©Starsport
©Starsport

Zvanično: Radomir Milosavljević pojačao Kašimu Antlers

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.03.24. | 14:57

U Japanu će sarađivati sa Rankom Popovićem, bivšim trenerom Vojvodine

Kao što je Mozzart Sport već najavio, vezista Radomir Milosavljević napustio je Vojvodinu posle godinu i po dana i karijeru će nastaviti u Japanu, u dresu Kašime Antlers. Reč je o ekipi na čijoj klupi sedi Ranko Popović, koji je Staru damu predvodio tokom jesenjeg dela sezone, a onda je japanski klub Novosađanima za Popovića platio obeštećenje. 

Najveći uspon forme Milosavljević je u dresu Vojvodine doživeo upravo u mandatu Ranka Popovića, pa je stručnjak iz Peći odlučio da ga angažuje u svojoj novoj sredini.

Izabrane vesti

Milosavljević je za Staru damu odigrao 52 meča u svim takmičenjima (48 mečeva u ligi i po dva nastupa u Kupu i kvalifikacijama u Ligi konferencije) i na njima zabeležio šest golova, od toga četiri u ovoj sezoni.

Njegov status u klubu se često menjao u skoro dve sezone boravka na "Karađorđu", jer je nekad bio standardni zadnji vezista, a nekadа je šansu dobijao na kašičicu. Čini se da je kod novog trenera Božidara Bandović ipak bio u senci Njegoša Petrovića i Mateusa Indija na poziciji zadnjeg veznog.

Lale će dobiti i određeno obeštećenje na ime transfera, ali detalji još uvek nisu poznati javnosti.

Milosavljević je karijeru počeo u Mladosti iz Lučana za koju je nastupao u dva navrata. Imao je i inostrane epizode u grčkoj AEL Larisi, za koju je nastupao četiri godine, a jednu sezonu proveo je u švajcarskom Luganu. Naredna destinacija 31-godišnjeg veziste je Daleki istok.


tagovi

Radomir MilosavljevićFK VojvodinaKašima Antlers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara