Komentari na vest

Zvanično: Šahtjor ozbiljno veruje u Azarova, dao mu ugovor do 2028!

g

ggrt

pre 9 meseci

Prodaće ga Šahtjor za 5 puta veće pare, živi bili pa videli...
G

Gost13

pre 9 meseci

Normalno. Terza "mora" da skupi 12 miliona od transfera,ili u prevodu daj rasprodaja pre pocetka LS.
P

Pedja108

pre 9 meseci

Jeste da Zvezda igra sad drugaciji sistem, ali je Azarov prakticno jedini levi bek. Rodic je u godinama, stalno ga muce povrede i nema vise brzinu. Jeste snazniji od Azarova, bolje skace, ali je mozda trebalo prodati Rodica, a ostaviti Azarova.
V

Volgin23

pre 9 meseci

Ako su ubacili i 20% od sl.prodaje onda ok, ima nekog smisla.
V

Volgin23

pre 9 meseci

Sta je danas 3m.eura u fudbalu, za tim koji ima velike ambicije? Prodas igraca koji ima potencijala, mlad je, ima i mane, slazem se, ali zasto ne raditi sa njim, pa ga prodati za 8m recimo? Da ne govorim da Zvezda levog beka ne moze da nadje godinama i sad na prvu ponudu prodali nekog ko ima potencijala da bude dobar levi bek. I to u Sahtjor, koji sigurno da ne kupuje bas macke u dzaku.
S

Sad

pre 9 meseci

Kupuje, zato što niko neće da dođe. Koji će im sad brazilac doći, a po tome su bili poznati. Neće ni jedan dok je ovakvo stanje. Pa se snalaze po slabijim ligama.
B

Bane15

pre 9 meseci

Problem je sto uprava Zvezde nema ambicije
g

grmiseva

pre 9 meseci

Smatram da je velika greška što smo ga prodali ali šta je tu je.Nadam se da su obezbedili i neke procente jer smatram da će za 2-3 godine vredeti preko 15 milki.
Z

Zmi Zmi

pre 9 meseci

Videla Zvezda da nema nista od ovog lika, pa se odrekla procenata, rekose ajde da uzmemo sto vise mozemo sada dok je nas.
L

Logitech

pre 9 meseci

Ovaj da kosta 3 miliona evra? Bolje da je Sahtjor doveo Urosevica dok nije napustio Partizan.
D

Deka PG

pre 9 meseci

Eee, kad bi mogli dovesti drugog Gruzijca, Mikautadzea za špica, ali mu cijena od zimus do danas sa 1,5 mil € otišla na 10 mil €. Ne treba nam bolji špic
z

znači ode

pre 9 meseci

naš Oliver Tvist
N

Nele 007

pre 9 meseci

Kad je ovaj nakupio 33 nastupa za Zvezdanu? Ja nijednom nisam video da igra, stalno Rodic.
i

isto kao i

pre 9 meseci

što je zvezda izbacila Milan posle onog kornera na treningu...to se ne važi,al piše u zvezdinoj istoriji ..
Ј

Јосиф

pre 9 meseci

И ја се питам брате! На википедији пише 17 наступа!
F

FkpCascais

pre 9 meseci

Je li vi umete da citate sta pise u vikipediji ili samo nagadjate engleski ne znajuci ni sta tamo pise? Covek ima 21 nastup u SuperLigi, a ima i 4 nastupa u kupu plus jednog nastupa u UEFA takmicenjima.
B

Bane15

pre 9 meseci

Da odgovorim ovom gore....mi jos uvijek nismo ta sila da pobjedjujemo pogadjajuci stative, osvajamo trofeje za top 8,...da ne pisem eseje kada ste bili prvaci evrope 15 min, pobjeda nad Mancesterom 0-1...sve su to ogromni rezultati. Mozda najveci rezultat u istoriji Srbije izbacicanje Sahbaza na penale.
E

Esex

pre 9 meseci

Ovde se istina nikad nece saznati i to je razlog zasto nekad kritikujem ovu upravu iako imamo dobre rezultate..dal imamo procente od naredne prodaje i zasto ne? Da li su nesto dobili ispod stola za licne potrebe kako ne bi trazili te procente isto necemo saznati..sa fudbalske strane isto greska jer levog nemamo godinama...u ovakvoj formaciji ostaje nam samo mitrovic koji je slab defanzivno..prodaja azarova i to bez procenata,jedan je od najgorih poteza ove uprave!!
S

Shone

pre 9 meseci

Ni Azarov nije neki defanzivac...
b

barranjacccccccc

pre 9 meseci

Za Šahtjor dobar a za Zvezdu nema dovoljno mišićne mase..... Šahtjor prodaje igrače za 50-100mil a mi kad izvučemo 7-8 svi skaču od sreće.
d

d. g.

pre 9 meseci

Jurimo bekove sto godina, nađemo ga i onda liferujemo. Sad definitivno levog beka nemamo jer to Rodić nije. Baš me zanima ko je zamena Mitroviću. Nadam se da su bili dovoljno pametni da idu procenti od naredne prodaje.
0

003

pre 9 meseci

1,1 mil ma kakva 3 pranje para

Pakal

pre 9 meseci

Odličan posao Zvezde.
Đ

Đukin fan

pre 9 meseci

Da i Zvezda na nekom strancu zaradi kintu!!Uz Eraka,Šilju,vrv Lekovica i sad Gruzijca te kompenzacije od ostalih transfera po Evropi prebacice 18 miliona € prihoda od obeštećenja ovog leta sto je posle 6-7 godina suše sjajan ucinak za jedno leto!!!Bude li manje kombinacija ponocne uprave i više pažljivog poslovanja ovo može po sezoni da postane standard!!!Doduse ne kao npr Dinamo ali za pocetak bi bilo odlično !!!
d

d. g.

pre 9 meseci

Boaći je prvi put otišao za kikiriki. Kanga je u Spartu otišao iz ljubavi. Doduše naspram njih ima sto promašaja. Od La prevare, Dionija, Kulibalija, onog Argentinca....
N

Ne znam za

pre 9 meseci

Kako drugi razmišljaju. Da se ja pitam, ja bi prodao i Mitrovića i Leković, za njih se može dobiti oko 10mil.plus ovo do sad, to je oko 22 mil. I uložiti deset miliona u dva, tri igrača. Za te pare se može kupiti ozbiljan špic i vezni.
S

Slažem se

pre 9 meseci

Ali mi bi da sa 3 miliona, napravimo čudo. Kad se već dobila neka kinta od pojačanja, treba uložiti, ionako imamo pare od LŠ.,
P

Pazite

pre 9 meseci

Ovo, neki hoće da nas ubede, da mi uopšte ne dobijamo pare od transfera. Nego to nam daje država. Kakvih ovde ludaka ima, pa to je za promatranje.
P

Pazimo baticee

pre 9 meseci

Pre ovog Irakli Sharova, ko zna kad ste prodali nekog igraca za visemilionsko obestecenje. U stvari znamo, Koromana u Portsmut ahahaaha.
J

Jesmo

pre 9 meseci

Druže, Erakovića nedavno. 7 mil. Radonjić, 12 mil. Grujić 6,7,mil.braća Ilić 5 mil, Lazetić 5mil,ove od 2,3,mil.neću ni spominjati. Ima ih koliko hoćeš.
е

есперанс тунис

pre 9 meseci

@baticee , Ераковић 7м, Пешић 1,5м, Охи 1,3м, Павков 1м, Бабић 1,1м, Лазетић 4,5м, Његош 1,5м, Гаврић 1,2м, Јовељић 4м, Марин 2,2м, Терзић 1,7м, Радоња 12м, Пешић опет 4,2м, Рачић 2,2м, Дегенек 3,6м, Боаћи 5,5м, Канга 1м, Ристић 2м, Плавшић 1,3м, Манојловић 1,2м, браћа Илић око 4м, доста ти је, ето без Грујића, Јовића, Рајковића, Јовановића. Поздрав.
B

Bane15

pre 9 meseci

Ko neko...pa taj se zove Zeljko Pantic. Covjek poremecenog uma, koji treba na lijecenje dok mu nije kasno. Lik prso ko lajsna
V

Volim svoj klub

pre 9 meseci

Sa trasfmarkt-a: ukuca se Irakli Azarovi ode se na deo: TRANSFER HISTORY Date Aug 22, 2023; MV (Market value) €1.50m; Fee €3.00m; Left Red Star; Joined Shakhtar D. Znači svi koji pišu suprotno dokazuju svoju nepismenost i neobrazovanost.
D

Dejcek

pre 9 meseci

To nam pre neki dan zavrsio vucke kod zelenskog:)
м

милорад бекрија

pre 9 meseci

Скуп Терзи Закарјан и Таварние .Гарантујем да би с њима двојицом били јаки као земља.Закарјан је купљен за 12 милиона од Сосиједада а биће продан за 5о.Жао ми је што грузијац није оставио дубљи траг.Ваљда неће враћати Јовића већ довести голгетера од 5,6 милона
K

Komedija....

pre 9 meseci

Ala se jedan isfustriran grobarcic uznermirio zbog prodaje, Hoce da nam objasni da smo prodali za milion i dajemo 70% od prodaje Gruzijcima ahahahah kakav mucenik grobarski mnogo mu je tesko...
7

777

pre 9 meseci

Ala je jednog grobarcica zabolelo sto smo prodali za 3 miliona evra :)))
a

ahahah

pre 9 meseci

Koliko franjevce boli svaki zvezdin transfer, Sledece ce da citiraju vikipediju
a

a ko će

pre 9 meseci

da plati što je pojeo one grisine i dve bonžite dok je bio u Zvezdi????
E

E da

pre 9 meseci

Ulete ti….
K

Komedija....

pre 9 meseci

Evo ih grobarski botovi odma citiraju transfermark misle da je transfermark izvor svakog tacnog transfera a ne sajt kao vikipedija ... Grobarski botovi ne spavaju uopste.
g

gost007

pre 9 meseci

Kaze Srna da su ga platili 1,4mil neko ovdje nesto mulja.

Usput

pre 9 meseci

Do 2028 čisto da tvrde pazar.. On neće ostati duže tamo od godinu-max dve. Zna Šahtjor odlično šta radi, kupio je zlatnu koku.
D

Delija33

pre 9 meseci

Gde bas za njega ne uzese procente?? Pa on ce otici za 30-40 miliona iz sahtjora
F

Fußballspieler

pre 9 meseci

Ako sam dobro razumeo neku priču, Zvezda je uspela u nameri da se Batumi odrekne svog procenta i sav novac ide Zvezdi. E sad, to može da znači da se Zvezda odrekla procenata od dalje prodaje u korist Batumija što je katastrofalan poslovni potez znajući da Šahtjor prodaje igrače za ogroman novac.
a

a neki %

pre 9 meseci

Jel ubaceni u transfer? Ako nisu treba neko da odgovara. Pa ovi Ukrajinci koga hoce uvaljaju zapadu za 40-50-60 mil... Najbolji, tj jedan u top 5 bekova levoh do 21godine u evropi. Deficitarna pozivija u celom svetu i ti ako ne stavis % moras lud da budes.
0

023

pre 9 meseci

Ne znam koji Transfermarkt čitaju ljudi i ovde prenose dezinformacije. Dva klika i na sajtu si. MV market value 1,5 mil €, transfer fee - obeštećenje - 3,0 mil €. Toliko o tome, a o samom transferu ne znam šta da mislim. Svideo mi se momak iako je imao znantne fizičke nedostatke. Tehnički jedan ob boljih igrača u ekipi bez obzira na poziciju.
L

Ljudi

pre 9 meseci

Još ne kontaju, pa niko neće da ide u Ukrajinu, i onda moraju da traže bilo koga i da više plate. Treba li vam crtati, ovo je fenomenalan posao, da je više ovakvih. Da nije rata šahtjor ne bi ni razmišljao o njemu.
U

Upravo

pre 9 meseci

Tako, isto rade i Rusi.
S

Sladajac

pre 9 meseci

Sad se isprsite za Bukinca...
G

Gostqwerty

pre 9 meseci

A zašto on? Šta je to spektakulatno kod Bukinca a da nemamo u podmlatku ??? Ti ili si mu menadžer,rođak ili Bukinac lično !
Đ

Đukin fan

pre 9 meseci

Ima Zvezda u omladincima bolje bekove od Bukinca!!!Lagano
m

milo123

pre 9 meseci

Nesto ovde definitivno smrdi. Te prodat je, ceka se da Sahtjor objavi, te 3 miliona, te milion, procenti Batumiju, cuda. Sta je prava istina?
M

Ma da...

pre 9 meseci

Eto kao sto rekoh pre par dana, okome se na nekog u komentarima nije za Zvezdu nije za Zvezdu i taj igrac odmah bude prodat. Kao u horu. Kao da dobiju naredjenje od nekog i odmah svi u glas prodaj prodaj... I gle čuda posle malo vremena taj igrac i bude prodat! Prodati za 3mil ovakvog talenta? Pritom decko mlad a potom dovesti nekog starkelju u napadu sumnjivih kvaliteta i sumnjivih godina? Mitar Mrkela ce se izučavati u sportskim akademijama narednih decenija.
T

Techa

pre 9 meseci

Tako je...inace si licno Ti ostvario rezultate poslednjih 6 god po evropi ili igraci koje doveo taj Mrkela? Sta sve sebi ljudi dopustaju...strasno.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 9 meseci

Darjan prvi izbaci tekst, kao probni balon. Provuku se rečenice, nije uverio upravu u svoje kvalitete, nije ispunio očekivanja, još neke zamerke. Šablon je isti, samo se imena menjaju. Onda se prati reakcija. Ne sumnjam ni da ima botova koji pišu po nalogu. Ako manje više većina bude za prodaju, ode igrač. Međutim, ako se navijači pobune kao za Mitrovića, Kangvu, onda se cela priča stopira. Naravno, ako iskoče neke velike pare nas niko ništa neće pitati.
А

Аb

pre 9 meseci

Odličan posao, doveden za 300k, prodat za 3mil...nedorečen je ostao u Zvezdi, sa hroničnom boljkom u defanzivi, al da ima potencijal ima... Nismo ga istrpili, jer treba istrpiti Mitrovića po levoj strani... Tako da pametna prodaja, koja se neće odraziti na terenu... Samo da Marin nastavi posao ovako ;)
@

@ab

pre 9 meseci

Ma kakvi doveden za dz, prodat za 30 miliona i 100 posto od svake buduce prodaje.
Ј

Јосиф

pre 9 meseci

Део мариновог посла су и Кулибали, Мотика и Адо! Ако чемо поштено, нека буде поштено! Немој даму приписујемо само играче који се наметнули, него и оних који нису, иако их је значајно мање!
N

Nenad1246

pre 9 meseci

ma jeste, doveden besplatno a prodat za 650 miliona i 100 posto od svakog buduceg transfera.
A

Ab

pre 9 meseci

@Joosif...pa naravno da će biti promašaja ali u znatno manjoj mjeri nego pogodaka... Nisam siguran da je Marin obavljao funkciju u klubu kada je došao Motika, sjećam se da je Motika izjavio da je sreo Marina na aerodromu i da mu je ovaj poželio sreću... Drugo Ado promašaj??? Ako ćemo sa igračke strane onda je i Azarov promašaj... Ado može odigrati dobro na pozajmici i biti prodat za više od onoga koliko smo dali Spartaku.. To je glavna fora sa mladim igračima, koji imaju bilo kakve kvaliteta ..a Kulibali je došao kao slobodan igrač, za klupe, tako da je glupo pričati o marginalnom igraču...Sa druge strane Kangva, Bukari, Stamenić, Kraso, donekle Olainka, jer svako ko prati fudbal znai je da je momak klasa, su strašni igrači koji su nosioci tima @Grobari, kme kme kme kme...
t

triton

pre 9 meseci

Ubacise li bar 20% od sledece prodaje
h

haha

pre 9 meseci

Oni ubacuju procente kod Savica i slicnih tridesetogodisnjaka.

Mile Stručnjak

pre 9 meseci

Jel se zna koliko od ovoga ide bivšem klubu i da li je Zvezda ubacila u ugovor neki procenat od sledeće prodaje...?

Mile Stručnjak

pre 9 meseci

Čemu ovoliko minusa? Prvo navijač sam Zvezde, drugo, nije ostavio neki utisak na mene, treće, mislim da je ovo ok transfer... Samo me bez ironije interesuje (jer se svašta piše) koliki su procenti u pitanju...
2

234

pre 9 meseci

Zvezda je uzela sav novac a procenti koji su sledovali batumiju su prebačeni za naredni transfer. Znači kad ga šahtjor proda batumi će uzeti to od procenata.
@

@234

pre 9 meseci

Ne izlupavaj se, molim te. Pa valjda je bolje da das procente na 3 miliona nego na 15 miliona. Drugo, Batumi ga nije prodao Sahtjoru nego Zvezda, ne moze to bas tek tako da se "prebaci"
B

Boogy

pre 9 meseci

Šteta mislim da bi pokidao kod Bahara. On je baš igrač za 352, ne za 442 da igra klasičnog beka. Prodaće njega Šahtjor za 1-2 godine za 20+ miliona.
M

Ma da...

pre 9 meseci

Sta je ovo, decko ostavi sasvim realan komentar a ono brdo minusa? Botovanje na delu?! Ko lupa minute na realan komentar? Sram vas bilo
G

GostHilti

pre 9 meseci

Pa neka ga proda i 30
P

Pa

pre 9 meseci

Što nije pokidao kod Bahara, zajedno su već dosta vremena. Ovaj nije odigrao ni jednu celu utakmicu, o čemu ti pričaš.
m

moni

pre 9 meseci

sada taj novac i još dodati za klasičnog špica...
K

Koliko

pre 9 meseci

Vidim, čista 3 mil. Zvezda zaradila. A ovde su svi pričali o 20,40,40,% ide Batumiju. Joj kakvi likovi ovde pišu.
h

halo

pre 9 meseci

"Za 300.000 evra, uz 20 odsto od dalje prodaje, 20-godišnji levi bek doveden je iz Dinamo Batumija i pokušaće da, prevashodno u mečevima Mozzart Bet Superlige, odmeni Rodića i omogući mu da fizički potpuno spreman nastupa na međunarodnoj sceni." Tekst Mocarta od pre godinu dana :) Evo ti i link https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/azarov-stigao-da-pomogne-milanu-rodicu-ucicu-od-njega-zvezda-ima-tim-za-ligu-sampiona/427156
@

@halo

pre 9 meseci

Ne zameri mu, hteo je da izspinuje za Terzicev sendvic uzegli ali zaboravio lik da je 21 vek jbg :D ugasio si ga na jen dva :D
@

@HALO

pre 9 meseci

Nisi u pravu, Gruzijcima ne ide ništa. U međuvremenu je bio novi dogovor.
G

Gost98

pre 9 meseci

Velika greška ali šta je tu je. Srećno Irakli majstore, pa za koju godinu da pređeš u neki Napoli, Atletiko...
I

Irakli

pre 9 meseci

Majstore, odakle si ti iskočio. Ili si i ti klasičan kontraš.
d

do Napulja

pre 9 meseci

može samo u gumenom čamcu,i to da pazi da ne naleti patrola....

Pule

pre 9 meseci

Odlican posao ,sad juzna amerika i u potragu za jos boljim bekom i ful posao
J

JasamJa

pre 9 meseci

Nismo ga trebali prodavati, ne razumijem. Puno prostora za napredak, mlad, redovan u reprezentaciji, ma katastrofa poslovanje, ali baš katastrofa!
V

Visente Del Boske

pre 9 meseci

Na transfermarktu pise da ga je sahtjor platio milion evra,ee terza terza stvarno si magija.
D

Djovani

pre 9 meseci

Kako lazes pa to nije moguce, pise 3 miliona sram te bilo lazovu
@

@@@

pre 9 meseci

Zato što i jeste. Zvezda dobija pare zna se odakle. Kakvi transferi...

Nebojša Gajić

pre 9 meseci

Ne znam koji ti transfermarkt koristiš ali kod mene piše 3 Miliona.
I

I na

pre 9 meseci

Tarabi svašta piše.
G

GOSTSD

pre 9 meseci

Piše lepo da mu je market value 1.5 miliona tj. njegova trenutna vrednost, a da je fee 3 miliona tj. suma za koju je prešao iz Zvezde u novi klub. Samo treba da se pročita, piše sve lepo.
Z

Zvezdas1989

pre 9 meseci

Ja ne znam na kom si ti transfermarketu gledao jer stoji 3 miliona
Ј

Јосиф

pre 9 meseci

На трансфермаркету лепо пише 3м €, али твојој болести нема лека!
N

NH

pre 9 meseci

Ipak pise 3mil. https://www.transfermarkt.com/irakli-azarovi/profil/spieler/530696
R

Reder8

pre 9 meseci

To je laž, ali sta ocekivati od psihića iz Himske... Pise lepo 3mil...
L

Luja

pre 9 meseci

Ladno lažeš. Lako je proveriti da piše 3 miliona.
s

sokratis

pre 9 meseci

Tbilisi uzima 40 posto od sledeceg transfera. Cisto da se ne zaboravi
B

Babaroga

pre 9 meseci

Dobar posao Zvezde doveli ga za sicu a prodali za tri miliona,smatram da mu u buducnosti vrednost moze porasti na 7-8 miliona!!!
g

gost RS

pre 9 meseci

Svaka cast za momka! Nije imao mrlje u Zvezdi! mislim da cemo jos cuti za njega u roku 3 do 5 godina!
h

hshshs

pre 9 meseci

Dobar dan Severna Korejo ili Demokratska Narodna Republiko Korejo! Narode, ne smemo vam objaviti da Zvezda NIJE prihovodala 3 miliona evra već 60% od te sume pošto 40% po ugovoru i dogovoru pripada njegovom bivsem klubu. Ne smemo da objavimo jer ce snagator sa krupnim glasom Terzic da dodje u redakciju
K

Koan

pre 9 meseci

Dobar dan neobavešteni, Dinamo Batumi se odrekao procenata i nikad se nije pominjalo 40 već 20%. Sad možeš da nastaviš da spavaš.
M

Misu jedan

pre 9 meseci

Javio ti zeljko pantic?
M

MRSSSS

pre 9 meseci

lazovcine grobarske...
@

@koan

pre 9 meseci

Ma da bre, rekose ljudi ma koji ce nam pare, bolje u Zvezdu da idu svi novci :D vama nijedna sekta na ovom svetu nije ravna
1

12345gs

pre 9 meseci

ozbiljna greška je prodaja Azarova
S

Sale555

pre 9 meseci

Ode neuhranjeni. Dobar transfer, ionako se slabo snasap u Zvezdi. U LS bi ga oduvali u duelu, posebno u odbrani.
K

Kemp

pre 9 meseci

milim da je ovo greša što je prodat
v

već se tamo

pre 9 meseci

ugojio,dva-tri obroka mu dali i već mu se osmeh vratio na lice...U zvezdi ga izgleda nisu vodili po tradiciji u Maderu...
Z

Zašto

pre 9 meseci

Si nije kupio, dobijao je platu. E koliko vam je glup humor, klasičan grobarski, bez imalo stila.
G

Greška1

pre 9 meseci

mislim da je ovo velika greška. Azarov ima ozbiljan potencijal i trebalo je raditi s njim dosta. mislim da bi se višestruko isplatio i igrački i finansijski da je ostao još bar ovu sezonu
n

nije loš

pre 9 meseci

al' neće da jede.....tako barem u zvezdi pričali....
J

Joo

pre 9 meseci

Mnogo tanak igrac u defanzivi mislim da bi bio puno korisniji kao levo krilo nego kao levi bek ofanzivno jako dobar!!!
d

djovani

pre 9 meseci

Možemo da pričamo i ovako i onako ali ovo je za 3 miliona dobar transfer zvezde. Irakli mozda jeste mlad i potencijal, ali kod nas je tapkao u mestu od kad je došao. Procenjeno je da je bolje prodati njega nego mitrovića što opet podržavam. Da imamo više ovakvih transfera bilo bi idealno, dovedeš za 200k prodaš za 3 miliona.
V

Videcemo

pre 9 meseci

kad ga sahtjor proda za minimum 15-20 milki hvatacemo se za glavu.Daj Bože da grešim.
h

halo

pre 9 meseci

A po stranim medijima se provlači cifra od milion evra. Zanimljivo. Opet izgleda pravite situaciju ko sa Motikom, lagali ovde da je plaćen milion i po evra dok su Nemci pričali od 2.5 miliona i na kraju smo videli ko je ispao u pravu.
j

jajalo

pre 9 meseci

da se covek zapita ko normalan sad potpisuje za ukrajinske klubove,mozda nece ni postojati 2025
g

grobarske lazi

pre 9 meseci

Ma drzavni bankomat nam dao pare nismo uopste prodali igraca ahahahah
M

Mutommbo

pre 9 meseci

Ovo je odlična prodaja igrača. Ostali su još Kangwa i Leković da se prodaju. Mogla bi Čuka da pozajmi Gobelju i Miluna za LK.
i

iz sljivika

pre 9 meseci

Znači Gobelja kao neophodan kadar ostaje da krpi mesto levog beka uz Rodića. Jedan korak napred, dva nazad. Tako funkcionišemo.
p

potemkin

pre 9 meseci

Kakvo spinovanje... Kako je prihodovala 3M kad idu procenti dinamu iz batumija? negde se pominje cak do 40%od profita tako da zvezdi ostaje malo izmedju 1.5 i 2M sto i nije nesto.. doduse ko zna kolko su terza i marin dobri jos..
M

Mk

pre 9 meseci

Koliko Partizan zna bolje sa strancima, to je neverovatno. Sa dosta skromnijim budzetom dovede bolje strance od Zvezde. Sadik, Asano igraju u liga 5. Natko, Menig, Rikardo, sad Saldanja.. Ranije Leonardo, Everton, Suma, ... Svi su ostavili trag i igrali najbolji fudbal u karijeri bas u Partizanu. Zvezda osim Boaćija i Kange, veoma tanko (u prethodnih 5 sezona)
h

hahaha..

pre 9 meseci

pantiću željko ti li si pumo stara?
S

STratosfera

pre 9 meseci

Zaista kvalitetan mladi fudbaler, šteta što odlazi, ali nema mesta po toj levoj strani za njega.
Ć

Ćelafuto

pre 9 meseci

A u Zvezdi je izgledao kao da je migrant koji je zalutao na autokomadi
L

Lazeta

pre 9 meseci

Na transfermarktu pise da ode za 1M samo...