(©Reuters)
(©Reuters)

Zvanično: Simone Inzagi na Interovoj klupi do 2026.

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.07.24. | 17:26

Nerazuri objavili na klupskom sajtu

Najavljeno – učinjeno. Simone Inzagi ostaje trener Intera još dve godine, pošto je danas zvanično produžio ugovor sa klubom do 2026. godine.

Ono što su mediji danima najavljivali, danas je i Inter zvanično potvrdio na svom sajtu. Istina, to je urađeno na čisti minimalistički fazon, jer vest da je Inzagi produžio ugovor ima cele dve rečenice.

Izabrane vesti

„FK Inter Milano sa zadovoljstvom objavljuje produžetak ugovora sa trenerom Simoneom Inzagijem. Zahvaljujući novom dogovoru, trener će predvoditi Nerazure do 2026. godine“, stoji u saopštenju Intera.

Naravno, novi ugovor donosi i nove finansijske uslove, znatno bolje za Inzagija nego dosadašnje. Novi-stari šef struke Intera zarađivaće 6.500.000 evra godišnje, a ugovor sadrži i bonuse vredne 3.000.000 evra zavisno od ostvarenih rezultata.

Inzagi je u Inter došao u leto 2021. godine i osvojio titulu prvaka Italije, dva Kupa Italije, tri Superkupa, a igrao je na proleće 2023. milanski tim u finalu Lige šampiona. Strateg Intera proglašen je za najboljeg trenera Italije za prošlu sezonu.



tagovi

Simone InzagiInterSerija A

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara