ZVANIČNO: Ovusu u Arabiji, Čuka prebacila 2.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.08.19. | 10:51

Lepa zarada za Brđane ovog leta, a tu nije kraj...

Bilo je izvesno, čekala se samo potvrda. I evo, danas smo je dobili - Samjuel Ovusu novi je igrač Al Feihe iz Saudijske Arabije. Vrzista iz Gane potpisao je ugovor do 2022. godine, a Čukarički, kako je ranije najavljivano, inkasirao je 1.500.000 evra na konto obeštećenja. 

Još pre mesec dana sve je bilo dogovoreno oko prelaska Ovusua u Al Feihu, ali on je tada odbio ponudu Saudijaca, nadajući se angažmanu u nekoj od TOP 5 evropskih liga. Ponuda kojoj se nadao nikada nije stigla, pa je na kraju ovaj posao ponovo postao aktuelan. A od danas i zvanično zaključen.

Izabrane vesti

Čukarički može da bude vrlo zadovoljan uslovima. Teško da bi toliko novca Brđani mogli da dobiju od bilo kog evropskog kluba, a pominjalo se da Ovusua želi Almerija...

Ovo je treći veliki transfer Čuke ovog leta. Prethodno je Ognjen Mudrinski otišao u Jagjeloniju za 600.000 evra, dok je Kopitović potpisao za BATE. Taj posao u osnovi je vredan 300.000 evra, ali mogao bi da naraste do 600.000, ukoliko budu aktivirani određeni bonusi. I tu neće biti kraj prilivu novca, jer očekuje se da Slobodan Tedić narednih dana potpiše za Mančester Siti, o čemu su juče pisali.

  


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara