Zvanično: Partizan prodao Dijabatea, u kasu sleće 600.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.09.23. | 08:51

Malijac potpisuje za Lozanu

Kada je dogorelo do nokata, nema mesta inaćenju. Partizan je ostao bez miliona, koje je zarađivao prethodnih godina, od nastupa u Evropi, tako da je sada u situaciji da prodaje to što može od igrača, da bi tim novcem preživeo sezonu.

Prvi kojeg su crno-beli uspeli da prodaju posle sloma u Ligi konferenciji je Fuseni Dijabate. Odbegli Malijac, za kojeg tokom leta čelnici kluba nisu znali ni gde se nalazi, što dovoljno govori o ozbiljnosti aktuelne uprave Partizana, nastaviće karijeru u Švajcarskoj.

Izabrane vesti

Pominjalo se prethodnih dana da je Lozana zainteresovana za Dijabatea, a danas je stigla zvanična potvrda iz Švajcarske da je posao gotov. Malijac je već predstavljen kao novi fudbaler Lozane. A, kako saznaje Žurnal, Partizan će od transfera zaraditi 600.000 evra, što može da kroz razne bonuse naraste kasnije do 1.000.000 evra. Sve kada se sabere, to i nije tako loš posao, jer su crno-beli doveli Dijabatea kao slobodnog igrača, a još od prošle zime nisu više znali šta će s njim koliko je bio svojeglav, kasnio na pripreme sa raznim izgovorima, generalno bio jako ćudljiva osoba.

Pritom, Dijabate je bio zainteresovan u Beogradu samo za evropske utakmice, na kojima je briljirao, dok u Mozzart Bet Superligi nije mnogo „zapinjao“.

Druga strana medalje je što su posle njegovih igara protiv Nice i Kelna, čelnicima Partizana sijale oči i verovali su da će ga prodati za tri-četiri miliona evra. Moraće da se zadovolje daleko manjom sumom.



tagovi

Fuseni DijabateFK PartizanLozanaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara