а ни Милан, ни Контеов Наполи. Првенство је тек почело, не ложите се одмах.
C

Camoranesi

pre 22 dana

Slažem se sa tobom. Prošla su dva kola, što je praktično ništa. Naznake bolje igre jesu tu kada je Juventus u pitanju ali tek za 10-15 kola možemo imati realniju sliku o glavnim kandidatima za Skudeto.
r

redmi

pre 22 dana

@srbija1999 A to bi ti hteo da jadni inter uzme titulu? Pa vidi da ti kažem, neće moći ove noći. Juve je jak kao crna zemlja. Sve ostali nije bitno, aj pozdrav.
G

Gost123423

pre 22 dana

Mocan prelazni rok Juventusa. Al treba malo i srece da uspijes dovesti svaku metu koju zacrtas. Mislim da im je samo Calafiori umakao. Svaka cast upravi Juventusa. Ovako se vodi biznis fudbalskog klub. Sa Sancom bi mogao biti paklen Juve u narednih 2-3 godine.
K

Kost

pre 22 dana

Cinjejica je da su jedino za Kalafijorija i imali konkurenciju...ostale koje su doveli niko nije zeleo
L

Lotito

pre 21 dana

Slabo si informisan!
7

77777saassasa

pre 22 dana

ovo je najbolje odrađeni transfer rok u Europi, i izlazni i ulazni transferi ide još Sancho i to je to
r

redmi

pre 22 dana

Kopmajners je možda i najveće pojačanje Juvea u ovom prelaznom roku. Djuntoli je odradio fenomenalan prelazni rok. Doveo je veliki broj kvalitetnih pojačanja, plus se otarasio igrača koji su višak. Ovaj tim sa Motom je kadar da napadne Skudeto. Forza Juve!!!
S

Srbija 1999

pre 22 dana

Sve je ovo dovoljno za 2.mesto max!
J

Juventino10

pre 22 dana

Bez veze, apsolutno nepotreban igrač. Yildiz je desetka, kop je nepotreban. ZA 2 zdnja vezna IMAMO već 4 odlična igrača