ZVANIČNO: Savić na Kipru tri godine

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.07.19. | 17:55

APOEL predstavio iskusnog štopera

Ono što se prethodnih dana najavljivalo ovog popodneva dobilo je potvrdu sa Kipra. APOEL je predstavio Vujadina Savića (29) kao svog novog igrača. Doskorašnji kapiten Crvene zvezde potpisao je ugovor na tri godine, a crveno-beli, kao što je i najavljeno, za ovaj transfer neće dobiti obeštećenje. U klubu sa Marakane žrtvovali su oko 500.000 evra, koliko su u jednom trenutku cenili Savića, kako bi se rešli igrača na koga Vladan Milojević više nije računao. 

APOEL želi i Ibanjeza

Izabrane vesti

Doduše, Zvezda će po dogovoru sa kipraskim timom imati pravo na 50 odsto novca od eventualnog narednog transfera iskusnog štopera. 

Savić je u Zvezdu došao leta 2017. godine kao slobodan igrač, posle isteka ugovora sa moldavskim Šerifom. Imao je odličnih 18 meseci u crveno-belom, ali i periode kada je kuburio sa povredama. Status je počeo da gubi tokom prolećne polusezone, kada se nije našao u timu za poslednji prvenstveni večiti derbi. Kako ga nije bilo ni u prvom ovosezonskom susretu protiv Suduve APOEL će moći da ga registruje za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kiparski prvak u kvalifikacijama za LŠ čeka boljeg iz duela Slovan Bratislava - Sutjeska.  


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara