""
""

Zvanično: Stefan Mitrović narednih pet sezona u Benfiki! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.06.13. | 16:05

“Ginuću na terenu za Benfiku. Daću sve od sebe, trudiću se da odigram što više utakmica i doprinesem osvajanju što više pehara za klupski muzej”, poručuje srpski štoper

Sada je i zvanično! Nekadašnji štoper Metalca iz Gornjeg Milanovca, a potom i belgijskog Kortrijka Stefan Mitrović potipisao je petogodišnji ugovor sa lisabonskim Orlovima. Defanzivac je tako upotpunio koloniju Srba, koja je ove godina naselila prestonicu Portugala.

Izabrane vesti

Dvadesettrogodišnji štoper objašnjava da se odlučio za Benfiku jer je ona jedan od top 10 klubova u Evropi sa velikom tradicijom i da je želja svakog mladog igrača da zaigra za takav tim.
“To je veliki korak u mojoj karijeri i veoma sam ponosan što ću biti deo Benfike naredne sezone”, izjavio je Srbin za Benfica TV.

Mitrović dodaje da će dati sve od sebe na terenu i da poznaje koliko su navijači sa stadiona Luž vatreni kada je u pitanju njihov klub.
“Ginuću na terenu za Benfiku. Daću sve od sebe, trudiću se da odigram što više utakmica i doprinesem osvajanju što više pehara za klupski muzej. Znam sve o Benfikinim navijačima jer sam gledao mnoge utakmice prošle sezone. Znam da su fanatastični tokom čitavih 90 minuta i da nose svoj klub u svakom meču”, oduševljeno naglašava Mitrović.

Srbin je na kraju otkrio da su njegovi idoli na mestu štopera Nemanja Vidić i Alesandro Nesta.

O transferima širom Evrope opširnije čitajte na našem specijalu.

(FOTO: abola.pt)


tagovi

BenfikaEvropaPortugalStefan MitrovićTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara