Zvanično: Đorđević trener Radničkog

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.11.23. | 11:10

Promocija na Čairu u 13 časova

(Od dopsinika Mozzart Sporta iz Niša)

Potvrđeno je pisanje Mozzart Sporta, Slavoljub Đorđević novi je šef stručnog štaba Radničkog iz Niša. Posle više od dve decenije vraća se na Čair, gde mu je svojevremeno igračka karijera uzletela ka solidnim visinama, do statusa kapitena Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Sada ga čeka uloga spasioca iz teške takmičarske pozicije, jer kod Nišlija je sve u znaku broja 14 – posle  toliko odigranih utakmica, upravo tu poziciju na tabeli zauzimaju. A, to smo već puno puta na ovim stranicama ponovili, predstoji paklen raspored odmah po okončanju reprezentativne pauze, dueli protiv Čukaričog, TSC-a, Crvene zvezde (u Kupu Srbije), Partizana, pa Vojvodine, onda i gostovanje u Kragujevcu, preporođenom imenjaku.

Đorđević je Radnik iz Surdulice je prošle sezone uspeo da izvuče iz još teže situacije, ostaje da se vidi kako će se snaći u Nišu. Radnički je promociju 43-godišnjeg bivšeg trenera Radnika, Vojvodine i Zvezdinih omladinaca zakazao za 13 časova na Čairu, a odmah nakon toga Slavoljub Đorđević odradiće prvi trening sa svojom novom ekipom.



tagovi

Radnički Niš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara