Komentari na vest

Zvanično: Radujko novi generalni sekretar FSS, Batak, Matić i Petrić novi selektori

T

Tomislav V

pre 3 dana

Ovo je dno dna. Prekršen je Statut FSS. Odakle ovaj čovek sada u fudbalu. Petrić selektor? Bože sačuvaj.
P

Pro licenca pošteno

pre 4 dana

Samo još nisu Tešovića ugurali iako je gostovao u svim tv emisijama iako je trener u trećoj ligi... A i Jankovića čuvenog selektora Kine, sa kojom nije postigao ni gol, a drži predavanja kao da je bio prvak sveta!!!
P

Pro licenca pošteno

pre 4 dana

Matić?? Otran iz saveza, sa čukaričkim ništa ne uradi, kao i sa novim pazarom,i kao nagradu dobije da bude selektor!!!! Mi smo stvarno neverovatni....
G

Grdne rane

pre 4 dana

Pa je l ovo moguce, mi ocekujemo, a ovo ve dolaze grdji od grdjeg. Da hoce svi fudbaleri da se sloze pa da se ne odazivaju pozivu, pa nek igraju ovi u foteljama
A

AM89

pre 4 dana

Pogledas radnu biografiju i sve ti bude jasno. Igoru Matiću kvalifikacija par gostovanja na tv- e emisijama. Steta sto je nase pamćenje kratko, pa se vazda provlače šeme i kombinacije !!!
g

gost127

pre 4 dana

Sprdnja se nastavlja, pa lepo.
1

123хоп

pre 4 dana

Остало је још да изаберу А репрезентативце из редова странке...
B

BAS NAVIJACKI

pre 4 dana

Opet ZVEZDIN KADAR ! DOKLE BRE ,,C*GANI".
J

Jel ono

pre 4 dana

pravi džaja,ili je Palma doneo svog,iz muzeja u Jagodini? Za potrebe glasanja?
i

in memoriam

pre 4 dana

FSS je danas sahranjen uz najveće počasti. Sanduk su nosili radujko,petrić,batak i matić,a krst je nosio bjeka,a ožalošćenog d.dž.bajdena,pod ruku vodio zeka,za svaki slučaj,da ne upadne.
N

Neksus

pre 4 dana

Totalni bojkot fudbala,ako zelimo bolje Srpskom fudbalu. Kompletan FSS da se ispita i da krenu kazne oduzimanja nezakonito stecene imovine i dugogodisnje zatvorske kazne.Sunce ti...pa onda 80%Srbije da pohapsimo u ime boljitka fudbala!?
M

Malayac

pre 4 dana

Sve se slažem, samo....znaš valjda da su lopuže iz saveza u čvrstoj sprezi sa ovim lopužama što vode državu, tako da je to što predlažeš nemoguća misija bez da se isto prvo uradi sa ovim drugim.
F

FS RIS direktor takmičenja mlađih selekcija V

pre 4 dana

Zašto napraviste grešku. Nema u Srbiju čovek bolji od Jovana Marjanovića iz Niš. Svi propisi poznaje za desetku. On je trebao da bude gen.sek a ne taj vaš g.Radojko. Mnogo ste pogrešili ali ajde sad je kasno za sve.
D

Dragan Vojpur

pre 4 dana

Zaista, mogli ste barem napomenuti na kraju teksta da je ovime prekrsen statut jer kandidat ne ispunjava osnovne zahteve za ovakvu funkciju. Bar da se ogradite od krsenja zakona. O novom generalnom sekretaru ne tako davno, govorio je i predsednik licno. Citiram: "Aleksandar Vučić je potom pokazao ugovore koje je Telekom svojevremeno sklopio sa „Velikim bratom“. ‘Ovo su ugovori o poslovno-tehničkoj saradnji iz 2008/9. između Telekoma, koji je tada vodio Branko Radujko istaknuti član DS, i B92. Telekom je potpisao ugovor za finansiranje Velikog brata. Mi se borimo za taj Telekom, a oni za tajkune. Da ostave 4.000 ljude bez posla. Da bi oni bili bogatiji i napravili još veću tajkunsku kompaniju. To rade i sa svim što pripada našoj državi – istakao je predsednik.” (Alo.rs, 29. 8. 2020. godine). Nemanja Vidic je takodje rekao, citiram: "Ne mogu da se otrgnem utisku da su od poslednjih pet predsednika FSS trojica bili u zatvoru. Jedan je optužen za proneveru 600 miliona evra".
S

Sećaš li se

pre 4 dana

vatrenih govora kad je došao na vlast? Pohapsićemo tajkune,vratiti otete pare,bla bla. I ? Gde su ti tajkuni 12 godina kasnije? Kod njega u stranci,svi do jednog. Ne samo tajkuni,pola opozicije iz 2012, sada su "istaknuti članovi" a i novokomponovana "opozicija" brže bolje preleće,eno Milice opozicionarke,učlanila se dobila ministarsku fotelju,briga o porodici,deli "rashladne uređaje" takozvane ( kineske) ventilatore, bolnici Narodni front. Vrana vrani oči ne vadi.
D

Darko11193

pre 4 dana

Au jos jedan partiznovac u FSS izgleda da je milojević bio u pravu stvarno se vodi hibridni rat protiv FK Rio zvezde tinto, morace opet ljubitelji litijuma sever da se bore za spas srpskog fudbala ovaj je postavljen sigurno da partizan bude prvi hahajajahajajjajahahahahahaha
D

DDF

pre 4 dana

Clan uprave FK C.Zvezde...partizanovac😂😂
B

BN100%

pre 5 dana

Koju god bitangu da ti dovedem ona avanzuje.Lopužu si bre primio na posao.Eno ga,u facu mi se smeje.Ova stenografiše ležeći...
Z

Zeleznik

pre 5 dana

Koji sjajni klupski rezultati? Kakvo napredovanje? Jel oni nas zaj.....avaju ovde sve redom? Jel misle da smo svi pali s Marsa?
A

Av av av

pre 4 dana

Kako koji klubski rezultati??? Pa imamo 2 povede u zadnje tri godine!!! Ej, malo li je ... Koliko imaju klubovi iz San marina, da te pitam. A imena ove države počinju na "S", tako da smo bolji od konkurencije. A tu je i zvezda...12 godina se u Srbiji bolje živi (ima jedna godina što je bila loša, ali to će se na sudu srediti...da se i ta titula dodjeli onome koga vodja najviše voli).
v

vulex

pre 5 dana

Igor Matic je tu da obori rekord mlade reprezentacije protiv Engleza :)
N

Nekad smesno

pre 5 dana

Danas tuzno.
н

нс бој

pre 5 dana

Ко су ови људи и шта то стоји иза њих да буду на овим позицијама.
M

Mnt1

pre 5 dana

Dajka jos nije umrla a kace neznamo
M

MilojeC

pre 5 dana

Dzaja saznao da je umro tito
Џ

Џаја ишао

pre 5 dana

на бабине у Кумровец кад се Тито родио....
P

Preža

pre 5 dana

🤑🤮Šta drugo napisati osim ova dva emodžija?
D

Don Vito Corleone*

pre 5 dana

Drug Radujko je kralj, čim je izjavio “Radiće se vredno, posvećeno i bespoštedno”, ali je ostao nedorečen! Nije rekao na čemu će se raditi! Naravno, radiće se na inicijaticvama i stavovima upravnika kolonijalne uprave, koji je svojevremeno odluku o skraćenju SLS na 12 klubova, poništio i svi eksperti iz FSS su je aminovali!! Podrška za druga Radujka koji će raditi u ime i za račun ozdravljenaj srpskog fudbala! Stara srpska poslovica: “Jadna majko, jadnih li svatova”!
1

1100

pre 5 dana

Ko ovo podrzava radi direktno protiv interesa Republike Srbije...pa ko kako shvati.
G

Gost RS

pre 5 dana

Dok se krezuba sirotinja kolje zbog stranaka,sporta i po svim ostalim mogućim osnovama, oni samo rotiraju fotelje i kradu novac tog istog naroda. Znam da neću dočekati ali volio bih da doživim da vidim kako narod svoje krvopije tamani po ulicama kao pse lutalice.
V

Vamos

pre 5 dana

Dzaja kao deda iz filma Mrtav ladan…
j

jovanczv

pre 5 dana

sta uradi crni radovane
T

Tegusigalpa

pre 5 dana

Povraca mi se.
K

Kakav

pre 5 dana

Savez takvi stručnjaci.. Kvazi treneri koji nigde nisu imali rezultat i neće ih nijedan klub al su dobri džajdenovcima i menadžeriji

Fuenlabrada

pre 5 dana

Zašto ne napišete da nije u skladu sa statutom FSS ...nula ste od novinara.
м

миле.

pre 5 dana

кукала нам мајка
S

Sasa1

pre 5 dana

Sve strucnjaci! Batak matic! Ajd petric on je igrao ozbiljan fudbal !
S

Sf

pre 4 dana

Pa i Piksi je igrao vrhunski fudbal. Ovde je reč o trenerima a Petrić veze nema kao i Matić, Batak je za nijansu bolji od njih.
S

Sf

pre 5 dana

Auuuuuu Igor Matić, Petrić, Batak. Našim mladim selekcijama se crno piše. Evo ovo je nova garnitura TZV trenera FSSa kao nekada Ćurčić, Dodić, Varga, Zvonko Živković, itd... koji nigde više ne mogu da treniraju bilo koga, jer su se neki naši klubovi opekli uzimajući ove neznalice pa više niko ne želi da ih angažuje i naravno kud će šta će daj ih u FSS jer to je utočište za ovakve "stručnjake" pa šta da očekujemo od budućnosti našeg fudbala.
a

abrakadabra

pre 5 dana

Šta će im tu Bjeković i Petrić - kvare crveno belu idilu. 😀
m

misko123

pre 5 dana

Pa da znaš istoriju tvog kluba..znao bi da je Bjeka "naš "..
M

Ma ne

pre 4 dana

kvare,prodane duše,šlihtare i poltroni,uvek su dobro došli.
C

Cipiripi LE2

pre 5 dana

Fudbalska glava bas
p

podesen

pre 5 dana

Da UEFA nije mafija,od danas bi nas fudbal bio suspendovan na neodredjeno.
p

podesen

pre 5 dana

Sto mu oci vide ruka ne ostavlja.
M

Miki Gvelf

pre 4 dana

Ovaj ti je do bola, slatko sam se nasmejao
d

davljenik

pre 5 dana

Srpski fudbal je toliko skrenuo, samo pogledajte intervju Nemanje Vidica, koliko se vizije vidi u sat vremena intervjua... A za ovog gospodina, da ne lajemo prerano, ali po poslednjim recima "Zivela Srbija!", vidi se ciji je on kadar i zasto ce sedeti u buducnosti tu.
X

XY

pre 5 dana

Ove ce oterati samo AK. Zao mi sto nemam herca, da bacim sve sto sam do sad mukom stvarao...
Г

Гост Зрењанин

pre 5 dana

Сјаши Курта да узјаши Мурта! Као неке промене за јавност а у ствари исти остају и мажњавају паре за себе,и нема нам напретка!
R

Repac Plandište

pre 5 dana

A Duljaj,a Nadj, a Kratko Ostanic. Koji ste vi drek. Bole vas paja da dodju kvalitetni ljudi , da ima ko da uci decu, samo vas interesuju kombinacije, pozicije i pare. Mogli ste Jelenu Karleušu da ubacite da uzima lovu, ne može sve Telekom da placa. Nju ili onu dvocevku sto je zadužena za nuklearnu bezbednost Srbije. Kad moze to moglo bi i nesto u FSS, sta ima veze samo da se lapa. Sa ovim su se složili..
T

Tarzan

pre 5 dana

Ovce tvoje ne mogu bez tebe.Divna pesma,koju treba cesce slusati.
д

док се Џаја

pre 5 dana

балзамује,жена му Бранка све лепша и млађа...биће да и она има свој "Радмиловац"....
J

JBL

pre 5 dana

Matora ABOLIRANA lopuza i njegov kolega po zanatu Nenad Bjekovic vode nas fudbal i dovode ovu postenjacinu"!!! Kao navijac Partizana porucujem Nemanji Vidicu - skloni se majstore od ovih"carobnjaka" - leva ruka,desni dzep.Ti si gospodin covek i bezi od ovog sljama i ove bagre.Moj grobarski naklon tebi kao velikom igracu i velikom coveku koji je svojim znanjem i umecem stekao slavu i novac...Zasijace sunce jednog dana,a do tada...!!!
S

Streptomicin

pre 5 dana

To sto Vidica podrzavaju navijaci Partizana, mnogo toga govori o njemu.
S

SeoB

pre 5 dana

Kao navijač Partizan trebalo bi da te bude sramota. Ne postoji igrač koga ste više pljuvali od Vidića, kada je napravio penal protiv Nemaca i promašio protiv Slovenaca. Bukvalno ste mu sve najgore. Sad ste se setili Nemanje, poštenja. Sram vas bilo
S

Sf

pre 5 dana

Branko Nordeus i bulumenta partizanovaca su Vidićevi ljudi od poverenja , mogu da zamislim šta bi uradili Zvezdi. Zato i naprasno obožavate Vidića licemeri.
-

- NORMALAN SVET -

pre 5 dana

Hoćemo Vidića za predsednika FSS, Paunovića za selektora A tima i da Srbija igra u crveno-plavo-beloj garnituri.
T

Tako je

pre 5 dana

... i Mirka Poledicu za generalnog sekretara.
M

Migec

pre 5 dana

Svaka ti čast,imas mozga ali mnogi nemaju pa ne preduzimaju nista!!!!Rispekt
+

+++

pre 5 dana

I da skinu onu svraku sa grba. Jesmo li orlovi ili nismo
S

Sedorf10

pre 5 dana

Odlicno! Evo Sputnjik prenosi kako je prekrsen status Fudbalskog Saveza Srbije, jer Radujko nije smeo biti izabran, jer po statutu generalni sekretar mora da ima 5 godina rada u fudbalskim organizacijama da bi uopste mogao da se kandiduje. Znaci nikakvi statuti, nikakve institucije ne postoje. Sve se radi na silu. Mislim moze to, ali tako se stvari ne trebaju raditi. Sta ce ti zakoni, statuti, pravilnici, ako ih ti krsis svaki dan? To je obesmisljavanje svega. Urusavanje iznutra. Sve samo da ne dodje Nemanja Vidic, jer Vidic je izgleda drzavni neprijatelj broj 1. Jadna je drzava kojoj je Vidic neprijatelj. Jer Vidic nema mrlju u karijeri.
K

Kako ne vaze?

pre 5 dana

Vaze sva moguca pravila, zakoni i tacke kada Vidic treba da im stane na crtu… Mulj…Drzava mulj, svako drustvo pa i sportsko…
D

Drug Panjković

pre 5 dana

Kakav statut,kakav zakon...Sve sve radi kako Alek stručnjak kaže i naredi,ovo su sve piuni i poltrončine. Čeferin i Laković su podmireni koferima keša i žmure na sve što Alek radi,da je Platinijeva Uefa naš fudbal bi zbog mešanje politike u sport bio suspendovan na mnogo,mnogo godina!!!!
P

Partijska knjižnica

pre 5 dana

Čovek ima par decenija navijačkog iskustva iza sebe + kad dodaš na to sve utakmice koje je gledao na TVu, ovaj je prekvalifikovan za poziciju
B

Bojan_21

pre 5 dana

Uslovi konkursa: da voli zvezdu
p

podesen

pre 5 dana

Da voli palacinke.
Џ

Џаја сашио

pre 5 dana

одело од седишта "Форд Ескорта" из 1977-е године....
V

Veljko9

pre 5 dana

Igor Matic svugde ima najgore moguce rezultate a i dalje dobija visoke funkcije, da druze sjasi vise kad veze nemas
A

Asistent

pre 5 dana

Sjasi kurta da uzjase murta....sto bi stari ljudi rekli!!!
M

Miki Gvelf

pre 4 dana

Problem je sto I Murta jase, a Kurta I pajtasi nisu nikad sjahali. Ima da lipse taj konj noseci sve njih na slici.
D

Dojcilo

pre 5 dana

Matic selektor mladjih kategorija?! Ko je nas kleo nije dangubio!
g

gostic

pre 5 dana

A desno Bajdenov cale..
N

Nikad vise na stadion

pre 5 dana

Kad se bez problema krši ustav Srbije pa što ne bi mogao i statut FSS koji je mnogo nižeg ranga.
s

sjsnjs

pre 5 dana

Batak kordinator pa on ne moze biti portir,a ne matic ekonom ma uzas
c

celik.12

pre 5 dana

A po cemu je Matic kalifikovan i koji je bio uslov za selektora? Ja koliko znam covek niti ima znanja niti islustva niti kvalifilacija za takvo mesto. Opet nilola lazetic cuda cini po savezu.
N

Nikola44

pre 5 dana

Uh Lazetic, odvratan tip. Ljigav, mutan....
p

pikac ..

pre 5 dana

nisu mogli naci nestrucnije ljude cuj matic cuj batak e boze sacuvaj, sve u svemu nista novo za nas savez
R

Rakitovo

pre 5 dana

Ljudi koji nisu mogli ostati treneri (namerno ostati a ne postati jer postati nikad nece) dobijaju funkciju da rade sa decom?! Strasno!!!
N

Nenad B.

pre 5 dana

I "kurije oko" Petrić. Stvarno ko nas kleo nije dangubio.
d

druškaniiiiii

pre 5 dana

Hahahahaah Batak,Radujko i Matić?ode naš fudbal u amatere
1

115

pre 5 dana

Covek direktor carine,i napusti da bi bio generalni sekretar u FSS. Znaci ipak je veca lova u fudbalu. Gde smo se mi srozali ,da nam ljudi koji su bili oslobodjeni fizickog sad upravljaju sportom. Jos samo fali da AV nasledi Pesica na mestu selektora kosarkaske reprezentacije. I onako je rekao da mu je ostalo par ispita da zavrsi za kosarkaskog trenera. Koji smo mi cirkus od drzave!
m

misko123

pre 5 dana

Jesi video kako objašnjava deci po Loznici kako da igraju kosarku..da sačekamo da završi za trenera..pa da postane selektor..
N

Nisu oni krivi

pre 5 dana

Oni rade sta im narod dozvoli,mi smo Gori nego Oni...Imam utisak da preCednik jedan dodje u neki grad I da mu se digne da opali nekom zenu,spalir bi mu napravili... Sve treba bojkotovati,Ali bukvalno sve...
P

Perinci

pre 5 dana

Jel bio ovaj Radujko direktor carina i kad je Kokeza bio na celu FSS!?Ljudi ovo je cirkus kakav nema ni u Zanzibaru!!!
T

Taribo

pre 5 dana

Fali vam samo Sivic i svi ste na okupu!
B

Bida

pre 5 dana

Zemljo otvoruse sve sns strucnjaci
S

Sima Arauho

pre 5 dana

Čovek je došao sa Carine u FSS?!A Kokeza je iz FSS-a oštetio carinu za 600.000.000,00 €!Jel znate vic kad tri carinika pričaju šta da kupe kolegi za rodjendan.Prvi kaže da mu kupe novi mercedes da lakse dolazi na posao,ova dvojica kažu:"on je naš drugar,malo je to",drugi kaže da mu kupe jahtu da ne placa vise skupa letovanja,ova dvojica kažu "on je naš drugar-malo je to",a onda treći kaže "a da mu damo da radi drugu smenu za vikend sam" a ova dvojica kažu "E ON JE NAŠ DRUGAR ALI MNOGO JE TO".
S

SB

pre 5 dana

I opet po politickoj liniji. Ovo je gore od severne koreje,
F

Fantastična biografija

pre 5 dana

Kome li ga obradjuje ovaj Matic pa dobija poslove u srpskom fudbalu?

Proficap

pre 5 dana

Sve ista imena vec dugo, samo im promene funkciju. Cela gradjevinska druzina na okupu vec dugo. I nece silaziti dok god grade zgrade. A kada zavrse Nacionalni stadion, Marakana i JNA se ruse i prave zgrade.
у

уместо Џаје,

pre 5 dana

довести Камилу Харис....
R

Retro

pre 5 dana

Sad ako kazem nesto protiv politike u FSS. Napasce me terzini botovi da nisam zvezdas😅😅 a njima je ok politika u sportu hahah
F

Fudbalista

pre 5 dana

Matić? Kako, zašto, s kojim trenerskim kvalitetima? Zar u Novom Pazaru nije pokazao da nije sposoban da vodi ekipu u iole ozbiljnoj ligi, ako naša može da se smatra ozbiljnom?
p

pipo_inzagi87

pre 5 dana

Gordane Petricu, nece ti Grobari zaboraviti u cemu ucestvujes, gostujes svuda po emisijama i sve okolisas kao trebaju promene Partizanu bla bla, nisi podrzao apel koji su pravili legende kluba, sad radis sa njima po Fss sve i svasta, al dobro bitija je fotelja i zgrade po Vracaru od obraza, kao da u karijeri nisi zaradio bruko jedna
S

Sf

pre 5 dana

Koje legende jesi li realan? Hahaha odakle vama legende svašta.
Z

ZZ Crew

pre 5 dana

Pavle Delibasic, crnogorac, koordinator Instruktorske sluzbe u FSS (kakvo izmisljeno radno mesto!) , Radosav Batak, Gordan Petric, Radujko... Koga bre vi... ? U ovoj drzavi je stvarno jedino vredno pomena i kompetentno sto predstavlja Srbiju, Crvena Zvezda
A

AVrakadabra

pre 5 dana

Zvezda je najčešće bila biser srpskog fudbala. Ko Crvenu zvezdu predstavlja poslednju deceniju? Zvezdaš? Legenda kluba? Ugledan građanin? Uspešan u bilo kojoj sferi života?
G

Goran kos

pre 5 dana

On nema pravo da bude sekretar jer je uslov po statutu FSS da mora imati 5 godina na upravljackoj funkciji u nekom klubu i slicno. Ovaj izbor krsi statut FSS.
A

Astoria

pre 5 dana

Neverovatno, sve ista imena, samo im vrte funkcije! U zamenu za stranačku poslušnost. Rođačko-kumovske veze, nepotizam, dođem ti-dođeš mi princip razmena usluga i dobara, poremećen sistem vrednosti...nema nama spasa. Društvo nam je bolesno, kriza čoveka povlači krizu društva. Promene su suviše bolne, teško da će njih doći. One podrazumevaju suočavanje sa nama samima.

Bojank91

pre 5 dana

Krivi smo sami. I treba da ostanu što duže. Decu svoju da postave na funkcije kad se ovi penzionišu. Bolje nismo zaslužili jer oni sa malo obraza su odavno u inostranstvu
R

Raša77

pre 5 dana

Auuuu.... Ovo je dno dna... Znači definitivno se više krade u fudbalu nego na carini. A još njegova izjava... Po Radujku sve idealno... Samo još da nam daju te pehare za prva mesta... Strašno
b

babo89

pre 5 dana

osecam da je ovaj prevara kao ovi sto ga stavljaju.skim si takav si
D

Dzajic1

pre 5 dana

Gde se ja nalazim?
@

@

pre 5 dana

Dzaja misli da je u sutomoru
F

Fontana9

pre 5 dana

Zivela Srbija,to samo da znate ko me je postavio. Fuuujjjjj
G

Gorostas

pre 5 dana

Filipović iz Partizana ili Antic fale reprezentacijama.
Ф

Фројд

pre 5 dana

теби дефинитивно треба нека девојка....
G

Gost47

pre 5 dana

A tebi psihijatar.
K

Ko je

pre 5 dana

vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Naročito mutavu šlihtaru ,vazurinog ortaka gp
D

Djoksi

pre 5 dana

Šta mu je Ema Radujko?
п

па

pre 5 dana

Син....
H

Hayvan

pre 5 dana

Gle ti dzaje na slici... sjedi kao da je zombie
D

DrzavaDivljih

pre 5 dana

Kakav stati kakvi zakoni i pravilnici, kad bagra zajaše tu je kraj civilizacije.
1

1234457

pre 5 dana

Ovo više nije normalno šta se dešava u FSS jedimi spas je Nemanja Vidić
S

Sjajna biografija

pre 5 dana

Kome ga obrađuje ovaj Igor Matić pa dobija poslove u srpskom fudbalu?
Ч

Чакарита

pre 5 dana

Ако ико ово чита, а да има везе са ФСС-ом: Мрзим вас више од било којег српског непријатеља, а имамо их много.
H

Haxer

pre 5 dana

Albanci da nam biraju strucne ljude u savezu i selektore, verujem da bi bolje izabrali...propast je neminovna
Z

Zema

pre 5 dana

Dokle će narod ovo da trpi ceo FSS oterati kakav lopovluk ovo nigde ne postoji samo u Srbiji.
S

Statler

pre 5 dana

Narodu je sve potaman i nema drugih briga osim fudbala. Ajde ne lupetaj, realno koga briga ko je izabran za genseka FSS...Taj "narod" koji prizivaš će otići na stadion ako budu dobri rezultati, u protivnom neće i to je sva mudrost oko fudbala.
С

Стари делија

pre 5 dana

Док се многи овде препуцавају, они потапају Српски фудбал. Неки то добро наплаћују и не занима их будућност, а ми ћутимо. Свима је ваљда јасно шта се ради у фудбалу, ботовима наравно је ово ок. Поред легенди нашег фудбала, они доводе са потерница или нефудбалске ликове. Знате ли да од пет последњих председника ФСС, тројица су била гоњени од закона? Нека нам је Бог на помоћи, ово су ђаволи лично!
S

Statler

pre 5 dana

Nama potapaju državu a ne samo fudbal
P

Petrić,Batak

pre 5 dana

Gromada do gromade
S

Sladajac

pre 5 dana

Majko mila ovo samo u Srbiji ima,podnosiš ostavku na mesto direktora carina da bi bio Sekretar u FSS ali tu su pare El Dorado,o trenerima tek šta reći nezna se ko je gori od goreg,za mene ovaj Matić blage veze čovek nema,samo se pitam ko njega vuče???...
*

*Bili Piton

pre 5 dana

Marš napolje bando pokvarena..Kristina dušo....a ti Topaloviću ili se ženi ili je ostavi na miru.
A

Alberto Bueno

pre 5 dana

Igor matić dal se neko šali čuku unakazio pazar unakazio šta njega preporučuje za ovo ne zna sa seniorima pa da proba sa decom šta
s

simalesk

pre 5 dana

kakve veze ima ovaj covek s fudbalom? kakve su ovo kombinacije
P

Petrinjo746

pre 5 dana

Sta je ovaj onoj starleti EMI Radujko, cale ili stric? Tačno ga pogurao Vlahović da lakše dobije, posto nije htela da mu odgovori na poruku 🤣🤣
Ц

Цзбг

pre 5 dana

Игор Матић човече. Упропастио сваки клуб у ком је радио. Селектор.
Б

Белграно

pre 5 dana

Батак и Матић? Мајко моја мила. А овај са царинског на водећу позицију српског фудбала. Увек кад мислиш да нема куд горе они те демантују да може и то много горе.
S

Sf

pre 5 dana

Petrića si zaboravio. Grobaru.
Z

Zoran So

pre 5 dana

Srbijo majko...
f

from Athens with love

pre 5 dana

"vrana vrani oči ne vadi"
?

??

pre 5 dana

Eto odgovora zasto nemamo igrace u najboljim ligama. Ko su im treneri u reprezentaciji ovim naredim generacijama ce belgija biti najdalji domet
n

ninac

pre 5 dana

Gordan Petric selektor, pa vi stvarno unistavate Srpski fudbal. Samo tako nastavite za bolje i nismo.
j

jaki solo

pre 5 dana

sve je u ovoj zemlji farsa. sve najgori kadrovi koji su zreli za dozivotne robije se nalaze na celnim mestima, i to bukvalno svuda. najlakse je upravljati sa takvim krpama, bez znanja i bez integriteta. Mladi bolje da beze odavde iz ove močvare cim zavrse
S

Selektori

pre 5 dana

Ali Batak??? Pa taj gde god je bio "najuren je iz avlije" i sad je zbog toga nagrađen reprezentacijom?! Brate mili kuda ide ovaj svet?
G

Gostivar

pre 5 dana

Naravno da Piksi ostaje, svakom je jasno da izvlaci maksimum iz ovog tima
S

Selektori

pre 5 dana

Ali Batak??? Pa taj gde god je bio "najuren je iz avlije" i sad je zbog toga nagrađen reprezentacijom?! Brate mili kuda ide ovaj svet?
?

??

pre 5 dana

A sta reci za matica
A

Australopitekus

pre 5 dana

Bože pomozi. Parodiju živimo. Selektor Matić koji je poznat po izjavi da je njegov tim dobro stajao prvih 5. minuta protiv Fiorentine, a rezultat je u 9. minutu meča bio već 2:0. Selektor Batak, prosečni prvoligaški štoper ili libero, i još prosečniji prvoligaški trener... Selektor Gordan Petrić... Kraj vica. Ali otprilike svi znamo šta svi imaju zajedničko...
Ž

ŽiloSašo

pre 5 dana

Nista ne brinite grobarijo tu je Bjeka biće Jos vrhunskih talenata i vrhunske igre.
K

Kure na specijali

pre 5 dana

Kakva dioptrija. Vidi Bjekovića, ne vidi Džajića...
G

Gorostas

pre 5 dana

Bjeka 30 godina u savezu.
ј

ја чуо

pre 5 dana

"није другима криво што је неко добио посао преко странке, криво им је што нису они..."
l

lzzzr

pre 5 dana

Ne moras da imas veze sa fudbalom samo je potrebno da navijas za zvezdu i moze sve!!!
l

lzzzr

pre 5 dana

Odlikuje ga sto je veliki navijac zvezde, zato je i tu hahahah... Cirkuus
E

ET-1

pre 5 dana

Kakve ovaj ima veze sa fudbalom majke ti!!!
D

Dejan 1

pre 5 dana

Bože sačuvaj koje su ljude za selektore mladih reprezentacija postavili, sve uspešniji od uspešnijeg, pa se posle čude što nema mladih kvalitetnih igrača za reprezentaciju.
n

nadrealnoo

pre 5 dana

Dzajic se zahvalio na pomoci Josipu Brozu Titu,sto je ulozio velike pare u rekonstrukciju stadiona, iako je zemljotres pogodio crnogorsko primorije.
B

Batistuta1

pre 5 dana

Želim vam od srca,isto onako kao i vi nasem fudbalu,Sve najgore.
G

Gosn Radujko

pre 5 dana

"Partizan je veliki klub i igrace ponovo u Evropi"! Resi nam titulu ove godine,pa nek je ne vidimo opet narednih 7 godina.Samo da se malo konsolidujemi finansijski. El Petric resio kurje oko na stopalu?🤔
Z

Zvlat BG

pre 5 dana

Uslov za generalnog sekretara FSS. Član 76 Statuta Fudbalskog saveza Srbije. „Iskustvo od najmanje 5 (pet) godina profesionalnog angažovanja na rukovodećim dužnostima u fudbalskoj organizaciji.“ Iskustvo je članstvo, u dva navrata, u upravnom odboru FK Crvena zvezda. Knindža, brate, pa zar sa kršenjem statuta da kreneš? Ne valja poso!
A

Acke-stara skola

pre 5 dana

Mene sramota i da procitam, tuga.
i

ili ukratko

pre 5 dana

na istoku stare priče, na zapadu ništa novo
S

Sherlocked1

pre 5 dana

Tako je gospodine Radujko! Samo vi to lepo kazite sto morate , a evo mi smo ovce , slazemo se i podrzavamo ! Kad sa uprave carina , dodjete u FSS pa ne mogu ni da zamislim koliko cete napredovati u finanskijskom smislu naravno. Sto se tice postenog, posvecenog i strucnog rada to smo videli odmah po imenovanju ovih "selektora" .
s

sta?

pre 5 dana

''Ko nije spreman za naporan i pošten rad nije za ovaj tim. Ne postoje razlozi zbog kojih ne možemo da uspemo! Živela Srbija!“, rekao je Branko Radujko u izjavi na sajtu FSS.'' Procitas ovo i vidis ko je izjavio i sve ti je jasno.
M

Maxim

pre 5 dana

Sada je jasno zašto Petrić nije potpisao proglas za spas Partizana. Gledao sam ga u Indirektno, sve nešto uvijeno i bez konkretnog zaključka o odgovornosti gospode koja trenutno vode klub. Evo nagrade!
V

Visente Del Boske

pre 5 dana

Petric,Matic i Batak selektori mladjih kategorija,eee sada smo definitivno dotakli dno dna,pa ova trojica su trojica najgorih trenera koje je super liga iznedrila u poslednjih 10 godina.
A

AVrakadabra

pre 5 dana

Piše u Statutu donetom pre godinu i po da ne može da bude ako nema pet godine u fudbal.I ko šiša Statut. Pie u Statut da Komesar za suđenje ne mož da bude iz poltiku.I ko šiša statut. Statut niko. Al nas ovce šišaju svi. A njega gazde i Kurti. AVrakadabra.
B

Banja_Slatina

pre 5 dana

Ko objasni čime su Batak, Matić i Petrić zaslužili da vode bilo koju reprezentativnu selekciju ima pivo.
E

El ghost

pre 5 dana

Zbog strucnosti i iskustva, logicno.
H

Holse

pre 5 dana

Petric selektor,kraj vica
M

Malayac

pre 5 dana

Kolike smo mi svi ovde prisutni ovce, kada pratimo, a još umemo i da se nerviramo zbog ovog šljama. Ko je veći trulež teško je proceniti....
П

Пеђа РС

pre 5 dana

Овај ФСС је једна држава са својим министарствима, председницима, потпредсједницима, окрузима. Које се ту паре врте кад директор царина пређе у фудбал. А селектори су нам новинари са Пинка и Хепија.
x

xyz

pre 5 dana

Batak? Matic? Znaci ko ne moze da nadje posao u klubu, daju mu da vodi reprezentaciju
R

Realnost prilikom

pre 5 dana

Ali pogledati Džajiću lice na slici,on ko da ne zna gde je. Možda za počasnog predsednika,a Nemanja za predsednika. Mada FSS je mafija,pa ne može pošten čovek na čelo FSS.
K

Kure na specijali

pre 5 dana

Zbog čega bi abolirani kriminalac bio počasni predsednik bilo čega. Da uputim one koji ne znaju, prihvatawem abolicije, prihvata se i krivica za učinjeno delo.
S

Samo gost

pre 5 dana

Kure ti znaš šta je abolicija....
X

XD

pre 5 dana

Od seoskih klubova pa do reprezentacije svi rade isto. Početnicima se daju mladje selekcije a tu moraju da rade iskusni ljudi jer je to osetljiv period fizičkog, psihičkog pa i fudbalsko razvoja. Šteta.
g

gost pec

pre 5 dana

Ovo je žalosno...svi trenirali klubove? koliko trofeja su sva trojica osvojili?Kojeg talenta su napravili da bude igrač za A reprezentaciju?Ima li kod nas kriterijuma.za bilo šta?
Č

Ček, ček

pre 5 dana

"Radiće se vredno, posvećeno i bespoštedno." E, sad mi je lakše. ;)
N

Nanas

pre 5 dana

Kad pomislis da ne moze nize da se ode,oni te demantuju....cuj IGOR MATIC I RADOSLAV BATAK selektori !?!?!!!! Zemljo,otvori se...
S

Srbijaaa

pre 5 dana

Koliko je miliona pronevereno na slici???
S

Soko

pre 5 dana

Pojacava se nas neprijatelj.
G

Gostarevic

pre 5 dana

Svaka čast za Emu Radujko, stiže i da se slika po instagramu, i da bude na funkciji u savezu!
G

Gost123456789

pre 5 dana

Samo zamislite koja je to lova u pitanju kad je on lagano otisao iz Carine i presao na fuzbal, pa sprdnja svega mi
S

Srbija1234

pre 5 dana

Kao i Đedovićka sa plate od 10K na ministarsku od 1,7K 😁
D

Deagle

pre 5 dana

On ce i dalje da dobija kajmak od Carine.Nista se ne brini. Nije on otisao odatle.Sve je to planski
а

ахахахаххаах

pre 5 dana

Грасроотс развој младих и ставиш Матића. Дај човече шта то бре причаш🤣
M

Maestro

pre 5 dana

Kakva je ovo tragi-komedija!!!
ч

чеки

pre 5 dana

Кад почиње опело српском фудбалу?
w

www.

pre 5 dana

Dzaja kao od voska napravljen,ne zna ni koji je dan ni godina.
F

Fontana9

pre 5 dana

Uhvatili ga nespremnog,objavili sliku ,a nisu stigli da je foto sopiraju,pa izgleda malo vostano.
n

nemanja1512

pre 5 dana

gle ove lopovske face na slici

RICE

pre 5 dana

Batak, Matić i Petrić...pametnom dosta...
P

Preko puta

pre 5 dana

Znaci nije problem CEO Fss crveno beli? BUKVALNO svi od tetkice do portira I predsednika,MA SVI ! Problem Batak Petric I Matic? Ubice vas mrznja!!!!
S

Sherlocked1

pre 5 dana

@ Ako ti je navodna "boja i pripadnost " sve sto si shvatio iz teksta , svaka ti cast . Bolje za tebe da se posvetis slikovnicama .
g

gosrhh

pre 5 dana

terzic ,nedimovic, dzajic ... pametnom dosta
P

Preko puta

pre 5 dana

@Sherlock Pa iskreno u 41 god SVE DRUGO mi je bolje da gledam I citam,nego srpske medije koji izvestavajuo srpskom sportu! Ovo je ubistvo Zdravog razuma!
P

Pixy

pre 5 dana

Uvek isti drže funkcije i pare. Živela Srbija!