Njegoš Petrović (FK Vojvodina)
Njegoš Petrović (FK Vojvodina)

Zvanično: Njegoš Petrović na Karađorđu do 2027.

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.07.24. | 08:48

Peti potpis sportskog sektora Vojvodine od juna

Pune ruke posla ovog leta za sportski sektor Vojvodine. Od početka juna na Karađorđe su redom stizali desni bek Mihai Butean, ofanzivni vezista Marko Veličković, te imenjak mu Poletanović. Juče je ozvaničena saradnja sa levim bekom i Brazilcem Lukasom Barosom, dok se ovog jutra Stara Dama pohvalila dugogodišnjim ugovorom sa Njegošem Petrovićem.

Još u aprilu bilo je jasno da će novosadski klub otkupiti srpskog vezistu sa pozajmice iz Granade za 800.000 evra, a sada više nema nikakvih nedoumica. Nekadašnji izdanak Radove fudbalske škole i bivši fudbaler Crvene zvezde stavio je paraf na saradnju do 2027. godine.

Izabrane vesti

Dakle, blindirala je Voša jedan od stubova ekipe iz prošle sezone koji je na 20 utakmica u prolećnom delu prvenstva i kupu Srbije isporučio četiri pogotka i dve asistencije. Nije bilo dileme da je povratak sa Pirineja u srpski fudbal i te kako prijao 24-godišnjaku.

Petrovićev potpis je peti po redu na Karađorđu od juna meseca, a uskoro bi trebalo da "padne" i šesti budući da je prema informacijama Mozzart Sporta i štoper AIK-a, Kolins Sičenje blizu dogovora sa Vojvodinom.

Novosadski klub je minulu sezonu završio kao finalista kupa i na četvrtom mestu tabele Mozzart Bet Superlige Srbije. Aktivnosti na fudbalskoj pijaci ovog leta nagoveštavaju jasnu ambiciju da se u dolazećoj sezoni pomeri letvica.


tagovi

Njegoš Petrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara